2013. szeptember 1. vasárnap

szept. 1
13:02
Videó: trükkös ütés, Nadal megállíthatatlanul menetel (She)
A spanyol Rafael Nadal nagyon könnyed, háromjátszmás sikerrel jutott tovább az amerikai nemzetközi teniszbajnokság harmadik fordulójából. Továbbá érdemes külön is megemlíteni az egyik labdamenetet: Nadal egy már elveszettnek hitt labdát kanalazott vissza kiváló mozdulattal.
szept. 1
13:18
Vb-selejtezők: Löw nem hív be senkit Götzéék helyére (She)
Bár sérülés miatt Bastian Schweinsteigerre és Mario Götzére sem számíthat, Joachim Löw nem hív be új embert a német labdarúgó-válogatott keretébe.
szept. 1
13:18
A bukik leírják a Unitedet, mi nem (Agroinform)
A Premier League 3. fordulójának legnagyobb rangadójára fogadunk!
szept. 1
13:36
AutoGP: Kiss Pál a 7., friss gumikon kezd délután (She)
Az Ibiza Racing Team színeiben versenyző Kiss Pál Tamás a 2013-as AutoGP szezon doningtoni versenyhétvégéjének első futamán is megőrizte százszázalékos pontszerző mérlegét, miután rajtpozícióját megtartva a 7. helyen ért célba. A magyar pilóta ráadásul megspórolt egy friss szett gumit a délutáni futamra, amelynek a 2. helyről, egyértelmű dobogós esélyekkel vághat neki.
szept. 1
13:36
Nincs magyar érem 200 méteren (Metropol)
A hat A döntő közül háromban volt piros-fehér-zöld hajó a németországi Duisburgban zajló kajak-kenu világbajnokságon.
szept. 1
13:38
Premjer-liga: a Zenit a hajrában nyerte meg a hét rangadóját (She)
Az orosz élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Premjer-liga) 7. fordulójának rangadóján a Zenit hazai pályán 2–1-re legyőzte a Lokomotiv Moszkvát.
szept. 1
13:54
Szíriai kormánylap: Obama döntése a "történelmi visszakozás kezdete" (Infostart)
Az Egyesült Államok "történelmi visszakozásának kezdeteként" értékelte egy szíriai kormánylap vasárnap, hogy Barack Obama elnök a kongresszus előzetes felhatalmazását kérte az általa elvileg már jóváhagyott katonai fellépéshez.
szept. 1
13:54
Erősember: Katona győzött a rákosmenti viadalon (She)
Több mint ezer lelkes néző előtt zajlott Rákosmentén az erősemberek Champions League-versenye, amelyen tizenkét ország képviseletében tizenhárom Hercules viaskodott egymással. A győzelmet a Szerbiát képviselő, de kettős állampolgár Katona Ervin szerezte meg.
szept. 1
13:54
Bale a nagy vétel, de Isco a Real Madrid hőse (Agroinform)
A Real Madrid 3-1-re verte az Athletic Bilbaót a spanyol labdarúgó-bajnokság 3. fordulójának vasárnapi játéknapján.
szept. 1
14:12
Könnyedén nyert a Real Madrid (Infostart)
Könnyedén nyert 3-1-re a Real Madrid a vendég Athletic Bilbao ellen, és így három forduló után továbbra is százszázalékos a spanyol labdarúgó-bajnokságban.
szept. 1
14:12
Hegyikerékpár-vb: harmincon kívül a három magyar (She)
A dél-afrikai Pietermaritzburgban rendezett hegyikerékpáros-világbajnokságon a három magyar induló mindegyike az első harmincon kívül zárt.
szept. 1
14:12
Megint törnek majd az ütők? (Agroinform)
Hetedik napjához érkezett a US Open, ismét a kilencedik kiemelt Stanislas Wawrinka meccséből profitálnánk.
szept. 1
14:14
Primera Divisón: harmadszor is nyert a Real Madrid (She)
A harmadik forduló után is százszázalékos maradt a Real Madrid a spanyol labdarúgó-bajnokságban. Carlo Ancelotti együttese a duplázó Isco vezérletével 3–1-re győzte le az Athletic Bilbaót.
szept. 1
14:16
Férfi vízi MK: csoportgyőztes a Szolnok, az FTC és az Eger (She)
Kialakult a férfi vízilabda Magyar Kupa negyeddöntőjének mezőnye. Csoportgyőztesként jutott tovább a Szolnoki Dózsa-Közgép, a Széchenyi Bank-Ferencváros és a ZF-Eger, bár ennek a folytatást tekintve nincs jelentősége.
szept. 1
14:18
Női kézi NB I: óriási FTC-bravúr, a Győr vereséggel kezdett (She)
Vereséggel kezdte az élvonalbeli női kézilabda-bajnokságot a címvédő Győri Audi ETO KC, amely a Népligetben három góllal (20–17) kapott ki vendéglátójától, az FTC-Rail Cargo Hungariától. A házigazdák remek rajtot vettek, és végig tudták tartani az előnyüket. A győriek nem tudtak mit kezdeni a rettentően kemény és fegyelmezett ferencvárosi védekezéssel, a népligetiek kapujában Jelena…
szept. 1
14:30
A Fradi női kézilabdázói 55 hónap után nyertek ismét a Győr ellen (Infostart)
A Ferencváros 2009. február elseje, azaz napra pontosan 4 év 7 hónap után tudta legyőzni legnagyobb hazai riválisát, a címvédő Győrt a női kézilabda NB I-ben. A vasárnapi rangadón a fővárosiak szenzációsan védekeztek, és ez volt a siker alapja.
szept. 1
14:30
Videó: parádés Benzema-passz, Isco-bomba, nyert a Real (She)
A harmadik forduló után is százszázalékos maradt a Real Madrid a spanyol labdarúgó-bajnokságban. Carlo Ancelotti együttese a duplázó Isco vezérletével 3–1-re győzte le az Athletic Bilbaót.
szept. 1
14:30
Az FTC legyőzte a Győrt (Metropol)
A Ferencváros 4 év 7 hónap után tudta legyőzni legnagyobb hazai riválisát, a címvédő Győrt a női kézilabda NB I-ben.
szept. 1
14:48
PL: Liverpool-Man. United rangadó élőben az NSO-n! (She)
A Premier League 3. fordulójában a Liverpool hazai pályán fogadja a bajnoki címvédő Manchester Unitedet. A Liverpool 1994 után rajtolhatna három győzelemmel a bajnokságban, ráadásul az első két fordulóban még gólt sem kapott, tehát jó formában van. Érdekesség, hogy David Moyes az Everton menedzsereként nem tudott nyerni az Anfielden, most az MU irányításával törné meg ezt a rossz sorozatot.…
szept. 1
14:50
Chelsea: leigazolták, majd kölcsönadták a ghánai szélsőt (She)
A Chelsea labdarúgócsapata leigazolta a ghánai Christian Atsut a Portótól, majd egy évre kölcsön is adta a holland Vitesse-nek.
szept. 1
14:52
NB I: a Mezőkövesd kölcsönvett három győrit (She)
A Nemzeti Sport Online információi szerint a labdarúgó NB I-ben szereplő Mezőkövesd együttese három játékost vett kölcsön a bajnoki címvédő Győrtől.
szept. 1
14:54
Eredivisie: Adorjánék otthonában is botlott az Ajax (She)
Továbbra sincs jó formában a címvédő Ajax, a holland élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Eredivisie) 5. fordulójában csak 1–1-es döntetlent játszott a Groningen otthonában. A hazaiakat erősítő Adorján Krisztián eltiltás miatt nem léphetett pályára.
szept. 1
15:06
Serie A: a Napoli kölcsönadta uruguayi középpályását (She)
Az olasz labdarúgó-bajnokságban (Serie A) szereplő Napoli kölcsönadta uruguayi középpályását, Walter Garganót a Parmának.
szept. 1
15:08
MotoGP: Márquez vállsérülése ellenére kis híján nyert (She)
A gyorsaságimotoros-világbajnokság Brit Nagydíján a királykategóriában a spanyol Jorge Lorenzo diadalmaskodott, megelőzve honfitársait, Marc Márquezt, valamint Daniel Pedrosát.
szept. 1
15:24
Kajak-kenu vb: hét szám döntője élőben az NSO-n! (She)
A duisburgi kajak-kenu-világbajnokságon a kora délutáni programban hét versenyszám döntőit rendezik meg, amelyben kivétel nélkül szoríthatunk majd magyar versenyzőért, akik gyarapíthatják eddigi érmeink számát. Jelenleg tizenkettőnél (öt arany-, három ezüst, négy bronz) tartunk. A 15.15 órakor kezdődő döntőket a Nemzeti Sport Online élőben közvetíti!
szept. 1
15:24
Érem nélkül maradtunk a 200 méteres döntőkben (Agroinform)
Douchev-Janics Natasa egyéniben ötödik, Kovács Katalinnal párban negyedik lett a duisburgi világbajnokságon vasárnap.
szept. 1
15:26
Bilbao: az edző szerint Herrera nem megy Manchesterbe (She)
Ernesto Valverde, az Athletic Bilbao labdarúgócsapatának vezetőedzője a Real Madrid ellen 3–1-re elveszített bajnoki után úgy nyilatkozott, nincs tudomása arról, hogy Ander Herrera a Manchester Unitedhez távozna.
szept. 1
15:26
A Chelsea megvette majd kölcsönadta a ghánai szélsőt (Agroinform)
Christian Atsunak egyelőre nincs hely a Kékeknél, ezért Hollandiában, a Vitesse Arnhemnél tölti a szezont.
szept. 1
15:42
Két ezüst után arany a duisburgi délutánon (Infostart)
Aranyérmet nyert a Szabó Gabriella, Kozák Danuta, Fazekas-Zur Krisztina, Vad Ninetta összeállítású négyes a németországi Duisburgban zajló kajak-kenu világbajnokság vasárnap délutáni, 500 méteres programjába. A Lakatos Zsanett, Takács Kincső és a Vasbányai Henrik, Mike Róbert kenukettes is ezüstérmet szerzett.
szept. 1
15:42
Real Madrid: Keményebben kell dolgozni Benzemának - Ancelotti (She)
Carlo Ancelotti, a Real Madrid labdarúgócsapatának vezetőedzője az Athletic Bilbao elleni 3–1-es győzelem után úgy nyilatkozott, hogy megérti a Karim Benzemát kifütyülő közönséget.
szept. 1
15:42
Az Arsenal nem lett volna előrelépés Suáreznek - Gerrard (Agroinform)
Egy nappal az átigazolási időszak vége előtt szinte biztosnak tűnik, hogy Luis Suárez az FC Liverpoolnál marad.
szept. 1
15:44
Arsenal: olasz válogatott kapus érkezhet orvosira (She)
Angliából származó hírek szerint az olasz másodosztályú Palermo válogatott kapusa, Emiliano Viviano a mai nap folyamán Londonba repül, hogy másnap az angol első osztályú Arsenalnál vegyen részt orvosi vizsgálaton.
szept. 1
15:46
Bundesliga 2.: Hajnalék nem tudtak nyerni Drezdában (She)
A Hajnal Tamást kezdőként 73 percig foglalkoztató Ingolstadt döntetlent játszott Drezdában a német labdarúgó-bajnokság másodosztályának 6. fordulójában.
szept. 1
15:48
Videó: „Bután játszottunk, mindenki maga próbálkozott” (She)
Vereséggel kezdte az élvonalbeli női kézilabda-bajnokságot a címvédő, Bajnokok Ligája-győztes Győri Audi ETO KC, amely a Népligetben három góllal (20–17) kapott ki vendéglátójától, az FTC-Rail Cargo Hungariától. A találkozó után Hornyák Dóra a kisalföldiek játékosa kiemelte, csapatként kell javulniuk.
szept. 1
16:00
Kajak-kenu vb: aranyérmes a magyar női kajaknégyes (She)
Aranyérmes lett a Szabó, Kozák, Fazekas-Zur, Vad összeállítású magyar női kajaknégyes a duisburgi kajak-kenu világbajnokságon.
szept. 1
16:00
A Bilbao edzője szerint Herrera nem igazol a Unitedhez (Agroinform)
Ernesto Valverde szerint Ander Herrera marad a baszk csapatnál, nem szerződik a Manchester Unitedhez.
szept. 1
16:02
Kettesfogathajtó-vb: két magyar aranyérem (She)
Lázár Vilmos arany-, Lázár Zoltán bronz-, míg kiegészülve Nagy Tiborral a magyar csapat aranyérmes lett a szlovákiai Kistapolcsányban rendezett kettesfogathajtó-világbajnokságon.
szept. 1
16:04
Kajak-kenu vb: egy arany- és két ezüstérem délután (She)
Egy arany- és két ezüstérmet szereztek a magyar egységek a duisburgi kajak-kenu-világbajnokságon a vasárnap délutáni hét versenyszámban. Az olimpiai, világ- és Európa-bajnoki címvédő női kajaknégyes imponáló versenyzéssel nyert, míg ezüstérmes lett a férfi és a női kenupáros, mindezt 500 m-en.
szept. 1
16:18
Lázár Vilmos és a magyar csapat aranyérmes (Infostart)
Lázár Vilmos vezető helyét a vasárnapi akadályhajtásban megtartva arany-, öccse, Zoltán bronzérmes, míg a Nagy Tiborral kiegészülő magyar csapat szintén aranyérmes lett a szlovákiai Kistapolcsányban rendezett kettesfogathajtó-világbajnokságon.
szept. 1
16:18
Premjer-liga: a Szpartaktól is kikaptak Bozsovicsék (She)
Szezonbeli hetedik bajnokiját is elveszítette Mladen Bozsovics együttese, a Tom Tomszk a Premjer-ligában. A korábbi Videoton-kapust nélkülöző csapat ezúttal a Szpartak Moszkva otthonában kapott ki 2–1-re.
szept. 1
16:18
"Aranyos" női kajakosok (Behaviour)
A magyar versenyzők a vasárnap délutáni program során egy arannyal és két ezüsttel gyarapították érmeik számát, míg este egy arannyal és bronzzal zárták a vasárnap esti váltóversenyeket, s így összesítésben hét első, valamint öt-öt második és harmadik helyet szereztek a németországi Duisburgban rendezett kajak-kenu világbajnokságon.
szept. 1
16:18
Koppenhágában kitiltják a külföldieket a csoportmérkőzésekről (Agroinform)
A fővárosi klubnál úgy döntöttek, hogy nem vehetnek jegyet azok a hazai szurkolók, akiknek nem dán hangzású a nevük.
szept. 1
16:20
Ligue 1: a Saint-Etienne hét éve nem kezdett ilyen jól (She)
A francia élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Ligue 1) 4. fordulójának első vasárnapi mérkőzésén a Saint-Etienne 2–1-re legyőzte a Bordeaux-t, így tapad az éllovas Marseille-re.
szept. 1
16:36
NB I: PMFC-DVSC bajnoki élőben az NSO-n! (She)
PMFC–DVSC-Teva találkozó percről percre: gólok, helyzetek, érdekességek – kövesse figyelemmel a mérkőzést a Nemzeti Sport Online élő, szöveges tudósítása segítségével, majd olvassa el a meccs összefoglalóját, kommenteljen, mondja el a véleményét a találkozóról!
szept. 1
16:36
Kajak-kenu vb: újabb 3 magyar érem (Metropol)
A magyar versenyzők a vasárnap délutáni program során egy arannyal és két ezüsttel gyarapították érmeik számát Duisburgban.
szept. 1
16:36
Háromból három Liverpoolban, a United skalpjával együtt (Agroinform)
Minek ide Suárez? Daniel Sturridge-nak három győzelmet köszönhet a Liverpool.
szept. 1
16:38
PL: a Pool nyert az MU ellen, Gera csapata kikapott (She)
Az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Premier League) 3. fordulójában a Liverpool Daniel Sturridge 4. percben szerzett góljával 1–0-ra legyőzte a Manchester Unitedet.
szept. 1
16:38
Lázár Vilmos és a magyar csapat aranyérmes (Metropol)
Minden idők legeredményesebb kettesfogathajtója immár kilencedik aranyérmének örülhet.
szept. 1
16:40
Rg-vb: spanyol és orosz arany a záró napon (She)
Öt buzogánnyal a spanyol, 3 labdával és 2 szalaggal az orosz csapat végzett az élen a kijevi ritmikus gimnasztika világbajnokság záró napján.
szept. 1
16:54
A Liverpool legyőzte a Man Unitedet (Infostart)
A Liverpool FC hazai környezetben 1-0-ra legyőzte a címvédő Manchester Unitedet az angol labdarúgó-bajnokság harmadik fordulójának vasárnap rangadóján.

Keresés