Friss hírek

Friss hírek: gazdasági, bulvár, sport, autós, belföldi, és külföldi hírek. A legfrissebb hírek percről-percre, hírkereső, top hírek.

12:48 Minden, amit tudni akartál az Apple nagy bejelentéséről (Portfolio)
Hatalmasra hízott az elmúlt években az Apple készpénzállománya. Annyi pénze van, hogy akár évekig élhetne bevételek nélkül is és az S&P 500 indexben szereplő vállalatok közül 15 kivételével akármelyiket megvehetné. Szinte az összes...
12:48 Elözönlik az EU-t a kínai turisták (Kitekintő)
Az Európai Unió országaiba irányuló kínai turizmus megháromszorozódott az elmúlt tíz év folyamán, a kínaiak által eltöltött vendégéjszakák száma 2016-ban megközelítette a 25 milliót - közölte az Eurostat csütörtökön.
12:48 Így aratta korszakos győzelmét Fucsovics Márton – videó (HVG)
A magyar teniszező életében másodszor nyert Grand Slam-főtáblán, most a nála a világranglistán 67 hellyel előrébb rangsorolt amerikai Sam Querrey-t verte meg négy játszmában.
12:48 Hétezer golyóálló mellényt venne az ORFK (Napi)
Az Országos Rendőr-főkapitányság (ORFK) nyílt közbeszerzésen keres vállalkozót 4 ezer külső- és 3 ezer darab rejtett lövedékálló mellény szállítására - a felhívás a Közbeszerzési Értesítőben jelent meg.
12:46 Perre készül a csillagászati összegre bírságolt skodás család (NetHírlap)
Forrás: Origo
12:44 Külföldről finanszírozott diáktüntetés (Magyar Idők)
Ne menj suliba! – ez a szlogenje annak a felhívásnak, ami tüntetésre hívja a diákokat pénteken a Parlament elé a magyar oktatás modernizálásáért. A demonstráció szervezői egy igazságosabb, modernebb, diákközpontú oktatási rendszerért állnak ki, amelyben „a diákok nem lesznek agyonhajszolt zombik”. A témában Aáry-Tamás Lajos, az oktatási jogok bizto
12:44 Megtartotta záró ülését a reformáció emlékévét szervező bizottság (teol)
A testület közleményében hangsúlyozza: a reformációnak ma is vannak üzenetei a kontinens és hazánk számára, a reformáció ezért nem az egyházak belső ügye.
12:44 Ashley Graham festékfoltos, gigászi nagy melleit markolja, de mindjárt kiesnek (Glamour)
Közben pedig a jövő generációiról beszél
12:44 Nagyot fékeztek az albérletárak Budapesten (NetHírlap)
Forrás: Index
12:44 Alaposan megtréfálta a rendőröket a hóautó (Autó-Motor)
A hóból készült jármű annyira élethű lett, hogy a rendőrök majdnem megbüntették.
12:44 370 milliárd dollár vált semmivé 10 nap (Mfor)
A szerdai nagy zuhanást követően csütörtökön inkább kivárás jellemezte a Bitcoin piacát. Ugyanakkor egyre több szakértő várja azt, hogy beteljesülnek a nagy visszaesést előrejelző jóslatok.
12:43 Csak heten jelentkeztek a horvát kormánynál (VG)
A Mol kezében lévő INA-csomag horvát vissza­vásárlásának módja és a vételár kialakítása lesz a nemzetközi tanácsadó cégek feladata. A mostani patt­helyzet szélsőséges esetben 10-15 évig is fennmaradhat.
12:42 Piqué hosszabbított Barcelonában (M4 Sport)
Félmilliárd euró az új kivásárlási ára.
12:42 Szijjártó Péter: 150 ezer érvünk van a jó magyar-ukrán együttműködésre (Magyar Idők)
A magyar kormány kész a konzultációra és a megállapodásra is az ukrán oktatási törvény ügyében, de csak ha akkor, annak tartalma a kárpátaljai magyarok érdekével, akaratával találkozik – mondta Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter csütörtökön Budapesten.
12:42 Még várat magára az áttörés (Hírstart)
A világranglistának megfelelő eredmény született – röviden így értékelhetjük Babos Tímea búcsú­ját a Melbourne-ben zajló ausztrál nyílt teniszbajnokság második for­dulójában. A rangsorban 51. magyar éljátékos szoros csatában, 6:4, 2:6, 6:2-ra maradt alul a 39.-ként jegyzett spanyol Carla Suárez Navarróval szemben. Babos – a selejtezőkkel együtt – h
12:42 Uniós pénz menti a magyar nyomdaipart? (Hírstart)
Folyamatosan csökken 2014 óta a nyomdaipari cégek száma, de az árbevétel csökkenését 2016-ban sikerült megállítani – derül ki az Opten adataiból. A cégek EU-támogatás segítségével valósítják meg a versenyképesség megtartásához szükséges beruházásaikat; a munkaerőhiány egyre égetőbb probléma az ágazatban.
12:42 Tállai András: a jövedéki adóbevallás elkészítésében is segít a NAV (Hírstart)
Már minden jövedéki adófizetésre kötelezett vállalkozó megkapta a Nemzeti Adó- és Vámhivataltól (NAV) a decemberi időszakról szóló bevallási tervezetét. A hivatal nyilvántartása szerint a mintegy hétszáz vállalkozó összességében 100 milliárd forint jövedéki adót, illetve dohány áfát fizet majd a költségvetésbe – tájékoztatta Tállai András, a Nemzet
12:42 Elhatárolódott Tudose akasztásos kijelentésétől a román miniszterelnök-jelölt (Hírstart)
Már három nappal a jelölése előtt elhatárolódott Mihai Tudose miniszterelnök akasztásos kijelentésétől Viorica Dancila, a romániai kormánykoalíciós pártok miniszterelnök-jelöltje. A politikus azt is leszögezte azonban, hogy Románia egységes nemzetállami alkotmányos meghatározása nem képezi alku tárgyát.
12:42 Hat jel, ami arra utal, hogy rossz helyen dolgozol (TőzsdeFórum)
Ha szinte naponta panaszkodsz otthon a munkahelyedre, és a stressznek már fizikai jelei is mutatkoznak rajtad, talán érdemes elgondolkodnod azon, hogy valami baj van a munkahelyeddel. Íme hat jel, ami erre utal.
12:42 Megvágta magát (Police.hu)
Megvágta magát Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság 2018. 01. 18., cs - 12:41 Egy konyhakéssel okozott magának súlyos sérülést egy helybeli férfi Szegeden. A mentők kórházba szállították.

Kereső

Keresés a weben, katalógusban, hírkereső, játékkereső:

Rovatok

Friss hírek: gazdasági, bulvár, sport, autós, belföldi, és külföldi hírek. A legfrissebb hírek percről-percre, hírkereső, top hírek.