2012. április 26. csütörtök

ápr. 26
0:12
Drámai csatában BL-döntőben a Bayern (Metropol)
A Bayern München lesz a Chelsea ellenfele a labdarúgó Bajnokok Ligája fináléjában: a német együttes az elődöntő szerdai visszavágóján, 2-1-es végeredményt követően büntetőkkel búcsúztatta a Real Madridot.
ápr. 26
0:27
BL: Mourinho elsősorban a játékosai miatt szomorú a búcsújuk után (She)
A Real Madrid labdarúgócsapatát irányító José Mourinho elsősorban a játékosai miatt volt szomorú a Bayern München elleni BL-búcsújukat követően. A német gárda tizenegyespárbajban múlta felül idegenben a madridiakat az elődöntő visszavágóján.
ápr. 26
0:45
BL: Ronaldo beérte Del Pierót és Litmanent, de minek? - statisztikák (She)
A Bayern München jutott a Bajnokok Ligája döntőjébe, miután 3–3-as összesítéssel, tizenegyesrúgásokkal búcsúztatta a Real Madridot. Összeállításunkban statisztikai érdekességeket gyűjtöttünk egy csokorba.
ápr. 26
0:49
BL: Ilyen kezdés után mentálisan nagyon erősnek kell lenned - Robben (She)
A Bayern München labdarúgócsapatának tagjai és vezetői többek között varázslatos estéről és óriási lelkierőről beszéltek a Real Madrid elleni BL-elődöntő visszavágója után. A bajorok tizenegyesekkel ejtették ki a spanyol alakulatot.
ápr. 26
0:57
2-0 után kicsit ráültünk az eredményre - Iker Casillas (Agroinform)
A madridiak csapatkapitánya szerint már a rendes játékidőben el kellett volna dönteniük a továbbjutást.
ápr. 26
1:01
Csak az járt a fejemben, hogy be kell lőnöm - Bastian Schweinsteiger (Agroinform)
A bajorok középpályásának fogalma sincs, honnan volt annyi energiájuk, hogy ennyit fussanak.
ápr. 26
1:03
NS: Sacchi a legügyesebb magyar ifjakról; Mocsai a veszprémi gondokról - csütörtök (She)
A Nemzeti Sport csütörtöki számából ajánljuk:
ápr. 26
7:03
NHL: túlórás bostoni sikerével Keleten elődöntős a Washington Capitals (She)
A Washington Capitals bejutott az észak-amerikai jégkorongbajnokság (NHL) Keleti főcsoportjának elődöntőjébe, miután összesítésben 4–3-ra nyerte meg az egyik fél negyedik sikeréig tartó párharcot a Boston Bruins ellen. A továbbjutásról döntő, hetedik mérkőzésen a Capitals Bostonban túlórás góllal bizonyult jobbnak ellenfelénél.
ápr. 26
7:06
Elbukott a Barcelona (Behaviour)
Vélhetően az év egyik legjobb meccsén bukott el hazai pályán a Barcelona, így továbbra sem lesz címvédés a Bajnokok Ligájában. A Chelsea emberhátránybanhősiesen küzdve 2-2-re végzett a Nou Campban, és teljesen megérdemelten jutott be a fináléba. Hogy kivel játszik, az a ma esti Real Madrid- Bayern München összecsapáson dől el.
ápr. 26
7:08
EL: összejön-e a spanyol házidöntő? (Behaviour)
A labdarúgó Bajnokok Ligájában már biztosan nem lesz spanyol házidöntő, azonban az Európa Ligában még elképzelhető. Márha a spanyol Athletic Bilbao ma képes lesz fordítani a portugál Sporting elleni 2-1-es hátrányából az elődöntő visszavágóján. A másik párharcon két spanyol alakulat csap össze: az Atlético Madrid 4-2-es fórral látogat Valenciába.
ápr. 26
7:10
"Az első ötben szeretnék végezni!" (Behaviour)
Immár biztos anyagi háttérrel, egész évre szóló szerződéssel és az utolsó tesztek teljesítésével várja pályafutása második GP3-as szezonját Kiss Pál Tamás. A fiatal, tavaly futamot nyerő tehetség régi-új csapatával, a brit ATECH istállóval vág neki a szezonnak, és bevállalt célja, hogy összetettben az első öt között végezzen.
ápr. 26
7:12
"Nem Messi a vétkes!" (Behaviour)
Káprázatos meccsen dőlt el, hogy a Barcelonát kedden kiejtő Chelsea ellenfele mely együttes lesz a május 19-én, Münchenben esedékes labdarúgó Bajnokok Ligája-fináléban: a Real Madrid szűk negyedóra alatt maga javára fordította az állást, ám kisvártatva betaláltak a bajorok is, s a párharc hosszabbításba torkollt. A keddi találkozó után a barcelonaiak megvédték a büntetőt rontó Messit.
ápr. 26
7:21
NBA: idegenben nyert a Wizards, a Bulls, a 76ers, a Nuggets és a Spurs (She)
Az észak-amerikai kosárlabda-bajnokság (NBA) alapszakaszának 119. játéknapján idegenben győzött a Washington Wizards, a Chicago Bulls, Philadelphia 76ers, a Denver Nuggets és a San Antonio Spurs is. Házigazdaként csak az Orlando Magicnak és a New York Knicksnek termett babér.
ápr. 26
7:39
Libertadores-kupa: bolíviai vereséggel kezdett a nyolcaddöntőben a Santos (She)
A Libertadores-kupa egyenes kieséses szakaszát vereséggel kezdte a címvédő brazil Santos, amely a bolíviai Bolívar vendégeként szenvedett egygólos vereséget. A Neymarral, Elanóval és Gansóval felálló brazilok a 2. percben hátrányba kerültek – kapusuk öngólja révén –, de még a szünet előtt egyenlíteni tudtak. A találkozót eldöntő gól a 75. percben született.
ápr. 26
7:41
MLS: az FC Dallas otthon csent pontot a Real Salt Lake-től (She)
Az észak-amerikai labdarúgó-bajnokság (MLS) alapszakaszában az FC Dallas hazai környezetben döntetlent játszott a Real Salt Lake-kel. Az első félidő végén a házigazdák büntetőből szereztek vezetést, a vendégek a második játékrész közepén egalizáltak.
ápr. 26
7:51
A címvédő nélkül folytatódik a rájátszás (Agroinform)
A Washington drámai hetedik mérkőzésen kerekedett a Boston fölé hosszabbításban, és így továbbjutott.
ápr. 26
8:09
Djokovics nem játszik Belgrádban (Agroinform)
A világranglista szerb éllovasának egy hete halt meg a nagyapja.
ápr. 26
8:27
A New York nyerte a nap meccsét (Agroinform)
A New York Knicks kiváló csapatjátékának, valamint jó kispadjának köszönhetően legyőzte a Chris Paul nélküli Clipperst.
ápr. 26
8:33
Videó: Simon Tibor szellemisége még mindig ott él a Fradiban (She)
A Ferencváros legendás 2-es számú játékosáról, a tragikus körülmények között elhunyt Simon Tiborról nevezte el a klub az Albert-stadion 2-es szektorát. Ororsz Pál, a labdarúgó zrt. vezérigazgatója az NSO Tv-nek elmondta, Simon szellemiségét próbálják még mindig megtanítani a csapathoz kerülő akár magyar, akár külföldi játékosoknak, hiszen a mai napig a legendás hátvéd küzdeni tudása jelenti a z…
ápr. 26
8:36
Büntetett az MLSZ (Behaviour)
A Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) fegyelmi tanácsa 700 ezer forint pénzbüntetést szabott ki az élvonalban maradásért küzdő Vasasra, mert Farkas Balázs futballistával szemben késedelmesen teljesítette szerződésben vállalt fizetési kötelezettségeit.
ápr. 26
9:03
Ilyen a futball, a legjobbak is hibáznak - Mourinho (Agroinform)
Jupp Heynckes mágikus győzelemről beszélt, José Mourinho nem fukarkodott a dicséretekkel.
ápr. 26
9:09
ZTE: a klubtól is komoly büntetésre számíthat Jahic és Panikvar (She)
Nemcsak az Magyar Labdarúgó-szövetség (MLSZ) fegyelmi bizottságától, hanem a ZTE-től is komoly büntetésre számíthat Safet Jahic és Leon Panikvar.
ápr. 26
9:21
Kakát már több mint tízmillióan követik a Twitteren (Agroinform)
A sportolók közül elsőként a Real Madrid játékosa mondhatja el magáról,hogy több mint tízmillióan követik bejegyezéseit.
ápr. 26
9:27
Légióssors: Juhász Roland számára a német bajnokság vonzóbb a töröknél (She)
Amint arról korábban már beszámoltunk: Németországból és Törökországból is érdeklődnek Juhász Roland után. A belga Anderlecht magyar labdarúgója számára vonzóbb a német, mint a török élvonal, és úgy érzi: szakmailag talán az utolsó lehetősége lesz nyáron egy olyan váltásra, amelyből szakmailag is profitálhat.
ápr. 26
9:29
Videó: parádés Wizards-támadás, de Durant még ezt is felülmúlta - NBA (She)
Hét mérkőzést rendeztek magyar idő szerint csütörtök hajnalban az észak-amerikai profi kosárlabda-bajnokság (NBA) alapszakaszának 119. játéknapján. A Chicago Bulls és a New York Knicks is rangadót nyert – előbbi az Indiana Pacerst verte idegenbeb, míg utóbbi otthon győzte le a Los Angeles Clipperst –, az Oklahoma City Thunder kisebb meglepetésre hazai pályán bukott a Denver Nuggetsszel szemben, a…
ápr. 26
9:31
Férfi kézilabda: rutinos külföldi edzők kerültek képbe Veszprémben (She)
A Nemzeti Sport információi szerint az MKB Veszprém férfi kézilabdacsapatának vezetői már hónapokkal ezelőtt elkezdődtek a háttértárgyalások annak érdekében, hogy megtalálják a szezon végén minden bizonnyal távozó Mocsai Lajos utódját. Bár fontos szempont, hogy fiatal, legfeljebb negyven körüli, ambiciózus szakember érkezzen, eddig kivétel nélkül rutinos, már bizonyított szakemberek kerültek…
ápr. 26
9:39
A kiesés nem rontja el a remek szezonunkat - Sergio Ramos (Agroinform)
A királyiak három tizenegyest is hibáztak, az egyik vétkes, Sergio Ramos elmondta újra odaállna a labda mögé.
ápr. 26
9:45
Videó: Neymart állandóan dobálták, az utolsó kísérlet csúnyán célba talált (She)
A labdarúgó Libertadores-kupa nyolcaddöntőjének első mérkőzésén a címvédő brazil Santos 2–1-es vereséget szenvedett a bolíviai Bolivártól idegenben. A hazai szurkolók miatt két alkalommal is rövid időre megállt a játék, ugyanis amikor csak lehetőségük adódott, megdobálták a vendégek sztárját, Neymart. Az első kísérletnél még a rohamrendőröknek sikerült megvédeni, ám a másodiknál két keményebb…
ápr. 26
9:47
London 2012: a kenyaiak nem nevezték világrekorderüket az olimpiára (She)
A Kenyai Atlétikai-szövetség nyilvánosságra hozta, kiket nevez maratoni futásban a londoni olimpiára. A csapatból hiányzik a szám világrekordere, Patrick Makau (2:03:38), aki a hét végi londoni maratonin feladta a versenyt.
ápr. 26
9:57
Mocsai távozik Veszprémből és főállású kapitány lesz (Agroinform)
Mocsai Lajos közös megegyezéssel távozik az MKB Veszprém férfi kézilabdacsapatának vezetőedzői posztjáról.
ápr. 26
9:59
Egészen más itt a légkör, mint a Vasasnál - Simic (Agroinform)
A télen a Vasastól a Fradiba igazolt horvát csatár, Marko Simic egy csapásra a zöld-fehér szurkolók kedvencévé vált.
ápr. 26
10:03
Mocsai távozik Veszprémből és főállású kapitány lesz (Infostart)
Mocsai Lajos közös megegyezéssel távozik az MKB Veszprém férfi kézilabdacsapatának vezetőedzői posztjáról.
ápr. 26
10:03
Videó: elképesztő mentés a Boston hokisától, de a ráadásban jött a dráma (She)
A Real Madrid és a Bayern München szerdai esti drámai Bajnokok Ligája küzdelme után az észak-amerikai profi jégkorong-liga (NHL) rájátszásának hetedik mérkőzésén is pattanásig feszült idegek közepette ért véget a címvédő Boston Bruins és a Washington Capitals párharca. Már csak nyolc perc volt hátra a harmadik harmadból, amikor egy gólba tartó korongot a Bocsok német védője, Dennis Seidenberg…
ápr. 26
10:15
A közönségben és a triplákban bíznak a szolnokiak az Eurochallenge-döntőn (Agroinform)
Tóth Zoltán ügyvezető telt házra számít a debreceni Főnix Csarnokban.
ápr. 26
10:24
Mocsai távozik Veszprémből (Metropol)
A szakember a továbbiakban az olimpiai résztvevő férfiválogatott szövetségi kapitányi teendői mellett a június 1-jén beinduló, országos elit nemzeti kézilabda-akadémia működtetésén dolgozik majd.
ápr. 26
10:39
EuroChallenge: a közönségben és a triplákban bíznak a szolnokiak (She)
A közönség támogatásában és a hárompontosokban bízik a férfi kosárlabda EuroChallenge-kupa hétvégi, debreceni négyes döntőjébe jutott Szolnoki Olaj ügyvezetője.
ápr. 26
10:41
Ökölvívás: Tarver nem egy igazi bajnok, az ereje meg nulla - Kayode (She)
Június 2-án a fiatal Lateef Kayode ellen lép szorítóba a veterán Antonio Tarver. A félnehézsúly egykori profi ökölvívó világbajnoka a múltban több alkalommal kommentálta Kayode mérkőzéseit, és általában nem éppen dicsérően szólt róla. Kayode emiatt meglehetősen haragszik Tarverre, és természetesen elégtételt venne rajta.
ápr. 26
10:42
Mocsai távozik Veszprémből és főállású kapitány lesz (Behaviour)
Mocsai Lajos közös megegyezéssel távozik az MKB Veszprém férfi kézilabdacsapatának vezetőedzői posztjáról.
ápr. 26
10:51
A maratonfutás csúcstartója lemaradt az olimpiáról (Agroinform)
null
ápr. 26
11:15
DVTK: Tisza szerint a DVSC ellen nem ők az esélyesek, de… (She)
Tisza Tibor szerint a DVSC-Teva ellen nem a DVTK a mérkőzés esélyese, de ez nem azt jelenti, hogy nem tesz meg mindent a csapat a labdarúgó NB I hétvégi fordulójában, hogy kikerüljön a hullámvölgyből.
ápr. 26
11:18
Saját stadionjában játszhat BL-döntőt a Bayern (Metropol)
A német együttes, amely a Kassai Viktor vezette összecsapáson a hosszabbítást követő büntetőpárbajban kerekedett felül a blancókon, általános vélekedés szerint teljesen megérdemelten jutott a fináléba.
ápr. 26
11:27
A Bayern elsőként vívhat saját stadionjában BL-döntőt (Agroinform)
A német sajtó túláradó örömmel fogadta a Bayern döntőbe jutását. A döntőben vagyunk! - harsogta címlapján a Kicker.
ápr. 26
11:33
Bajnokok Ligája: osztályozza Kassai Viktor teljesítményét! (She)
Ahogy arról már beszámoltunk, a tegnapi Real Madrid–Bayer München BL-elődöntő után a nemzetközi sajtó vegyesen értékelte Kassai Viktor játékvezető és asszisztensei (Erős Gábor és Ring György) teljesítményét. Önnek mi a véleménye a magyar bíró ténykedéséről? – Szavazzon!
ápr. 26
11:35
Bajnokok Ligája: a Bayern elsőként vívhat saját stadionjában döntőt (She)
A Bayern München lett a futballtörténelem első olyan klubcsapata, amely saját pályán játszhat Bajnokok Ligája-döntőt, miután a szerda esti elődöntős visszavágón kiejtette a Real Madridot.
ápr. 26
11:37
Cselgáncs Eb: Ungvári negyeddöntős, Karakas vigaszágon (She)
A 66 kg-ban címvédő Ungvári Miklós harmadik győzelmével bejutott a negyeddöntőbe csütörtökön a cseljabinszki cselgáncs Európa-bajnokságon, amely az olimpiai kvalifikációs sorozat utolsó állomása.
ápr. 26
11:45
A világelső nélkül folytatódik a vb (Agroinform)
Mark Selby óriási meglepetésre kiesett, 10-3-ra győzött le őt a világranglista 22. helyét elfoglaló Barry Hawkins.
ápr. 26
11:51
Tenisz: Novak Djokovics gyászol, nem játszik Belgrádban (She)
Novak Djokovics nem indul a hétfőn rajtoló belgrádi férfi tenisztornán.
ápr. 26
11:53
NFL: Asante Samuel Atlantában folytatja, három évre írt alá (She)
Az NFL-ben szereplő Philadelphia Eagles egy hetedik körös draftjogért cserébe odaadta az Atlanta Falconsnak a  négyszeres Pro Bowl-szereplő Asante Samuelt. A 31 éves cornerback sajtóhírek szerint hároméves szerződésben állapodott meg a georgiai klubbal.
ápr. 26
11:55
Autósport: az idén már a Red Bull F1-es autója köröz a WSR hétvégéin (She)
A Formula–1-es Renault-istálló Lotusszá változása után a Renault autógyár úgy döntött, nem az enstone-i csapat, hanem a Red Bull autójával tart bemutatót a Renault-világsorozat idei helyszínein. A májusban kezdődő, szeptember közepén a Hungaroringre érkező sorozat közönsége a 2010-es világbajnok RB6-ost nézheti meg az ingyenes versenyhétvégéken.
ápr. 26
12:03
Ma este kiderül, lesz-e spanyol házidöntő a második számú európai kupaporondon (Agroinform)
Az Atlético Madrid 4-2-es előnnyel utazik Valenciába, a Bilbao 1-2-ről várja a Sporting Lisszabon elleni visszavágót.

Keresés