Szabó Zita

A triatlonsport kiemelt hónapja lesz augusztus
2017 augusztus 3.   m4sport.hu
„Nagy öröm úgy rangos világversenyt rendezni, hogy esélyes sportolónk van" - mondta Szabó Zita.
Triatlon: Szabó Zita 25. lett a világbajnoki sorozat nyitó állomásán
2010 április 11.   She
Szabó Zita a 25. helyen végzett a triatlonozók legrangosabb olimpiai távú versenysorozatának Sydneyben rendezett első viadalán, vasárnap.
Triatlon: Szabó Zita és Pocsai Balázs is elégedett magával
2009 augusztus 11.   She
Hétvégén két magyar, Szabó Zita és Pocsai Balázs is a legjobb tíz között ért célba az igen rangos tiszaújvárosi triatlon Világkupa-versenyen. A nők mezőnyében 6. Szabó Zita, és a férfiak között 8. Pocsai Balázs is érthető módon elégedett volt a teljesítményével.
Triatlon vk: új-zélandi siker a nőknél, Szabó hatodik
2009 augusztus 9.   She
Az új-zélandi Kate McIlroy nyerte meg a nők versenyét a vasárnapi, tiszaújvárosi triatlon világkupa-viadalon. A legjobb magyar, Szabó Zita – pályafutása legjobb vk-eredményét produkálva – az előkelő hatodik helyen végzett.
Triatlon Vk, Tiszaújváros - Szabó hatodik
2009 augusztus 9.   Metropol
Az új-zélandi Kate McIlroy nyerte a nők versenyét a vasárnapi, tiszaújvárosi triatlon Világkupa-viadalon. A legjobb magyar, Szabó Zita - pályafutása legjobb Vk-eredményét produkálva - az előkelő hatodik helyen végzett. A férfiaknál a magyarok közül Pocsai Balázs végzett a legelőkelőbb helyen, ő nyolcadikként érkezett be a célba.
Triatlon: Török Dániel és Szabó Zita nyerte a rövidtávú ob-t
2009 július 18.   She
A férfiaknál Török Dániel, a nőknél pedig Szabó Zita nyerte a Triatlon Tour-sorozat negyedik állomásaként, Szombathelyen megrendezett rövid-, azaz olimpiai távú országos bajnokságot.
Triatlon: spanyol és svájci siker, Szabó Zita a 12. az Eb-n
2009 július 5.   She
A férfiaknál a világbajnok spanyol Javier Gómez, míg a nőknél a svájci Nicola Spirig nyerte meg vasárnap a hollandiai Holtenben megrendezett rövid-, azaz olimpiai távú triatlon Európa-bajnokságot, amelyen legjobb magyarként Szabó Zita az előkelő 12. helyen zárt.
Triatlon vk: Szabó Zita tizenkettedik lett Ausztráliában
2009 március 29.   She
Szabó Zita az előkelő 12. helyen végzett a triatlon világkupa-sorozat idei első versenyén, amelyet az ausztráliai Mooloolabában rendeztek.
Peking 2008: elkészült a triatlon ranglista
2008 június 10.   Behaviour
Kedden a Nemzetközi Triatlon Szövetség közzétette olimpiai kvalifikációs világranglistáját, ez alapján Szabó Zita olimpiai résztvevőnek számít. A magyar szövetség korábbi számításait szintén igazolta, hogy a rangsor alapján a férfiak mezőnyében Kuttor Csaba, míg a nőknél Walkó Andrea harmadik számú tartalék.
Peking 2008: Szabó Zita olimpiai résztvevő a triatlonosok között
2008 június 10.   She
Kedden a Nemzetközi Triatlon Szövetség közzétette olimpiai kvalifikációs világranglistáját, ez alapján Szabó Zita olimpiai résztvevőnek számít.
Triatlon Tour: Szabó Zita végső sikere Tiszaújvárosban
2008 május 31.   She
A világranglista-helyezés alapján szinte biztos olimpikonnak számító Szabó Zita nyerte a két éve életre hívott Triatlon Tour-sorozat idei első, tiszaújvárosi állomását.
Triatlon: Kuttor Csaba feladta a madridi vk-t
2008 május 25.   She
A papírformának megfelelően a nőknél a portugál Vanessa Fernandes, a férfiaknál pedig a hazai közönség nagy örömére a spanyol Javier Gomez győzött a madridi triatlon Világkupa-versenyen, a magyarok közül Szabó Zita 32., Walkó Andrea 38. lett, míg Kuttor Csaba feladta a versenyt.
Triatlon: Szabó és Kuttor kvótás helyen, Walkó és Lipták még harcol
2008 április 22.   She
Alig két hónappal a triatlon olimpiai kvalifikációs sorozatának vége előtt Szabó Zita és Kuttor Csaba is kvótát érő helyen áll a ranglistán, de Walkó Andreának és Lipták Tamásnak is reális esélye van az indulásra, igaz utóbbi csak akkor utazhat Pekingbe, ha Kuttor nem harcolja ki a részvételt.
Triatlon: Kuttor 20., Szabó 21. helyezett Isigakiban
2008 április 13.   She
Kuttor Csaba a 20., Szabó Zita pedig a 21. helyen végzett a triatlonisták vasárnapi Világkupa-versenyén, a japán Isigakiban.
Triatlon Világkupa: Szabó Zita 22. lett Új-Zélandon
2008 április 6.   She
Szabó Zita legjobb magyarként 22. lett az új-zélandi New Plymouth-ban rendezett triatlon Világkupa-viadalon.
Triatlon Vk: Szabó Zita 23. lett, portugál és új-zélandi siker
2007 október 7.   She
A nőknél a világ- és Európa-bajnok portugál Vanessa Fernandes, míg a férfiaknál az új-zélandi Kris Gemmell nyerte a triatlon Világkupa-sorozat rodoszi állomását.
Triatlon-Vk, Vancouver: Lipták Tamás 42., Szabó Zita feladta
2007 június 11.   She

Sport/olimpia/peking2008/triatlon