Friss hírek

Friss hírek: gazdasági, bulvár, sport, autós, belföldi, és külföldi hírek. A legfrissebb hírek percről-percre, hírkereső, top hírek.

5:12 Minden, amit az ingyenes napelemes támogatásról tudunk (Tiszta Jövő)
Elektronikusan nyújthatók be a pályázatok, valamint az alacsony összevont jövedelem is alapfeltétel, részletek a cikkben.
5:12 250 millió forintos befektetést kap a mobilos videógyártást forradalmasító magyar startup (Igényes férfi)
A RECnGO az MFB Csoporthoz tartozó Hiventures magvető programjától kapott 250 millió forintos tőkebefektetéssel fejlesztheti tovább platformját.
5:12 Népszerű online játékokon keresztül segíthetnek rászoruló közösségeknek a gamerek az LG jóvoltából (Márkamonitor)
2021-es, Egészséges otthoni megoldások (Healthy Home Solutions) elnevezésű kampányának részeként az LG Electronics (LG) arra buzdítja az Animal Crossing the Horizon és a Fortnite játékok rajongóit, hogy virtuálisan próbálják ki legújabb, az egészséget szolgáló elektronikai megoldásaikat, ezzel párhuzamosan pedig vigyenek pozitív változást embertárs
5:12 Pikáns lista készült a titokzatos női erogén zónákról (Ripost)
Hiánypótló gyűjteményt készített egy szexszakértő; még annak is okozhat meglepetést, aki azt hiszi, mindent tud a női testről.
5:12 A gyomorrák típusai és stádiumai (WebBeteg)
Az emésztőrendszerünk egyik kiemelten fontos helye a gyomor. Egy falat lenyelése után a nyelőcsőből közvetlenül ide jut a táplálék, amely nem megfelelő gyomorműködés esetén irritálhatja a gyomorfalat. Nagyon sok tényező okozhat irritációt a gyomorban, amely évek, évtizedek alatt gyomorrákhoz vezethet, de nem csak az irritáció lehet gyomordaganat ki
5:12 Ez már szexuális zaklatásnak számít? Te tudod, hol a határ? (She)
Évekkel ezelőtt robbant be a köztudatba a „#metoo", ami komoly mozgalommá nőtte ki magát világszerte. Ennek köszönhetően pedig rengeteg nő törte meg a hallgatást és vallott színt arról, hogy  valamilyen formában már átélte a szexuális zaklatást.
5:09 Afganisztánban már tilos borotválkozni (Nap Mint Nap)
Ahogy arra számítani lehetett, az Afganisztánt uralmuk alatt tartó tálibok nemrégiben betiltották az ország egyik tartományában a szakállak leborotválását vagy egyáltalán, ritkítását, mert ez elvileg sérti az ő értelmezésüket az iszlámról. Bárki, aki megsérti ezt a szabályt, komoly büntetésre számíthat, jelentette be a tálib vallási rendőrség. De e
5:09 Gyerekeken is javában tesztelik a kínai CanSino oltóanyagát (HáziPatika)
A többi, már használatban lévő koronavírus elleni vakcinához hasonlóan a kínai CanSino Biologics vállalat oltóanyagát is tesztelik gyerekeken, és az eddigi klinikai vizsgálati eredmények alapján ígéretesnek tűnik.
5:06 Elképesztő állapotok uralkodnak a pótlóbuszok (BorsOnline)
Általános budapesti probléma az M3-as metrópótlón reggelente feltorlódó tömeg.
5:06 Lexus Pest néven nyitotta meg új márkakereskedését a Schiller Autó Család (ProfitLine)
A Schiller név pár évtizede még egyet jelentett az Opellel, mára azonban a Schiller Autó Család egy 7 márkát képviselő multibrand cégcsoporttá nőtte ki magát. A családi cég története a napokban újabb mérföldkőhöz érkezett: Lexus Pest néven megnyitották a főváros második Lexus-autószalonját.
5:06 Több száz tonnát engedtek rá az új hídra (Infostart)
A tiszaugi híd építése a végéhez közeledik, már csak a befejező munkálatok vannak hátra.
5:00 Ezért ölték meg a királynét a Pilisben (24.hu)
Gertrúdra valószínűleg a később kivégzett Péter ispán mérte a halálos csapást, de a gyűlölt asszony testét később a többiek is össze-vissza vagdosták.
5:00 Feje tetejére állt Sáfrány Emeséék élete (Metropol)
Sáfrány Emese élete teljesen megváltozott gyermeke születése óta, de a légtornász és párja nagyon jól veszi az akadályokat. A kisfiú is imádja, ha zajlik körülötte az élet, csak azt nem szereti, ha anyukája paradicsomot eszik.
4:54 Nyolcszáz tonna teherrel tesztelték az új tiszaugi hídat (Hírstart)
Sikeresen lezajlott az M44 gyorsforgalmi út új tiszaugi hídjának próbaterhelése
4:48 4 tanács, hogy kevesebb feldolgozott élelmiszert fogyassz (Nosalty)
Ha szeretnéd lecsökkenteni a feldolgozott élelmiszerek aranyát az étrendedben, akkor íme néhány hasznos tipp.
4:48 Hír érkezett DJ Dominique állapotáról (ATV)
A lemezlovas a Blikknek mesélt arról, hogy érzi magát.
4:48 Magányos pontok a lakásban? Így töltsd fel őket stílusosan! (Startlap)
Otthonunknak sajnos vannak „gyenge pontjai”. Szépen berendezzük a nappali sarkát, az ágy melletti részeket, és még előszobánk falait is feldobjuk egy órával, egy jó fogassal vagy akár egy szép tállal, ahova kulcsainkat tehetjük a hazaérkezés után. Viszont vannak területek, felületek, amiket csak nézünk, és széttárt karral azt mondjuk: „Na ide mit r
4:42 Végre Zsigó is megkapta a magáét (Mínuszos)
Idén is átadták a Gyurós Tibor-díjakat, amellyel 2001 óta a hazai IKT-szektorban meghatározó szakemberek és kiemelkedő teljesítményt nyújtó vállalkozások tevékenységét ismeri el az IVSZ. Az épp huszonharmadik alkalommal odaítélt elismerést a digitális oktatás nagykövete kategóriában Zsigó Zsolt, a Nyíregyházi Szakképzési Centrum Nyíregyházi SZC Bán
4:42 A Túlélők Kabát Peti frissen szerzett zsákmányára vágynak (Márkamonitor)
A Guazabara zsákmányszerzésén Kabát Peti bizonyult a legjobbnak és így lehetőséget szerzett egy telefonhívásra, amit akár át is adhat egyik versenytársának. A kérdés az, hogy Kabát saját maga használja fel a felbecsülhetetlen értékű hívást, vagy másnak adja.   A keddi adás előzetese: Egyvalaki távozik a Holtak Szigetéről! (09.28.) A holtak egy párb
4:42 Kamatemelésre készül a brit jegybank (Kitekintő)
A Bank of England kormányzója szerint a kereslet a vártnál kisebb mértékben terelődött át az árukról a szolgáltatásokra a koronavírus-járvány gazdasági hatásainak múltával - ez azért lenne fontos, mert a szolgáltatási szektor állítja elő a brit hazai össztermék hozzávetőleg 80 százalékát. Eközben viszont csúcsra futott az infláció.

Kereső

Keresés a weben, katalógusban, hírkereső, játékkereső:

Rovatok

Friss hírek: gazdasági, bulvár, sport, autós, belföldi, és külföldi hírek. A legfrissebb hírek percről-percre, hírkereső, top hírek.