2016. június 2. csütörtök

jún. 2
15:45
Roland Garros: Berdych sem jelentett akadályt Djokovicsnak (She)
Az első helyen rangsorolt Novak Djokovics három szettben győzött a 7. kiemelt cseh Tomás Berdych ellen, így a felső ágon elsőként biztosította a helyét az elődöntőben.
jún. 2
16:21
Női kézilabda: Gera Szimonetta Németországba szerződött (She)
A női kézilabda Bundesligában szereplő HSG Blomberg-Lippe hivatalos oldalán jelentette be, hogy szerződtette a Vasasban és Dunaújvárosban is megforduló, legutóbb pedig az MTK-ban szereplő Gera Szimonettát.
jún. 2
16:30
EURO 2016: Cristiano Ronaldo átvágta Hodgsont (Agroinform)
Nem lép pályára az angolok elleni felkészülési mérkőzésen Cristiano Ronaldo, aki a BL-győzelmet követően Ibizán nyaral.
jún. 2
16:39
Videoton: korábbi lengyel válogatottal bővült a stáb (She)
Kazimierz Sokolowski személyében korábbi lengyel válogatott labdarúgó csatlakozott a Videoton szakmai stábjához. A Henning Berg vezetőedzővel a Legiánál is együtt dolgozó Sokolowski a klasszikus pályaedzői teendők mellett a játékosok egyéni elemzésével és képzésével is foglalkozik majd – derült ki a vidi.hu csütörtök délutáni híréből.
jún. 2
16:54
Sakk: Kaszparov szerint korrupt a világszövetség (She)
Garri Kaszparov, a korábbi orosz sakkvilágbajnok úgy látja, hogy a sportág nemzetközi szervezete, az orosz Kirszan Iljumzsinov elnök által 1995 óta irányított FIDE „romlottá és megjavíthatatlanná” vált.
jún. 2
17:12
Női kézilabda: spanyol kapussal erősített a Buducsnoszt (She)
A Buducsnoszt Podgorica női kézilabdacsapata a hivatalos honlapján jelentette be, hogy szerződtette a brazil születésű, ám legutóbb már a spanyol válogatottban szereplő kapust, Darly Zoqbi de Paulát.
jún. 2
17:14
MotoGP: Márquez hosszabbított a Hondával (She)
Két évvel meghosszabbította szerződését a Honda csapatával a spanyol Marc Márquez, a gyorsaságimotoros-világbajnokság MotoGP kategóriájának kétszeres világbajnoka.
jún. 2
17:24
Tipp: Jamie Vardyt a kezdőbe! (Agroinform)
Elég jó oddson fogadhatunk arra, hogy a Leicester City sztárja kezdeni fog az első találkozón.
jún. 2
17:30
Válogatott: Még mindig a hatása alatt vagyok – Korhut (She)
Korhut Mihály, a DVSC-Teva labdarúgója nagyon boldog, hogy utazhat az Európa-bajnokságra. Mint klubja honlapjának elmondta: teljes mértékben összekovácsolódott a csapat, magabiztosan utaznak az Eb-re.
jún. 2
17:32
Újpest: újabb sérült a liláknál, hárman visszatértek az alapozásra (She)
A labdarúgó NB I hatodik helyén végző Újpest megkezdte a felkészülést a következő szezonra. Még többen hiányoznak az alapozás elejéről, de akadnak sérülésből visszatérők is – tudtuk meg a lila-fehérek honlapjáról.
jún. 2
17:33
Djokovic két lépésre van (Metropol)
Novak Djokovic és Tomas Berdych találkozója pont azt hozta, amit várni lehetett tőle.
jún. 2
17:48
Férfi kézi: Szegedről és Füredről is erősít a Tatabánya (She)
A minap szerződtetett Ilyés Ferenc után újabb Szegedről elengedett nagy halat fogott ki a Grundfos Tatabánya férfi kézilabdacsapata: a bosnyák válogatott Vladimir Vranjes ugyanis követi a 34 éves magyar válogatott balátlövőt. Várható, hogy ő is egyik oszlopa lesz Vladan Matics edző ismét bajnoki bronzérmet szerző, a napokban éppen jelentősen átalakuló együttesének, amely a Balatonfüredről…
jún. 2
18:06
DVTK: a jövő héten kezdenek, egy erős ellenfél már van (She)
A DVTK NB I-es labdarúgócsapata június 8-án, szerdán kezdi a felkészülést, később Bükfürdőn edzőtáborozik, és a felkészülés során megmérkőzik többek között az izraeli bajnokság bronzérmesével, a Beitarral.
jún. 2
18:08
Torna: Berki kórházban, durván megsérült az érettségin – kép (She)
Látványos sérülést szenvedett Berki Krisztián. Az olimpiai bajnok tornászt az emelt szintű testnevelés érettségi vizsgán korlátgyakorlat közben érte a baleset, amelynek következtében kificamította a bokáját.
jún. 2
18:10
DVSC: egy hónappal hamarabb távozik a válogatott védő (She)
Lázár Pál közös megegyezéssel megszüntette szerződését a DVSC-Teva labdarúgócsapatával.
jún. 2
18:24
F1: ezt sem hittük volna – hálás a Red Bull a Renault-nak (She)
Bár tavaly még attól volt hangos a sajtó, hogy a Red Bull megelégelte a Renault folyamatos hibáit, így a 2016-os szezonra motorszállítót vált, végül kénytelenek voltak folytatni a munkát a franciákkal, és az idei szezont elnézve, talán ez nem is volt akkora baj.
jún. 2
18:26
Férfi kézi BL: Katasztrofális a final four lebonyolítása – Duvnjak (She)
A THW Kielt erősítő Domagoj Duvnjak szerint változtatni kellene a férfi kézilabda Bajnokok Ligája négyes döntőjének lebonyolításán, mert a mostani rendszer tarthatatlan.
jún. 2
18:27
Nocsak, Kövér László "civilizált, partneri és baráti hangnemről" beszél (Behaviour)
jún. 2
18:28
NB II: a szurkolókat kérdezik, mikor játsszon a csapat (She)
A következő idényben az NB II-ben szereplő békéscsabai labdarúgócsapat a szurkolói bevonásával kívánja eldönteni, mikor kezdődjenek az Előre bajnoki mérkőzései.
jún. 2
18:29
Tarjányi: Merkel érdekel, nem a Bild (Behaviour)
"Ha a német kancellár így beszél, akkor komoly félretájékoztatás történt."
jún. 2
18:31
Háborús bűnös biztonsági őr a repülőtéren (Behaviour)
A férfi 20 éve "csendes, polgári életet" él az amerikai fővárosban.
jún. 2
18:33
EURO 2016: Dróntámadás, orrtúrás, ollózás és harapás is lehet az Eb-n! (Agroinform)
Vajon lesz-e idén "Zidane-ing", túrja-e majd valaki az orrát és lesz-e sérülés gólöröm közben?
jún. 2
18:42
Roland Garros: Serena Williams–Kiki Bertens elődöntő lesz (She)
Serena Williams szetthátrányból fordított a kazah Julija Putyinceva ellen a Roland Garros negyeddöntőjében. Az amerikai világelső ellenfele az elődöntőben a Bacsinszky Tímeát búcsúztató holland Kiki Bertens lesz.
jún. 2
18:44
Eb 2016: Ugyanolyan fontos játékos, mint Bale – Coleman (She)
Chris Coleman, a walesi labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya szerint Aaron Ramsey éppen annyira fontos tagja a keretnek, mint Gareth Bale.
jún. 2
19:00
NB I: „Furcsa érzés volt Vidi-felszerelésben edzeni” (She)
A napokban szerződtetett korábbi debreceni labdarúgó, Bódi Ádám kedvező első benyomásokat szerzett a Videotonnál, amelynek szereplését már tavasszal is nyomon követte, mert biztos volt abban, hogy a tél után nyáron is napirendre kerül az átigazolása.
jún. 2
19:15
PSG: „Király leszel, szó szerint!” – A legmenőbb ajánlat Ibrának (She)
Zlatan Ibrahimovic kegyeiért Európa legnagyobb, leggazdagabb együttesei harcolnak, most azonban jött egy ajánlat, amellyel tényleg nehéz lesz versenyezni. Németországban különös extrával dobnák meg Ibrát egy aláírásért.
jún. 2
19:27
Bulvár: Megeszem a pólómat, ha továbbmegy a Warriors... Megette! - videó (Agroinform)
A felelőtlen ígérgetéseknek néha pólóevés a vége...
jún. 2
19:33
Barcelona: Bíztam az édesapámban és az ügyvédekben – Messi (She)
Ma állt bíróság elé Lionel Messi, a Barcelona argentin válogatott futballistája, akit édesapjával, egyben menedzserével együtt azzal vádolnak, hogy 2007 és 2009 között 4.1 millió eurót nem fizetett be a spanyol államkasszába.
jún. 2
19:35
Bundesliga: a Dortmund támadója lett a szezon legjobbja (She)
Pierre-Emerick Aubameyangot, a Borussia Dortmund gaboni csatárát választotta a Bundesliga elmúlt idényének legjobbjává a német labdarúgók szakszervezete (VDV).
jún. 2
19:37
Vasas: „Ha ez a fiatal társaság együtt marad…” (She)
Hangya Szilveszter, a Vasas fiatal labdarúgója felépült sérüléséből, így csapattársaival együtt vághat neki a nyári alapozásnak.
jún. 2
19:51
Gyémánt Liga: Márton Anita folytatta ezüstös sorozatát (She)
A riói olimpiai kvótás súlylökő, fedett pályás világbajnoki ezüstérmes Márton Anita 18.98 méterrel a második helyen végzett az atlétikai Gyémánt Liga-sorozat csütörtöki, római versenyén.
jún. 2
20:09
Labdarúgás: hat bajnokságban tesztelik a videóbírót (She)
Ausztrál, német, portugál, holland, brazil és észak-amerikai labdarúgó-mérkőzéseken tesztelik a videóbírót a következő idényben.
jún. 2
20:11
F1: a Ferrari még mindig nem mondott le a bajnoki címről (She)
A kapusok közül a spanyol első osztálytól búcsúzó Getafe hálóőre, Megyeri Balázs maradt ki a magyar válogatott Eb-keretéből. Megyeri reméli, a jövőt építve hívta be a kapitányt most a keretbe, de tudja, játszania kell, hogy válogatott lehessen. A folytatásról azt mondta, szeretne Spanyolországban maradni, a Getafe pedig marasztalja. Mindezekről a Sport TV Mai helyzet című műsorában beszélt.
jún. 2
20:27
Férfi kosár NB I: paksi siker a bronzcsata első meccsén (She)
Az Atomerőmű SE házigazdaként 12 ponttal legyőzte a Körmendet a férfi kosárlabda NB I-ben, a harmadik helyért zajló párharc első, csütörtöki mérkőzésén.
jún. 2
20:29
Olimpia 2024: Budapest pozitív visszajelzést kapott a NOB-tól (She)
A 2024-es nyári olimpia és paralimpia megrendezésére beadott magyar pályázat pozitív visszajelzést kapott a Nemzetközi Olimpiai Bizottságtól (NOB). Mind a négy pályázó továbbjutott a következő körbe.
jún. 2
20:45
Felkészülés: Anglia–Portugália élőben az NSO-n! (She)
A franciaországi Európa-bajnokságra készülő Anglia csütörtökön felkészülési mérkőzést vív a Wembleyben a szintén Eb-résztvevő Portugáliával, kövesse a mérkőzést online, szöveges közvetítésünk segítségével!
jún. 2
21:03
Darts csapat-vb: Magyarország legyőzte Thaiföldet a nyitó körben! (She)
A Bezzeg Nándor, Kovács Patrik alkotta magyar válogatott 5–3-ra legyőzte Thaiföldet a darts csapat-világbajnokság első fordulójában Frankfurtban, ezzel bejutott a nyolcaddöntőbe.
jún. 2
21:05
Légiósok: Bogdán elmondta, hogyan váltott a kézilabdáról (She)
Bogdán Ádám, a Liverpool labdarúgócsapatának kapusa a Petőfi Tv Én vagyok itt című műsorában beszélt a múltjáról és a jövőjéről is.
jún. 2
21:06
Nem jutott az elődöntőbe a ZF-Eger (Metropol)
Az egriek a férfi vízilabda Bajnokok Ligája hatos döntőjében 8-6-ra kikaptak a horvát Jug Dubrovniktól.
jún. 2
21:21
Légiósok: Megyeri Spanyolországban maradna, a Getafe számít rá (She)
A kapusok közül a spanyol első osztálytól búcsúzó Getafe hálóőre, Megyeri Balázs maradt ki a magyar labdarúgó-válogatott Európa-bajnoki keretéből. Megyeri reméli, a jövőt építve hívta be a kapitány most a keretbe, de tudja, játszania kell, hogy válogatott lehessen. A folytatásról azt mondta, szeretne Spanyolországban maradni, a Getafe pedig marasztalja. Mindezekről a Sport TV Mai helyzet című…
jún. 2
21:23
Bundesliga: 3 millió euróért vett edzőt a Schalke (She)
Távozott az FC Augsburg labdarúgócsapatának vezetőedzői posztjáról Markus Weinzierl, aki a Schalke 04 élén folytatja pályafutását.
jún. 2
21:39
Copa América: fogynak a brazilok, megvan a hatodik hiányzó (She)
Luiz Gustavo, a Wolfsburg és a brazil válogatott középpályása személyes okokra hivatkozva lemondta a szereplést, így nem lesz ott a június harmadikán kezdődő Copa Américán.
jún. 2
21:57
Torna Eb: döntős a magyar csapat, Kovács két szeren finalista (She)
A magyar női tornászválogatott bejutott a szombati nyolcas döntőbe a berni Európa-bajnokságon, míg az olimpiai szereplésért küzdő Kovács Zsófia felemáskorláton és ugrásban lett finalista.
jún. 2
22:15
Videó: durván fejbe rúgta Kane-t a portugál védő, kiállították (She)
Kiállították Bruno Alvest az Anglia–Portugália felkészülési mérkőzés 35. percében, miután fejbe rúgta Harry Kane-t. A látványos mozdulat megihlette az internetezőket és azonnal mémekkel árasztották el a Twittert.
jún. 2
22:17
Eb 2016: Franciaország visszaállítja a határellenőrzést (She)
Franciaország ideiglenesen visszaállítja a határellenőrzést schengeni belső határain 2016. július 26-ig.
jún. 2
22:19
Championship: megvan a Blackburn és a Leeds új menedzsere is (She)
Az angol labdarúgó másodosztályban (Championship) szereplő Blackburn Rovers és Leeds United is bejelentette új menedzserét: előbbi klub Owen Coyle-t, míg utóbbi Garry Monkot nevezte ki.
jún. 2
22:33
Női Eb-sel.: nyertek az oroszok, megelőzték a mieinket (She)
A női Európa-bajnoki selejtezősorozat 5. számú csoportjában Oroszország hazai pályán 2–0-ra legyőzte a sereghajtó Törökországot, ezzel a magyar válogatottat megelőzve feljött a legrosszabb esetben is pótselejtezőt érő második helyre.
jún. 2
22:33
Férfi vízilabda BL: Elődöntős a Szolnok (Metropol)
A szolnokiak a férfi vízilabda Bajnokok Ligája hatos döntőjében 7-5-re legyőzték a Barcelonát.
jún. 2
22:51
Férfi kézi: a PSG kikapott otthon a 12. helyezettől (She)
Az aranyérmét már korábban bebiztosító Paris Saint-Germain férfi kézilabdacsapata 32–31-re kikapott hazai pályán a 12. helyen végző Aixtől a francia élvonalbeli bajnokság utolsó fordulójában.
jún. 2
22:53
Felkészülés: Smalling gólja döntött az angolok javára a portugálok ellen (She)
A franciaországi Európa-bajnokságra készülő Anglia a Wembleyben a szintén Eb-résztvevő Portugáliát fogadta, és Chris Smalling hajrábeli fejes góljával legyőzte a Bruno Alves kiállítása miatt közel órán át emberhátrányban játszó vendégeket.

Keresés