Friss hírek

Friss hírek: gazdasági, bulvár, sport, autós, belföldi, és külföldi hírek. A legfrissebb hírek percről-percre, hírkereső, top hírek.

0:25 Az olasz miniszterelnök megdöbbent, amikor megtudta, hogy a németek menekülteket segítő civilszervezeteket támogatnak (444.hu)
Giorgia Meloni levelet írt Olaf Scholznak.
0:24 Az Amazon milliárdokkal száll be az MI-iparágba (Behaviour)
Az amerikai óriáscég, az Amazon is részt kíván venni a mesterséges intelligencia világszerte futótűzként terjedő előretörésében, és úgy döntött, hogy 4 milliárd dollárt fektet be az Anthropic nevű startup cégbe, mely ezzel az eddigi legnagyobb értékű befektetésük. Ennek hozadékaként az Amazon is beszáll az MI bizniszbe, ugyanis ezzel a lépéssel elk
0:24 Riasztó számok: nagyjából ezer sofőr hiányzik a Volánbusznál (Blikk)
Nagyjából ezer sofőr hiányzik a Volánbusznál a Szolidaritás Autóbusz-közlekedési Szakszervezet szerint. Mindezt súlyosbítja, hogy a bezárt vasútvonalak helyett is buszoknak kell közlekedniük.
0:24 A lett hadsereg elvesztett egy drónt az orosz határon (Infostart)
egyik drónjával az orosz határon, az eddig még ismeretlen műszaki hiba okainak felderítésére vizsgálatot rendeletek el - közölte hétfőn Andris Spruds lett védelmi miniszter a televízióban közvetített beszédében.
0:24 Emlékszel-e még? - Népszerű operettek zenés filmeken (Metropol)
Az eseményen Zelinka Tamás zenetörténész előadását is meghallgathaják az érdeklődők.
0:24 Ombudsman: a polgári engedetlenség nem mehet az óvodások rovására (Infostart)
A pedagógusok munkabeszüntetése polgári engedetlenség formájában az érintett gyermekek jogaival kapcsolatosan visszásságot idézhet elő, ezért jogellenes.
0:23 5 alkalom, amikor Katalin hercegné szokatlanul harsányan öltözött fel, és csodásan állt neki (Glamour)
Bátran kijelenthetjük, hogy odavagyunk, és mindig is odavoltunk Katalin hercegné ruhatáráért. A leendő királyné tényleg minden alkalommal a királyi családhoz méltó stílusikonként öltözik fel, miközben a sajátos és egyedülálló stílusát és ízlését is megcsillogtatja.
0:21 Horror Budapesten: Órákhosszat lógott egy női holttest egy lakás falán (naphire.hu)
Öngyilkosságot próbált megkísérelni.
0:21 A Fiorentina méregdrága játékosa nem játszhat a Fradi ellen (Sportal)
Vasárnap súlyos sérülést szenvedett Dodo, a Fiorentina brazil védője, aki így biztosan kihagyja a Ferencváros elleni csoportmérkőzéseket a labdarúgó Konferencia-ligában.
0:21 Erekció számlálóval tud csak aludni egy kaliforniai milliomos (AC News)
A 46 éves dúsgazdag Bryan Johnson, a szépség és a fiatalság megszállottja. Mindent megtesz azért, hogy elérje az örök életet.
0:21 Milyen műszaki ismeretekre van szükség egy csőtörés elhárításához egy családi házban? (10perc.hu)
Az otthoni vízvezeték rendszer meghibásodása sosem jön jókor, de fontos tudni, hogy milyen műszaki ismeretekre van szükség egy csőtörés elhárításához egy családi házban.
0:21 Maguk a klubok viszik ezeket az abnormális "társadalmi kérdéseket" (Mandiner)
Aztán pislognak és hüppögnek, amikor a sajátjuktól eltérő, normális álláspontot képviselő válasszal találják szembe magukat.
0:21 Gázolt a vonat (Magyar Hírlap)
Zalaegerszeg és Andráshida között tehervonat gázolt el egy embert hétfő este.
0:21 Kolosszálisat hibázott ez RTL élő adásban, felvétel is készült a nem mindennapi eseményről, amelyen Szoboszlai Dominik is részt vett (Promotions)
Mindig felkapjuk a fejünket a bakikra, hiszen ezek a nem mindennapi események az életünkben.
0:21 A lengyelek mégis küldenének fegyvereket az ukránoknak, de csak használtakat (444.hu)
Andrzej Duda elnök vetette fel ezt a lehetőséget.
0:21 2000 éves gyerekcipő került elő Ausztriában (TőzsdeFórum)
Több mint 2000 éves múltra visszatekintő gyerek cipője került elő Ausztriában, melynek fűzője még teljesen ép volt. A bőrcipő, amelynek mérete nagyjából az EU 30-as (US 12-es) méretnek felel meg, kialakítása alapján valószínűsíthető, hogy a Kr. e. 2. században készült – közölte a Bochumi Német Bányászati Múzeum és a Leibniz Földtudományi Kutatómúze
0:20 Nőtt a magyarok nettó átlagkeresete a tavalyihoz képest (Behaviour)
A KSH gyorsjelentéséből kiderül, hogy 2023-ban jobbak a nettó és a bruttó havi átlagkeresetek Magyarországon a tavalyi év azonos időszakának adataihoz képest.   A KSH az egész éves eddigi adatokat hasonlította össze és megállapította, hogy a 2023 januárjától júliusig terjedő adatok szerint a teljes munkaidőben foglalkoztatottak havi bruttó átlagker
0:20 Drámai életmentés Badacsonytomajon: egy horgász életéért küzdöttek a mentők (Blikk)
A badacsonytomaji kempingben horgászott a családjával az a 75 év körüli férfi, akihez tegnap délelőtt kérték a mentők gyors segítségét.
0:20 Az EU növeli az ukrán gabona szállítását lehetővé tevő szolidaritási útvonalak kapacitását (Infostart)
Ukrajna, Moldova és Románia között létrejött együttműködés révén az Európai Unió növeli az ukrán gabona szállítását lehetővé tevő szolidaritási folyosók kapacitását, és ösztönzi a beruházásokat a vonatkozó közlekedési infrastruktúrába.
0:20 Kutató: Szentkirályi Alexandra nem csak a Fidesz-táborral számolhatna (Infostart)
Karácsony Gergely újabb öt évig lehetne főpolgármester, ha most vasárnap lennének az önkormányzati választások. A Republikon Intézet friss, reprezentatív felmérésből az is kiderül, hogy bár a Fidesznél Budapesten sincs népszerűbb párt, az ellenzéki összefogást jelenleg ennél több fővárosi szavazó támogatja.

Kereső

Keresés a weben, katalógusban, hírkereső, játékkereső:

Rovatok

Friss hírek: gazdasági, bulvár, sport, autós, belföldi, és külföldi hírek. A legfrissebb hírek percről-percre, hírkereső, top hírek.