2017. február 15. szerda

febr. 15
21:27
Insigne parádés góljával szerzett vezetést a Napoli - videó (Agroinform)
Lorenzo Insigne révén a 8. percben megszerezte a vezetést a Napoli a Real Madrid otthonában a BL nyolcaddöntőben. A királyi gárda a 19. percben Benzema fejesével egyenlített.
febr. 15
21:29
Videó: A. Sánchezt az égiek is segítették, de remek gólt lőtt (She)
Alexis Sáncheznek háromszor is kapura kellett lőnie néhány másodpercen belül, mire meg tudta szerezni az Arsenal egyenlítő gólját a Bayern München ellen a BL-nyolcaddöntő első találkozóján.
febr. 15
22:03
EBEL: nagy zakóval marad le a rájátszásról a Volán (She)
A Dornbirn elleni 8–2-es hazai vereség után biztossá vált, hogy lemaradt az osztrák jégkorongbajnokság (EBEL) rájátszásáról a Fehérvár AV 19.
febr. 15
22:05
Női kosár Euroliga: a Győr 12. vereségét is elszenvedte (She)
A Győr 19 ponttal kikapott a francia BLMA vendégeként szerdán a női kosárlabda Euroliga 13. fordulójában.
febr. 15
22:21
Videó: Casemiro pazar gólt lőtt kapásból a Napoli ellen (She)
A Real Madrid–Napoli BL-nyolcaddöntős meccsen a hazaiak harmadik gólját Casemiro szerezte – nem akármilyen találat volt.
febr. 15
22:39
Bajnokok Ligája: Kitömték az Arsenalt, ráijesztettek a Real Madridra (Agroinform)
10 gólt láthattunk a szerdai nyolcaddöntőkben, a Bayern leiskolázta az Arsenalt, a Real hátrányból verte a Napolit.
febr. 15
22:57
BL: négygólos Bayern-siker, összeomlott szünet után az Arsenal (She)
A labdarúgó Bajnokok Ligája nyolcaddöntőjében a Bayern München hazai pályán 5–1-es győzelmet aratott az Arsenal felett. A Bayern az első fél órában kézben tartotta a mérkőzést, majd Robert Lewandowski tizenegyest eredményező hibája után Alexis Sánchez egyenlített. A második félidőben aztán Laurent Koscielny kiválása után szétesett az Arsenal védelme, előbb Lewandowski, majd kétszer Thiago…
febr. 15
22:59
BL: a Real Madrid három góllal válaszolt a Nápolynak (She)
Ugyan hamar vezetést szerzett a Napoli a Real Madrid otthonában, de három góllal válaszoltak a spanyolok a labdarúgó Bajnokok Ligája nyolcaddöntőjének első felvonásán.
febr. 15
23:01
Férfi kézi: Iváncsik elhagyja a Veszprémet – sajtóhír (She)
Iváncsik Gergő az idén nyáron, 17 év után, elhagyja a Telekom Veszprém kézilabdacsapatát – értesült a Handball-Planet.com szakportál.
febr. 15
23:33
BL: Sarri szerint a San Paolo maga lesz a pokol a Real Madrid számára (She)
Ugyan hamar vezetést szerzett a Napoli a Real Madrid otthonában, de három góllal válaszoltak a spanyolok a labdarúgó Bajnokok Ligája nyolcaddöntőjének első felvonásán. Nézzük, hogyan látták a mérkőzést a főszereplők!
febr. 15
23:51
Tenisz: Dimitrov és Goffin is nyolcaddöntős Rotterdamban (She)
Grigor Dimitrov és David Goffin is bejutott a második fordulóba a rotterdami kemény pályás férfi tenisztornán. Az ötödik helyen kiemelt bolgár a német Mischa Zverev ellen nyert szetthátrányból fordítva, míg a belga simán, 1 óra 11 perc alatt verte az orosz Andrej Kuznyecovot. A két játékos vasárnap éppen egymás ellen vívott döntőt Szófiában, akkor Dimitrov győzött két játszmában.
febr. 15
23:53
NS: Hová tűnt Sofron?; Németh Krisztián: Kína? Ugyan… – csütörtök (She)
A Nemzeti Sport csütörtöki számából ajánljuk:
febr. 15
23:55
BL: Nem keresek kifogásokat, sokkoló a vereség – Wenger (She)
A labdarúgó Bajnokok Ligája nyolcaddöntőjében a Bayern München hazai pályán 5–1-es győzelmet aratott az Arsenal felett – a londoni „ágyúsok” legutóbbi bajorországi látogatásuk alkalmával ugyanekkora pofont kaptak. Arsene Wenger csapata „szokás szerint” a búcsú felé tart a legjobb tizenhat között – a második félidőben az Arsenal védelme látványosan összeomlott, az angoloknak szemernyi esélye…

Keresés