2013. szeptember 6. péntek

szept. 6
0:06
Férfi kosár Eb: a házigazda megtréfálta a címvédőt (She)
A férfi kosárlabda Európa-bajnokság második fordulójában a címvédő spanyol válogatott kilencpontos vereséget szenvedett a házigazda Szlovéniától. A legutóbbi ezüstérmes franciák ellenben a németek elleni vereség után javítottak, a két évvel ezelőtt bronzérmes oroszok ugyanakkor a második meccsüket is elveszítették. A montenegrói és a lett válogatott pedig végletekig kiélezett meccset játszott…
szept. 6
0:42
Videó: Egervári Sándor szíve szerint pályára lépne (She)
Gyönyörű stadionban rendezik meg pénteken este a Románia–Magyarország vb-selejtezőt. Egervári Sándor szövetségi kapitánynak annyira tetszik a létesítmény, hogy saját bevallása szerint csak a kora akadályozza meg abban, hogy a pályára lépjen a mérkőzésen. A hírek szerint akár a nézőcsúcs is megdőlhet a meccsen, amellyel kapcsolatban Vanczák Vilmos elmondta, nem gondolkodnak a döntetlenben.
szept. 6
0:46
U21: a Real Madrid fiataljai repítették a spanyolokat - videó (She)
A mieinkkel azonos Európa-bajnoki selejtezőcsoportban szereplő U21-es spanyol labdarúgó-válogatott idegenben 6–2-es győzelmet aratott Ausztria ellen. A vendégeknél szárnyaltak a Real Madrid fiataljai: Álvaro Morata négy gólt szerzett, míg a másik két találat Jesé Rodríguez és Daniel Carvajal nevéhez fűződik. Utóbbi játékos egyébként a saját kapujába is betalált.
szept. 6
5:12
US Open: már Djokovics sem hibátlan a férfimezőnyben (She)
Az Amerikai nemzetközi teniszbajnokság negyeddöntőjében a világelső szerb Novak Djokovics négy szettben legyőzte a 21. helyen kiemelt orosz Mihail Juzsnijt, így bejutott az elődöntőbe, ahol az ellenfele a címvédő Andy Murrayt kiejtő Stanislas Wawrinka lesz.
szept. 6
5:30
Két ékkel támadnának (Behaviour)
Aki csak egy kicsit szereti csak a legnépszerűbb sportágat, a labdarúgást - sőt, talán az is, aki egyáltalán nem kedveli - is pontosan tudja, hogy holnap a magyar válogatott az év meccsét játssza Bukarestben. Egervári Sándor szövetségi kapitány csapata hatalmas lehetőség előtt áll, és ha nyerne a románok elleni világbajnoki selejtezőn, nagy lépést tenne a csoport második helyének megszerzése, azaz…
szept. 6
7:00
Csernai Pált szeptember 23-án búcsúztatják (Infostart)
Szeptember 23-án, a Farkasréti temetőben helyezik örök nyugalomra a 80 éves korában elhunyt Csernai Pált, a Bayern München történetének egyik legsikeresebb külföldi edzőjét.
szept. 6
7:00
NFL: Manningék kivégezték a bajnokot a nyitányon (She)
A tengerentúli profi amerikaifutball-bajnokság (NFL) 2013-as szezonnyitóján a hét touchdownpasszt kiosztó Peyton Manning vezette Denver Broncos 49–27-re kiütötte a címvédő Baltimore Ravenst. A 462 yarddal záró legendás QB a liga történetének 6. irányítója, aki egy meccsen 7 TD-átadásig jutott, ezzel társrekorder lett.
szept. 6
7:00
Megkímélt Federer, kegyetlenkedő Nadal (Behaviour)
Igazából tegnap - európai idő szerint - hajnali három és négy között láthatta a nagyérdemű, micsoda blamától "menekült meg" Roger Federer azzal, hogy egy fordulóval korábban kikapott Tommy Robredótól. Ugyanis így nem a svájci, hanem a spanyol futott bele a bombaformában lévő Rafael Nadalba, és ha már belefutott, élete verését szenvedte el.
szept. 6
7:02
Eljárás indulhat Iszinbajeva ellen (Behaviour)
Mivel a Nemzetközi Olimpiai Bizottság ifjúsági olimpiai nagykövete, eljárást indíthat a NOB Jelena Iszinbajeva kétszeres olimpiai bajnok orosz rúdugró ellen, amiért a homoszexuálisokat sértő kijelentéseket tett a moszkvai atlétikai világbajnokságon.
szept. 6
7:04
Menekvés a szorításból (Behaviour)
Nem lehet kétséges: a Nemzetközi Olimpiai Bizottság vasárnap Buenos Aires-i ülésén megszavazza, hogy a birkózás olimpiai sportág maradjon - mondta lapunknak adott interjújában Hegedűs Csaba, a Magyar Birkózószövetség elnöke, aki a szeptember 16-án kezdődő budapesti világbajnokság előkészületeiről is beszélt.
szept. 6
7:36
NOB: „A szellemiség és a tradíciók a birkózás mellett szólnak” (She)
Hegedűs Csaba, a Magyar Birkózószövetség elnöke szerint több olyan érv is a sportág ötkarikás műsoron tartása mellett szól, amelyet nem szabad figyelmen kívül hagyniuk a Nemzetközi Olimpiai Bizottság (NOB) kongresszusán szavazóknak.
szept. 6
7:38
Videoton: Kovácsot műteni kell, több hét kihagyásra számíthat (She)
Mint beszámoltunk róla, Kovács István súlyos sérülést szenvedett a csütörtök esti Magyarország–Bosznia-Hercegovina U21-es válogatott mérkőzésen (4–1). A Videoton középpályását le kellett cserélni a találkozón, hordágyon vitték le a pályáról, és mint utóbb kiderült, meg kell műteni.
szept. 6
8:30
Nem igaz a román provokációról szóló hír (Agroinform)
Nem helyeztek román zászlókat a magyar szurkolóknak fenntartott helyekre a bukaresti stadionban.
szept. 6
8:48
Murray kiesett, Djokovic továbbjutott (Metropol)
A címvédő brit Andy Murray három sima játszmában kikapott a svájci Stanislas Wawrinkától a US Openen.
szept. 6
9:06
Román-magyar: Ez a román válogatott verhető - Hajnal (She)
Ma este 20 órától hazánk labdarúgó-válogatottja Romániával játszik Bukarestben világbajnoki selejtezőt. Hajnal Tamás állítólag szép kis tüzet csiholt a román táborban azzal, hogy még a hét elején nyilatkozva idézett a korábbi stuttgarti csapattársával, Alexandru Maximmal folytatott beszélgetéséből, amely a mostani házigazda belső csatáiról szól.
szept. 6
9:06
2020: hárman versenyben (Metropol)
Szombaton kiderül, hogy Madrid, Tokió vagy Isztambul rendezheti-e meg a XXXII. nyári olimpiai játékokat.
szept. 6
9:06
Djokovics legyőzte és megdicsérte Juzsnijt (Agroinform)
A szerb először bukott játszmát a US Open idei kiírásában.
szept. 6
9:08
Videó: román-magyar - hosszú a fű, a csapategységben az erőnk! (She)
A magyar labdarúgó-válogatott péntek este Bukarestben Romániával csap össze sorsdöntő vb-selejtező mérkőzésen. Az NSO Tv elkísérte a válogatottat a a román fővárosba is, ahol a játékosok eleinte a hosszú fűre panaszkodtak, valamint kiemelték, hogy maximálisan felkészültek az ellenfélből.
szept. 6
9:42
Videó: A jobbik csapat nyer, az pedig mi leszünk - Király (She)
A magyar labdarúgó-válogatott péntek este Bukarestben Romániával csap össze sorsdöntő vb-selejtező mérkőzésen. Az MLSZ Tv is elkísérte csapatunkat, s az utolsó edzés után Hajnal Tamást, Korcsmár Zsoltot és Király Gábort kérdezte a találkozóról.
szept. 6
9:42
Kokót műteni kell (Metropol)
Kovács István kulcscsonttörést szenvedett az U21-es labdarúgó-válogatott csütörtöki Európa-bajnoki selejtezőjén.
szept. 6
9:42
Magyar-észt - Kovács Istvánt műteni kell (Behaviour)
Beigazolódott a gyanú, Kovács István kulcscsonttörést szenvedett az U21-es labdarúgó-válogatott csütörtöki Európa-bajnoki selejtezőjén, így több hét pihenőre kényszerül.
szept. 6
9:42
A túlélőtúra Bukarestben folytatódik (Agroinform)
A Brazíliába vezető út eddigi legkeményebb szakasza következik válogatottunk számára. Egy győzelemmel felsejlene a cél.
szept. 6
10:00
Vb 2014: A pálya gyönyörű, nem lehet kifogásunk - Van Gaal (She)
A Magyarországgal egy selejtezőcsoportban szereplő holland labdarúgó-válogatott ma este Észtország vendégeként lép pályára, és célja, hogy begyűjtsön hármat a kitűzött hat pontból a következő két meccsre előírtakból.
szept. 6
10:00
Sammer megvédte Guardiolát (Agroinform)
Szinte még el sem kezdődött Pep Guardiola müncheni uralma, máris kritikák kereszttűzében találta magát.
szept. 6
10:02
Edzősors: Urbán Flórián lett a megye I-es Vecsés edzője (She)
A Pest megyei 1. osztályban szereplő Vecsés FC vezetősége megegyezett Urbán Flóriánnal, a szakember már át is vette az Érd elleni bajnoki mérkőzés után lemondó Kántor Attila helyét – adta hírül a klub honlapja.
szept. 6
10:02
Kovács Istvánt műteni kell (Agroinform)
Beigazolódott a gyanú, Kovács István kulcscsonttörést szenvedett az U21-es labdarúgó-válogatott Eb selejtezőjén.
szept. 6
10:04
F1: Olasz Nagydíj, 1. szabadedzés élőben az NSO-n! (She)
Sebastian Vettel riválisai az utolsó szalmaszálon keresnek fogást Monzában. Kimi Räikkönen a belgiumi kiesése után talán már lemondott a világbajnoki címről, de Lewis Hamilton és Fernando Alonso számára még él a remény. Ahhoz, hogy az Olasz Nagydíj után se szálljon el, a háromszoros világbajnok előtt kell célba érniük. A pálya karakterisztikája elvileg nekik kedvez, de ez Spára is igaz volt,…
szept. 6
10:18
Román-magyar: „Soha nem játszottam Szalai-kaliberű játékos ellen" (She)
Dorin Goian, a román labdarúgó-válogatott védője úgy nyilatkozott, nagyon oda kell figyelnie Szalai Ádám őrzésére, mert ilyen jó csatárral még soha nem nézett farkasszemet.
szept. 6
10:18
Szégyenteljes vereség, esélyünk sem volt Bukarestben (Agroinform)
A magyar labdarúgó-válogatott óriási csalódást okozva sima, 3-0-ás vereséget szenvedett Romániában a vb-selejtezőn.
szept. 6
10:20
WBA: Harc a csapatba kerülésért? Állok elébe! - Gera (She)
Gera Zoltán, az angol élvonalbeli West Bromwich labdarúgócsapatának magyar légiósa szerint ilyen nagy harc még sohasem volt a kezdőbe kerülésért a birminghami klubnál, mint most. A WBA a nyáron szerződtette Scott Sinclairt, Victor Anichebét, Morgan Amalfitanót, Matej Vydrát, Stéphane Sessegnont és Nicolas Anelkát a támadószekcióba.
szept. 6
10:20
A spanyolok megtorlásra, az olaszok szenvedésre készülnek (Agroinform)
A németek az osztrákokat, az angolokat a moldávokat fogadják, Belgrádban balkáni rangadó. Élet a magyar-románon túl.
szept. 6
10:22
Videó: Murray ütőt tört, simán ki is esett a US Openről (She)
Az Amerikai nemzetközi teniszbajnokság férfi egyesének negyeddöntőjében a címvédő Andy Murray simán, három szettben kikapott Stanislas Wawrinkától, így búcsúzott a további küzdelmektől.A skót teniszező nem bírta jól a feszültséget, ugyanis az egyik pontnál eltörte az ütőjét.
szept. 6
10:36
Győri ETO: már áprilisban „megtámadták” a salvadorit (She)
Rafael Burgosszal már áprilisban, a KTE–Győri ETO bajnokin (5–2) felvette a kapcsolatot az NB I bajnoka, amelyben jelenleg futballozik. A hírről maga a játékos számolt be hazája egyik internetes oldalának.
szept. 6
10:38
Gyász: elhunyt a férfiaknál és nőknél is sikeres kézilabdaedző (She)
Gyors lefolyású súlyos betegség után 70 éves korában elhunyt Hikáde István, a Ferencváros, a Bp. Honvéd és a Vasas SC kézilabdázója, edző.
szept. 6
10:54
Vízilabda: befejezi a szerb klasszis, miniszter lesz belőle (She)
Immár hivatalos, hogy a világklasszis szerb vízilabdázó, a 31 éves Vanja Udovicsics lesz az új szerb kormány ifjúsági és sportminisztere.
szept. 6
10:56
F1: Webbert búcsúztatta a Red Bull, míg Vettel vacsorázott (She)
A Formula–1-ből az év végén távozó 37 esztendős Mark Webber tiszteletére rendezett búcsúbulit a Red Bull csütörtök este Monzában, az Olasz Nagydíj helyszínén, ahol a mezőny több versenyzője, valamint csapatfőnöke is részt vett.
szept. 6
10:58
Videó: román-magyar - 55 ezer fanatikus, behúzható tető (She)
A magyar nemzeti csapat péntek este Romániával csap össze sorsdöntő vb-selejtező mérkőzésen, a bukaresti Nemzeti Arénában. Az 55 600 férőhelyes arénát 2011-ben adták át, és azóta a román válogatott, illetve a Steaua és a Dinamo Bucuresti osztozik a használatán. A találkozó fontosságát az is jelzi, hogy új gyepet raktak le a meccs előtt, így arra semmiképpen nem lehet majd panasza egyik félnek sem.
szept. 6
11:12
US Open: Szeles Mónika a bajnokok társaságában (She)
A vasárnapi női döntő előtt Szeles Mónikát ünnepélyesen beiktatják a torna bajnokainak társaságába (Court of Champions) a New Yorkban zajló Amerikai nemzetközi teniszbajnokságon.
szept. 6
11:12
Jó futballal sikerült hozzájárulnom a sikerhez - Holman Dávid (Agroinform)
A magyar U21-es válogatott csütörtökön 0-1-es félidő után 4-1-re legyőzte a bosnyákokat Eb-selejtező mérkőzésen.
szept. 6
11:30
Videó: Ennyire még nem vártam mérkőzést - Csányi (She)
A magyar labdarúgó-válogatott péntek este Bukarestben Romániával csap össze sorsdöntő vb-selejtező mérkőzésen. Csányi Sándor, a Magyar Labdarúgó-szövetség elnöke a helyszínen nyilatkozott az NSO Tv-nek, s elmondta, képesnek tartja csapatunkat, hogy megverje a románokat.
szept. 6
11:30
US Open: Szeles Mónika elismerése (Metropol)
A vasárnapi női döntő előtt hivatalosan felveszik a Torna Bajnokainak társaságába Szeles Mónikát.
szept. 6
11:48
Marseille: motoros merénylő lőtte le a sportigazgató fiát (She)
Marseille-ben gyilkosság áldozata lett Adrien Anigo, a francia élvonalban szereplő Olympique Marseille labdarúgócsapat sportigazgatójának, José Anigónak a fia. A csütörtökön elkövetett gyilkosságot egy motoros merénylő hajtotta végre.
szept. 6
11:48
Szkander-vb Magyarországon (Metropol)
Magyarország rendezheti 2017-ben a szkander-világbajnokságot.
szept. 6
11:48
Magyar szurkolókat állítottak elő Bukarestben (Behaviour)
Öt magyar szurkolót előállított péntek hajnalban Bukarestben a helyi rendőrség, miután összetűzésbe keveredtek egy román csoporttal - közölte a Mediafax hírügynökséggel Razvan Popa rendőrségi szóvivő.
szept. 6
11:48
Remélem, a Barca nem csinál testépítőt Neymarból - Maradona (Agroinform)
Amióta Neymar a Barcelonához szerződött, rendszeresen a súlyáról cikkeznek.
szept. 6
11:50
F1: Hamilton az élen, Alonso és Rosberg is Vettel előtt (She)
Sebastian Vettel riválisai az utolsó szalmaszálon keresnek fogást Monzában. Lewis Hamilton és Fernando Alonso számára még él a remény, a Belga Nagydíjon magához képest gyengélkedő Mercedes magára is talált Monzában. Az első edzés után úgy tűnik, lesz esélyük Vettel ellen, hiszen Hamilton, Alonso, sőt Nico Rosberg is megelőzte a Red Bull vb-éllovasát.
szept. 6
11:50
Alonso utolsó dobása? - beharangozó (Agroinform)
Alonso 46 pontos hátrányból követi Vettelt a vb-tabellán, ha Monzában nem villant, megint elszállnak az esélyei.
szept. 6
12:06
Román-magyar: magyar szurkolókat állítottak elő Bukarestben (She)
Öt magyar szurkolót előállított péntek hajnalban Bukarestben a helyi rendőrség, miután összetűzésbe keveredtek egy román csoporttal – közölte a Mediafax hírügynökséggel Razvan Popa rendőrségi szóvivő.
szept. 6
12:06
Már most balhé volt Bukarestben (Metropol)
Öt magyar szurkolót előállított péntek hajnalban Bukarestben, miután összetűzésbe keveredtek egy román csoporttal.
szept. 6
12:06
Hamilton és a Mercedes kezdett a legjobban (Agroinform)
A Mercedes pilótája, Lewis Hamilton volt a leggyorsabb a Forma-1-es Olasz Nagydíj péntek délelőtti szabadedzésén.

Keresés