Parti András

Kerékpár: motiválják a fiatal riválisok Parti Andrást
2020 május 8.   She
Fiatal hazai riválisai motiválják a háromszoros olimpikon hegyikerékpáros Parti Andrást.
Csupasport: Parti András felajánlotta vérplazmáját
2020 május 7.   She
Márciusban betegeskedett, de a koronavírustesztje negatív, így a hegyi kerékpáros továbbra is a tokiói játékokra készül, s elhessegeti a gondolatot, hogy akár 2022-re is tolódhat az olimpia.
Parti András negyvenedik lett a terepversenyen
2018 augusztus 8.   m4sport.hu
Nem volt elégedett a magyar kerékpáros.
Kerékpár Eb: a hegyikerékpáros Parti András 40. lett a terepversenyen
2018 augusztus 7.   She
Parti András a 40. helyen végzett a glasgow-i hegyikerékpáros Európa-bajnokságon, a férfimezőny egyetlen futamában, a keddi terepversenyen.
Parti András negyvenedik lett a terepversenyen
2018 augusztus 7.   m4sport.hu
Nem volt elégedett a magyar kerékpáros.
Kerékpár: Peák, Lovassy és Parti 2017 legjobbjai között
2018 január 12.   She
Az országútiak között Peák Barnabás, a pályaversenyzőknél Lovassy Krisztián érdemelte ki a 2017 legjobb férfi kerékpárosának járó díjat. A nőknél országúton Király Mónika, pályán Kercsó-Magos Zsuzsanna, a hegyikerékpárosok között pedig az előző esztendőhöz hasonlóan Parti András és Benkó Barbara bizonyult a legjobbnak.
Parti András véres bukása
2012 augusztus 12.   Blikk
London - Sokkoló bukása után súlyos balesetet szenvedett Parti András (29) kerékpározó a londoni olimpián.
Kerékpár: Parti és Benkó is feladta a kanadai versenyt
2012 június 25.   She
Parti András és Benkó Barbara is rajthoz állt a hétvégi kanadai világkupán, azonban a nehéz, sáros pályát egyikük sem tudta teljesíteni, mindkét olimpikonunk feladta a versenyt.
Egy magyar férfi kvóta hegyikerékpárban
2012 május 23.   Metropol
Parti András képviselheti Magyarországot a nyári londoni olimpián hegyikerékpárban, miután a Nemzetközi Kerékpáros Szövetség (UCI) szerdán hivatalosan közzétette a kvótát szerzett nemzetek listáját.
Kerékpár: olimpikon és vb-helyezett a szombati kerékpárosnapon
2010 október 1.   She
A hegyikerékpározás hazai legjobbjai is részt vesznek a szombati családi szabadidős eseményen, a K&H olimpiai kerékpárosnapon. A megannyi látványos program mellett a kilátogatók találkozhatnak Parti Andrással, Benkó Barbarával, Buruczki Szilárddal és Dósa Eszterrel.
Hegyikerékpár: Parti András és Dósa Eszter győzött a Mátra-maratonon
2010 augusztus 29.   She
Az utolsó augusztusi vasárnapon a Mátrában rendezett kerékpáros maraton országos bajnokság talán legnagyobb csatáját a tavalyi és azelőtti bajnok Buruczki Szilárd és Parti András vívta; a férfiak hosszútávján 89 kilométer és sprintbefutó után végül az olimpikon Parti került ki győztesen. A T-Mobile Top-maraton sorozat 4., záró állomásán az 57 kilométeres női középtávon a címvédő Dósa Eszter…
Hegyikerékpár: Parti egy hellyel maradt le a világranglista-pontról
2010 április 11.   She
Az ausztriai, 8. Eisenberg Trophy-n állt rajthoz a magyar hegyikerékpáros válogatott vasárnap. A Nemzetközi Kerékpáros-szövetség versenynaptárában C2-es besorolással szereplő pontszerző viadalon a háromfős alakulatunkból a pekingi olimpikon Parti András tekert a legjobban, tizenegyedikként ért célba.
Hegyikerékpár: a legjobb csapat a Multivan Merida Team
2009 május 27.   She
Továbbra is dominál a mountain bike XCO világkupasorozatban a Multivan Merida Team, ezúttal ketten állhattak Madridban dobogóra a csapatból. A magyar kerékpársport rajongóknak is érdemes egyre fokozottabb figyelemmel kísérni a csapat szereplését, mivel júliusban hazánkban is láthatjuk versenyezni a csapat sztárjait a jubileumi MVM Duna Maratonon. A madridi futamon ezúttal a svájci Ralph Naef és a…
Hegyi kerékpár: Szilvásváradon láthatjuk a pekingi olimpikont
2009 május 20.   She
Rövid kitérőre hamarosan hazaérkezik hegyi kerékpáros idegenlégiósunk, a pekingi olimpián 23. helyen záró Parti András. Olimpikonunk a T-Mobile Top Maraton sorozat első állomásán, a május 31-i Caprine Maratonon áll rajthoz; a szilvásváradi verseny 117 kilométeres hosszú távján indul.
Hegyikerékpár: Parti András is ott lesz a pekingi olimpián!
2008 január 8.   She
Az Athéni Olimpia után a Pekingi Játékokon is lesz magyar résztvevője a hegyikerékpáros mezőnynek! A hír a Magyar Olimpiai Bizottságból érkezett január 7-én délután, mely szerint a Nemzetközi Kerékpáros Szövetség (UCI) arról értesítette Schmitt Pál MOB elnököt, hogy az olimpia hegyikerékpáros mezőnyének végleges összeállítása után egy magyar sportoló is részt vehet a Pekingi Olimpiai Játékokon. A…
Hegyikerékpár: megerősítést nyert, Parti András ott lesz Pekingben
2008 január 8.   She
Az athéni olimpia után a pekingi játékokon is lesz magyar résztvevője a hegyikerékpáros mezőnynek! A hír a Magyar Olimpiai Bizottságból érkezett január 7-én délután, mely szerint a Nemzetközi Kerékpáros Szövetség (UCI) arról értesítette Schmitt Pál MOB elnököt, hogy az olimpia hegyikerékpáros mezőnyének végleges összeállítása után egy magyar sportoló is részt vehet a pekingi olimpián. A szakág 50…
Kerékpár, Zalakaros-kupa: ob az olimpiai Cross és a Downhill szakág
2007 július 18.   She
Parti András, Erdélyi Eszter, Melts András- ők már tavaly megérezték a bajnoki dobogó tetejének "fílingjét". Hogy hétfőtől ki jogosult viselni a magyar trikolor mezt, az vasárnap a Zalakaros Kupán kiderül: kihirdetik a Magyar Köztársaság Bajnokát az Olimpiai Cross versenyzői közt.