2017. február 17. péntek

febr. 17
19:55
Férfi kézi NB I: a Füred otthon, a Veszprém idegenben nyert (She)
A Veszprém 35–24-re nyert Gyöngyösön, míg a Balatonfüred otthon verte meg 26–24-re a Vácot a K&H férfi kézilabdaliga pénteki mérkőzésein.
febr. 17
20:09
Serie A: Balogh és Sallai is kezd a Juventus otthonában (She)
A Palermo labdarúgócsapata két magyarral a kezdőjében áll ki péntek este a Juventus elleni idegenbeli bajnoki mérkőzésére, ugyanis a szicíliaiakat irányító Diego López Sallai Rolandnak és Balogh Norbertnek is bizalmat szavazott.
febr. 17
20:27
Női kézi NB I: átadták az új csarnokot, szombaton meccs (She)
Átadták a 2,05 milliárd forintból megépült, ötezer négyzetméter alapterületű, több mint ezer férőhelyes, több funkciós városi sportcsarnokot, az UFM Arénát Mosonmagyaróváron péntek este.
febr. 17
20:29
Férfi röpi Közép-európai Liga: ismét kikapott a Kazincbarcika (She)
A Kazincbarcika hazai pályán meglepően simán kikapott nyitrai ellenfelétől a férfi röplabda Közép-európai Liga alapszakaszában pénteken.
febr. 17
20:45
Bundesliga 2: Stieber a kispadról nézte csapata győzelmét (She)
A német másodosztályú labdarúgó-bajnokság (Bundesliga 2) huszonegyedik fordulójában Stieber Zoltán csapata, a Kaiserslautern háromgólos győzelmet aratott a Sandhausen felett.
febr. 17
21:03
Olimpia 2024: Orbán Viktor és Tarlós István egyeztetett (She)
Orbán Viktor miniszterelnök és Tarlós István, Budapest főpolgármestere péntek este a budapesti olimpiai pályázat további sorsáról egyeztetett – tájékoztatta az MTI-t közös közleményben Szűcs-Somlyó Mária, a Fővárosi Önkormányzat kommunikációs igazgatója és Havasi Bertalan, a miniszterelnök sajtófőnöke.
febr. 17
21:21
Férfi kosárlabda MK: a címvédő nem jutott be a döntőbe (She)
Az Alba Fehérvár – mind a négy negyedet megnyerve – 91–68-ra legyőzte a címvédő Körmendet a férfi kosárlabda Magyar Kupa pénteki második elődöntőjében Győrben.
febr. 17
21:39
EBEL: vereség – az utolsó helyre csúszott vissza a Fehérvár (She)
Háromgólos hátrányból is szorossá tette a mérkőzést, de végül vesztesen hagyta el a jeget a Fehérvár az alsóházi középszakasz nyolcadik fordulójában.
febr. 17
21:41
Női röplabda NB I: örömünnep és újabb győzelem Békéscsabán (She)
Hetvenöt perc játék után szerezte meg újabb győzelmét a listavezető Linamar-Békéscsabai RSE a női röplabda NB I-ben, és a címvédő ezzel tovább nyújtotta páratlan veretlenségi szériáját. A Jászberény hazai pályán nyert rangadót az önmagát kereső UTE ellen, míg a Budaörs nagy csatában nyert ötjátszmás rangadót a TFSE otthonában.
febr. 17
21:43
Videó: Dybala gyönyörű gólt lőtt szabadból Baloghék ellen (She)
Paulo Dybala találatával a Juventus 2–0-s vezetésre tett szert a Balogh Norberttel és Sallai Rolanddal felálló Palermo ellen.
febr. 17
22:33
Bundesliga: az ötvenezredik gól győzelmet ért a Leverkusennek (She)
Megszerezte az ötvenezredik Bundesliga-gólt, és 3–1-re legyőzte a Bayer Leverkusen az Augsburgot a német első osztályú labdarúgó-bajnokság huszonegyedik fordulójában.
febr. 17
22:51
Serie A: a Juve átrohant a két magyarral felálló Palermón (She)
Az olasz első osztályú labdarúgó-bajnokság huszonötödik fordulójában a Juventus sima, 4–1-es győzelmet aratott a Balogh Norberttel és Sallai Rolanddal kezdő Palermo felett.
febr. 17
22:53
Úszás: görcsök nélkül – Cseh László szakított a hagyománnyal (She)
Cseh László szakított a hagyományokkal, és edzőjével, Plagányi Zsolttal együtt ezúttal nem hazai környezetben, hanem Tenerifén készül az évre. A Nemzeti Sportnak adott interjújában arról is beszél, hogy miért veszi igénybe a sportpszichológus segítségét, hogy miért fájt a szíve a magyar úszósport sok nagyszerű eredménye ellenére.
febr. 17
22:55
La Liga: történelmi kezdővel nyert a Granada a Betis ellen (She)
A spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság péntek esti meccsén a Granada 4–1-re legyőzte a Real Betist.
febr. 17
23:27
Tenisz: nem jutott a négy közé az első kiemelt Rotterdamban (She)
A negyeddöntőben búcsúzott az első helyen kiemelt Marin Cilic a rotterdami kemény pályás férfi tenisztornán.

Keresés