2015. november 11. szerda

nov. 11
17:38
Videó: pénzeső, házi karnevál – így mulat Mayweather (She)
Floyd Mayweather közreadott egy videót az Instagram-oldalán. A felvételen a kitűnő bokszoló 15 másodpercben hamisítatlan stílusban bemutatja, milyen nála egy házi riói karnevál…
nov. 11
17:40
Válogatott: íme, ők állnak a magyar Eb-szereplés útjában (She)
A jövő nyári Eb-szereplésről döntő párharc vár a magyar labdarúgó-válogatottra csütörtökön és vasárnap, az ellenfél Norvégia. Természetesen a norvégok szintén sikerekben reménykednek – rövid időutazás keretében nézzük, kik ők!
nov. 11
17:54
Polgár Judit ezt várja a sakkcsapat Eb-n (Infostart)
Az első hatba szeretne kerülni a magyar válogatottal a pénteken kezdődő reykjavíki sakkcsapat Európa-bajnokságon Polgár Judit, aki szövetségi kapitányként először irányítja az együttest.
nov. 11
17:54
Jégkorong: változásokat jelentett be a Fehérvár AV19 (She)
Változások a játékoskeretben: Chris Bodo és Brance Orban az EBEL-ben, Becze Tihamér a MOL Ligában folytatja – jelentette be hivatalos honlapján a Fehérvár AV19 jégkorongcsapata.
nov. 11
17:54
Nagyobb esély focistáink kijutására: bővíthetik a vb-mezőnyt! (Blikk)
Gianni Infantino (45), az Európai Labdarúgó-szövetség (UEFA) főtitkára azt ígéri: 40 csapatosra bővíti a világbajnokság mezőnyét, amennyiben megnyeri a Nemzetközi Labdarúgó-szövetség (FIFA) elnökválasztását.
nov. 11
18:12
Válogatott: Högmo titkolózik, nehogy kiengedjenek a játékosai (She)
Megtartotta a Magyarország elleni Európa-bajnoki pótselejtező első mérkőzést felvezető sajtótájékoztatóját Per-Mathias Högmo, a norvég labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya. A rutinos szakember nemcsak a média képviselőinek, de még a játékosoknak sem árulta el a kezdőcsapatot, nehogy a futballisták kiengedjenek.
nov. 11
18:12
Bombahír: Dárdai felvitte fiát a felnőttcsapathoz (Blikk)
Berlin – Dárdai Pál (39), a magyar labdarúgó-válogatott volt szövetségi kapitánya parádésan szerepel csapatával, a Herthával a német bajnokságban (Bundesliga).
nov. 11
18:14
Férfi kézilabda NB I: Egerben is nyert a Tatabánya (She)
A Tatabánya nyolc góllal győzött a sereghajtó, újonc Eger otthonában a férfi kézilabda NB I szerdai mérkőzésén.
nov. 11
18:14
Schumi felesége világbajnokságot rendez! (Blikk)
Sao Paolo – Óriási megleptés: a Nemzetközi Lovas Szövetség (FEI) döntésének értelmében a hétszeres Forma-1-es világbajnok Michael Schumacher (46) felesége, Corinna (46) rendezheti a 2016-os lovas világbajnokságot.
nov. 11
18:16
Minden nagydíj háború (Blikk)
Brackley- Folyamatosan nő a feszültség közöttük, és rendre beszólogatnak egymásnak.
nov. 11
18:48
Videó: hihetetlen mozdulat – ha nem ez az év gólja, akkor mi? (She)
Egészen parádés gólt szerzett Simon Skrabb, az Atvidabergs labdarúgója a Gefle elleni svéd bajnoki labdarúgó-mérkőzésen. Bár Skrabb csapata 2–1-re kikapott, ezt a gólt az ellenfél is megjegyzi egy életre.
nov. 11
18:48
Lenéznek minket a norvégok: 30 százalék esélyt adnak nekünk (Blikk)
Oslo – Harminc százalék esélyt lát a magyar labdarúgó-válogatottnak sikerére Egil Olsen (73), Norvégia volt szövetségi kapitánya.
nov. 11
19:06
Nagyon éhes a norvég labdarúgó-válogatott (Infostart)
Nagy lehetőség előtt áll a norvég labdarúgó-válogatott Per-Mathias Högmo szövetségi kapitány szerint, aki csak közvetlenül a magyarok elleni Európa-bajnoki pótselejtezős párharc első, csütörtök esti mérkőzése előtt hirdeti ki kezdőcsapatát.
nov. 11
19:06
Női kézi: a decemberi vb-n még nem lesznek új szabályok (She)
A Nemzetközi Kézilabda-szövetség (IHF) tanácsa a szervezet Szocsiban rendezett múlt heti kongresszusán foglalkozott a tervezett szabályváltozásokkal. Felmerült, hogy már a decemberi dániai világbajnokságon bevezetik őket, de ezt végül a résztvevők megkérdezése után elvetették.
nov. 11
19:08
UEFA Futsal Cup: Rába ETO–Jugra élőben az NSO-n! (She)
Szerdán újabb mérkőzés vár a Rába ETO futsalcsapatára az európai kupaporondon, a tegnapi iksz után ma nyerni kellene az UEFA Futsal Cup – a sportág Bajnokok Ligája – elitkörének C-csoportjában a Jugra Jugorszk ellen. Nem ígérkezik könnyűnek, nem is lesz az – kövesse a mérkőzést online, szöveges közvetítésünk segítségével!
nov. 11
19:10
Válogatott: Storck már tudja a kezdőt, Királyban megbízik (She)
Megtartotta a Norvégia elleni Európa-bajnoki pótselejtező első mérkőzését felvezető sajtótájékoztatóját Bernd Storck, a magyar válogatott megbízott szövetségi kapitánya. A német szakember fejében már összeállt a kezdőcsapat, de nem árulta el, ugyanakkor kijelentette, hogy maximálisan megbízik Király Gáborban, aki csütörtökön századik alkalommal léphet pályára a nemzeti csapatban.
nov. 11
19:24
Férfi vízilabda Bajnokok Ligája - A Szolnok nyerte a szerdai magyar párbajt (Infostart)
A házigazda Szolnok egy góllal nyert az OSC ellen a férfi vízilabda Bajnokok Ligája csoportkörében vívott szerdai összecsapáson.
nov. 11
19:24
TE: marad a mostani helyén, és három év alatt megfiatalodik (She)
Szentendrétől Óbudán és a budai hegyeken át egészen Újbudáig minden lehetséges helyet – szám szerint nyolcat – feltérképeztek a szakemberek, hogy a már réges-régen megújulásra váró, ráadásul tűzvész sújtotta Testnevelési Egyetemnek új, és a mostaninál sokkal tágasabb és korszerűbb otthont alakíthassanak ki, végül azonban arra jutottak, hogy új területek és építmények bevonásával a feladat…
nov. 11
19:42
Férfi vízilabda Ek: a Szeged nagy lépést tett az elődöntő felé (She)
A Szeged férfi vízilabdacsapata hazai medencében 9–3-ra megverte a Hannovert az Európa-kupa negyeddöntőjének első mérkőzésén, így hatgólos előnyből várhatja a németországi visszavágót. A magyar csapatban Varga II Zsolt remekelt, négy gólt szerzett.
nov. 11
19:42
BL: Nyert a Szolnok az Óbuda ellen (Metropol)
A házigazda Szolnok egy góllal nyert az OSC ellen a férfi vízilabda Bajnokok Ligája csoportkörében vívott szerdai összecsapáson.
nov. 11
20:00
Rövidpályás úszó ob - Gyurta Gergely alig maradt el magyar csúcsától (Infostart)
Gyurta Gergely és Kapás Boglárka sikerével kezdődött az úszók rövidpályás országos bajnoksága szerdán Százhalombattán, ahol a szombatig tartó esemény nyitónapján a két leghosszabb medencés szám versenyeit rendezték meg.
nov. 11
20:00
Női kosár Ek: sima győri vereség az Angers ellen (She)
A CMB Cargo UNI Győr női kosárlabdacsapata 70–53-as vereséget szenvedett hazai pályán az Európa-kupában a francia Angers-től.
nov. 11
20:02
Rövid pályás úszó ob: Gyurta G. alig maradt el a magyar csúcstól (She)
Gyurta Gergely és Kapás Boglárka sikerével kezdődött az úszók rövid pályás országos bajnoksága szerdán Százhalombattán, ahol a szombatig tartó esemény nyitónapján a két leghosszabb medencés szám versenyeit rendezték meg.
nov. 11
20:18
Storck: Norvégia a favorit, nincs veszítenivalónk (Infostart)
A rivális norvég csapatot tartja az Európa-bajnoki pótselejtezős párharc favoritjának Bernd Storck, a magyar labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya.
nov. 11
20:18
FTC: felkészülési meccset játszottak a Soroksárral (She)
A labdarúgó NB I-ben szereplő Ferencváros szerdán felkészülési mérkőzést játszott a másodosztályú Soroksárral.
nov. 11
20:20
Vb 2018: meglepetés Mozambikban; Szudán bajban (She)
Egy meglepetéssel és egy papírformának megfelelő végeredménnyel kezdődött a 2018-as labdarúgó-világbajnokság afrikai selejtezőjének második köre.
nov. 11
20:36
Férfi vízilabda Eurokupa - Hatgólos előnyt szerzett a Szeged (Infostart)
Megnyugtató, hatgólos előnyt szerzett a Szeged férfi vízilabdacsapata a második számú nemzetközi sorozat, az Eurokupa negyeddöntőjének első mérkőzésén, mivel hazai medencében 9-3-ra legyőzte a német Hannover együttesét.
nov. 11
20:36
Storck: Norvégia a favorit, nincs veszítenivalónk (Metropol)
A szövetségi kapitány szerint akár a gólszerzésre is van esélyünk.
nov. 11
20:54
UEFA Futsal Cup: a Rába ETO kikapott az orosz Jugrától (She)
A Rába ETO futsalcsapata a keddi döntetlen után 5–2-re kikapott az orosz a Jugra Jugorszktól az UEFA Futsal Cup – a sportág Bajnokok Ligája – elitkörének C-csoportjának második fordulójában.  Az orosz csapat ezzel a sikerrel bejutott a négyes fináléba.
nov. 11
20:56
Tenisz: Fucsovics megnyerte az első meccsét Olaszországban (She)
A világranglista 230. helyén álló Fucsovics Márton három szettben, 6:3, 4:6, 7:6-ra legyőzte a belga Niels Deseint (243.) az olaszországi Ortiseiben zajló kemény pályás challenger-tenisztorna első fordulójában.
nov. 11
21:21
Magyar bankok osztályzatát javította a Moody's (Behaviour)
nov. 11
21:23
Kaczynski: szuverén nemzetállamok együttműködése szükséges Európában (Behaviour)
Százezrek vettek részt a függetlenség napi állami és spontán ünnepségeken.
nov. 11
21:30
Férfi kézi BL: flensburgi siker a Veszprém csoportjában (She)
A német Flensburg-Handewitt egy góllal legyőzte a vendég horvát HC Zagrebet a veszprémi érdekeltségű csoportban a férfi kézilabda Bajnokok Ligája szerdai játéknapján.
nov. 11
21:32
Ligue 1: menesztették a kétszeres ANK-győztes edzőt (She)
Csapata gyenge szereplése miatt mindössze tizenhárom mérkőzés után menesztették Hervé Renard-t, a francia élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Ligue 1) szereplő Lille edzőjét – számolt be róla a klub hivatalos honlapja.
nov. 11
21:48
Olimpia 2024 - Magic Johnson a Los Angeles-i szervezőbizottság alelnöke (Infostart)
A legendás kosárlabdázó, Earvin Magic Johnson lett a 2024-es nyári olimpia megrendezésére pályázó Los Angeles-i szervezőbizottság alelnöke.
nov. 11
22:06
Női kosár Ek: sima vereséget szenvedett a PINKK (She)
A PINKK Pécsi 424 sima, 31 pontos vereséget szenvedett a francia Nantes vendégeként a női kosárlabda Európa-kupa harmadik fordulójában. A pécsiek ezzel továbbra is nyeretlenek.
nov. 11
22:08
Válogatott: Storck Csányit hallgatja; Dzsudzsák vidám – képek! (She)
Bernd Storck, a magyar labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya szerda este az oslói Ullevaal Stadionban edzést tartott a csütörtöki (20.45) Norvégia–Magyarország Eb-pótselejtező előtt. Csányi Sándor, az MLSZ elnöke is ott volt az edzésen – így tréningeztek a magyar nemzeti csapat tagjai!
nov. 11
22:24
Férfi vízilabda Bajnokok Ligája - Kikapott az Eger (Infostart)
Az Eger egy góllal alul maradt a horvát Primorje Rijeka otthonában a férfi vízilabda Bajnokok Ligája csoportkörének szerdai összecsapásán.
nov. 11
22:24
Videó: egy autó próbálta védeni Yaya Touréék lövését (She)
Yaya Touré (a Manchester City labdarúgója) és Max Meyer (a Schalke játékosa), a Nissan autómárka reklámarcaként megannyi trükköt bemutatott már. Most egy szokatlan feladattal szembesültek: úgy kellett kapuba találniuk, hogy a háló előtt nehezítésként egy Nissan manőverezett.
nov. 11
22:42
C. Ronaldo szerint ő lehet az utódja, mégsem kezd ellenünk? (Blikk)
Madrid – Cristiano Ronaldo (30), a Real Madrid focistája szerint Martin Ödegaard (17) a legnagyobb ígéret a focistapalánták közül.
nov. 11
23:00
Női BL: Marozsánék példát állítottak, nyertek Norvégiában (She)
A címvédő 1. FFC Frankfurt idegenben 2–0-ra legyőzte a norvég Lilleströmöt a női Bajnokok Ligájában a legjobb nyolc közé jutásért zajló párharc első mérkőzésén.
nov. 11
23:36
NB I: győzött a Vasas, Romics bemutatkozott (She)
A labdarúgó NB I-ben szereplő Vasas Mátraházán edzőtáborozik a válogatott szünetben, amelynek keretén belül szerda délután felkészülési mérkőzést játszott a Heves megyei első osztályú Gyöngyössel – tudósít a klub honlapja.
nov. 11
23:54
NS: bátran a jövőért; tovább gyűrűzik a doppingbotrány – csütörtök (She)
A Nemzeti Sport csütörtöki számából ajánljuk:

Keresés