Lovas Petra

Asztalitenisz Eb: Póta nyolcaddöntős egyesben, Lovas és Pergel kiesett
2016 október 21.   She
A három magyar játékos közül csak Póta Georgina vette sikerrel a női egyes verseny pénteki második fordulóját a budapesti asztalitenisz Európa-bajnokságon, Lovas Petra és Pergel Szandra búcsúzott a legjobb 32 között.
Asztalitenisz: Riói csillagaink bravúrjáért szoríthatunk
2016 október 21.   Agroinform
Pénteken három magyarért, Póta Georgináért, Lovas Petráért és Pergel Szandráért szoríthatunk a budapesti Eb-n.
Asztalitenisz Eb: Póta 0:3-ról fordított, három magyar a 32 között
2016 október 20.   She
Három magyar játékos, Póta Georgina, Pergel Szandra és Lovas Petra vette sikerrel a női egyes csütörtök délutáni első fordulóját a budapesti asztalitenisz Európa-bajnokságon, Nagyváradi Mercédesz és Madarász Dóra viszont nem jutott be a legjobb 32 közé.
Lovas Petra: A második meccsemre már feloldódtam
2016 augusztus 14.   Blikk
A riói olimpián a második forduló jelentette a végállomást a világranglistán 90. Lovas Petrának (36), aki az asztaliteniszezők egyéni versenyében az első körben legyőzte az az egyiptomi Nadeen El-Dawlaltyt, de a másodikban a 37. észak-koreai Ri Mjong Szun 4-1-gyel kiejtette. Hazatérése után még a repülőtéren nyilatkozott a Blikknek.
Lovas Petra kikapott egyéniben
2016 augusztus 7.   444.hu
Lovas Petra. MTI-fotó: Illyés Tibor A Szekszárdi AC 36 éves, rutinos asztaliteniszezője 4:1 arányban szenvedett vereséget az észak-koreai Ri Mjong Szuntól a női egyéni második fordulójában.
Lovas Petrának túl nagy falat volt a koreai
2016 augusztus 7.   Blikk
Rio de Janeiro - Az észak-koreai Ri Mjong Szun öt szettben nyert Lovas Petra ellen az asztaliteniszezők egyéni küzdelmeinek második fordulójában.
Rio 2016: csak szépítésre futotta Lovas erejéből, kiesett
2016 augusztus 7.   She
Az észak-koreai Ri Mjong Szun öt szettben nyert Lovas Petra ellen a női asztaliteniszezők egyéni küzdelmeinek második fordulójában.
Riói olimpia: Megéri az asztaliteniszezőinkre fogadni a nyitókörben
2016 augusztus 6.   Agroinform
Lovas Petrától és Pattantyús Ádámtól is továbbjutást várunk.
Rio 2016: Póta a nyolc közé jutna, Lovasék teher nélkül
2016 július 29.   She
Póta Georgina a nyolcba jutás reményével utazik Rióba, míg Lovas Petra és Pattantyús Ádám számára jutalomjáték lehet az olimpia asztalitenisz-versenye.
Asztalitenisz ol. sel.: Póta bejutott a negyeddöntõbe
2016 április 15.   She
Póta Georgina megnyerte első meccsét a kieséses táblán, ezzel bejutott a Vörös-csoport negyeddöntőjébe az asztaliteniszezők európai olimpiai selejtezőtornáján, a svédországi Halmstadban. Lovas Petrának és Pergel Szandrának nem sikerült továbblépnie.
Asztalitenisz ol. sel.: mindhárom magyar nő a legjobb 16 között
2016 április 15.   She
Lovas Petra és Pergel Szandra is sikerrel vette első pénteki mérkőzését az asztaliteniszezők európai olimpiai selejtezőtornáján, a svédországi Halmstadban, ezzel mindketten bejutottak a legjobb 16 közé a Kék-csoportban. Póta Georgina a Vörös-csoportban játék nélkül nyolcaddöntős.
Asztalitenisz: Pergel nagy csatát nyert, Pattantyús kikapott
2016 április 14.   She
Pattantyús Ádám némi meglepetésre kikapott a spanyol Alvaro Roblestől az asztaliteniszezők európai olimpiai selejtezőtornáján, a svédországi Halmstadban, ezzel befejezte szereplését a B táblán, s majd csak pénteken áll ismét asztalhoz. Kosiba Dániel és Lakatos Tamás is elvesztette első főtáblás mérkőzését, így mindhárom magyar férfi játékos kiesett a csütörtöki küzdelmekből. Póta Georgina…
Asztalitenisz ol. sel.: Lovas is megnyerte csoportját
2016 április 13.   She
Lovas Petra is megnyerte csoportját az asztaliteniszezők európai olimpiai selejtezőtornáján, a svédországi Halmstadban, miután szerdai utolsó meccsén óriási küzdelemben 4:3-ra jobbnak bizonyult a lengyel Katarzyna Grzybowskánál.
Póta és Pergel a legjobb 32 között
2016 január 22.   Metropol
Lovas Petra és Madarász Dóra viszont búcsúzott az első körben a Nemzetközi Asztalitenisz Szövetség World Tour-sorozatának idei első versenyén.
Asztalitenisz World Tour: Lovas és Pergel is főtáblás
2015 január 29.   She
Lovas Petra és Pergel Szandra sikerrel vette a selejtezőt, így feljutott a 64-es főtáblára az asztaliteniszezők World Tour-sorozatának idei első versenyén a budapesti Tüskecsarnokban.
Asztalitenisz World Tour: Póta és Lovas a bejutott 16 közé
2014 január 31.   She
A negyedik helyen kiemelt Póta Georgina és a hetedikként rangsorolt Lovas Petra egyaránt sikerrel vette a péntek délelőtti második fordulót, s ezzel bejutott a nyolcaddöntőbe Szombathelyen, a Nemzetközi Asztalitenisz-szövetség World Tour-sorozatának idei első versenyén.
Asztalitenisz BL: Pótáék elődöntőben Lovasék legyőzésével
2013 december 21.   She
Póta Georgina csapata, a TTC Eastside Berlin bejutott az elődöntőbe az asztalitenisz Bajnokok Ligájában, miután a csoportkör pénteki utolsó fordulójában szoros meccsen legyőzte Lovas Petra gárdáját, a vendég osztrák SVS Ströcköt.
Asztalitenisz Eb: két továbbjutó és két búcsúzó női egyesben
2013 október 11.   She
Pergel Szandra és Lovas Petra továbbjutott, Póta Georgina és Madarász Dóra viszont búcsúzott a női egyes pénteki első fordulójában a Bécs melletti Schwechatban zajló asztalitenisz Európa-bajnokságon.
Asztalitenisz Eb: három magyaros páros főtáblás
2013 október 10.   She
Lovas Petra és Ambrus Krisztina duója, valamint Nagyváradi Mercédesz egy luxemburgi pingpongossal, Fazekas Péter pedig egy fehérorosz játékossal az oldalán megnyerte selejtezőcsoportját párosban, így feljutott a 32-es főtáblára a Bécs melletti Schwechatban zajló asztalitenisz Európa-bajnokságon. A viadal honlapja szerint mindhárom kettős győzött utolsó, csütörtöki mérkőzésén.
Asztalitenisz-vb: Pótáék továbbjutottak, Lovasék kiestek
2013 május 16.   She
Póta Georgina és Tóth Krisztina 4:1-re nyert a luxemburgi Tessy Gonderinger, Xialian Ni duó ellen a párizsi asztalitenisz-világbajnokságon a női párosok 2. fordulójában, ezzel bejutott a legjobb 16 közé. Ugyanez nem sikerült Lovas Petrának és Pergel Szandrának, ők ugyanis 4:0-ra kikaptak jóval esélyesebb kínai ellenfelüktől.