Friss hírek

Friss hírek: gazdasági, bulvár, sport, autós, belföldi, és külföldi hírek. A legfrissebb hírek percről-percre, hírkereső, top hírek.

8:54 Megint botladozik a forint, szokatlan döntés jöhet ma az MNB-től (Portfolio)
Kedd reggel a romló nemzetközi hangulatban megint gyengüléssel kezd a forint az euróval szemben. A magyar deviza szempontjából a jegybank délutáni döntése lehet ma irányadó, hiszen a Monetáris Tanácsnak hozzá kellene nyúlnia a kamatfolyosóhoz, hogy folytathassa az elmúlt hetekben megkezdett szigorítást.
8:54 Eséssel indulhat a kereskedés a tőzsdén az elemző szerint (ProfitLine)
Nagyobb eséssel indulhat a kereskedés a Budapesti Értéktőzsdén (BÉT) kedden, mivel az új koronavírus-variánssal kapcsolatos kockázatok rontják a nemzetközi befektetői hangulatot - írta Józsa Bence, az Equilor Befektetési Zrt. junior elemzője az MTI-nek küldött kommentárjában.
8:54 Indulhat az értékesítés: 5 százalékos az áfakulcs a rozsdaövezeti lakásokra (Adózóna)
Immár a gyakorlatban is alkalmazhatóvá vált az általános kedvezményes lakásáfa mellett létező, az úgynevezett rozsdaövezeti lakások értékesítésére 2020. július 22-től érvényes 5 százalékos áfakulcs, az első rozsdaövezeti terület 2021. november 9-én hatályba lépett kijelölése után – hívja fel a figyelmet a honlapján közzétett tájékoztatójában a Nemz
8:54 Nagyon elszállt a műfenyő ára (NLC)
Idén is hatalmas a választék műfenyőkből, ám sokat drágultak.
8:54 Trükkös megoldással mentették meg egy nő életét a Normafán (Infostart)
Rosszul lett, elesett, eljáult egy nő november 29-én este, és azt sem tudta megmondani, hol van, így sajátos módszerhez folyamodtak a rendőrök, hogy megtalálják.
8:51 „Nagyon nehéz neki, de erős nő, ő is remél, bízik” – Kóbor János felesége kórházi ágya mellett imádkozik a zenészért (Metropol)
Az Omega frontemberének állapota változatlan, felesége és a zenekari tagok imádkoznak, hogy minél előbb felépüljön a szörnyű betegségből.
8:51 Az 5500 beoltottból 3500 ott sem volt - dagad a hamisítási botrány Romániában (Infostart)
Sorra buktak le a nyomozások során az országban a hamis oltási igazolásokkal üzletelők, de a peteihez mérhető hamisító központra eddig nem volt példa.
8:51 KSH: a munkanélküliek egynegyede fiatal (HáziPatika)
Friss adatokat közölt a Központi Statisztikai Hivatal (KSH) azzal kapcsolatban, hogyan alakult az elmúlt időszakban a munkanélküliség és a foglalkoztatottság Magyarországon.
8:50 Varga Judit úgy tudja, ha a Fidesz nyer 2022-ben, az egész Európa számára hatalmas lehetőség (Nyugati Fény)
Kérdés, hogy mire.
8:50 Japánba is eljutott a szupervariáns, drasztikus korlátozás jön mától (Portfolio)
Helyi értesülés szerint Japánban is megjelent a koronavírus omikron elnevezésű, nagy mutációképességű variánsa.
8:48 Ismét orosz agresszióra figyelmeztet Ukrajna (Magyar Nemzet)
Az ukrán külügyminiszter szerint 115 ezer orosz katona állomásozik a közös határ orosz oldalán.
8:48 Mi történt? A kormány váratlanul módosított a járványadatok közlésén (Nyugati Fény)
Nem verték nagydobra.
8:48 Egy kreatív tinédzser, aki saját kézzel készítette el a végzős báli ruháját (Nap Mint Nap)
Hisszük, hogy minden különleges alkalomnak emlékezetesnek kell lennie. A megfelelő ruha kiválasztása egy igen fontos feladat, hogy ezzel megtiszteljük életünk legfontosabb pillanatait. A végzős évek után, az érettségi bál (a magyarok esetében a szalagavató) egy különleges alkalom a számunkra. Egy új fejezet kezdődik az életükben. Ehhez az alkalomho
8:48 Hamarosan felépül Európa legnagyobb energiatárolója! (New Technology)
A Siemens Európa egyik legnagyobb és legfejlettebb energiatárolóját, illetve hidrogéntermelő üzemét készül felépíteni Németoroszágban. A cikkben azt részleteztük, hogy pontosan miben nyújt kiemelkedőt a német high-tech vállalat. Az elmúlt hetekben olvashattunk arról, hogy a Siemens két jelentős üzem megvalósítási szándékát jelentette be. A német cé
8:48 Kövér László kiszivárgott beszéde: a Belügyminisztérium szerint ünnepi beszédet nem kell értelmezni (SzMo)
A szolgálatok munkatársainak nem kell foglalkozniuk az üggyel a tárca közlése szerint.
8:48 A vakcinát választotta az év szavának a Merriam-Webster szótár (Könyves Magazin)
Peter Sokolowski, a Merriam-Webster főszerkesztője szerint 2021-ben ez a szó naponta rendkívül sokszor került elő, írja az Mti.
8:48 Hajlítható napelemeket kapnak a lámpaoszlopok (Tiszta Jövő)
Az olasz gyártó által előállított panel három változatban áll rendelkezésre, 100, 120 és 240 W kimenő teljesítménnyel, a tömege 5 kg.
8:48 Zseniális Pfizer-video: egy vers, egy levegővel (Márkamonitor)
Verset szavalni sokaknak egyáltalán nem okoz gondot, kivéve, ha van a dologban egy kis csavar. Adott egy vers, és egy igen nehéz feladat: egyetlen levegővel kell végig mondani a strófákat. A Pfizer egy nem mindennapi kisfilmmel hívja fel a figyelmet a tüdő egészségének fontosságára.   Az életben minden egy nagy levegővel kezdődik, így a szavalás
8:48 Vegyes teljesítettek az ázsiai piacok (vg.hu)
Az olaj ára csökkent, az aranyé nőtt.
8:48 Drámai változás történt a lélegeztetőgépen lévők számában: a hátterében semmi jó nem áll (Pénzcentrum)
Furcsa adatot közölt az operatív törzs a lélegeztetőgépen lévő koronavírus-fertőzöttekről. Bár az adat önmagában örvendetes lenne, a javuló számok oka egyszerű adminisztratív trükk lehet - írja a 444.hu

Kereső

Keresés a weben, katalógusban, hírkereső, játékkereső:

Rovatok

Friss hírek: gazdasági, bulvár, sport, autós, belföldi, és külföldi hírek. A legfrissebb hírek percről-percre, hírkereső, top hírek.