Kis Gergő

Úszás: Kis Gergő hazatér Dubaiból, ismét Ajkán készül
2012 november 29.   She
Kis Gergő összepakolt, és gyakorlatilag szó nélkül távozott augusztus végén. Itthon hagyott mindenkit – családot, társakat, Ajkát és mindenekelőtt edzőjét, Farkas Andrást. Három hónap sem telt, és megcsörrent a tréner telefonja…
Rövid pályás úszó vk: Hosszú Katinka újabb „hetese”
2012 október 7.   She
Dubai után Dohában is hét egyéni győzelemmel zárt Hosszú Katinka: a magyar úszó a rövid pályás világkupa-sorozat második állomásán az első napi három sikerhez a folytatásban megint négyet tett hozzá. Legkeményebb ellenfele továbbra is Jakabos Zsuzsanna volt, aki három számban végzett másodikként mögötte. Cseh László 200 vegyesen lett második, Kis Gergő pedig 1500 gyorson harmadik.
Úszás: Hosszú Katinka újabb négy aranyat nyert Dubaiban
2012 október 3.   She
Újabb négy aranyéremmel feledtette londoni bánatát Hosszú Katinka az úszó rövid pályás világkupa-sorozat első versenyén, Dubaiban – a magyar kiválóság így hét győzelemmel zárta a kétnapos viadalt. Szintén győzött Kis Gergő 1500 gyorson, míg Jakabos Zsuzsanna három ezüstéremig jutott, Cseh László pedig negyedikként végzett 200 vegyesen. Bónuszként a bemutatóként rendezett 4x50 méteres…
Olimpia: Gyurta és Kis sem jutott döntőbe 1500 gyorson
2012 augusztus 3.   She
Egyik magyar úszó – Gyurta Gergely és Kis Gergő – sem jutott döntőbe az 1500 méteres gyorsúszás előfutamai során. Előbbi összesítésben a 12., utóbbi a 19. helyen zárt.
Olimpia: Sajnos az úszás nem foci, itt nem lehet cserélni - Kis Gergő
2012 augusztus 3.   She
Kis Gergő 1500 gyorson ötödik lett a saját előfutamában a londoni olimpián, így nem jutott be a szám döntőjébe. A magyar úszó már 200 méter után érezte, hogy nem megy neki.
Olimpia: a pénteki program és a magyar versenyzők
2012 augusztus 3.   She
Ahogy véget ér az úszás az olimpián, kezdődik az atlétika – az úszóversenyek utolsó előtti, az atlétikai viadal nyitó napját rendezik pénteken Londonban. Ismét lesz kikért izgulnunk: Sidi Péter most a sportpuskások versenyében indul, Bor Barna holland ellenféllel kezd cselgáncsban, úszásban Dara Eszter, Gyurta Gergely, Kis Gergő és Kapás Boglárka, valamint a női és férfi 4x100-as vegyes váltó áll…
Megvan az első magyar érem
2012 július 29.   Habostorta
Csernoviczki Éva bronzérmet nyert a női cselgáncsozók 48 kg-os kategóriájában A tatabányai dzsúdós első meccsén a holland Birgit Entét legyőzte, majd a negyeddöntőben kikapott a belga Charline van Snickkeltől, ám a vigaszágon folytathatta a küzdelmeket. Ott ipponnal legyőzte a kínai Vu Su-kent (Wu Shugen), majd következhetett a bronzmeccs, melyen a japánok világbajnoka, Fukumi Tomoko várt rá.…
A világban a kínaiak, nekünk Csernoviczki Éva napja volt
2012 július 29.   Infostart
Megszerezte első érmét a magyar küldöttség a londoni olimpián: az első hivatalos versenynapon, szombaton Csernoviczki Éva bronzérmet nyert a női cselgáncsozók 48 kg-os kategóriájában. Pontszerző helyen végzett két úszó, Hosszú Katinka (negyedik) és Kis Gergő (hatodik) is. Az első versenynapon 12 aranyérmet osztottak ki, ezek egyharmadát a kínaiak szerezték meg. Pazarul szerepeltek az olaszok (öt…
Olimpia: Nagy élmény a hatodik hely - Kis Gergő
2012 július 28.   She
Ahogyan arról már beszámoltunk, Kis Gergő legjobb európaiként, 3:47.03-mal a hatodik helyen végzett a férfi 400 méteres gyorsúszás döntőjében a londoni olimpián. A magyar úszó nagy élménynek tartja a hatodik helyet.
Két magyarért szoríthatunk a szombat esti úszódöntőkben
2012 július 28.   Agroinform
Hosszú Katinka 400 méter vegyesen, Kis Gergő pedig 400 méter gyorson jutott negyedik legjobb idővel az esti fináléba.
Cseh László nem érezte a veszélyt
2012 július 28.   Infostart
Csak három mosolygós magyar úszót lehetett látni a szombat délelőtti selejtezők után. Hosszú Katinka és Kis Gergő jutott az esti döntőbe, Gyurta Dániel pedig a középöntőbe kvalifikálta magát az olimpián.
Kiúsztam magam, de megérte - Kis Gergő
2012 július 28.   Agroinform
Kis Gergő a negyedik helyen jutott az esti döntőbe 400 méter gyorson a londoni olimpia úszóversenyeinek nyitónapján.
Kis Gergő negyedik helyen döntős 400 m gyorson
2012 július 28.   ATV
Kis Gergő a negyedik helyen jutott az esti döntőbe 400 méter gyorson a londoni olimpia úszóversenyeinek szombati nyitónapján. Hosszú döntős, Gyurta elődöntős, Jakabos kiesett.
Olimpia: Kis Gergő a 4. idővel döntős 400 gyorson
2012 július 28.   She
Kis Gergő a negyedik legjobb idővel jutott be a 400 méteres gyorsúszás esti döntőjébe a londoni olimpián. Az ajkai úszó megnyerte előfutamát, miután az olimpiai címvédő és világbajnok dél-koreai Pak Te Hvant kizárták.
London 2012: Kis Gergő egyéni legjobbjának megdöntésére készül
2012 június 21.   She
Kis Gergő Európa-bajnok, kétszeres világbajnoki bronzérmes, olimpiai 6. helyezett az úszó Eb után már teljes erőbedobással az olimpiára koncentrál, amelyen legfőbb célja egyéni rekordjának megdöntése. Gergő 400 és 1500 méteren száll harcba Londonban, amely számokban az Európa-bajnokságon ezüstérmet sikerült szereznie. Olimpikon úszónk az összes magyar kvalifikáltnak azt kívánja, érjék el a maguk…
Videó: Cseh Lászlónak nem sikerült lehajráznia az olaszokat
2012 május 26.   She
A Debrecenben zajló úszó Európa-bajnokság szombati napjának záró futama a 4x200 méteres férfi gyorsváltó volt. A Cseh László, Kozma Dominik, Kis Gergely és Bernek Péter alkotta magyar négyes a német és az olasz csapat mögött a harmadik helyen csapott célba. Ebben talán szerepet játszhatott a fáradtság is, mivel két versenyzőnk is döntőt úszott egyéniben a délután folyamán: Bernek Péter a 200…
A 4×200-as férfi gyorsváltó bronzérmes a debreceni EB-n
2012 május 26.   ATV
A Kozma Dominik, Kis Gergely, Bernek Péter, Cseh László összeállítású magyar váltó bronzérmet nyert 4x200 méter gyorson a debreceni úszó Európa-bajnokságon, szombaton.
Úszó Eb: bronzérmes a 4x200 méteres férfi gyorsváltónk
2012 május 26.   She
A Kozma Dominik, Kis Gergő, Bernek Péter, Cseh László összetételű 4x200 méteres férfi gyorsváltónk harmadik lett a debreceni úszó Eb utolsó szombati döntőjében.
Úszó Eb: a harmadik helyen döntős a 4x200-as férfi váltónk
2012 május 26.   She
A harmadik helyen jutott a döntőbe a magyar férfi 4x200-as gyorsváltó a debreceni úszó Európa-bajnokságon. A Kozma Dominik, Kis Gergő, Bernek Péter, Cseh László összeállítású négyes 7:18.84-es időeredményt ért el az előfutamok során.
Debreceni úszó Eb - Kis Gergőé a hetedik magyar arany
2012 május 25.   Behaviour
A péntek délutáni-esti program nyitószámában, 800 m gyorson, azon a távon csapott elsőként célba, amelyen 2008-ban Eindhovenben már kontinensbajnok volt. Ezúttal sem hagyott esélyt riválisainak, sokáig az élbolyban haladt, majd 600-nál "robbantott", fokozatosan gyorsult és nagy fölénnyel győzött. A 400-as és 1500-as gyorsszámokban szerzett két ezüst után lett meg neki az arany is.