Bodrogi László

Bodrogi franciaként versenyez tovább
2008 december 9.   Blikk
A jövőben franciaként versenyez tovább Bodrogi László, a legsikeresebb magyar kerékpáros. A magyar szövetség tájékoztatása szerint az időfutam világbajnoki ezüstérmes levélben jelezte: megkapta a francia állampolgárságot, a 2009-es idényben az orosz Katyusa csapatában franciaként szerepel, és lemond a magyar válogatottságról.
Kerékpár: Bodrogi francia színekben folytatja pályafutását
2008 december 9.   She
Bodrogi László kedden bejelentette, hogy a jövő évtől francia állampolgárként folytatja pályafutását. Erről a Magyar Kerékpáros Szakági Szövetség hivatalos honlapja, az mksz.com adott tájékoztatást.
Kerékpár: a lábtöréséből lábadozó Bodrogi a Katyusához tart
2008 október 11.   She
A tavaly világbajnoki ezüstérmes Bodrogi László az új orosz kerékpároscsapathoz, a Katyusához tart.
Bodrogi sérülése miatt befejezte
2008 szeptember 8.   Behaviour
Súlyos sérülés miatt befejeződött az idény a világbajnoki ezüstérmes országúti kerékpáros, Bodrogi László számára.
Bodrogi számára véget ért az idény
2008 szeptember 8.   Metropol
Súlyos sérülés miatt befejeződött az idény a világbajnoki ezüstérmes országúti kerékpáros, Bodrogi László számára.
Bodrogi súlyos lábtörést szenvedett
2008 szeptember 7.   HírTV
Súlyos lábtörést szenvedett szombat este a német körverseny utolsó szakaszán Bodrogi László, a francia Credit Agricole magyar kerékpárosa.
Kerékpár: Bodrogi kettős síp- és szárkapocscsonttörést szenvedett
2008 szeptember 7.   She
Bodrogi László kettős síp- és szárkapocscsonttörést szenvedett szombat este a Német körverseny utolsó szakaszán – adta hírül a sportoló hivatalos honlapja.
Kerékpár: Bodrogi két helyet előrelépett Németországban
2008 szeptember 5.   She
A 79.-ről a 77. helyre lépett előre Bodrogi László a kerékpáros Német körverseny hatodik szakasza után, amelyet a finn Jussi Veikkanen nyert meg.
Kerékpár, GP de Plouay: hazai győzelem, Bodrogi feladta
2008 augusztus 25.   She
A balul sikerült pekingi olimpiát követően hétfőn versenyezett először Bodrogi László, a Crédit Agricole profija. A magyar bringás a GP de Plouay-on indult, azonban hetvenhárom társához hasonlóan nem sikerült teljesítenie a 229.2 kilométeres távot, és feladta a viadalt, amelyen nyolcvanhatan értek célba.
Kerékpár: Bodrogi László a Vueltán sem kap lehetőséget
2008 augusztus 16.   She
Csapás csapás hátán. Bodrogi Lászlót nem nevezte csapata a Tour de France-ra, a magyar kerekes csalódást okozva huszonhetedik lett az olimpián az egyéni időfutamban, azóta pedig felkerült az év végén megszűnő Crédit Agricole honlapjára az augusztus végi és szeptemberi versenyek előzetes nevezési listája.
Olimpia: Bodrogi a vártnál gyengébben teljesített
2008 augusztus 13.   HírTV
A 27. helyen végzett Bodrogi László az országúti kerékpárosok időfutamában a pekingi olimpián.
Bodrogi gyengén szerepelt
2008 augusztus 13.   Infostart
Az utóbbi két világbajnokságon győztes svájci Fabian Cancellara nyerte az országúti kerékpárosok egyéni időfutamát a pekingi olimpián, Bodrogi László messze elmaradva a várakozástól csak 27. lett.
Kerékpár, időfutam: Bodrogi a célban, több perc hátránnyal
2008 augusztus 13.   She
Minden előzetes várakozással ellentétben közel három perc hátránnyal ért célba Bodrogi László, a férfi kerékpárosok országúti időfutamának magyar indulója. A tavalyi világbajnokságon az időfutamban ezüstérmet szerző magyar kerekes helyezése még nem ismert.
Kerékpár, időfutam: Bodrogi féltávnál a 14.
2008 augusztus 13.   She
A férfi kerékpárosok országúti időfutamának magyar indulója, Bodrogi László 33:20.61 perc alatt ért a 23,5 kilométernél felállított második ellenőrző ponthoz, ezzel jelenleg a 14. helyen áll – itt az első jelenleg a brit Steve Cumming 31:39.23 perces idővel.
Kerékpár, időfutam: Bodrogi a 22. az első ellenőrző pontnál
2008 augusztus 13.   She
A férfi kerékpárosok országúti időfutam magyar indulója Bodrogi László 20:01.27 perc alatt ért a 10,8 kilométernél felállított első ellenőrző ponthoz, ezzel jelenleg a 22. helyen áll – itt az első jelenleg a brit Steve Cumming 18:40.03 perces idővel.
Kerékpár, időfutam: Bodrogi László elrajtolt
2008 augusztus 13.   She
Az előzetes itinernek megfelelően rajtolt a férfiak országúti időfutamán minimum pontszerzési esélyekkel induló Bodrogi László, aki a tavalyi világbajnokságon ebben a számban az ezüstérmet szerezte meg.
Kerékpár, időfutam: Bodrogi László 15 perc múlva rajtol
2008 augusztus 13.   She
A kínai szervezők az országúti kerékpározás világától merőben szokatlanul nem engedtek szurkolókat a pálya mellé, így a versenyzők a célegyenest leszámítva gyakorlatilag néma csendben kénytelenek tekerni.
Program: a teljes szerdai műsor a magyar indulókkal
2008 augusztus 13.   She
Szerdán 17 számban hirdetnek bajnokot a pekingi olimpián, a magyarok közül az egyéni versenyekben 20 sportolónk lesz érdekelt, többek között a 200 méter pillangóúszás döntőjében Cseh László, valamint a férfiak országúti kerékpáros egyéni időfutamában induló Bodrogi László. Csapataink közül a női kézilabda-válogatottunk Németország ellen lép pályára délután, női póló-válogatottunk pedig Ausztrália…
Bodrogi éremért teker
2008 augusztus 12.   BorsOnline
Angol gyúró és francia szerelő segédkezik azért, hogy Bodrogi László minél jobb legyen a holnapi kerékpáros időfutam-versenyben. Az előjelek mindenesetre jók: a magyar bringás tavaly világbajnoki ezüstérmet szerzett ebben a számban.
Kerékpár: Bodrogi László szerdán 8 óra 43 perckor indul
2008 augusztus 12.   She
Szerdán rendezik az olimpián a férfi kerékpárosok egyéni indítású időfutamát, amelyben Bodrogi László – mint a tavaly, Stuttgartban rendezett világbajnokság időfutamának ezüstérmese – a győzelemre esélyesek között szerepel.