2016. június 14. kedd

jún. 14
13:51
Férfi kosár: Schmidt Béla edzőből másodedző lett Pakson (She)
Schmidt Béla eddigi vezetőedző a továbbiakban másodedzőként szolgálja az Atomerőmű SE férfi kosárlabdacsapatát, utódjáról már zajlanak a tárgyalások – adta hírül az egyesület honlapja.
jún. 14
13:53
Női vízilabda: nyolc-kilenc játékos helye biztos a riói csapatban (She)
Bíró Attila női vízilabda szövetségi kapitány szerint nyolc-kilenc játékos helye biztos a riói olimpiára készülő Európa-bajnok válogatottban, a többiek a következő hetekben harcolhatják ki helyüket.
jún. 14
14:09
Eb 2016: alkoholstop, extra biztonsági erők az angol–walesin (She)
Megerősített biztonsági szolgálat lát el feladatokat szerdán és csütörtökön Lensban, ahol csütörtökön mérkőzik meg az angol és a walesi labdarúgó-válogatott az Európa-bajnokság B-csoportjában.
jún. 14
14:27
Serie A: az Inter korábbi edzője Bergamóban áll munkába (She)
Az olasz élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Serie A) szereplő Atalanta a hivatalos honlapján számolt be róla, hogy Gian Piero Gasperinit nevezte ki vezetőedzőnek.
jún. 14
14:27
Két évet kapott -felfüggesztve- a mentőkre támadó férfit (Behaviour)
Egy XIII. kerületi buszmegállóban feküdt ittasan, amikor megpróbálták ellátni.
jún. 14
14:33
Felfüggesztett kizárással büntetik az orosz csapatot (Metropol)
Az orosz szövetséget pedig 150 ezer eurós büntetéssel megfizetésére kötelezte.
jún. 14
14:45
Eb 2016: fantasztikus hangulat, magyar szurkolók Bordeaux-ban – ÉLŐ (She)
Pór Károly, az NSO riportere élőben közvetít a Nemzeti Sport Online Facebook-oldalán a magyar válogatott szurkolóinak bordeaux-i gyülekezőhelyéről, ahol már délután kettőkor fantasztikus volt a hangulat. Kollégánk a drukkerek csapatával együtt vonul a stadionig, ahol 18 órakor kezdődik az Ausztria–Magyarország Eb-csoportmérkőzés.
jún. 14
14:45
Promóció: Brutális nyeremények a Tippmixpro Eb-tippjátékán! (Agroinform)
Rengeteg pénz, egy riói utazás és egy Skoda Octavia Combi RS is kisorsolásra kerül.
jún. 14
15:18
Válogatott: osztrák, magyar két jó barát – így hangolnak a szurkolók (She)
A magyar labdarúgó-válogatott kedden megkezdi szereplését a franciaországi Európa-bajnokságon, a mieink Ausztriával játszanak. A 18 órától rendezendő mérkőzést megelőzően az osztrák és a magyar szurkolók jó hangulatban sörözgettek egymással. Helyszíni fotók Bordeaux-ból!
jún. 14
15:20
Inter: megegyeztek Nanival, három évre ír alá – sajtóhír (She)
A portugál Record értesülései szerint az olasz élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Serie A) szereplő Internél folytatja pályafutását a Fenerbahce középpályása, Nani.
jún. 14
15:45
Magyar szurkolók ragadtak Londonban (Metropol)
A bordeaux-i repülőtér dolgozóinak sztrájkja miatt több magyar szurkoló is lemarad a Magyarország-Ausztria labdarúgó mérkőzésről-
jún. 14
15:54
Eb 2016: szurkolók ragadtak Londonban, koncert sem lesz (She)
Több magyar szurkoló is lemarad a 18 órakor kezdődő Magyarország-Ausztria labdarúgó Európa-bajnoki csoportmérkőzésről a bordeaux-i repülőtér dolgozóinak sztrájkja miatt.
jún. 14
15:56
Kézilabda: fényes magyar sikerek a poreci Masters Eb-n (She)
A horvát Porecben rendezték meg a kézilabda Masters Európa-bajnokságot, amelyen a magyar női és férficsapatok ismét, hagyományosan kimagasló eredményeket értek el.
jún. 14
15:58
MU: a svédek kiesése után Ibra orvosira érkezik – sajtóhír (She)
A Sky Sports úgy értesült, hogy a svéd válogatott Európa-bajnoki búcsúját követően a Manchester United orvosi vizsgálatra várja Zlatan Ibrahimovicot, aki ezt követően egyéves szerződést köt az angol klubbal.
jún. 14
16:00
Válogatott: Szalai és ütköző nélkül, Nikoliccsal és Némethtel kezdünk – önök szerint (She)
A magyar labdarúgó-válogatott Ausztria elleni mérkőzése előtt arra buzdítottuk olvasóinkat, szavazzák meg, milyen összeállításban lépjen pályára nemzeti tizenegyünk. Megnéztük, hogy döntöttek Önök, valamint mi is tippeltünk az alapján, hogy gondolkodhat Bernd Storck szövetségi kapitány az összeállítást illetően.
jún. 14
16:12
Eb 2016: Bödében hiszünk, zsíros kenyérrel jósoltunk – videó (She)
A magyar labdarúgó-válogatott 18 órakor Ausztria ellen lép pályára az Európa-bajnokság F-csoportjában. A Nemzeti Sport Online Böde Dánieltől inspirálva nem mindennapi módon, egy zsíros kenyérrel jósolta meg a találkozó győztesét: ha pofára esik, a mieink győznek, ha nem, akkor az osztrákok.
jún. 14
16:14
WTCC: tovább csúszik a második Zengő-Honda bemutatkozása (She)
Egyre nyugtalanabb a Zengő Motorsport amiatt, hogy még mindig nem kapta meg a második motort a Hondától, ami miatt Nagy Dánielnek tovább kell várnia a debütálásra a WTCC-ben. Francois Ribeiro, a sorozat első embere kiállt a magyar csapat mellett, de William De Braekeleer, a Honda Europe motorsport-igazgatója védelmébe vette a japán gyártót.
jún. 14
16:16
Eb 2016: a nap kérdése - ki lövi az első magyar gólt az Eb-n? (She)
Az NSO Tv folytatja a Nap kérdése Eb-sorozatát. Ezúttal azt kérdeztük a járókelőktől, hogy ki lövi az első magyar gólt az Eb-n.
jún. 14
16:30
Eb 2016: a K-1-es világelső is elkísérte a magyar csapatot (She)
Török Ádám zenész és fia, Török Dániel, a K-1 egykori világbajnoka is elkísérte a magyar labdarúgó-válogatottat a franciaországi Európa-bajnokságra.
jún. 14
16:36
Blatter szerint csalás történt az egyik európai kupasorsolásnál (Metropol)
A hat évre eltiltott svájci sportvezető azt állítja, hogy meleg és hideg golyókat használtak, így tudták megkülönböztetni az adott klubokat.
jún. 14
16:48
PL: Valenciából Londonba igazolt a válogatott támadó (She)
A Premier League-ben szereplő West Ham United a hivatalos honlapján jelentette be Szofiane Feguli szerződtetését. Az algériai válogatott támadó hároméves szerződést kötött a londoni csapattal.
jún. 14
16:54
Klein Dávid és Suhajda Szilárd elindult a K2 meghódítására (Metropol)
A K2 a Föld második legmagasabb hegycsúcsa, a Karakorum-hegységben. Először 1954-ben két olasz hegymászónak sikerült megmásznia.
jún. 14
17:06
Eb 2016: Szalai kezd elöl – az osztrák–magyar kezdői (She)
Megvannak a hivatalos kezdőcsapatok a labdarúgó Európa-bajnokság Ausztria–Magyarország mérkőzésére. Bernd Storck szövetségi kapitány Szalai Ádámot jelölte csatárnak.
jún. 14
17:08
NB II: eldőlt, házon belülről választottak vezetőedzőt (She)
Döntött az NB II-es ZTE vezetősége: Csató Sándort nevezte ki a labdarúgócsapat vezetőedzőjének.
jún. 14
17:10
Eb 2016: nincs meglepetés az osztrákok kezdőcsapatában (She)
Nincs meglepetés Marcel Koller osztrák szövetségi kapitány magyarok elleni kezdőcsapatában a 2016-os franciaországi labdarúgó Európa-bajnokságon, azaz ott van Christian Fuchs, David Alaba, Marko Arnautovic és Marc Janko is.
jún. 14
17:12
Eb 2016: így zajlik a beléptetés Bordeaux-ban – videók (She)
Alapos ellenőrzésen esnek át a szurkolók, mielőtt beléphetnek a bordeaux-i stadionba, ahol 18 órától kerül sor az Ausztria–Magyarország Eb-csoportmeccsre.
jún. 14
17:12
A jó és a gonosz csap össze egy osztrák magazin szerint (Metropol)
Perényi János, bécsi magyar nagykövet visszautasította a lapban megjelent állításokat.
jún. 14
17:14
Sarapova fellebbezett eltiltása ellen (Metropol)
Az ötszörös Grand Slam-győztes, volt világranglista-vezető orosz játékost két évre tiltotta el a versenyzéstől a Nemzetközi Tenisz Szövetség.
jún. 14
17:24
FTC: megvan az első külföldi ellenfél a nyárra (She)
A Szekszárd és a Cigánd elleni meccset követően június 29-én a szerb élvonal hetedik helyezettje, a Vozsdovac ellen vív felkészülési mérkőzést a Ferencváros – osztotta meg az információt a nagyközönséggel a zöld-fehér klub hivatalos honlapja.
jún. 14
17:26
FIFA: Blatter szerint csaltak az egyik európai kupasorsolásnál (She)
Joseph Blatter, a Nemzetközi Labdarúgó-szövetség (FIFA) elnöke azt nyilatkozta, hogy csalás történt az európai szövetség (UEFA) egyik kupasorsolásakor, bár nem pontosította, melyik eseményre gondol.
jún. 14
17:39
Eb 2016: Ausztria–Magyarország élőben az NSO-n! (She)
Európa-bajnokságon 44 év, felnőtt-világeseményen 30 év után lép újra pályára a magyar labdarúgó-válogatott, amely Bordeaux-ban Ausztria ellen kezdi meg szereplését az F-csoportban. Kövesse velünk az Euro 2016 F-csoportjának nyitó meccsét.
jún. 14
17:48
Vészhelyzetben SMS-t küld a TEK (Metropol)
A cél, hogy a szurkolók minél szélesebb köréhez a lehető leggyorsabban jusson el a biztonságukat szolgáló információ.
jún. 14
17:57
Eb: zengett az aréna a magyarok bemutatásánál – videók (She)
Nem kell aggódni, a magyar szurkolók hihetetlen erővel buzdítják a játékosokat. Íme, néhány példa!
jún. 14
18:16
Tenisz: Sarapova nem beszélt a levegőbe, beváltotta ígéretét (She)
Marija Sarapova beváltotta ígéretét, és megfellebbezte a Nemzetközi Teniszszövetség (ITF) múlt heti döntését, amellyel két évre eltiltotta őt a versenyzéstől.
jún. 14
18:21
Nem látják Erdélyben a magyarok mérkőzéseit (Metropol)
Romániában a pénzügyi válságba jutott közszolgálati televízió nem vásárolta meg az Eb mérkőzéseinek a közvetítési jogát.
jún. 14
18:33
Válogatott: Király Eb-rekorder lett, Gera kerek számnál (She)
Néhány érdekesség a magyar válogatott osztrákok elleni összeállítása alapján.
jún. 14
18:35
F1: a Brazil Nagydíj kikerülhet a versenynaptárból (She)
Veszélybe került a Brazil Nagydíj jövője, a pálya és az ország anyagi gondjai miatt ugyanis nagyon lassan haladnak a felújítások Interlagosban. Emiatt a szerződés felbontásával fenyegeti a rendezőket Bernie Ecclestone, aki szerint elképzelhető, hogy az idei lesz az utolsó futam Interlagosban.
jún. 14
18:37
Eb 2016: Ausztria–Magyarország – ÉLŐ képgaléria! (She)
Bordeaux-ban Ausztria ellen kezdte meg szereplését az F-csoportban az Eb-résztvevő magyar labdarúgó-válogatott. Kattintson a képre, és tekintse meg a mérkőzés alatt folyamatosan frissülő képgalériánkat!
jún. 14
18:51
Eb 2016: Matthäus máris gratulált Király Gábornak (She)
Mint beszámoltunk róla, Király Gábor, a magyar labdarúgó-válogatott kapusa 40 évesen és 74 naposan minden idők legidősebb játékosa lett, aki pályára lépett Európa-bajnokságon. A rekordjától kedden megfosztott Lothar Matthäus máris gratulált neki.
jún. 14
19:09
Eb 2016: Darijo Srna este visszatér a horvát válogatotthoz (She)
Darijo Srna az édesapja hétfői temetése után, kedd este visszatér a franciaországi labdarúgó Európa-bajnokságon szereplő horvát válogatotthoz.
jún. 14
19:11
Eb 2016: nem sok hiányzott a magyar gólhoz – videó (She)
Az Ausztria–Magyarország labdarúgó-mérkőzés első félidejének legnagyobb magyar helyzete Dzsudzsák Balázs előtt adódott. Nem sikerült kihasználnia…
jún. 14
19:27
Rg: kiesett a 6.-ról, életveszélyes állapotban fekszik a világbajnok (She)
Életveszélyes állapotban fekszik egy szófiai traumatológia intenzív osztályán Cvetelina Sztojanova, a bolgárok világbajnok, világbajnoki ezüst- és bronzérmes ritmikus gimnasztikázója.
jún. 14
19:29
Eb 2016: „Szalai meglepi a magyar nemzetet” (She)
Az NSO Tv a Szabadság téri kivetítőnél összegyűlt szurkolókat kérdezte arról, milyen eredményt várnak a Magyarország–Ausztria mérkőzésen, valamint az is kiderült, hogyan buzdítják a drukkerek a mieinket.
jún. 14
19:31
Videó: Szalai góljával vezetünk Ausztria ellen! (She)
Szalai Ádám góljával Magyarország megszerezte a vezetést Ausztria ellen a labdarúgó Európa-bajnokságon. Íme!
jún. 14
19:45
Eb 2016: megtört a 40 meccses átok, Szalai betalált! (She)
A magyar labdarúgó-válogatott Szalai Ádám góljával megszerezte a vezetést az Ausztria elleni Eb-csoportmérkőzésen. Szalai elképesztően hosszú rossz szériát szakított meg találatával – ez volt az első magyar gól a kontinenstornán Kű Lajos 1972-es találata (16 068 nap) után. Nagy felnőtt-tornán ezelőtt legutóbb Détári Lajos szerzett gólt a magyar nemzeti mezben (1986, vb, Kanada ellen).
jún. 14
20:03
EURO 2016: Szenzációs győzelem, lenulláztuk Ausztriát (Agroinform)
Szalai Ádám és Stieber Zoltán góljaival 2:0-ra győztük le Ausztriát az F-csoport első mérkőzésén.
jún. 14
20:21
Eb 2016: Olyan az egész, mint egy álom, amely valóssággá vált – Storck (She)
Bernd Storck, a magyar labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya valóra vált álomról beszélt, miután a mieink 2–0-ra legyőzték Ausztriát első Eb-mérkőzésükön.
jún. 14
20:23
Eb 2016: megérdemelt magyar siker Bordeaux-ban – képgaléria (She)
Bordeaux-ban, az Ausztria elleni kétgólos (2–0) győzelemmel kezdte meg szereplését az F-csoportban az Eb-résztvevő magyar labdarúgó-válogatott. Kattintson a képre, és tekintse meg a mérkőzés legjobb képeiből készített galériánkat!
jún. 14
20:25
Válogatott: többet és pontosabban passzoltunk, többet lőttünk és futottunk (She)
Remek kezdés: a magyar labdarúgó-válogatott 2–0-ra legyőzte Ausztriát a labdarúgó Európa-bajnokság kedd kora esti bordeaux-i mérkőzésén! A magyar csapat megérdemelten győzött, amit  a statisztika is alátámaszt.
jún. 14
20:27
Videó: libabőr! Így szólt a magyar himnusz az osztrákok legyőzése után (She)
Mint azt már mindenki tudja a világon, a magyar válogatott 2–0-ra legyőzte Ausztriát az Európa-bajnokság csoportkörében. A találkozó után Szalai Ádámék a szurkolókhoz siettek, és elhangzott újra a magyar himnusz. Méghozzá, nem akárhogy.

Keresés