2013. szeptember 22. vasárnap

szept. 22
14:06
Birkózó-vb - Korpási kikapott a selejtezőben (Infostart)
Korpási Bálint a selejtezőben kikapott, így nem jutott be a legjobb 32 közé a kötöttfogásúak 74 kg-os kategóriájában a budapesti birkózó-világbajnokság vasárnapi zárónapján.
szept. 22
14:06
Birkózó-vb: Korpási szoros veresége „Tom Sellecktől” (She)
A 74 kilogrammos kötöttfogásúak között induló Korpási Bálint 2:1-es pontozással kikapott a budapesti birkózó-világbajnokságon az amerikai Andrew Bisektől, aki bajuszával és hajával egy az egyben a Magnum sorozat sztárját, Tom Sellecket idézi.
szept. 22
14:06
Vettel sétagaloppban nyert, megvan a vb-cím? (Agroinform)
Vettelt megközelíteni sem tudták Szingapúrban, innen a vb-t már csak saját hibájából bukhatja el.
szept. 22
14:08
Stohl és Kaszás eredménye a Nemzeti Vágtán (Infostart)
A középfutamokkal és bemutatókkal folytatódik a hatodik Nemzeti Vágta programja vasárnap; délután a nemzetközi futam mellett a döntőre is sor kerül a fővárosi Hősök terén felállított speciális pályán.
szept. 22
14:08
Férfi kézi: francia színekben is debütál a BL-ben Nagy Kornél (She)
Francia színekben is bemutatkozik ma a férfi kézilabda Bajnokok Ligájában a válogatott Nagy Kornél, a Dunkerque balátlövője, aki legutóbb veszprémi mezben szerepelt a sportág legrangosabb klubsorozatában.
szept. 22
14:08
Ronaldo újabb bombaüzlet előtt (Agroinform)
Szinte még meg sem száradt a tinta Cristiano Ronaldo új szerződésén, a portugál hamarosan újabb bombaüzletet köthet.
szept. 22
14:10
F1: Szingapúri Nagydíj, a futam élőben az NSO-n! (She)
Sebastian Vettel zsinórban a harmadik futamgyőzelmére hajt, ahogy 2013-ban, úgy Szingapúrban is, ahol a legutóbbi két évben nem talált legyőzőre. A német nagyon gyors volt a hétvégén, meglepetés lenne, ha nem az ő győzelmével zárulna a futam. Kimi Räikkönennek ezúttal nemhogy a pontszerzésre, a célba érésre is alig van esélye, fájó dereka miatt az is kisebb csoda, hogy el tud rajtolni.
szept. 22
14:12
Premjer-liga: simán kikapott a címvédő a városi rangadón (She)
A címvédő CSZKA Moszkva sima, háromgólos vereséget szenvedett a városi rivális Szpartak otthonában az orosz élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Premjer-liga) kilencedik fordulójában, így visszacsúszott a táblázat második helyére. A legjobb játékosait értékesítő Anzsi Mahacskala a Volga otthonában szenvedett 2–1-es vereséget, így továbbra is nyeretlen.
szept. 22
14:14
FTC-Újpest: mi lesz a derbi végeredménye? - szavazás (She)
A 16.30 órakor kezdődő Ferencváros–Újpest derbi kapcsán szavazásra invitáljuk olvasóinkat: ön szerint mi lesz a rangadó végeredménye?
szept. 22
14:16
Chelsea: Úgy tűnik, még sincs itt a világvége - Mourinho (She)
José Mourinho, a Chelsea labdarúgócsapatának menedzsere a Fulham ellen 2–0-ra megnyert angol bajnoki utáni sajtótájékoztatón értékelte együttes játékát, és elmondta, a sok negatív kritika ellenére sikeresnek értékeli a bajnoki rajtot.
szept. 22
14:18
FTC-Újpest: Simon tanári fejese, Somália bombája - az elmúlt évek derbijei videón (She)
Az NB I 8. fordulójának legnagyobb érdeklődéssel kísért mérkőzését, a Ferencváros–Újpest találkozót 16.30 órakor rendezik a Puskás Ferenc Stadionban. Összegyűjtöttük az elmúlt négy év derbijeit, amelyen összesen 22 gól esett. Tekintse meg az összeset!
szept. 22
14:20
Primera División: a Betis nem tudta megtörni a 37 éves átkot (She)
A spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Primera División) ötödik fordulójában a Betis hazai pályán gól nélküli döntetlenre végzett a Granadával, amelyet 1976 óta nem tudott legyőzni hazai pályán. A sevillai együttes a legutóbbi 13 andalúz rangadójából (a Sevilla, a Málaga és a Granada ellen) csak kettőt tudott megnyerni.
szept. 22
14:24
FTC-Újpest: szállnak fel a lilák a buszra; a 6-szoros odds egy ezrest megér (She)
Már szállnak fel a buszokra az Újpest-szurkolók a Ferencváros–Újpest labdarúgó NB I-es mérkőzés előtt. A szimpatizánsokat BKV-buszok szállítják a Puskás-stadionba, a mérkőzés helyszínére.
szept. 22
14:26
Videó: brutális - azonnali piros lap a durva talpalásért (She)
A skót alacsonyabb osztályú bajnokságban szereplő Sauchie játékosa, Paul Currie a Bonnyrigg elleni bajnokin csúnyán mellkasba rúgta ellenfelét. A brutális szabálytalanságért azonnal pirosat kapott. Íme!
szept. 22
14:42
Birkózó-vb - Lőrincz Tamás nyolcaddöntős (Infostart)
Az olimpiai ezüstérmes Lőrincz Tamás könnyed birkózással megnyerte első mérkőzését és bejutott a nyolcaddöntőbe a kötöttfogásúak 66 kg-os súlycsoportjában a budapesti birkózó-világbajnokság vasárnapi zárónapján.
szept. 22
14:42
Serie A: Milito duplával tért vissza, hetet lőtt az Inter (She)
Az olasz élvonalbeli labdarúgó-bajnokság 4. fordulójának első vasárnapi mérkőzésén az Internazionale kiütéses, 7–0-s vereséget mért idegenben az újonc Sassuolóra.
szept. 22
14:42
Korpási kikapott a selejtezőben (Metropol)
Korpási Bálint nem jutott be a legjobb 32 közé a kötöttfogásúak 74 kg-os kategóriájában a budapesti birkózó-vb vasárnapi zárónapján.
szept. 22
14:44
Birkózó-vb: olimpiai ezüstösünk könnyed sikerrel rajtolt (She)
Lőrincz Tamás is bemutatkozott a budapesti birkózó-világbajnokságon. A tavalyi olimpián ezüstérmes, idén Európa-bajnok 66 kilós birkózó a norvég Marius Thommesen ellen győzött könnyedén 5:0-ra, és bejutott a legjobb 16 közé.
szept. 22
14:46
Női kézilabda: hét és fél hónap után visszatért Neagu (She)
Pénteken a Buducsnoszt Podgorica Vardar Szkopje elleni mérkőzésén hét és fél hónap után visszatért a pályára Cristina Neagu. A montenegróiak nyáron szerződtetett román válogatott átlövője pár percet játszott a Vinko Kandija-emléktorna keretében lejátszott találkozón, és egy gólt jegyzett a hosszabbítás után 25–24-re elveszített összecsapáson.
szept. 22
15:00
Serie A - Hetet lőtt az Inter az újoncnak (Infostart)
Az Internazionale megsemmisítő, 7-0-ás győzelmet aratott az újonc és változatlanul pont nélkül álló Sassuolo otthonában az olasz labdarúgó-bajnokság negyedik fordulójának vasárnapi első mérkőzésén.
szept. 22
15:00
Videó: Inter-henger - Milito-dupla, Cambiasso-csavarás (She)
Mint beszámoltunk róla, olasz élvonalbeli labdarúgó-bajnokság 4. fordulójának első vasárnapi mérkőzésén az Internazionale kiütéses, 7–0-s vereséget mért idegenben az újonc Sassuolóra. Íme, a gólok!
szept. 22
15:00
Di Canio napjai meg vannak számlálva? (Agroinform)
A Sunderland újabb vereséget szenvedett, az olasz ráadásul provokálta a szurkolókat is.
szept. 22
15:18
F1: jövőre futam alatti időbüntetéseket is lehet osztani (She)
A Formula–1-es csapatmenedzserekből álló munkacsoport több változtatásban is megegyezett a Szingapúri Nagydíj helyszínén. Ennek értelmében 2014-től a sportfelügyelők öt vagy tíz másodperces időbüntetéseket is kioszthatnak, amelyeket a következő kerékcserekor kell letölteni, vagy ha ilyen már nincsen, akkor utólag adják hozzá a versenyidőhöz.
szept. 22
15:20
Birkózó-vb: Deák-Bárdos a 8 között, ahol jó esélye van (She)
A birkózó-világbajnokságon utolsó magyarként Deák-Bárdos Mihály is bemutatkozott, ráadásul magabiztos győzelemmel.
szept. 22
15:22
Serie A: Roma-Lazio élőben az NSO-n! (She)
Az olasz élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Serie A) negyedik fordulójának egyik rangadóján Roma–Lazio találkozóra kerül sor a Stadio Olimpicóban. Az összecsapást a „farkasok” várhatják kedvezőbb előjelekkel, de egy városi derbin bármi megtörténhet. Kövesse nyomon a találkozót élő szöveges tudósításunk segítségével!
szept. 22
15:36
Videó: ütközés - Ricciardo falnak ment Szingapúrban (She)
A Formula–1-es Szingapúri Nagydíjon a 24. körben Daniel Ricciardo a falnak ment a 18-as kanyarban, majd jött a biztonsági autó. A két-két Red Bullt és Mercedest leszámítva szinte mindenki a boxba hajtott új kerekekért. Íme!
szept. 22
15:36
Seattle-i parádét és Giants-feltámadást hozhat a vasárnap (Agroinform)
Vasárnap 14 mérkőzéssel folytatódik az NFL alapszakaszának 3. játékhete.
szept. 22
15:38
FTC-Újpest: Bavon egyszer már bejött, bevetik - íme, a kezdők! (She)
Ahjupera nem épült fel sérüléséből, helyette a Fradinak egyszer már győztes gólt rúgó Bavon kezd az Újpestben – ez az egyetlen meglepetés a zöld-fehérek és a lila-fehérek vasárnap délutáni rangadójára kijelölt kezdőcsapatokban.
szept. 22
15:40
Bundesliga 2.: Hajnalék egy négyest kaptak Frankfurtban (She)
A Hajnal Tamást végig a soraiban tudó Ingolstadt 4–1-es vereséget szenvedett az FSV Frankfurt otthonában a német másodosztályú labdarúgó-bajnokság 8. fordulójában. A magyar középpályás együttese 4 ponttal az utolsó helyen áll.
szept. 22
15:57
Birkózó-vb - Deák Bárdos a nyolc között (Infostart)
A hatszoros világbajnoki ezüstérmes Deák Bárdos Mihály magabiztos győzelemmel bejutott a legjobb nyolc közé a kötöttfogásúak 120 kg-os kategóriájában a budapesti birkózó-világbajnokság vasárnapi zárónapján.
szept. 22
16:19
Birkózó-vb - Lőrincz Tamás negyeddöntős (Infostart)
Az olimpiai ezüstérmes Lőrincz Tamás nagyszerű teljesítménnyel legyőzte iráni ellenfelét, s ezzel bejutott a legjobb nyolc közé a kötöttfogásúak 66 kg-os kategóriájában a budapesti birkózó-világbajnokság vasárnapi zárónapján.
szept. 22
16:19
F1: Vettel rajt-cél győzelmet aratott Szingapúrban (She)
Az élről induló Sebastian Vettel rajt-cél győzelmet aratott a Formula–1-es világbajnokság Szingapúri Nagydíján, ezzel tovább növelte előnyét a pontverseny élén. Másodikként Fernando Alonso, harmadikként Kimi Räikkönen ért célba.
szept. 22
16:21
Premjer-liga: veretlenek ellen tört átkot Pintér Ádám csapata (She)
Az eddig nyeretlenül sereghajtó Tom Tomszk meglepetésre 2–1-re győzött a bajnoki veretlenségét vasárnapig őrző Rubin Kazany otthonában az orosz élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Premjer-liga) 9. fordulójának vasárnapi játéknapján.
szept. 22
16:24
Vettel rajt-cél győzelmet aratott (Behaviour)
Az élről induló Sebastian Vettel rajt-cél győzelmet aratott a Formula-1-es világbajnokság Szingapúri Nagydíján, ezzel tovább növelte előnyét a pontverseny élén. Másodikként Fernando Alonso, harmadikként Kimi Räikkönen ért célba.
szept. 22
16:36
Szingapúri Nagydíj - Vettel sorozatban harmadszor nyert (Infostart)
Sorozatban harmadszor nyerte meg a Formula-1-es Szingapúri Nagydíjat a világbajnoki címvédő Sebastian Vettel, a Red Bull német pilótája, aki ezzel a sikerrel tovább növelte előnyét az összetettben.
szept. 22
16:36
Ferencváros-Újpest (She)
Ferencváros–Újpest találkozó percről percre: gólok, helyzetek, érdekességek – kövesse figyelemmel a mérkőzést a Nemzeti Sport Online élő szöveges tudósítása segítségével, majd olvassa el a meccs összefoglalóját, kommenteljen, mondja el a véleményét a találkozóról!
szept. 22
16:38
Birkózó-vb - Deák Bárdos elődöntős (Infostart)
A hatszoros világbajnoki ezüstérmes Deák Bárdos Mihály nagy hátrányt ledolgozva, tussal győzött második mérkőzésén és bejutott az elődöntőbe a kötöttfogásúak 120 kg-os kategóriájában a budapesti birkózó-világbajnokság vasárnapi zárónapján.
szept. 22
16:38
Tenisz: Simon és Gulbis tornagyőzelmet ünnepelhet (She)
Gilles Simon nyerte meg a metzi tenisztornát, miután a francia házi döntőben 6:4, 6:3-ra megverte Jo-Wilfried Tsongát. A szentpétervári verseny fináléban a lett Ernests Gulbis a döntő játszmát 6:0-ra megnyerve diadalmaskodott a spanyol Guillermo García ellen.
szept. 22
16:40
Premier League - Otthon tartotta a három pontot az Arsenal (Infostart)
Az Arsenal esélyeshez méltóan 3-1-re legyőzte a vendég Stoke Cityt az angol labdarúgó-bajnokság ötödik fordulójának vasárnapi játéknapján.
szept. 22
16:40
Premier League: Van Persie nélkül az MU a City ellen (She)
Robin van Persie nélkül áll ki a Manchester United a Manchester City ellen az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Premier League) 5. fordulójának vasárnapi rangadóján.
szept. 22
16:42
F1: Élvezet volt az autóval körözgetni - Vettel (She)
Ellentmondást nem tűrő határozottsággal nyerte meg Sebastian Vettel a Szingapúri Nagydíjat. A háromszoros világbajnok nem meglepő módon rendkívül elégedett volt az autójával, s egy fél mondat erejére kitért az őt újra kifütyülő szurkolókra is.
szept. 22
16:44
PL: Özil asszisztjai győzelmet értek az Arsenalnak (She)
Az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Premier League) 5. fordulójában az Arsenal 3–1-re legyőzte a Stoke Cityt. A forduló másik vasárnap 14.30 órakor kezdődő mérkőzésén a Swansea 2–0-ra nyert az újonc Crystal Palace vendégeként.
szept. 22
16:54
F1: Van két hetünk, hogy rendbe jöjjek - Räikkönen (She)
A Szingapúri Nagydíjon harmadikként célba érő Kimi Räikkönen elmondta, a verseny alatt nem fájt a háta, és elégedett volt autója sebességével.
szept. 22
16:54
Birkózó-vb: Deák Bárdos elődöntős (Metropol)
A hatszoros világbajnoki ezüstérmes Deák Bárdos Mihály nagy hátrányt ledolgozva, tussal győzött második mérkőzésén.
szept. 22
16:56
Vettel sorozatban harmadszor nyert (Metropol)
A Red Bull német pilótája ezzel a sikerrel tovább növelte előnyét az összetettben.
szept. 22
17:00
Rossz kezdés után magabiztos Ferencváros-siker a derbin (Agroinform)
A zöld-fehérek 22 ezer szurkoló előtt 3-1-re legyőzték a gyorsan vezetést szerző Újpestet a Puskás Ferenc Stadionban.
szept. 22
17:02
Sokat elárul az újoncról az Inter óriási különbségű győzelme - videó (Agroinform)
Több mint tizenhét éve nem lőtt annyi gólt az Inter egy meccsen, mint vasárnap a Sassuolo vendégeként.
szept. 22
17:12
Serie A: Tévez és Llorente góljával fordított a Juve (She)
A Juventus Carlos Tévez és Fernando Llorente góljával fordítva 2–1-re nyert hazai pályán a Verona ellen az olasz élvonalbeli labdarúgó-bajnokság 4. fordulójában. A Fiorentina 2–0-ra győzött az Atalanta vendégeként.
szept. 22
17:12
Gyorsfuvar (Metropol)
Mark Webber autója az utolsó körben kigyulladt így különleges módon, Alonso kocsijának a tetején érkezett be a boxutcába.
szept. 22
17:14
Videó: Mesut Özil passzai, Sagna zseniális fejes gólja (She)
Ahogy arról már beszámoltunk, az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Premier League) 5. fordulójában az Arsenal 3–1-re legyőzte a Stoke Cityt. Most nézze meg a találkozó összefoglalóját!

Keresés