Kis Gergő

Kis volt a legerősebb 800 m gyorson
2012 május 25.   Blikk
Debrecen – Könnyek között ért fel a csúcsra Kis Gergő (24) az úszó-Európa-bajnokságon.
Kis Gergő lett a 800 méteres gyorsúszás királya
2012 május 25.   Agroinform
Két ezüstérem után aranyérmet szerzett a debreceni úszó Eb-n Kis Gergő, aki a 800 méteres gyorsúszás legjobbja lett.
"Nagyszerű érzés magyar közönség előtt nyerni" Kis Gergő bajnok
2012 május 25.   ATV
Kis Gergő aranyérmet nyert 800 m gyorson a debreceni úszó Európa-bajnokság pénteki versenynapján. Két magyar is lesz a női 200 m gyors szombati döntőjében a debreceni úszó Európa-bajnokságon, miután Verrasztó Evelyn és Mutina Ágnes egyformán sikerrel vette a péntek délutáni elődöntős akadályt.
Aranyérmes Kis Gergő az úszó Eb-n
2012 május 25.   Infostart
800 méter gyorson Kis Gergő az első helyen végzett a Debrecenben zajló úszó Európa-bajnokságon. 100 méter gyorson Kozma Dominik az 5. lett, Cseh László a 100 méter pillangó elődöntőjében országos csúcsott úszott.
Úszó Eb: Kis Gergő visszavágott Paltrinierinek, aranyérmes 800 m-en
2012 május 25.   She
Kis Gergő aranyérmet szerzett férfi 800 m gyorson a Debrecenben zajló úszó Európa-bajnokságon. A magyar úszó két ezüst után felért a csúcsra a kontinenstornán, visszavágva az olasz Gregorio Paltrinierinek.
Éremeső Debrecenben
2012 május 24.   Behaviour
Kárpótlás a keddért! Tegnapelőtt magyar versenyző nem állhatott dobogóra a debreceni úszó Eb-n, szerdán viszont négyen is érmet vehettek át: Cseh László aranyat, Kis Gergő ezüstöt, Gyurta Gergely és Kozma Dominik bronzot.
Úszó Eb: Kis Gergő döntős 800 m gyorson, Gyurta Gergely kiesett
2012 május 24.   She
Kis Gergely bejutott a férfi 800 m gyors döntőjébe a Debrecenben zajló úszó Európa-bajnokságon, Gyurta Gergelynek viszont nem sikerült kvalifikálnia magát.
Úszó Eb: Jakabos, Kozma és Kis Gergő is küzd délelőtt - program
2012 május 24.   She
A Debrecenben zajló úszó Európa-bajnokságon a csütörtöki délelőtti program során a magyar válogatott ismét több kiválóságot vonultat fel, akiknek célja mi más is lehetne, mint az adott számon kiharcolni a továbbjutást a középdöntőbe vagy már egyenesen a fináléba. Többek között a medencében láthatjuk Jakabos Zsuzsannát és Dara Esztert női 100 m pillangón, a férfiaknál 100 m gyorson Kozma Dominikot,…
Videó: két magyar is a dobogón férfi 1500 méter gyorson
2012 május 23.   She
Kis Gergő ezüst-, míg Gyurta Gergely olimpiai A-szintet elérve bronzérmet szerzett a Debrecenben zajló úszó Európa-bajnokságon 1500 méteren gyorson. A két magyart csupán az olasz Gregorio Paltrinieri előzte meg, aki új Európa-bajnoki csúcsot (14:48.92) úszott. Nézze meg az izgalmas futamot!
Debreceni úszó Eb - Cseh arany-, Kis ezüst-, Gyurta és Kozma bronzérmes
2012 május 23.   Behaviour
Kiváló napot zártak szerdán a magyarok a debreceni úszó Európa-bajnokságon, ahol Cseh László aranyérmes lett, Kis Gergő ezüstöt, Gyurta Gergely és Kozma Dominik pedig bronzérmet érdemelt ki.
Rekordnap: négy magyar érem
2012 május 23.   Metropol
Kiváló napot zártak szerdán a magyarok a debreceni úszó Európa-bajnokságon, ahol Cseh László aranyérmes lett, Kis Gergő ezüstöt, Gyurta Gergely és Kozma Dominik pedig bronzérmet érdemelt ki.
Debreceni úszó Eb: Kis ezüst-, Gyurta bronzérmes 1500 m gyorson
2012 május 23.   ATV
Kis Gergő ezüst-, Gyurta Gergely pedig bronzérmet nyert 1500 m gyorson a debreceni úszó Európa-bajnokság szerdai versenynapján. A számot az olasz Gregorio Paltrinieri nyerte.
Úszó Eb: Kis Gergő ezüstérmes, Gyurta Gergely olimpiai A-szinttel harmadik
2012 május 23.   She
Kis Gergő ezüstérmet szerzett 1500 m gyorson a Debrecenben zajló úszó Európa-bajnokság harmadik napjának első délutáni döntőjében. Gyurta Gergely olimpia A-szintet érő idővel végzett a harmadik helyen, míg a számot az olasz Gregorio Paltrinieri nyerte Európa-bajnoki csúccsal.
Kis Gergő és Cseh László aranyért úszik szerda délután - program
2012 május 23.   Agroinform
Szinte minden szerda délután rendezendő számban szurkolhatunk magyar versenyzőnek a debreceni úszó Európa-bajnokságon.
Csillámpor a víz mellől
2012 május 23.   Behaviour
Kiss László szövetségi kapitány az eddigi szereplésről: "Kis Gergő 400 gyorson szerzett ezüstje megadta az alaphangot, melyet Hosszú Katinka szép győzelme mellett az egyéni csúcsot úszó Jakabos Zsuzsanna ezüstje követett.
Aranyos nyitány az Eb-n
2012 május 23.   Behaviour
Parádés rajt a debreceni úszó Európa-bajnokságon: három magyar versenyző is dobogóra állhatott a nyitónapon, miután a női 400 méteres vegyesúszásban kettős magyar siker született, Jakabos Zsuszannát csak Hosszú Katinka előzte meg, mindketten figyelemreméltó időt elérve; a férfiaknál a 400 méteres gyorsúszásban Kis Gergő ugyancsak ezüstérmet szerzett. Az európai szövetség vezetői a szívélyes…
Úszó Eb: Gyurta Gergely és Kis Gergő döntős 1500 gyorson
2012 május 22.   She
Gyurta Gergely és Kis Gergő is biztosította helyét a férfi 1500 m gyors döntőjében a Debrecenben zajló úszó Európa-bajnokságon.
Kis Gergő ezüstérmes 400 m gyorson
2012 május 21.   Metropol
Kis Gergő ezüstérmet nyert 400 m gyorson a debreceni úszó Európa-bajnokság hétfői nyitónapján. A szám másik magyarja, Rákos Patrik a nyolcadik helyen végzett, míg a győzelmet a német Paul Biedermann szerezte meg.
Úszó Eb: Kis Gergő 400 m gyorson ezüstérmet szerzett
2012 május 21.   She
Kis Gergő 400 méter férfi gyorson második lett a Debrecenben zajló úszó Európa-bajnokság első döntőjében. Az aranyat a német Paul Biedermann szerezte meg, a finálé másik magyar résztvevője, Rákos Patrik nyolcadikként ért célba.
Debreceni úszó Eb: Kis Gergő ezüstérmes 400 m gyorson
2012 május 21.   ATV
Kis Gergő ezüstérmet nyert 400 m gyorson a debreceni úszó Európa-bajnokság hétfői nyitónapján. A szám másik magyarja, Rákos Patrik a nyolcadik helyen végzett, míg a győzelmet a német Paul Biedermann szerezte meg.