2012. április 11. szerda

ápr. 11
0:09
Videó: kapusának nagy hibája ellenére győzött a Liverpool (She)
A Blackburn–Liverpool (2–3) angol bajnoki labdarúgó-mérkőzés emlékezetes gólokat hozott. A vendégek 2–1-es vezetésénél Brad Jones, a liverpooliak kapusa nagyot hibázott, melynek következtében összehozott egy büntetőt, amiből egyenlített a Blackburn. Amikor pedig már szinte mindenki elkönyvelte a 2–2-t jött Andy Carroll...
ápr. 11
0:57
Hajnal tanárian osztogatott Augsburgban - videó (Agroinform)
Hajnal Tamás két mesteri gólpasszával a VfB Stuttgart 3-1-re győzött az Augsburg otthonában.
ápr. 11
6:45
NBA: a Boston Pierce és Garnett vezetésével győzött Miamiban (She)
A Boston Celtics a 27 pontig jutó Paul Pierce és a 24 pontja mellett kilenc lepattanót is gyűjtő Kevin Garnett vezetésével 115–107-re győzött a Heat ellen Miamiban az észak-amerikai profi kosárlabda-bajnokság (NBA) alapszakaszának 104. játéknapján.
ápr. 11
6:48
Hétköznapi izgalmak (Behaviour)
Sorsdöntőnek tetsző események zajlottak a hétvégén Európa legjelentősebb futballbajnokságaiban: Itáliában élre állt a Juventus, Angliában növelte előnyét a Manchester United, Spanyolországban négy pontra apadt a Real Madrid előnye.
ápr. 11
6:50
Thurston: legszebb álmunk az érem! (Behaviour)
A magyar ifjúsági (U18) jégkorong-válogatott reális célja, hogy bennmaradjon a divízió I/B-csoportban, az pedig álom, hogy dobogón végezzen az osztály ma rajtoló székesfehérvári világbajnokságán.
ápr. 11
6:52
Érem a cél férfi párbajtőrben (Behaviour)
A férfi párbajtőrözőkkel szemben az éremszerzés az elvárás a kijevi csapat-világbajnokságon, míg a női kardozók esetében már az is szép eredmény lenne, ha bejutnának a legjobb nyolc közé. Pénteken és szombaton abban a két szakágban zajlanak majd vb-küzdelmek, amelyben nem rendeznek csapatversenyt a londoni olimpián.
ápr. 11
6:54
NHL: itt már bárki elcsúszhat a jégen (Behaviour)
Elérkezett a világ legerősebb jégkorong-bajnokságának legizgalmasabb periódusa: ma éjjel elrajtol az észak-amerikai profi liga (NHL) rájátszása. A Stanley-kupaért folytatott harc a kieséses szakaszába lép, ahol a trófeát eddig legtöbbször, tizenegyszer égbe emelő Detroit Red Wings csapata mindjárt az első napon a jégre korcsolyázik.
ápr. 11
6:56
Kispest, nagy győzelmek (Behaviour)
Rekordokat döntögetett a Honvéd U17-es együttese a hétvégén immár ötödik alkalommal rendezett Puskás Suzuki Kupán. A felcsúti ifjúsági torna fináléjában a kispestiek 7-0-ra verték a házigazda alakulatát - ezzel sorozatban harmadszor végeztek az élen -, Bobál Gergely egymaga négy gólt szerzett. A szisztematikus szakmai előképzés ennyivel többet ér mindennemű milliárdos (állami) támogatásnál?
ápr. 11
6:58
Először jönnek a dánok (Behaviour)
A Győr után az FTC női kézilabdacsapatának sem volt szerencséje a pályaválasztói jog bécsi sorsolásán. Karl Erik Böhn alakulata a Bajnokok Ligájában, Elek Gábor címvédő együttese a Kupagyőztesek Európa Kupájában kezdi itthon az oda-visszavágós finálét. Az első meccset mindkét sorozatban május 5-én vagy 6-án, a visszavágót egy héttel később rendezik.
ápr. 11
7:03
Tenisz: két amerikai örülhetett, egy nem a houstoni tornán (She)
A Houstonban zajló ATP-torna első fordulójának magyar idő szerint kedd éjszaka rendezett mérkőzésein két hazai játékos, Michael Russell és Ryan Sweeting győzött, míg a szintén amerikai Wayne Odesnik kikapott.
ápr. 11
7:05
Atlétika: multifunkciós kabalafigura segíti a nézőket az Eb-n (She)
Nem csupán szórakoztató, hanem információközlő szerepe is lesz a Helsinkiben sorra kerülő júniusi atlétikai Európa-bajnokság kabalafigurájának, Appynek.
ápr. 11
7:21
Lombard: Lovrencsics bokája jobban van, a hétvégén játszhat (She)
Bár a Budapest Honvéd–Lombard FC (2–0) NB I-es mérkőzésen vasárnap rátapostak Lovrencsics Gergő bokájára, s a játékost le kellett cserélni, a pápai középpályás kedden már együtt edzett társaival.
ápr. 11
7:39
Nagy gólok és fejesek - videó a fölényes Barca-sikerről (Infostart)
A címvédő Barcelona magabiztosan, 4-0-ra nyert a vendég Getafe ellen a spanyol labdarúgó-bajnokság 32. fordulójának keddi játéknapján.
ápr. 11
7:39
Libertadores-kupa: az Arsenal sorsa a Boca Juniors kezében (She)
Az argentin Arsenal 1–0-ra győzött a venezuelai Zamora ellen a Libertadores-kupa 4. csoportjának ötödik fordulójában, és ezzel maradt még némi esélye a továbbjutásra. A sorsa azonban a Boca Juniors kezében van, amely egy ponttal megelőzi, és ma játszik a már biztos továbbjutó Fluminense ellen, az utolsó körben pedig a Zamorával csap össze.
ápr. 11
7:41
NB II: a fogadási ügy miatt kieső kapust egykori REAC-os társa pótolhatja (She)
Kapust keres a Mezőkövesd-Zsóry: a fogadási ügyben meggyanúsított Sz. Leventére ugyanis nem számíthat a labdarúgó NB II Keleti csoportjában szereplő együttes.
ápr. 11
7:57
Dinamo Bucuresti: ismét a Sopron korábbi olasz edzője ül le a kispadra (She)
A román élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő Dinamo Bucuresti hivatalos honlapján jelentette be, hogy Dario Bonetti veszi át a távozó vezetőedző, Liviu Ciobotariu munkáját.
ápr. 11
8:15
Női labdarúgás: több mint ezer percig nem kapott gólt a Viktória kapusa (She)
Nem mindennapi rekordot állított föl Papp Eszter, a szombathelyi Viktória kapusa: a huszonkét éves labdarúgó 1068 percen keresztül nem kapott gólt az élvonalban.
ápr. 11
8:17
Barcelona: Abidal túl van a kilenc órán át tartó májátültetésen (She)
Josep Guardiola, a Barcelona vezetőedzője a katalánok Getafe ellen 4–0-ra megnyert tegnap esti bajnokija után elmondta, Éric Abidal túl van a májátültetésen.
ápr. 11
8:27
Murray szerint az olimpia is egy Grand Slam-torna (Agroinform)
Andy Murray számára a londoni olimpia tenisztornája olyan lesz, mint az év ötödik Grand Slam-versenye.
ápr. 11
8:33
Vasas: Gyepes jönne, csak engedjék a klubot igazolni (She)
Mint arról beszámoltunk, Gyepes Gábor kedden már a Vasas labdarúgócsapatának edzésén dolgozott – a hosszú évekig légióskodó középhátvéd szóban megállapodott az immár ismét Marijan Vlak által irányított angyalföldiekkel, csak a klub egyelőre az átigazolásból kizártak közé tartozik...
ápr. 11
8:35
MTK: Tischler sajnálja buta sárga lapját, de nem érti a pirosat (She)
Ő lőtte a Magyar Kupa döntőjébe az MTK-t, és ő nem játszhat a döntőben: Tischler Patrik sorsdöntő góljának és a továbbjutásnak örülhetett a Videoton elleni, keddi mérkőzésen (Videoton–MTK 0–2), annak viszont nem, hogy két sárga lappal kiállították, így a finálén eltiltását tölti.
ápr. 11
8:37
WTCC: Wéber az „őrült drága” javítások miatt kihagyja a marokkói futamot (She)
A túraautó-világbajnokság harmadik fordulóját  most hétvégén, Marokkóban rendezik meg. A világbajnoki pontversenyben két forduló után Michelisz Norbert 24 ponttal a 7. pozícióban áll, a Yokohama Driver's Trophy értékelésben 27 ponttal a harmadik helyet foglalja el. Wéber Gábornak nincs még világbajnoki pontja, a függetlenek között három megszerzett ponttal a 9. a rangsorban. Wéber nem áll…
ápr. 11
8:45
Multifunkciós kabalafigura segíti a nézőket (Agroinform)
Nem csak szórakoztató,de információközlő szerepe is lesz a Helsinkiben sorra kerülő júniusi Eb kabalafigurájának.
ápr. 11
8:47
Megbosszulta a vasárnapi vereséget a Chicago (Agroinform)
Luol Deng és Richard Hamilton hathatós közreműködésével bosszút állt a Bulls a New Yorkon a vasárnapi kínos vereségért.
ápr. 11
9:09
Program: Dortmund-Bayern, madridi derbi, Juve-Lazio, MK-elődöntő a kínálatban (She)
Európa nagy labdarúgó-bajnokságaiban hétközi fordulóra kerül sor – és ez könnyen sorsdöntő lehet a német Bundesligában, hisz a listavezető Dortmund csúcsrangadón mérkőzik meg a Bayern Münchennel. Olaszországban a Juventus–Lazio, Spanyolországban a madridi derbi a nap slágere, Angliában (elvileg) kötelező három pontot gyűjthet be a két manchesteri csapat és az Arsenal is. Itthon kupaelődöntő, az…
ápr. 11
9:21
Megtettük amit kellett, a többi nem rajtunk múlik - Guardiola (Agroinform)
A katalánok a Getafe felett aratott fölényes győzelmet a májátültetésen átesett Éric Abidalnak ajánlják.
ápr. 11
9:23
Kunyicin és Russel is bejutott a második körbe (Agroinform)
A houstoni, 442 500 dollár összdíjazású férfi salakpályás tenisztorna első fordulójának érdekesebb keddi eredményei.
ápr. 11
9:39
Mentálisan jelesre vizsgáztunk - Garami József (Agroinform)
Hatalmas meglepetésre a másodosztályban szereplő MTK a Videoton otthonában harcolta ki a Magyar Kupa fináléját.
ápr. 11
9:41
Újabb rangadón kapaszkodhat a Juventus az első helybe (Agroinform)
A mostanában megnyert Inter- és Napoli-meccsek után ezúttal a Lazio ellen kell nyerniük az első helyért Conte fiainak.
ápr. 11
9:45
Videó: bombázó fitneszes a Győr főszurkolója a Képes Sportnál (She)
Feljött a Győr a Debrecen nyakára a labdarúgó-bajnokságban, nagy harc lesz aranyért az ETO és a Loki között. A KS olvasói viszont már most nyertek, hiszen nálunk az igéző szépségű győri fitmodell, Kovács Kitti a zöld-fehérek főszurkolója!
ápr. 11
9:57
Abidal átesett a májátültetésen (Agroinform)
Andoni Zubizarreta, a katalán csapat sportigazgatója elmondta: Abidalt a Getafe találkozó ideje alatt műtötték meg.
ápr. 11
10:03
Túl van a műtéten Abidal (Infostart)
Májátültetést hajtottak végre kedden Eric Abidalon, a Barcelona francia labdarúgóján. Közben klubjának több mint 70 ezer szimpatizánsa a Getafe elleni bajnoki mérkőzésen a beteg játékost éltette.
ápr. 11
10:06
Elindult a tavaszi Bam! (Metropol)
Pisztolylövéssel indította el a Bringázz a munkába! tavaszi akcióját Völner Pál infrastruktúráért felelős államtitkár a Kossuth téren.
ápr. 11
10:15
Kimatekozott edzőváltás (Agroinform)
Angyalföldön megoldották a problémát, visszahozták Marijan Vlakot, ezzel elkerülhetik a pontlevonást. De vajon megéri-e?
ápr. 11
10:17
Hiába magyar, nem játszhat a magyar válogatottban (Agroinform)
A IIHF versenybírósága nem engedi játszani Hári Norbertet a szerdán kezdődő székesfehérvári korosztályos vb-n.
ápr. 11
10:21
Videó: óriási szabadrúgásgól a Libertadores-kupán, közel 40 méterről (She)
A Libertadores-kupa 8. csoportjának első helyéért küzdő Atlético Nacional 3–0-s győzelmet aratott a már biztos kieső Penarol ellen. A kolumbiaiak második találatát Dorlan Pabon szerezte szabadrúgásból, csaknem 40 méterről. A 24 éves középpályás az első játékrész legvégén végezte el a szabadrúgást, lövése után a labda védhetetlenül vágódott a bal oldali kapufa mellé. A három pont megszerzésétől…
ápr. 11
10:23
Mainz: Szalai szerint tiszta büntető, a kölniek szerint gyilkos csapás (She)
Mint arról kedden beszámoltunk, Szalai Ádám kulcsszerepet játszott csapata, a Mainz 1. FC Köln elleni 4–0-s bajnoki sikerében: a magyar légiós kiharcolt egy tizenegyest az első gól előtt, majd ő szerezte a negyedik mainzi találatot. A helyi Allgemeine Zeitung 2.5-ös osztályzatot adott Szalainak (egyes a legjobb), aki állítja: a tizenegyesnél nem csak homorított. Kölnben kicsit másként látják…
ápr. 11
10:25
Videó: nagy ívű alley-oopok és kőkemény zsákolások az NBA-játéknapon (She)
Az észak-amerikai profi kosárlabda-bajnokság (NBA) 104. játéknapján a támadásoké volt a főszerep, a hat lejátszott mérkőzés tíz legszebb jelenete közül egyetlen szól védekezési bravúrról. Vince Carter az alapvonalról, Andre Iguodala betörésből, ellentmondást nem tűrően zsákolt. Dwyane Wade remekelt a Boston ellen (igaz, a Celtics nyerte meg a rangadót Miamiban), egy alkalommal elképesztő csellel…
ápr. 11
10:27
Női kosárlabda: Vajdáék a spanyol bajnoki döntő kapujában (She)
Vajda Anna együttese, a Salamanca 78–45-re megnyerte a spanyol női bajnokság elődöntőjének első mérkőzését a Girona ellen – Vajda 20 perc alatt nyolc pontot és hat lepattanót szerzett.
ápr. 11
10:42
Rekorddöntésre készül Nadal és Djokovic a Bernabeuban (Metropol)
Nézőrekordot szeretne dönteni Novak Djokovic és Rafael Nadal, a férfi teniszezők világranglistájának első két helyezettje, akik júliusban a Real Madrid labdarúgócsapatának otthonában, a Bernabeu Stadionban csapnak össze egymással.
ápr. 11
10:51
Rekorddöntésre készül Nadal és Djokovics a Bernabéuban (Agroinform)
A világranglista első két helyezettje a Real Madrid otthonában csapna össze - a tervek szerint 80 ezer néző előtt.
ápr. 11
10:57
FIFA: hazánk egy helyet javított a ranglistán, Hollandia már csak 4. (She)
A magyar labdarúgó-válogatott egy helyet javítva a 36. a Nemzetközi Labdarúgó-szövetség (FIFA) legfrissebb világranglistáján. Az élen továbbra is a világ- és Európa-bajnok Spanyolország áll, míg a németek feljöttek a második helyre, és Uruguay is megelőzte az egy hónappal ezelőtt még második Hollandiát. A dél-amerikaiak még soha nem álltak ilyen előkelő helyen a rangsorban.
ápr. 11
11:15
Veszélyben a bahreini futam (Infostart)
Lesz-e két hét múlva Formula 1-es futam Bahreinben, és ha nem, akkor ki fogja azt törölni? - ezt találgatják a versenyautózás világában. Egyre erősebbek azok a hangok, amelyek szerint az ottani állapotok miatt nem lenne szabad megrendezni a nagydíjat. A főszervező szerint a csapatok dönthetnek az indulásról.
ápr. 11
11:15
U18-as hoki-vb: az IIHF nem engedi Hárit játszani, a magyar szövetség háborog (She)
A Nemzetközi Jégkorongszövetség (IIHF) versenybírósága nem engedi játszani Hári Norbertet a szerdán kezdődő székesfehérvári korosztályos világbajnokságon, mivel álláspontja szerint a Svédországban szereplő hokisnak nincs legalább kétéves magyarországi bajnoki múltja. A magyar szövetség (MJSZ) fellebbez az ítélet ellen, de a csatár így is kihagyni kényszerül az U18-as divízió I/B-s…
ápr. 11
11:27
Aczél Zoltán már tízezerért is munkát vállalna (Agroinform)
Ügyvédje szerint bármelyik klubnál szabadon vállalhatna munkát Aczél Zoltán, de a klubok "óvatosak" ügyfelével.
ápr. 11
11:36
Idegenben nyert a Boston és a Philadelphia (Metropol)
A Boston és a Philadelphia is idegenben nyert az észak-amerikai profi kosárlabdaliga (NBA) keddi játéknapján.
ápr. 11
11:45
Ha az Atlético ellen pontot veszít a Real - elúszhat az arany (Agroinform)
A listavezető Real Madridra a városi rivális Atlético Madrid otthonában várnak forró pillanatok.
ápr. 11
11:51
FIFA: hazánk egy helyet javított a ranglistán, Hollandia már csak 4. (She)
A magyar labdarúgó-válogatott egy helyet javítva a 36. a Nemzetközi Labdarúgó-szövetség (FIFA) legfrissebb világranglistáján. Az élen továbbra is a világ- és Európa-bajnok Spanyolország áll, míg a németek feljöttek a második helyre, és Uruguay is megelőzte az egy hónappal ezelőtt még második Hollandiát. A dél-amerikaiak még soha nem álltak ilyen előkelő helyen a rangsorban.
ápr. 11
12:03
Egy pozíciót javítva Magyarország a 36. helyen (Agroinform)
A legfrisebb világranglistán továbbra is a spanyolok állnak az élen, a németek a második, a hollandok a negyedik helyen.
ápr. 11
12:09
Labdarúgás: Felcsúton mini, a FIFA igényeinek megfelelő stadion épül (She)
Várhatóan 2014-ben új stadiont adnak át Felcsúton, a Puskás Ferenc Labdarúgó Akadémián – a FIFA legmagasabb igényeinek is megfelelő miniaréna 3500 fő befogadóképességű lesz – tudatta az fmh.hu.

Keresés