2012. április 23. hétfő

ápr. 23
0:03
Elküldték golfozni Crosbyékat (Agroinform)
A Pittsburgh 5-1-re kikapott a hatodik mérkőzésen Philadelphiában és így kiesett a rájátszásból.
ápr. 23
0:27
Eurofutball: nagy csata a román élbolyban; botladozik a cseh óriás (She)
Egyre kiélezettebb a harc a román élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban. A 27. fordulóban a CFR Cluj odahaza kapott ki a Chiajnától (2–4), így visszacsúszott a második helyre a tabellán. A Ceahlault legyőző Dinamo Bucuresti pedig élre állt. Az első öt helyezett csapat három pontot belül található. EREDMÉNYEK ÉS TABELLA ITT!
ápr. 23
5:18
Élethalálharc a Camp Nouban (Behaviour)
Nem szimplán a bajnoki cím a tét a ma este 20 órakor kezdődő spanyol labdarúgó szuperrangadón, a Camp Nouban esedékes Barcelona-Real Madrid összecsapáson: sokkal több forog kockán! A komplett szezon megítélésére, kimenetelére, emberi sorsokra lehet hatással. A fővárosiak előnye 4 pont a címvédővel szemben, ha a katalánok nyernek, a differencia egyre apad, s négy meccs még hátra lesz.
ápr. 23
7:03
NBA: A Lakers két hosszabbításban legyőzte az Oklahoma Cityt (She)
A Los Angeles Lakers mínusz 18 pontról talpra állva, kétszeri hosszabbításban győzte le az Oklahoma City Thundert az NBA legutóbbi játéknapján. A meccs hőse a 26 pontos, ebből hatot a második, döntő hosszabbításban szerző Kobe Bryant volt, míg csapattársa, Metta World Peace a találkozót követően mehetett a Thunder öltözőjébe bocsánatért esedezni, miután a második negyedben csúnyán lekönyökölte…
ápr. 23
7:06
MOB: 123 fős az olimpiai, 40 tagú a paralimpiai csapat (Behaviour)
Jelen állás szerint 123 sportoló indulhat a londoni ötkarikás játékokon, míg a paralimpián várhatóan 40 fős csapat szerepel - hangzott el a Magyar Olimpiai Bizottság (MOB) vasárnapi közgyűlésén.
ápr. 23
7:08
Zajos zalaegerszegi búcsú az NB I-től (Behaviour)
Botrányos mérkőzésen esett ki immár matematikailag is a Zalaegerszeg a labdarúgó NB I-ből, a címvédő Videotontól elszenvedett hazai veresége után. A 25. forduló többi meccse is bővelkedett feszültségben, összesen kilencszer mutatták fel a piros lapot a játékvezetők.
ápr. 23
7:10
Vettel idén először a dobogó tetején (Behaviour)
Sebastian Vettel, a Red Bull német pilótája nemcsak az első helyről rajtolt, hanem elsőként ért célba a Formula 1-es Bahreni Nagydíj tegnapi futamán, továbbá idei első győzelmét szerezte a szahíri pályán. A másik két dobogós helyen a Lotus versenyzői, Kimi Raikönnen és Romain Grosjean értek célba. Azonban a végeredmény utólag változhat, mert a sportfelügyelőknek több incidenst kell kivizsgálniuk.
ápr. 23
7:21
Olaszország: Prandelli most kiállt Balotelli mellett, számít rá (She)
Cesare Prandelli, az olasz labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya annak ellenére számít az Európa-bajnokságon Mario Balotellire, hogy a problémás támadót klubjában, a Manchester Cityben többször mellőzik, és hogy korábban elmondta, ő sem bízik meg százszázalékosan a csatárban.
ápr. 23
7:39
Premier League: a társak szerint Van Persie az idény legjobbja (She)
A játékostársak Robin van Persie-t, az Arsenal holland támadóját választották meg a Premier League legjobb labdarúgójának a 2011–2012-es idényre. A liga góllövőlistájának éllovasa mögött Wayne Rooney, a Manchester United csatára, Scott Parker, a Tottenham középpályása, vaklamint a Manchester City Sergio Agüero, Joe Hart, David Silva triója végzett.
ápr. 23
7:42
A Juventus kiütötte az AS Romát (Metropol)
A Juventus 4-0-re legyőzte az AS Romát az olasz labdarúgó-bajnokság 34. fordulójának vasárnap esti rangadóján.
ápr. 23
7:57
Serie A: a Genoa az idényben másodszor rúgta ki Malesanit - sajtóhír (She)
Nemcsak a Genoa szurkolói voltak elégedetlenek a csapat vasárnapi Siena elleni 4–1-es veresége miatt, Enrico Preziosi elnök is dühösen ment az öltözőbe a rendbontás miatt félbeszakított, 45 percig szüneteltetett találkozó után. Olasz sajtóhírek szerint a klubvezető az idén másodszor is kirúgta Alberto Malesani vezetőedzőt, akinek a helyére Gigi De Canio, a Lecce korábbi edzője érkezhet.
ápr. 23
8:09
Újabb vereségével a Houston már biztosan lemarad a rájátszásról (Agroinform)
Ezúttal Miamiban vérzett el 97-88 arányban a Rockets, így a csapat készülhet a nyári szünetre.
ápr. 23
8:27
Íme, a világ legalattomosabb „gólöröme” – videó (Agroinform)
A Los Angeles Lakers balhés sztárja, Metta World Peace egy kosarat követően hatalmas pofont osztott ki örömében.
ápr. 23
8:33
Tenisz: nincs változás a WTA-lista élén, 11 magyar hölgy az ezerben (She)
A női teniszezők legfrissebb világranglistájának élmezőnyében nincs változás. Ami a magyarokat illeti, legmagasabban rangsorolt honfitársunk, Babos Tímea két helyet javítva a 64., míg Arn Gréta öt helyet rontva a 75. Czink Melinda 16 helyet visszacsúszott, így jelenleg a 119, míg Borsányi Csilla 98 helyezést javítva feljött a top 1000-be.
ápr. 23
8:35
Cselgáncs: Bor Barna az Eb-re és az olimpiára is éremért utazik (She)
Az olimpiai kvalifikációt jövő hétvégén lezáró, cseljabinszki Európa-bajnokságra és a londoni játékokra is éremért megy Bor Barna, a paksiak világbajnoki ezüstérmes cselgáncsozója. Az Atomerőmű plusz 100 kilogrammos dzsúdósa a szerbiai edzőtáborból hazatérve úgy nyilatkozott, hogy ideálisan halad a felkészülése:
ápr. 23
8:36
Bor Barna: az Eb-re és az olimpiára is éremért megyek (Behaviour)
Az olimpiai kvalifikációt jövő hétvégén lezáró, cseljabinszki Európa-bajnokságra és a londoni játékokra is éremért megy Bor Barna, a paksiak világbajnoki ezüstérmes cselgáncsozója.
ápr. 23
8:37
Argentína: még az élen az ikszelő Boca, de előzhet a Newell's Old Boys (She)
Az éllovas Boca Juniors 1–1-es döntetlent játszott a Belgrano otthonában az argentin élvonalbeli labdarúgó-bajnokság 11. fordulójában, így a magyar idő szerint ma éjszaka pályára lépő Newell's Old Boys megelőzheti a tabellán, ha megveri az Arsenalt.
ápr. 23
8:45
Új elnök az ernyőszervezet és a hegyikerékpáros szövetség élén (Agroinform)
Két kerékpáros szövetség is tisztújító közgyűlést tartott, Katona Kálmán és Madarász Gábor kapott elnöki megbízatást.
ápr. 23
8:51
Juventus: Előreléptünk, de még öt döntő vár ránk - Conte (She)
Antonio Conte, az olasz élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő Juventus vezetőedzője nagyon elégedett volt csapatával a Roma elleni 4–0-s siker után, de úgy véli, még nagyon fontos találkozók várnak együttesére.
ápr. 23
8:54
Olimpia - A himnuszra edzenek a kazah sportolók (Behaviour)
Énekedzést is kapnak az olimpiára készülő kazah sportolók, akiknek nagyon alaposan meg kell tanulniuk az ázsiai ország himnuszát a hamarosan kezdődő játékokra.
ápr. 23
9:09
Sznúker: lecsalózta a kínai játékosokat a vb-ről kieső északír - videó (She)
Csalónak nevezte a sheffieldi sznúker-világbajnokság első fordulójában őt legyőző kínai Cao Jü-penget Mark Allen, aki hozzátette: nem most találkozott először kínai csalóval.
ápr. 23
9:27
Eddig 125 magyar sportoló jutott ki Londonba (Infostart)
A hét végén 18-cal nőtt a londoni olimpiára nevezhető magyar sportolók létszáma, így jelenleg 125 fős a csapat.
ápr. 23
9:27
Videó: Eddig csak passzolt az ETO légiósa, most azonban lőtt is! (She)
Mint arról beszámoltunk, biztosan győzött 2–0-ra a Győri ETO a Diósgyőr ellen a labdarúgó NB I 25. fordulójában. A gól nélküli első félidő után előbb Strestík, majd a mérkőzés végén Ahjupera talált be, így a hazaiak tovább üldözik a Debrecent. Az NSO Tv-nek a cseh légiós, Marek Strestík értékelt.
ápr. 23
9:39
Jövőre ismét lesz Francia Nagydíj (Agroinform)
Négy év kihagyás után jövőre ismét Forma-1-es világbajnoki futamot rendezhet Franciaország.
ápr. 23
9:41
Kölni huligánok törték be az orrát a Leverkusen cseh védőjének (Agroinform)
Kölni huligánok eltörték az orrát Michal Kadlecnek, a német élvonalbeli Bayer Leverkusen cseh labdarúgójának.
ápr. 23
9:57
Már 125-en készülhetnek Londonra (Agroinform)
A hét végén 18-cal nőtt a londoni olimpiára nevezhető magyar sportolók létszáma, így jelenleg 125 fős a csapat.
ápr. 23
10:03
Anglia: Muamba először mondta el, mit érzett szívleállása előtt (She)
Fabrice Muamba, a Bolton Wanderers középpályása először adott interjút azóta, hogy március közepén szívmegállás miatt összeesett a Tottenham elleni FA-kupa-mérkőzésen, és 78 percen át nem indult újra a szíve. A 24 éves játékos meglepően sok mindenre emlékezik.
ápr. 23
10:15
A csapatbusz vezetője otthagyta Huntelaart (Agroinform)
Különös eset történt meg a Schalke vasárnapi gólszerzőjével, akit a csapat busza otthagyott az augsburgi stadionban.
ápr. 23
10:33
Babos Tímea a hatvannegyedik (Agroinform)
A fehérorosz Viktorija Azarenka vezet az orosz Marija Sarapova előtt a nők rangsorában.
ápr. 23
10:39
Triatlon: Vatai Miklós korcsoportjában negyedik a dél-afrikai Ironman-viadalon (She)
Vatai Miklós korcsoportjában a negyedik, az abszolút kategóriában pedig a 24. helyen végzett a dél-afrikai Port Elisabeth-ben megrendezett triatlon Ironman-versenyen.
ápr. 23
10:41
Kosárlabda: Lóránt 13, Hanga nyolc pontig jutott Spanyolországban (She)
A Manresát erősítő Hanga Ádám 8 pontot szerzett az Alicante otthonában a spanyol kosárlabda-bajnokság vasárnapi játéknapján. A válogatott magyar légiós a liga honlapja szerint 20 perc alatt két lepattanót is szedett a mérkőzésen, amelyet a Manresa 76–70-re elvesztett. Lóránt Péter 13 pontos idénycsúcsot ért el a Badaloát 90–85-re legyőző Lagun Aróban.
ápr. 23
10:42
Női tenisz-világranglista: Babos a hatvannegyedik (Metropol)
A héten Marokkóban versenyző Babos Tímea legjobb magyarként a 64. helyre jött fel a női teniszezők világranglistáján, melyet továbbra is a fehérorosz Viktorija Azarenka vezet.
ápr. 23
10:51
Brittney Reese már 712 cm-nél jár idén (Agroinform)
Az amerikai világbajnok megjavította a női távolugrás idei legjobb eredményét, a hétvégén már 712 centiméterig jutott.
ápr. 23
10:57
Egy holland az Év játékosa Angliában (Infostart)
Robin van Persie nyerte az Év játékosa címet Angliában a hivatásos játékosok szavazásán. Az Arsenal futballistája pályafutása során először nyerte el a díjat, érdekes, hogy éppen tíz év után nyert ismét holland. Az Ágyúsok frontembere Ruud van Nistelrooy (és az 1998-ban első Dennis Bergkamp) örökébe lépett.
ápr. 23
11:00
Hanga 8, Lóránt 12 pontot dobott (Metropol)
A Manresát erősítő Hanga Ádám 8 pontot szerzett az Alicante otthonában a spanyol kosárlabda-bajnokság vasárnapi játéknapján.
ápr. 23
11:09
Djokovics továbbra is nagy előnnyel vezet Nadal előtt (Agroinform)
Továbbra is a szerb Novak Djokovics vezeti a férfi teniszezők világranglistáját jócskán megelőzve Rafael Nadalt.
ápr. 23
11:11
15 éves riválist kapott a magyar női úszó váltó (Agroinform)
Az oroszok 4x200 méteres női váltójában a 15 éves Maria Baklakova is helyet kap majd Londonban.
ápr. 23
11:15
Kiss Gergely: Tűzfalat kell magunk köré vonni (Infostart)
Ha megteszem, ami tőlem elvárható, akkor helyem lesz a londoni csapatban, de ehhez nap mint nap bele kell pusztulnom a vízbe a felkészülés során - mondta az InfoRádiónak Kiss Gergely háromszoros olimpiai bajnok vízilabdázó.
ápr. 23
11:15
Videó: fanatikus törökök - zseniális élőkép az isztambuli derbin (She)
Mint arról beszámoltunk, a Fenerbahce 2–1-re legyőzte a Galatasarayt a török élvonalbeli labdarúgó-bajnokság felsőházi rájátszásának második fordulójában, így két pontra felzárkózott az éllovas rivális mögé. A fanatikus török szurkolók zseniális élőképpel fogadták kedvenceiket.
ápr. 23
11:17
Oroszország: a gólpasszt adó Dzsudzsák bekerült a forduló válogatottjába - videó (She)
Dzsudzsák Balázs, a Dinamo Moszkva magyar szélsője bekerült az orosz élvonalbeli labdarúgó-bajnokság 40. fordulójának válogatottjába a neves Szport Ekszpressz napilapnál.
ápr. 23
11:19
MLS: Henry nyolcadik bajnoki gólja ezúttal csak szépségtapasz volt - videó (She)
A Thierry Henryval felálló New York Red Bulls 4–1-re kikapott a DC United otthonában az észak-amerikai profi labdarúgó-bajnokság (MLS) nyolcadik fordulójában. A rutinos francia csatár a 72. percben, 4–0-s állásnál volt eredményes, ám ez csak a szépítéshez volt elég. Henry nyolc találattal élen áll a góllövőlistán holtversenyben Chris Wondolowskival.
ápr. 23
11:21
Jégkorong: az eddigi legjobb magyar helyezés a világranglistán (She)
A magyar jégkorong-válogatott a 19. helyre lépett előre a világranglistán, és amióta a nemzetközi szövetség ilyen nyilvántartást vezet, a csapat sohasem állt ilyen előkelő pozícióban.
ápr. 23
11:33
Női kézilabda: telt ház lesz a BL-, illetve KEK-döntő hazai mérkőzésén (She)
A női kézilabda Bajnokok Ligája döntőjében érintett Győr és a KEK-finálés Ferencváros is telt ház előtt fogadja ellenfeleit. A két klub hétfőn arról tájékoztatta az MTI-t, hogy a nemzetközi kupadöntők első, magyarországi találkozóin biztosan telt ház lesz.
ápr. 23
11:35
Mainz: hosszabbíthat a Szalaiékat az élvonalban tartó tréner - sajtóhír (She)
A Kicker információi szerint a német élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő Mainz 05 szerződést hosszabbítana Thomas Tuchel vezetőedzővel. A Szalai Ádámot és Stieber Zoltánt foglalkoztató együttest az élvonalban tartó tréner kontraktusát négy évvel hosszabbítanák meg.
ápr. 23
11:45
Rooneynak választania kell: Európa-bajnokság vagy olimpia (Agroinform)
Az Eb-n és az olimpián is számítanának Wayne Rooneyra az angolok, akinek azonban választania kell a két torna közül.
ápr. 23
11:51
BL: Kassai Viktor vezeti a Real Madrid-Bayern elődöntő visszavágóját (She)
Az elmúlt évben a finálét (Barcelona–Manchester United) dirigáló Kassai Viktor vezeti szerda este a Real Madrid–Bayern München elődöntő visszavágóját a labdarúgó Bajnokok Ligájában.
ápr. 23
11:54
Az év futballistája van Persie lett (Metropol)
Az Arsenal holland csatárát, Robin van Persie-t választotta meg az év játékosának az angol labdarúgó Premier League-ben szereplő futballisták szövetsége (PFA).
ápr. 23
12:09
Portsmouth: Futács szívesen segítené a csapatot a harmadik ligában is (She)
Futács Márkó, az angol másodosztályú labdarúgó-bajnokságból búcsúzó Portsmouth magyar támadója a klub hivatalos honlapjának elárulta: a harmadik ligában is szívesen futballozna a csapatban, ugyanis az a legfontosabb számára, hogy rendszeres játéklehetőséghez jusson.
ápr. 23
12:21
Köpött vagy sem a Győr légiósa? - videó (Agroinform)
A Győri ETO-DVTK (2-0) meccs nagy indulatokat váltott ki a pályán, majd a mérkőzést követő sajtótájékoztatón. Szavazás.
ápr. 23
12:23
A nemzeti ünnepen lesz a Gyulai István emlékverseny (Agroinform)
"Ünnepelj a győztesekkel" a mottója az augusztus 20-án másodszor sorra kerülő Atlétikai Magyar Nagydíjnak.

Keresés