Friss hírek

Friss hírek: gazdasági, bulvár, sport, autós, belföldi, és külföldi hírek. A legfrissebb hírek percről-percre, hírkereső, top hírek.

0:16 Elraboltak egy tankhajót az Ománi-öbölben (10perc.hu)
Míg a britek szerint a tetteseket Irán támogatta, addig a teheráni kormány visszautasítja a vádakat.
0:16 Sebességre tervezték - nem véletlenül röpködnek a csúcsok a tokiói atlétikapályán (Eurosport)
Az volt a cél, hogy gyors legyen. Az is lett.
0:15 Montenegró bakancslistás helyei, ahová többször is megéri visszatérni (Travelo)
Ezeken a helyeken mindenhol visszaköszön a természetes vizek elképesztő kékje.
0:15 Gigasztárokkal tér vissza a Sziget Fesztivál 2022-ben (168 Óra Online)
Két év csend után a maximumra tekerik a hangerőt.
0:15 Hogyan furakodhat vissza egy ex az életedbe? (She)
Mindannyiunk életében vannak kapcsolatok, szerelmek, amelyekre visszagondolva nem éppen a legjobb érzések töltenek el bennünket. Pár év távlatából fogjuk a fejünket és úgy nézünk a másikra, mint egy idegenre. Belül pedig kérdések kalapálnak bennünk: hogy lehettem vele?!
0:15 Lőrincz Tamás: az első felét megcsináltuk, szerdán jön a második (Infostart)
A 2016-os riói olimpia kudarca után a visszavonuláson gondolkodott Lőrincz Tamás, akkor testvére győzte meg a folytatásról. Tokióban rendkívül érett és taktikus versenyzéssel aranyérmet ünnepelhetett.
0:14 Republikánusok: van bizonyítékunk, hogy Vuhanból szabadult ki a koronavírus (168 Óra Online)
A konzervatív képviselők kétpárti nyomozás indítását sürgetik.
0:12 Hol tart most a mozi és a streaming háborúja? (Startlap)
Színészek a digitális lövészárkokban, tartalmak betárazva, egyre hevesebb a küzdelem a nézők kegyeiért folyó harcban. Visszaszerzi-e vajon vezető helyét a mozi, vagy a streaming lesöpri a porondról?
0:12 Olimpia: testvérpárbaj Lőrinczéknél, női pólósaink az elődöntőben – napi összefoglaló (10perc.hu)
Azt már Jókai Mór örökérvényű regényéből, A kőszívű ember fiából tudjuk, milyen az, ha egy testvérpár párbajt vív egymással abban, ki lesz a jobb, az eredményesebb. Nos, Tokióban egyelőre a birkózó Lőrincz Tamás vezet, hiszen amíg ő már olimpiai bajnok, addig öccse, Viktor holnap birkózhat az aranyért. És hogy hibátlan legyen a keddi napunk, bejuto
0:12 Elutasították a fejelő, őrjöngő, majd ülősztrájkot tartó bokszloló fellebezését (Eurosport)
A Nemzetközi sportdöntőbíróság nem gondolkozott sokat a leléptetett Aliev ügyén.
0:12 A 3 milliárd forintot is elérhetik a júliusi viharkárok (Hírstart)
Csak a tegnapi napon mintegy 74 millió forintnyi kárt okozott a szélsőséges időjárás az Aegon biztosítóhoz ma reggelig beérkezett bejelentések szerint. A viharokban bővelkedő július folyamán csaknem 15 ezer káresetet regisztrált a piacvezető lakásbiztosító, összességében, az ügyfelek bejelentése szerint közel 3 milliárd forintnyi kárral számol az A
0:12 Igazából el sem tudjuk képzelni, mekkora hős John Cena, aki több mint 650 beteg kisgyerek kívánságát teljesítette egyenként a karrierje során (Hírstart)
John Cena Az Öngyilkos Osztagban és saját sorozatában, a Peacemakerben is egy hőst játszik, ám nem csak a nagyvásznon hősködik: rengeteget jótékonykodott karrierje során.
0:12 Kiderültek az új Samsung telefonok európai árai! (Hírstart)
Hamarosan bemutatják a Galaxy Z Fold 3 és a Z Flip 3 mobilokat, amelyek hajlítható kijelzővel és csúcshardverrel hódíthatnak, illetve érkezik melléjük két okosóra és egy fülhallgató is. Most kiderült az összes új kütyü európai ára, és ezúttal már nem csak kósza pletykákról van szó. Az árakat az egyik ismert szivárogtató, Evan Blass tette közzé,
0:12 Egy MSZP-s politikus szerint madmax állapot uralkodik a Velencei-tónál (Hírstart)
A Velencei-tó kiszáradt medrében tartott extrém sajtótájékoztatót Bihal Dávid.
0:11 Augusztusi programajánló: augusztus 1-20. (UniLife)
Az augusztusi tikkasztó hőségben is rengeteg izgalom vár azokra, akik nem szeretnének otthon ülni: legyen az egy komolyzenei koncert, egy fergeteges buli, egy igazi, családi rendezvény, egy kulturális fesztivál, vagy esetleg egy érdekes kiállítás: biztosan megtalálja mindenki a kedvére valót ebben a hónapban is.
0:11 Lezárják délutánonként az Akropoliszt, lángol a növényzet Athénnál (Travelo)
42 Celsius-fokra emelkedett a hőmérséklet kedden a görög főváros több részén.
0:11 Új ötforintosokat kapunk (168 Óra Online)
Mert 75 éves a forint.
0:11 Családon belüli erőszak: amikor a férfi az áldozat... (She)
Férfi vagyok én, ha ver a feleségem? Nem is ver. Hülye vagyok, hogy ilyeneket gondolok. De mégis, amikor esténként vetkőzöm, és szépen minden ruhadarabot a szennyesbe pakolok - nehogy ezen is kiboruljon - akkor látom a karomon, a kézfejemen az apró marás nyomokat.
0:11 Lőrincz Viktor az aranyért birkózik – a magyarok szerdai programja az olimpián (Infostart)
Lőrincz Viktor az aranyéremért mérkőzik, az elődöntőért küzd a női kézilabda- és a férfi vízilabda-válogatott, Olasz Anna a pontszerzés reményében úszik. Folytatódnak a kajak-kenu versenyek.
0:11 A Napraforgó lett Magyarország tortája (Infostart)
A Napraforgó névre keresztelt torta lett idén Magyarország tortája, míg a Magyarország cukormentes tortája verseny nyertesének a Beszterce rózsája elnevezésű tortát választották - jelentették be kedden Budapesten.

Kereső

Keresés a weben, katalógusban, hírkereső, játékkereső:

Rovatok

Friss hírek: gazdasági, bulvár, sport, autós, belföldi, és külföldi hírek. A legfrissebb hírek percről-percre, hírkereső, top hírek.