2013. szeptember 25. szerda

szept. 25
7:00
Jégkorong EBEL: a Salzburg eggyel nyert Ljubljanában (She)
Az EBEL alapszakaszában a Salzburg jégkorongcsapata egy góllal nyert Ljubljanában. Az osztrák gárda ötödik meccsén másodszor nyert, a szlovén a negyediket is elveszítette, így továbbra is pont nélkül áll.
szept. 25
7:06
Kifütyült klasszisok (Behaviour)
Úgy tűnik, az utcán tüntetőktől immár elirigyelték a sportpályák szurkolói is. A Formula 1-ben immár sorozatban fütyülik ki Sebastian vettelt, akinek mindössze baz a bűne, hogy egyszerűen simán elveri a teljes mezőnyt. Spa után már Monzában, majd most Szingapúrban is megtalálták.
szept. 25
7:08
Fradi: bezárt szektorok és kétmilliós büntetés (Behaviour)
Kétmillió forintra büntette a Ferencvárost az Újpest elleni, vasárnapi derbin történt szurkolói rendzavarások miatt a Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) fegyelmi bizottsága.
szept. 25
7:10
Kényszerű ez a döntés (Behaviour)
A tragikus buszbalesetet szenvedett Győr helyén a Ceglédi EKK indul a szeptember 28-án kezdődő Közép-európai Ligában. A sérült játékosok ugyan szépen gyógyulnak, de az már biztosra vehető, hogy nem épülnek fel a bajnoki rajtra, ezért született a kényszerű döntés.
szept. 25
7:12
Valóban jó üzlet volt a Bale-bolt? (Behaviour)
Megvizsgáltuk, hogy a zsibongó nyári transzferidőszak legdrágább játékosai miként debütáltak új csapataikban.
szept. 25
7:18
Labdarúgás: MU-Pool, Husztiék Münchenben, a Real Elchében - program (She)
Az élvonalbeli spanyol labdarúgó-bajnokság (Primera División) 6., hétközi fordulójában a Real Madrid Elchébe látogat. Angliában Ligakupa-fordulót rendeznek, a játéknap rangadóján a Liverpool Manchesterben a United vendégeként lép pályára. Németországi légiósaink közül Király Gábor tegnap a Dortmund ellen lépett pályára, ma Huszti Szabolcs csapata a Bayern Münchenhez látogat kupamérkőzésen.
szept. 25
7:36
Barca: Mascherano még a BL-meccsről is hiányozhat (She)
Kisebb sérülést szenvedett a keddi, Real Sociedad ellen 4–1-re megnyert spanyol bajnokin a Barcelona argentin labdarúgója, Javier Mascherano – a hármas ütközés során pont csapattársa, Sergio Busquets talpalt bele, le is kellett cserélni a légióst –, aki így a hétvégi bajnokin aligha lép pályára, de az első diagnózisok szerint még a jövő keddi BL-meccsen is erősen kérdőjeles a játéka.
szept. 25
8:12
PAFC: Tischler csütörtökön áll újra edzésbe (She)
Csütörtökön újra edzésbe áll Tischler Patrik. Az élvonalbeli Puskás Akadémia labdarúgója az elmúlt héten betegséggel küszködött, szerdán még biztosan kihagyja a Soproni VSE-GYSEV elleni Magyar Kupa-mérkőzést.
szept. 25
8:30
MK: Sopronban a PAFC, Nyírbátor-Nyíregyháza - program (She)
A labdarúgó Magyar Kupa 3. fordulójának szerdai játéknapján az élvonalbeli Puskás AFC Sopronban a másodosztályban 10. helyen álló SVSE-GYSEV vendégeként lép pályára. A másodosztály meghatározó klubjai közül a Nyíregyháza és a Gyirmót FC Győr is idegenben próbálja meg kiharcolni a továbbjutást.
szept. 25
8:48
Légiósok: Dzsudzsák Balázs elvágyódik Moszkvából - sajtóhír (She)
Dzsudzsák Balázs elvágyódik Moszkvából, erről az izvestia.ru oldalt számolt be. A Dinamo labdarúgója után a közelmúltban volt nyugat-európai érdeklődés – a cikk az olasz Intert említi, de korábban beszámolhattunk az angol Liverpoolról is –, az orosz klub elöljárói és szakmai vezetői viszont nem bizonyultak partnernek. A cikk szerint mostanra a helyzet megváltozott, így a téli átigazolási…
szept. 25
8:50
NB II: Nyugaton lenézik a keleti csapatokat - Oláh G. (She)
Oláh Gergő, a labdarúgó NB II-ben szereplő Balmazújváros játékosa szerint Magyarországon a jobb körülményekkel rendelkező nyugati csapatok lenézik a keletieket.
szept. 25
9:24
Videó: egy-két perc hiányzott a futsalválogatottnak (She)
Nem sikerült a bravúr a magyar futsalválogatottnak. Az Európa-bajnoki pótselejtező visszavágóján bravúros hajrával ugyan 5–4-re legyőzte Ukrajnát Gyöngyösön, de a továbbjutásnak az ukránok örülhettek, hiszen 6–6-os összesítéssel, idegenben lőtt több góllal jobbnak bizonyultak a mieinknél. A mérkőzést köveően Sito Rivera, a válogatott szövetségi kapitánya és Gyurcsányi Zsolt, a mieink…
szept. 25
9:26
Barca: Messi nem szereti, ha lecserélik, de a hamis híreket sem (She)
Lionel Messinek, a Barcelona argentin labdarúgójának nagyon nem tetszett a spanyol sajtóban megjelent hír, miszerint elégedetlen volt azzal, hogy Gerardo Martino lecserélte őt a Real Sociedad elleni 4–1-es bajnoki siker során.
szept. 25
9:30
Lewandowski elárulta, januárban előszerződést köt a Bayernnel (Agroinform)
A lengyel válogatott támadó ezt a szezont még Dortmundban futballozza végig, nyártól lesz a bajorok játékosa.
szept. 25
10:00
Bayern: Lewandowski elismerte, januárban aláír a bajorokhoz (She)
Robert Lewandowski, a Borussia Dortmund csatára egy interjúban elismerte, januárban valóban aláír a Bayern München labdarúgócsapatához, hogy aztán a jelenlegi szerződése lejárta után, 2014 nyarán csatlakozhasson a bajorokhoz.
szept. 25
10:00
Kétmilliós pénzbírsággal büntették a Ferencvárost (Metropol)
A zöld-fehéreknek a következő hazai mérkőzésükön be kell zárniuk a Puskás Ferenc Stadion C szektorát, illetve az M-től S-ig tartó szektorokat.
szept. 25
10:18
Vízilabda: zsúfolt nyári idény vár a két válogatottra 2014-ben (She)
Tévedett, aki azt gondolta, a július második felében sorra kerülő jövő évi budapesti vízilabda Európa-bajnokság (2014. július 13–26.) után egy hónapos pihenőre vonul a sportág. A nemzetközi szövetség illetékesei ugyanis azt látták célszerűnek, ha saját v betűs eseményeikkel bástyázzák körbe a margitszigeti eseményt, így felvezetéseként a világliga- (június 10–15. a nőknek, 17–22. a férfiaknak),…
szept. 25
10:20
Formula-1: Ecclestone szeretné, ha Massa találna csapatot (She)
Rubens Barrichello és Bruno Senna távozása után az F1 jogtulajdonosa, Bernie Ecclestone nem akarja elveszíteni a mezőny utolsó brazilját is, ezért mindent megtesz annak érdekében, hogy pilótafülkét találjon Felipe Massának.
szept. 25
10:22
Dánia: munkát ajánlanak a klub nélküli Boulahrouznak (She)
A dán élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő Bröndby tárgyalásokat folytat a jelenleg klub nélküli Khalid Boulahrouz szerződtetéséről.
szept. 25
10:36
Labdarúgás: Líbiába szerződik a volt spanyol kapitány (She)
A jövőben a líbiai labdarúgó-válogatottat irányítja Javier Clemente, a spanyol nemzeti együttes korábbi szövetségi kapitánya.
szept. 25
10:42
Ibrahimovicot 2016-ig magához láncolta, Thiago Silvát novemberig elvesztette a PSG (Agroinform)
A svéd támadó további egy esztendővel meghosszabbította szerződését, a Monaco ellen megsérült védőre hat hét pihenő vár.
szept. 25
10:54
Videó: lecsúszott Diego Costa nadrágja a buktatás után (She)
Diego Costa duplájával verte meg 2–1-re az Atlético Madrid az Osasunát. A meccs főhőse egy kissé fura jelenetnek is a részese volt: az ellene elkövetett szabálytalanság után lecsúszott a nadrágja.
szept. 25
10:56
FTC: Tuijp úgy érzi, mintha az elmúlt idényben nyaralt volna (She)
Ahogy arról korábban beszámoltunk, fizikai lemaradása van az FTC nyáron szerződtetett holland támadójának, Jack Tuijpnak. A játékos menedzsere elmondta, a csatár belátta, ami odahaza a másodosztályban elég volt, az Ricardo Moniznál igencsak kevés.
szept. 25
11:18
Elmozdulhat az utolsó helyről a Sevilla (Agroinform)
Az első győzelmét szerezheti meg a sevillai csapat az idegenben nagyon gyenge Rayo Vallecano ellen.
szept. 25
11:48
Videó: így köszöntötték a százéves Taricsot San Franciscóban (She)
Családias hangulatú ünnepség keretében köszöntötte 100. születésnapja alkalmából Tarics Sándort, a világ legidősebb élő olimpiai bajnokát a Magyar Olimpiai Bizottság. A szervezetet Szabó Bence főtitkár, míg a szűkebb sportágat a Magyar Vízilabda-szövetség elnöke, Kemény Dénes képviselte. Erről a mob.hu számolt be.
szept. 25
11:54
Mancini lesz a Galatasaraytól távozó Terim utódja? (Agroinform)
Az török klub kedden szerződést bontott a válogatott szövetségi kapitányaként is dolgozó szakemberrel. Mancini érkezhet.
szept. 25
12:06
Busztragédia: szabadlábon védekezhet a vétkes sofőr (She)
A jogerős döntés szerint is szabadlábon védekezhet az az idős férfi, aki a hónap elején karambolozott a Hat-Agro Győr női kosárlabdacsapatát szállító busszal; a balesetben két ember vesztette életét.
szept. 25
12:06
Kolumbiai futballerőszak: 3 áldozat (Metropol)
Néhány nap alatt három futballszurkoló is áldozatául esett Bogotában a kolumbiai labdarúgást övező erőszakcselekményeknek.
szept. 25
12:08
Costa Messivel, az Atlético Madrid a Barcelonával tartja a lépést (Metropol)
Lionel Messi és a fővárosiak támadója Diego Costa is hét-hét gólt szerzett eddig.
szept. 25
12:24
Milan: Balotelli úgy viselkedik, mint egy gyerek - Allegri (She)
Massimiliano Allegri, az AC Milan labdarúgócsapatának vezetőedzője szerint Mario Balotelli hatalmasat hibázott a hétvégi bajnokin, ami miatt most a csapat és a szurkolók bűnhődnek.
szept. 25
12:26
Sznúker: 12 évre eltiltották a csalással vádolt játékost (She)
Tizenkét esztendőre szóló eltiltást, továbbá 40 000 fontnyi pénzbírságot szabott ki a Professzionális Biliárd és Snooker Szövetség (WPBSA) Stephen Lee angol sznúkerjátékosra, mert bizonyítottnak látja a korábbi világranglista-ötödik játékos elleni hétrendbeli meccsmanipulációs vádat.
szept. 25
12:42
Lovassport: átadták Izsákon a négyesfogathajtó Eb-pályát (She)
Átadták a pályát a csütörtöktől vasárnapig tartó izsáki négyesfogathajtó Európa-bajnokság szervezői a nemzetközi szövetség (FEI) technikai küldöttjének, aki elismeréssel szólt róla.
szept. 25
12:44
Chelsea: hosszú sérüléstől tartanak a holland tehetség esetében (She)
Marco van Ginkel, a Chelsea labdarúgócsapatának húszéves tehetsége súlyosnak tűnő térdsérülést szenvedett a Swindon Town elleni Ligakupa-meccsen. Ráadásul a helyére beállt Ramirest is le kellett cserélni.
szept. 25
12:48
A játékosok alakítják ki a keretet, nem én - Hajdu János (Agroinform)
A decemberi világbajnokságra készülő női kézilabda-válogatottunk megbízott kapitánya három edzést vezetett Tatán.
szept. 25
13:00
Ligue 1: Ibra visszavette az első helyet Cavanitól, Falcao 3. (She)
Már ami a médiaszereplést illeti: szemben júliussal és augusztussal, amikor a francia élvonalban játszó futballisták közül Edinson Cavaniról cikkezett a legtöbbet a francia sajtó, szeptember eddig a 2012–2013-as évad uralkodójáé, a szintén a PSG-t erősítő Zlatan Ibrahimovicé – derült ki a KantarSport médiaelemző cég felméréséből.
szept. 25
13:02
Barca: Fontosabb a győzelem, mint az első gólom - Neymar (She)
A Real Sociedad elleni 4–1-re megnyert mérkőzésen megszerezte első spanyol bajnoki gólját Neymar, a Barcelona nyáron szerződtetett brazil támadója, aki örül, hogy végre megtört a jég.
szept. 25
13:18
Holland-magyar: De Jong és Van der Wiel újra Van Gaal keretében (She)
Louis van Gaal, a holland labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya megnevezte 25 tagú, előzetes keretét a Magyarország és Törökország elleni világbajnoki selejtezőre. Újra ott lehet a csapatban Nigel de Jong és Gregory van der Wiel.
szept. 25
13:24
Gera mindenkit megnyugtatott, nincs komoly gond (Agroinform)
A válogatott középpályás combhajlítóizma húzódott meg, mert az elmúlt hetekben nagyon komoly edzésmunkát végzett el.
szept. 25
13:36
Videó: íme, az e heti öt legszebb Barca-utánpótlás találat (She)
A Barca TV ismét összeszedte a klub utánpótlásának legszebb találatait. Van itt kipókhálózott felső sarok, igazi katalános tiki-taka és sarokkal szerzett, bámulatos gól is.
szept. 25
13:36
Mascheranót csapattársa talpalta le (Metropol)
A címvédő és listavezető FC Barcelona labdarúgócsapatának középhátvédje kedden szenvedett combsérülést.
szept. 25
13:54
Real Madrid: Még jobbá teszem Bale-t, ha szeretné! - Bolt (She)
A jamaicai sprintkirály, a hatszoros olimpiai, nyolcszoros világbajnok, világrekorder Usain Bolt felajánlotta szolgálatait a Real Madrid walesi válogatott labdarúgójának, Gareth Bale-nek.
szept. 25
14:30
Újpest: a Pécs ellen már játszhat a francia Eb-győztes hátvéd (She)
A labdarúgó NB I-ben szereplő Újpest FC hivatalos honlapján adta hírül, hogy megérkezett az Olasz Labdarúgó-szövetségtől a szeptember elején igazolt, U19-es Európa-bajnok Loic Nego játékengedélye, így a francia hátvéd a Pécs elleni vasárnapi bajnokin már pályára léphet.
szept. 25
14:48
Kerítőnővel lépett félre Ibrahimovic (Blikk)
Párizs – Már több mint egy esztendeje a Paris Saint-Germain labdarúgócsapatát erősíti, mégsem tudott elszakadni Olaszország szépségeitől Zlatan Ibrahimovic (31). No nem a gyönyörű tájak és a napsütés után sóvárog a svéd csatár, inkább a férfiúi vágyainak nem tud parancsolni.
szept. 25
14:48
NBA: James helyett King James? Becenevek a mezeken? (She)
Az észak-amerikai profi kosárlabdaliga (NBA) illetékesei arról tájékoztatták a Miami Heatet és a Brooklyn Netset, hogy nagy valószínűséggel idei négy, egymás ellen vívandó alapszakaszmeccsük közül legalább az egyiken engedélyezni fogják, hogy a játékosok a beceneveiket használják a mezükön.
szept. 25
15:24
Juventus: Aki csere után távozik, az egy hónapig nem játszik - Conte (She)
Antonio Conte, a Juventus labdarúgócsapatának vezetőedzője együttese legutóbbi sajtótájékoztatóján elmondta, az a játékos, aki a lecserélését követően nem hajlandó megvárni a kispadon a mérkőzés végét, az egy hónapig nem játszhat.
szept. 25
15:42
Napoli: Insigne szerint Higuaín hasznosabb, mint Cavani (She)
Jól járt a Napoli Edinson Cavani és Gonzalo Higuaín cseréjével – állítja Lorenzo Insigne, az olasz klub 22 éves csatára, aki szerint Rafael Benítez játékstílusa is tökéletesen fekszik a klubnak.
szept. 25
15:42
Gera Zoltán újra sérült, késik a visszatérése (Blikk)
Birmingham – Csúszik Gera Zoltán (34) igazi visszatérése.
szept. 25
15:42
Venus Williams belelendült (Metropol)
A világranglista 63. helyére visszacsúszott, 33 éves amerikai játékos 2 óra 25 perc alatt verte meg román riválisát.
szept. 25
16:00
Videó: elképesztő szabadrúgás-variáció Németországból (She)
A német Regionalliga (negyedosztály) Nyugati csoportjában elképesztő szabadrúgás-figurát mutatott be a Rot-Weiss Essen a Fortuna Düsseldorf II elleni meccsen. Hatan is ott gyülekeztek a labda körül, és parádésan játszották el, hogy az összhangnak nyoma sincs a szabadrúgás elvégzésére egybegyűlt kis csapat között. Végül a káoszból Kevin Grund ugrott elő és tekert a kapu bal felső sarkába.
szept. 25
16:18
Gyerekes Barca-siker (Blikk)
Barcelona — Góllal köszöntötte kisfiát Neymar (21). A Barcelona brazil labdarúgója a Real Sociedad elleni meccsen (4-1) először talált kapuba spanyol bajnokin, amit gyermeke, David Lucca (2) is láthatott.

Keresés