Takács Krisztián

Rövid pályás úszó Eb: Takács és Kozma is döntős 50 gyorson
2011 december 8.   She
A lengyelországi Szczecinben zajló a rövid pályás úszó Európa-bajnokságon Takács Krisztián az ötödik, Kozma Dominik pedig a nyolcadik legjobb idővel jutott az 50 méteres gyorsúszás holnapi fináléjába.
Rövid pályás úszó Eb: Takács és Kozma továbbjutott 50 m gyorson
2011 december 8.   She
A férfiak 50 méteres gyorsúszásával ma reggel elkezdődött a rövid pályás úszó Európa-bajnokság Szczecinben. Három magyar is érdekelt volt a versenyszámban, közülük Takács Krisztián és Kozma Dominik bejutott a délutáni középdöntőbe.
Úszás: Risztov Éva hat arannyal, Cseh László kilenc éremmel zárt
2011 november 6.   She
Minden idők egyik legszínvonalasabb egyetemi-főiskolai úszóbajnoksága zajlott vasárnap a Komjádi uszodában, mivel válogatott versenyzők sora vállalta a fellépést az általuk látogatott felsőoktatási intézmények csapataiban. Így rajtkőre állt többek között Cseh László (Budapesti Műszaki Egyetem), Gyurta Dániel (Budapesti Kommunikációs Főiskola), Biczó Bence (Pécsi Tudományegyetem), Risztov Éva…
Úszás: Takács ezüst után aranyérmet szerzett a dubai vk-n
2011 október 8.   She
Ezüstről aranyra váltott Takács Krisztián: a dunaújvárosi úszó a 100 gyorson elért második helyen után 50 gyorson (holtversenyben) győzött (21.78) a rövid pályás világkupa-sorozat dubai állomásán.
Úszás: Takács Krisztián második lett 100 gyorson Dubaiban
2011 október 8.   She
Másodikként csapott a célba Takács Krisztián 100 m gyorson az úszók rövid pályás világkupa-sorozatának dubai nyitó állomásán.
Takács Krisztián 2. lett 100 m gyorson a dubaji világkupán
2011 október 8.   Agroinform
Másodikként csapott a célba Takács Krisztián 100 m gyorson az úszók rövidpályás világkupa-sorozatának dubaji nyitóállomásán.
Takács Krisztián olimpiai kvótás
2011 július 30.   Agroinform
Remek teljesítménnyel a gyorsúszó Takács Krisztián is olimpiai részvételi jogot szerzett a sanghaji úszó-világbajnokságon.
Vizes vb: a 3. helyért játszik a Kemény-csapat, Takács és Kapás döntője - program
2011 július 30.   She
A sanghaji vizes világbajnokság utolsó előtti napján a magyar férfi vízilabda-válogatott Horvátországgal csap össze a harmadik helyért magyar idő szerint szombat délelőtt. Úszóink közül Takács Krisztián az 50 méteres gyorsúszás, Kapás Boglárka pedig a 800 méteres gyorsúszás kora délutáni döntőjében érdekelt.
A szombati úszó döntők menetrendje
2011 július 30.   Agroinform
Az úszó-vb utolsó előtti napjának délutáni programjában két magyar versenyzőért szurkolhatunk, Takács Krisztián és Kapás Boglárka is döntőt úszik.
Takács Krisztián döntős 50 m gyorson
2011 július 29.   Metropol
Takács Krisztián bejutott az 50 m gyorsúszás döntőjébe a sanghaji vizes világbajnokság úszóversenyeinek pénteki napján, egyben teljesítette az olimpiai indulási szintet.
Takács Krisztián döntőbe jutott 50 gyorson
2011 július 29.   Agroinform
A magyar úszó bravúros teljesítménnyel bejutott a férfi 50 méteres gyorsúszás döntőjébe a sanghaji világbajnokságon.
Vizes vb: Takács Krisztián bravúrja, döntős 50 gyorson
2011 július 29.   She
Takács Krisztián bejutott a férfi 50 méteres gyorsúszás döntőjébe a sanghaji világbajnokságon. A magyar úszó összességében holtversenyben a 4. legjobb eredményt érte el.
Takács Krisztián döntős 50 m gyorsúszásban
2011 július 29.   Infostart
Takács Krisztián bejutott az 50 m gyorsúszás döntőjébe a sanghaji vizes világbajnokság úszóversenyeinek pénteki napján, egyben teljesítette az olimpiai indulási szintet. Cseh László viszont nem jutott be a 100 m pillangó döntőjébe.
Kapás Boglárka döntős 800 méter gyorson
2011 július 29.   Agroinform
Takács Krisztián, Cseh László és Kapás Boglárka is továbbjutott a sanghaji úszó-világbajnokság hatodik napjának előfutamaiból.
Vizes vb: Takács Krisztián továbbjutott, Kozma Dominik kiesett 50 m gyorson
2011 július 29.   She
Takács Krisztián bejutott az elődöntőbe, míg Kozma Dominik kiesett a férfi 50 méteres gyorsúszás előfutamai során a Sanghajban zajló úszó-világbajnokságon.
Rövid pályás úszó Eb: Takács nem jutott döntőbe férfi 100 gyorson
2010 november 26.   She
Középdöntős futamában a hatodik helyen végzett, így nem jutott döntőbe Takács Krisztián a férfi 100 méteres gyorsúszásban az eindhoveni rövid pályás úszó Eb-n.
Rövid pályás úszó Eb: Takács bejutott, Kozma lemaradt az 50 gyors döntőjéről
2010 november 25.   She
Az Eindhovenben zajló rövid pályás úszó Európa-bajnokságon a férfi 50 m gyors elődöntőjében Takács Krisztián a nyolcadik időt úszta (21.95 mp), így bejutott a fináléba. Ugyanez nem sikerült Kozma Dominiknek (22.14), aki holtversenyben a 11. helyen végzett.
Úszó Eb: 6. lett a magyar 4x100-as férfi gyorsváltó, orosz siker
2010 augusztus 9.   She
A magyar csapat (Kozma Dominik, Takács Krisztián, Cseh László, Makány Balázs) délelőtti idejét megjavítva, újabb országos csúccsal a hatodik lett a férfi 4x100-as gyorsváltóban. A számot Oroszország nyerte meg Európa-bajnoki rekorddal. A második helyen a franciák, a harmadikon a svédek zártak.
Úszó Eb: döntős a férfi gyorsváltó is, remek versenyzéssel
2010 augusztus 9.   She
Finalista a Kozma Dominik, Takács Krisztián, Cseh László, Makány Balázs összeállítású magyar férfi 4x100-as gyorsváltó a hazai Európa-bajnokságon.
Úszó Eb: Takács Krisztián továbbjutott az 50 méteres pillangóúszásban
2010 augusztus 9.   She
Továbbjutott az előfutamból Takács Krisztián 50 méteres pillangóúszásban az úszó Eb-n – a magyar versenyző 24.36-os idővel a 17. helyen lépett a következő körbe.