Tóth Krisztina

Póta Tóth-tal párosban döntős, egyesben a legjobb nyolcig jutott az Eb-n
2012 október 20.   Agroinform
A Póta Georgina, Tóth Krisztina kettős bejutott a női párosok fináléjába az asztalitenisz Európa-bajnokságon.
Asztalitenisz Eb: döntőben a magyar páros
2012 október 20.   Infostart
A Póta Georgina, Tóth Krisztina kettős bejutott a női párosok fináléjába a dániai Herningben zajló asztalitenisz Európa-bajnokságon, miután az elődöntőben legyőzte az így bronzérmes Madarász Dóra, Britt Eerland magyar, holland duót.
Döntős a Póta, Tóth páros, Madarászék bronzérmesek
2012 október 20.   ATV
A Póta Georgina, Tóth Krisztina kettős bejutott a női párosok fináléjába a dániai Herningben zajló asztalitenisz Európa-bajnokságon, miután az elődöntőben legyőzte az így bronzérmes Madarász Dóra, Britt Eerland magyar, holland duót.
Asztalitenisz Eb: Tóthék döntősök, Madarászéké a bronz
2012 október 20.   She
Az biztos volt, hogy lesz magyar játékos a női párosok döntőjében a dániai Herningben zajló asztalitenisz Európa-bajnokságon, és szombat délután az is eldőlt, hogy kettő is. A Tóth Krisztina, Póta Georgina duó ugyanis az elődöntőben hét játszmában legyőzte a holland Britt Eerland oldalán induló Madarász Dórát.
Asztalitenisz Eb: lesz magyar döntős női párosban
2012 október 19.   She
Lesz magyar döntős a női párosok versenyében a dániai Herningben zajló asztalitenisz Európa-bajnokságon, mivel az azonos ágon szereplő Tóth Krisztina, Póta Georgina kettős és Madarász Dóra a holland Britt Eerland oldalán egyaránt elődöntőbe jutott pénteken.
Asztalitenisz Eb: nyolc között a magyar érdekeltségű párosok
2012 október 19.   She
A Tóth Krisztina, Póta Georgina kettős és Madarász Dóra a holland Britt Eerland oldalán pénteken a negyeddöntőbe jutott a női párosok versenyében a dániai Herningben zajló asztalitenisz Európa-bajnokságon.
Asztalitenisz Eb: Tóth, Lovas és Pattantyús is továbbjutott
2012 október 19.   She
Póta Georginához, Pergel Szandrához és Madarász Dórához hasonlóan Tóth Krisztina, Lovas Petra és Pattantyús Ádám is sikerrel vette a pénteki első fordulót, így bejutott a legjobb 32 közé egyesben a dániai Herningben zajló asztalitenisz Európa-bajnokságon.
Tóth Krisztináék és Madarász Dóráék a 16 közé jutottak az Eb-n
2012 október 18.   Agroinform
Az öt magyar vagy magyar érdekeltségű páros közül kettő élte túl a 32-es nyitókört az asztalitenisz Európa-bajnokságon.
Asztalitenisz Eb: Tóthék és Madarászék a 16 között
2012 október 18.   She
Az öt magyar vagy magyar érdekeltségű páros közül a Tóth Krisztina, Póta Georgina és a Madarász Dóra, Britt Eerland duó élte túl a 32-es főtábla csütörtök esti nyitókörét a dániai Herningben zajló asztalitenisz Európa-bajnokságon.
Öt magyar az első százban az asztalitenisz-világranglistán
2012 szeptember 10.   Agroinform
Póta Georgina 47., Lovas Petra a 76., Tóth Krisztina pedig a 84. A férfiaknál Pattantyús Ádám a 81., Zwickl Dániel a 94.
Tilos a 8 aranytól elájulni!
2012 augusztus 19.   BorsOnline
Ötödik olimpiáján szerepelt Tóth Krisztina asztaliteniszező, aki a küldöttség egyik legrutinosabb tagjaként remekül átlátja a magyar sport helyzetét. Többi közt ezért is óva int attól, hogy a mostani sikerek eltereljék a figyelmet a gondokról.
Megvan az első magyar érem
2012 július 29.   Habostorta
Csernoviczki Éva bronzérmet nyert a női cselgáncsozók 48 kg-os kategóriájában A tatabányai dzsúdós első meccsén a holland Birgit Entét legyőzte, majd a negyeddöntőben kikapott a belga Charline van Snickkeltől, ám a vigaszágon folytathatta a küzdelmeket. Ott ipponnal legyőzte a kínai Vu Su-kent (Wu Shugen), majd következhetett a bronzmeccs, melyen a japánok világbajnoka, Fukumi Tomoko várt rá.…
Olimpia: Kijátszottam magamból, ami bennem van - Tóth K.
2012 július 28.   She
Ahogy arról beszámoltunk, Tóth Krisztina 3:0-s vezetésről, két meccslabdáról veszített az asztaliteniszezők női egyes versenyszámának második fordulójában.
Olimpia: Tóth Krisztina meccslabdáról kapott ki
2012 július 28.   ATV
Tóth Krisztina 3:0-ás vezetésről, meccslabdát rontva kiesett szombaton a második fordulóban, azaz a legjobb 48 között a londoni olimpia női asztalitenisz-tornáján.
Meccslabdáról szenvedett vereséget Tóth Krisztina
2012 július 28.   Agroinform
A magyar asztaliteniszező tajvani ellenfele, Csen Szu-ju 0-3-ról fordítva 4-3-ra nyert, és bejutott a legjobb 32 közé.
Meccslabdáról veszítve esett ki Tóth Krisztina
2012 július 28.   Infostart
Hétjátszmás csatában, nyerhető mérkőzést elveszítve esett ki Tóth Krisztina a az asztaliteniszezők női egyesében.
Tóth Krisztina győzelemmel kezdett az olimpián
2012 július 28.   ATV
Tóth Krisztina nagy csatában, 1:3-ról fordítva 4:3-ra nyert a venezuelai Fabiola Ramos ellen a női asztalitenisz-torna első fordulójában a 48 közé jutásért rendezett mérkőzésen.
Olimpia: Ez elsőre borzalmas volt - Tóth Krisztina
2012 július 28.   She
Tóth Krisztina sikerrel vette a londoni olimpia első fordulóját, asztaliteniszezőnk a venezuelai Fabiola Ramost győzte le nagy csatában.
Tóth Krisztina kiejtette a venezuelai zászlóvivőt
2012 július 28.   Agroinform
Tóth Krisztina bejutott a második fordulóba, azaz a legjobb 48 közé a londoni olimpia női asztalitenisz-tornáján.
Tóth Krisztina, ha nehezen is, de nyert
2012 július 28.   Infostart
Ha a vártnál nagyobb csatában is, de továbbjutott Tóth Krisztina a venezuelai Fabiola Ramos ellen az asztaliteniszezők női egyesében.