2013. július 27. szombat

júl. 27
18:09
F1: Berki Krisztiánnak Michael Schumacher az etalon (She)
A hétszeres világbajnok német Michael Schumachert tartja „etalonnak” Berki Krisztián, a lólengés olimpiai bajnoka, aki a szombati időmérő edzést a helyszínen tekintette meg a Hungaroringen zajló Formula–1-es Magyar Nagydíjon.
júl. 27
18:11
Junior öttusa-vb: Földházi Zsófia aranyérmes (She)
Földházi Zsófia győzött a nők versenyében a székesfehérvári junior öttusa-világbajnokságon.
júl. 27
18:12
Kamion Eb: Kiss történelmi sikere (Metropol)
Az Oxxo Energy Truck Race Team pilótája nyerte meg az Eb oroszországi fordulójának szombati első futamát.
júl. 27
18:24
Felborult egy autó az M7-esen (Infostart)
Felborult egy autó az M7-es autópálya Balaton felé vezető oldalán Érdnél.
júl. 27
18:24
Bale nagyszerű játékos - Modric (Agroinform)
Gareth Bale és Luka Modric a Tottenhamben játszottak együtt.
júl. 27
18:27
Fogadási csalás: a Honvéd-Cselik mellett számos meccs gyanús - sajtóhír (She)
Szerb sajtóhírek szerint a Nemzetközi Labdarúgó-szövetség (FIFA) számos mérkőzést is vizsgál fogadási csalás gyanújával a Bajnokok Ligája és az Európa-liga első és második selejtezőköréből.
júl. 27
18:29
Videó: elképesztő baleset - átment riválisán a GP3-as pilóta (She)
A GP3-as sorozatban szereplő Emanuele Zonzini és Luís Sá Silva elképesztő balesetet produkált a Hungaroringen. Az egyik kanyarnál Zonzini a kelleténél jobban lelassított, amit riválisa nem vett észre, és nemes egyszerűséggel áthajtott az olasz pilóta autóján. A veszélyes ütközet ellenére szerencsére senkinek nem esett nagyobb baja, mindkét versenyző a saját lábán hagyta el a helyszínt.
júl. 27
18:30
Junior öttusa-vb: Földházi aranyérmes (Metropol)
Földházi Zsófia győzött a nők versenyében a székesfehérvári junior öttusa-világbajnokságon.
júl. 27
18:42
A ráadásban fordított a Paks Újpesten (Agroinform)
A Paks egy a 93. percben szerzett tizenegyesgóllal 2-1-re legyőzte a házigazda Újpestet.
júl. 27
18:45
Felkészülés: Coulibaly gólt szerzett Arzéék ellen (She)
A francia másodosztályú labdarúgó-bajnokság (Ligue 2) rajtjára készülő Lens nemzetközi felkészülési mérkőzésen 4–2-re legyőzte a belga Charleroi-t.
júl. 27
18:47
Atlétika: a rúdugró Lavillenie 6.02 m-rel nyert Londonban (She)
A világ idei legjobbjával, 6.02 méteres eredménnyel a francia Renaud Lavillenie nyerte a férfi rúdugrást az atlétikai Gyémánt Liga-sorozat tizenegyedik versenyének második napján, Londonban.
júl. 27
18:49
NB I: ismét nyerni tudott Újpesten a Paks (She)
A labdarúgó NB I első fordulójának második mérkőzésén az Újpest a Paks együttesét fogadta, és 2–1-es arányban a vendégek diadalmaskodtak. A győztes gólt az egykori újpesti Simon Attila a mérkőzés legvégén szerezte, egy teljesen fölöslegesen összehozott büntetőből.
júl. 27
19:03
Magyar Nagydíj: két gyerek született szombaton a Ringen (She)
Két gyerek is született a Hungaroringen szombaton a Magyar Nagydíj második napján. Erről Petán Péter, a Magyar Nagydíj sajtófőnöke tájékoztatta a Nemzeti Sport Online-t.
júl. 27
19:05
Videó: Szalai ismét duplázott a Schalke színeiben (She)
A Schalke hamar megszerezte a vezetést a spanyol legendát, Raúlt is foglalkoztató al-Szadd ellen. Szalai Ádám, a német csapat támadója sem tétlenkedett a találkozón, ugyanis fél óra sem kellett neki, hogy két gólt szerezzen. Az elsőnél egy lecsúszott lövésbe rakta bele a lábát, ami után utat talált a labda a kapuba, míg a másodiknál egy kipattanó beadást pöckölt remekül a kapuba.
júl. 27
19:07
Vizes-vb: az amerikaiak a spanyolokkal negyeddöntőznek (She)
A Barcelonában zajló vizes-világbajnokságon az amerikai női vízilabda-válogatott is bejutott a torna legjobb nyolc csapata közé, miután a negyeddöntőben magabiztos győzelmet aratott Brazília ellen. Az Egyesült Államok a negyeddöntőben a házigazda spanyolokkal találkozik. A 20.10-kor kezdődő Magyarország–Nagy-Britannia nyolcaddöntőt a Nemzeti Sport Online folyamatosan frissülő, élőképes cikkben…
júl. 27
19:09
F1: Grosjean autója szabálytalan, megbüntethetik érte (She)
A Magyar Nagydíj sportfelügyelő testülete vizsgálatot kezdett a Lotus-istálló ellen, mert Romain Grosjean autója megbukott az időmérőt követő ellenőrzésen. Az E21-es padlólemeze a rugalmassági próbán ért el rossz eredményt.
júl. 27
19:11
NB I: MTK-Mezőkövesd mérkőzés élőben az NSO-n (She)
A Mezőkövesd labdarúgócsapata az MTK otthonában játssza története első élvonalbeli mérkőzését. Kövesse figyelemmel az NB I egyik újoncának bemutatkozó találkozóját online közvetítésünk segítségével!
júl. 27
19:13
NB I: Pécs-Ferencváros bajnoki élőben az NSO-n! (She)
A PMFC a Ferencvárost fogadja a labdarúgó NB I első fordulójában. A vendég zöld-fehéreknél az egyik holland szerzemény, Jack Tuijp tétmeccsen is bemutatkozik: Böde Dániel csatártársaként rohamozhatja a pécsiek kapuját. Kövesse nyomon a mérkőzést online, szöveges közvetítésünk és folyamatosan frissülő, élőképes cikkünk segítségével!
júl. 27
19:18
A 93. percben vitte el Újpestről a három pontot a Paks (Infostart)
Az Újpest hazai környezetben 2-1-es vereséget szenvedett a Pakstól a labdarúgó OTP Bank Liga nyitófordulójának első szombati mérkőzésén.
júl. 27
19:21
NB I: Nyerhettünk volna nagyon könnyedén - Kozma az 1-2-ről (She)
Egygólos hazai vereséggel kezdett az élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban az Újpest, amely az MVM Pakstól kapott ki 2–1-re. A három pontot jelentő győztes találat a 93. percben, büntetőből született. Kozma István, az Újpest vezetőedzője szerint akár ők is nyerhettek volna, nagyon könnyedén.
júl. 27
19:23
F1: az összes pilóta nyilatkozata a Magyar GP időmérője után (She)
Lewis Hamilton a Magyar Nagydíj időmérő edzésének megnyerése ellenére sem lát reális esélyt a győzelemre, de a mögüle rajtoló négy pilótából hárman is a diadalra törnek. Sebastian Vettel és Romain Grosjean is úgy véli, sokkal jobb lesz a versenytempója a Mercedesénél, míg Fernando Alonso az ötödik rajthelyet, azaz a pálya tiszta oldalát kihasználva már a rajtnál megpróbál Vettel elé…
júl. 27
19:24
A Paks elvitte a három pontot Újpestről (Metropol)
Az Újpest hazai környezetben 2-1-es vereséget szenvedett a Pakstól a labdarúgó OTP Bank Liga szombati mérkőzésén.
júl. 27
19:25
Triatlon: Zelinka megvédte címét a hosszú távú ob-n (She)
A férfiaknál Szabó Attila, a nőknél – címét megvédve – Zelinka Gabriella győzött a hosszú távú triatlon országos bajnokságon, Nagyatádon.
júl. 27
19:27
Felkészülés: Futács csapata ellen már nyert a Monaco (She)
A francia élvonalbeli labdarúgó-bajnokságba (Ligue 1) feljutó, majd nagybevásárlást tartó AS Monaco 3–0-ra legyőzte Futács Márkó csapatát, az angol másodosztályú Leicester Cityt.
júl. 27
19:36
Szalai Ádám két gólt szerzett a Raúl-gálán (Agroinform)
A Schalke 9-0-ra verte barátságos meccsen az al-Szadd csapatát.
júl. 27
19:39
Felkészülés: Szalai és a búcsúzó Raúl is két gólt lőtt (She)
Raúl végleg elköszönt a Schalke labdarúgócsapatától, a tiszteletére szervezett szombati búcsúmérkőzésén pedig kétszer is betalált jelenlegi csapata, a katari al-Szadd ellen. Szintén duplázott a királykékeknél Szalai Ádám, Jefferson Farfán és Klaas-Jan Huntelaar. A vége 9–0 lett.
júl. 27
19:41
NB I: Molnár Péter olyan volt, mint Superman - Horváth F. (She)
Egygólos idegenbeli győzelemmel kezdett az élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban az MVM Paks, amely Újpesten nyert 2–1-re. A három pontot jelentő győztes találat a 93. percben, büntetőből született. Horváth Ferenc, a paksiak fiatal szakvezetője értetlenül áll csapata első órában nyújtott teljesítménye előtt, és kapusát dicsérte mindenek felett.
júl. 27
19:42
Lékó és Papp remizett, Hoang győzött (Metropol)
Lékó Péter döntetlent játszott az olasz Fabiano Caruanával szemben. Hoang győzött, Papp remizett.
júl. 27
19:54
Kaká túl lassú - Ancelotti (Agroinform)
Az olasz szakember szerint a brazil játékosnak extra munkára lenne szüksége ahhoz, hogy növelje a gyorsaságát.
júl. 27
19:57
Felkészülés: Vargáék legyőzték a Bordeaux-t (She)
Nemzetközi felkészülési mérkőzésen Varga József együttese, az angol másodosztályú Middlesbrough 2–1-re legyőzte a francia élvonalbeli Bordeaux-t. A magyar középpályás kezdőként 80 percet kapott az angol csapatban.
júl. 27
20:12
Bajnokaspiráns fogadja a kiesőjelöltet, pénz állhat a házhoz (Agroinform)
A Grasshoppers vendége az Aarau lesz szombaton, véleményünk szerint csak egy csapat lesz a pályán.
júl. 27
20:14
122 néző lett rosszul a Hungaroringen (Agroinform)
A Forma-1-es hétvége első két napján 122 embert kellett ellátniuk a mentőknek, főképp a hőség okozta rosszullét miatt.
júl. 27
20:15
Premjer-liga: Bozsovicsék ezúttal sem húzták 10 percig (She)
Az orosz élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Premjer-liga) 3. fordulójában Mladen Bozsovics együttese, a Tom Tomszk 3–0-ra kikapott a triplázó Artyom Dzjuba vezérelte Rosztov otthonában.
júl. 27
20:17
F1: Grosjean megúszta a büntetést, harmadikként rajtol (She)
Nem büntették meg Romain Grosjeant, így a Lotus francia pilótája a 3. helyről rajtolhat a Formula–1-es Magyar Nagydíj vasárnapi futamán.
júl. 27
20:19
Vizes-vb: magyar-brit női vízilabdameccs az NSO-n! (She)
A Barcelonában zajló vizes-világbajnokságon a magyar női vízilabda-válogatott Nagy-Britannia ellen játszik a nyolcaddöntőben. Amennyiben Merész András szövetségi kapitány eddig parádés teljesítményt nyújtó együttese igazolja a papírformát, Hollandiával találkozik a negyeddöntőben. A 20.10 órakor kezdődő mérkőzést a Nemzeti Sport Online folyamatosan frissülő, élőképes cikkben közvetíti!
júl. 27
20:21
Vizes-vb: a kanadai női pólósok kiejtették Kazahsztánt (She)
A Barcelonában zajló vizes-világbajnokságon a kanadai női vízilabda-válogatott kiejtette Kazahsztánt, miután hat góllal nyert ellene a nyolcaddöntőben. Kanada ellenfele a negyeddöntőben Oroszország lesz. A 20.10-kor kezdődő Magyarország–Nagy-Britannia nyolcaddöntőt a Nemzeti Sport Online folyamatosan frissülő, élőképes cikkben közvetíti!
júl. 27
20:36
Pars ismét 80 méter fölött (Metropol)
Az olimpiai bajnok 80,41 méteres dobással nyerte a kalapácsvetést az atlétikai ob második napján.
júl. 27
20:38
Sárkányhajó-vb: 2 érem szombaton (Metropol)
A magyar versenyzők egy arany- és egy bronzérmet szereztek a szegedi IDBF sárkányhajó-vb negyedik versenynapján.
júl. 27
20:48
Pars Krisztián ismét 80 méter felett dobott (Agroinform)
Pars Krisztián 80,41 méteres dobással nyerte a kalapácsvetést az atlétikai országos bajnokság második napján.
júl. 27
20:51
Női kézi: a Győri ETO három góllal nyert Norvégia ellen (She)
Óriási iramú, rendkívül látványos mérkőzést vívott szombaton a BL-győztes Győri Audi ETO és az olimpiai és világbajnok norvég női kézilabda-válogatott. A 28–25-re végződő meccset a klubcsapat nyerte, de az esemény legnagyobb nyertese mégis a Magvassy Mihály Sportcsarnokba kilátogató körülbelül 1300 néző volt.
júl. 27
21:06
A ferencvárosi új fiúk vitték a prímet Pécsen (Agroinform)
Az FTC 2-1-re nyert a Pécs otthonában, a zöld-fehérektől a két új szerzemény, Jack Tuijp és Arsenio Valpoort talált be.
júl. 27
21:09
Meglesett F1-es pillanatok (Blikk)
Mogyoród – Rajongók százezrei láthatják szerte a világon, hogy a Forma–1-es autóversenyzők miként élik meg a Magyar Nagydíjat, milyen emlékekkel gazdagodnak.
júl. 27
21:09
NB I: magabiztos MTK-siker az újonc ellen (She)
A labdarúgó NB I 1. fordulójában az előző bajnokságban negyedik helyen végző MTK az újonc Mezőkövesd csapatát fogadta. A gól nélküli első félidőt követően a hazaiak Pölöskei Zsolt góljával szereztek vezetést az 50. percben, majd a 78. percben előbb a csereként beállt Ladányi Tibor, majd a 87. percben ugyancsak csere Varga Szabolcs is betalált.
júl. 27
21:11
NB I: jó hangulatú mérkőzésen győzött Pécsen a Ferencváros (She)
A Pécsi MFC a Ferencvárost fogadta a labdarúgó NB I első fordulójában. A vendég zöld-fehéreknél a két, nemrégiben igazolt holland, Jack Tuijp és Arsenio Vaalport is góllal debütált a magyar bajnokságban, a hazaiaktól csak Koller Krisztián tudott gólt szerezni, győzelemmel indult tehát a Fradi.
júl. 27
21:13
NB I: Győri ETO-DVTK mérkőzés élőben az NSO-n! (She)
A bajnoki címvédő Győri ETO is megkezdi a szereplését a labdarúgó NB I 2013–2014-es idényében: a Diósgyőrt fogadja. Pintér Attila együttesének van miért kárpótolnia a szurkolókat a Maccabi Tel-Aviv elleni Bajnokok Ligája-kiesés után, de nem lesz könnyű dolga a Tomiszlav Szivics vezette DVTK-val szemben. Kövesse nyomon a találkozót online közvetítésünk segítségével!
júl. 27
21:15
Videó: Messi-sarkazás és -csodapassz, sima Barca-siker (She)
Felkészülési mérkőzésen a spanyol Barcelona labdarúgócsapata hétgólos győzelmet aratott Oslóban a norvég első osztály egyik középcsapatának számító Valerenga ellen. A találkozóról még mindig hiányozott a katalánok kezdőcsapatra való válogatott játékosa – akik a Konföderációs-kupa miatt kaptak meghosszabbított szabadságot, ami a jövő héten telik le –, viszont a lelátón már ott ült az új vezetőedző,…
júl. 27
21:24
Hetet lőtt a Barcelona Oslóban - videó (Agroinform)
Az FC Barcelona felkészülési mérkőzésen 7-0-ra verte Norvégiában a Valerengát.
júl. 27
21:26
Könnyedén nyert az MTK az újonc ellen (Agroinform)
Az MTK 3-0-ra nyert az újonc Mezőkövesd ellen a labdarúgó OTP Bank Liga első fordulójának szombati játéknapján.
júl. 27
21:27
Atlétikai ob: Pars Krisztián ismét 80 méter fölé jutott (She)
Az olimpiai bajnok Pars Krisztián rendkívül magabiztosan, 80.41 méteres dobással nyerte a kalapácsvetést szombaton az atlétikai országos bajnokság második napján.
júl. 27
21:29
Vizes-vb: nyertek a női pólósok, Hollandiával negyeddöntőznek (She)
A Barcelonában zajló vizes-világbajnokságon a magyar női vízilabda-válogatott könnyedén igazolta a papírformát, és fél gőzzel, nem túl koncentrált játékkal is magabiztos győzelmet aratott Nagy-Britannia ellen. Merész András szövetségi kapitánya együttese a negyeddöntőben Hollandiával találkozik majd.

Keresés