Balesetek a zebrán

Szörnyű baleset történt Győrzámolyon, a zebrán gázoltak el egy nőt
2022 június 22.   BorsOnline
Az asszony megsérült, kórházba kellett szállítani.
Gyalogosokat is büntettek a rendőrök, íme a “Zebra terv” számai!
2022 június 21.   Autónavigátor
Bár kimondottan menő név lenne ahhoz is, a 2022. június 14–16. között zajlott nem valami nemzetközi titkosügynök-küldetés volt. A balesetmegelőző
"Zebra terv" - tömeges ellenőrzések a gyalogos-átkelőknél
2022 június 21.   Autószektor
Az ORFK-OBB 2022. június 14–16. közötti időszakra hirdette meg a „Zebra terv” elnevezésű balesetmegelőzési akcióját. A kijelölt gyalogos-átkelőhelyeket ellenőrizték a rendőrök, amely során testkamerát, civil járműveket és drónokat is bevetettek. Az egyenruhások kiemelt figyelmet fordítottak mind a gyalogosok, mind a járművezetők szabálykövető magat
Elvesztette lábát az anya, aki megvédte csecsemőjét a zebránál ért baleseténél
2022 június 19.   Ripost
Inkább eldobta a kicsit, hogy megmeneküljön.
Centimétereken múlott, hogy nem ütötték el a zebrán átkelő gyalogosokat Kaposváron
2022 június 19.   rtl.hu
Csak azért nem történt baleset, mert egy másik sofőr a veszély láttán dudálni kezdett a gyalogosoknak, akik elugrottak. A felvételt nyilvánosságra hozó Budapesti Autósok közösségénél azt mondták, hogy naponta kapnak hasonló videókat, amelyeken sokszor súlyos balesetek is láthatók.
Régen látott razzia indul a magyar utakon: erre vadásznak most a rendőrök
2022 június 14.   Pénzcentrum
Az ORFK-Országos Balesetmegelőzési Bizottsága (ORFK-OBB) „Zebra terv” néven indította el a gyalogosbalesetek elkerülését célzó kampányát. Három napon át számíthatnak a közlekedők fokozott közúti ellenőrzésekre.
Mától három napos rendőrségi razzia
2022 június 14.   Autószektor
Az ORFK-OBB 2022. június 14–16. közötti időszakra hirdette meg a „Zebra terv” elnevezésű balesetmegelőzési ellenőrzését a gyalogosok - mint védtelen közlekedők - biztonságára fókuszálva. A balesetmegelőzési ellenőrzés során a rendőrség nagy figyelmet fordít mind a gyalogosok, mind a járművezetők szabálykövető magatartásának ellenőrzésére, amely tör
Indul a Zebra-terv!
2022 június 14.   Motorhang
Az ORFK-Országos Balesetmegelőzési Bizottsága (ORFK-OBB) „Zebra terv” néven indította el a gyalogosbalesetek elkerülését célzó kampányát. Három napon át számíthatnak a közlekedők fokozott közúti ellenőrzésekre
Mától országos ellenőrzést tart a rendőrség az utakon, a gyalogosokat is figyelik
2022 június 14.   Portfolio
Zebra terv” néven a gyalogosbalesetek elkerülését célzó kampányt indított az ORFK-Országos Balesetmegelőzési Bizottsága. Három napon át számíthatnak a közlekedők fokozott közúti ellenőrzésekre - írja a Police.hu.
Több mint 100 gyalogos hal meg évente a zebrákon – kampányt indít a rendőrség
2022 június 13.   168 Óra Online
Keddtől csütörtökig a gyalogosbalesetek elkerülését célzó kampányt tart a rendőrség az Országos Rendőr-főkapitányság (ORFK) Országos Balesetmegelőzési Bizottságának kezdeményezésére.
A zebrán gázoltak halálra egy 79 éves kerekesszékes férfit
2022 május 27.   Autószektor
A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint 2022. május 27-én 10 óra 45 perc körül Kiskőrös belterületén, a Rákóczi Ferenc utca és a Dózsa György út kereszteződésében egy személygépkocsi elütött a zebrán egy kerekesszékkel közlekedő 79 éves férfit. A mentőszolgálat munkatársai hosszasan próbálták újraéleszteni a idős áldozatot, ám ő a baleset sorá
Rollerét tolva akart átkelni a zebrán, majdnem elütötték
2022 május 14.   rtl.hu
Fedélzeti kamera vette videóra, hogy három napja egy rollerét toló gyalogost majdnem elüt egy kocsi egy nyíregyházi zebránál. Ha a szabályosan átkelő gyalogos nem kapcsol időben, és csak egy fél lépéssel is előrébb jár, valószínűleg balesetet szenved. A szakértő szerint egyértelmű, hogy lassítania kellett volna a szabálytalan autónak, már csak a ze
Sokkoló balesetjelentés: egyre több embert ütnek el itt Magyarországon
2022 május 11.   Pénzcentrum
Ma van a közlekedési kultúra napja; idén a gyalogosok védelme, a gázolások elkerülése a központi téma - közölték a szervezők. Az apropó pedig: a lakott területen belül zebrán elütött gyalogosok aránya az elmúlt öt évben 41 százalékról 44 százalékra nőtt.
Zebrán gázoltak halálra egy gyalogost a X. kerületben
2022 április 2.   rtl.hu
A baleset péntek éjjel történt a Jászberényi úton.
Két fiatalt gázoltak el a zebrán a budapesti Határ útnál
2022 március 19.   BorsOnline
Fotók a baleset helyszínéről.
Embertelen módon kommentálta a halálos balesetét Karácsony embere
2022 február 14.   Magyar Nemzet
Gér Mihály 2016. augusztus 26-án az Andrássy út egyik zebráján elütött egy fiatal párt, ahogyan arról a Police.hu is beszámolt korábban.
Karácsony jelöltje így kommentálta a halálos balesetét
2022 február 14.   Magyar Nemzet
Gér Mihály 2016. augusztus 26-án az Andrássy út egyik zebráján elütött egy fiatal párt, ahogyan arról a Police.hu is beszámolt korábban.
Rendőrök és mentők lepték el a budapesti villamosmegállót: Zebrán gázolt a villamos
2022 január 13.   BorsOnline
A Flórián térnél történt a baleset.
Befagyott szélvédővel vezetett a mezőkövesdi gázoló
2021 december 22.   Life
Kedden reggel történt a szörnyű baleset, amiben három fiatal lányt gázolt el egy autós Mezőkövesden. A gyalogosok már a zebra közepén jártak, amikor az autó közéjük hajtott. Az egyikük több métert repült.
Befagyott szélvédővel vezetett, gimnazista lányokat gázolt el a budai zebrán a sofőr
2021 december 22.   Metropol
Teljesen befagyott szélvédővel, az utolsó utáni pillanatban fékezve gázolt el három iskolás lányt a zebrán egy 22 éves férfi. Bár a lányok egyike több métert repült, csodával határos módon könnyebb sérülésekkel megúszták a balesetet.