Friss hírek

Friss hírek: gazdasági, bulvár, sport, autós, belföldi, és külföldi hírek. A legfrissebb hírek percről-percre, hírkereső, top hírek.

4:48 Egészségmegőrzésre célozva – Interjú Kovács Tamás Attilával, az OTP Egészségpénztár ügyvezetőjével a célzott szolgáltatásokról (GazdaságPortál)
Az elmúlt években több területen is változott az egészségpénztári szolgáltatások köre és nőtt a népszerűsége. Ezt főként a jogszabályi változások hajtották, de jó hír, hogy egyre több piaci szereplő ismeri meg és ismeri fel az egészségpénztári szolgáltatások előnyeit. Az elmúlt évek trendjeiről és a jövőbeli kilátásokról beszélgettünk Kovács Tamás
4:45 Ne hülyítsd magad: ha tényleg meg akarod magadat védeni, itt vannak a védelem alapjai (Mínuszos)
Felhasználók széles körében egészen megdöbbentő tévhitek élnek a kibertámadásokról. Túlzás nélkül, ezek egy része minden alapot nélkülöző, finoman fogalmazva is minimum naiv vélemény. Alább néhány tanács, hogy a lehető legnagyobb biztonságban érezhesd magad. Használjunk erős jelszót mind az e-mail, mind pedig a közösségi média profilunkhoz Tartsuk
4:45 Hajtatott zöldségnövények talajhőmérséklet-igénye (Agrofórum)
Régi mondás, „hideg fej, meleg láb”, ami a holland kertészeknek is a szlogenje, nemcsak az emberi gondolkodásra értik – bár többnyire így élnek, ez az alaptermészetük –, a zöldséghajtatásban, ha nem is egészen szó szerint, de fiziológiai törvényként a termesztés-technológiában is alkalmazzák. Legyen a gyökér mindig meleg közegben!
4:45 Mutatjuk, hogy viseld a ’90-es évek legnagyobb trendjeit 2021-ben (Startlap)
Idén szinte minden visszatért, amit a ’90-es években imádtunk vagy utáltunk, így akár a szekrény mélyéről is előveheted a rég elfeledett darabokat.
4:45 Elveszítheti ikerfiait a börtönben ülő Fekete Dávid (NLC)
Nem látogathatják kisgyerekei a börtönben a százmilliókkal tartozó énekest.
4:45 Kitört az áruhiány Amerikában (Kitekintő)
Több mint másfél évvel azután, hogy a koronavírus-járvány felborította a mindennapi életet, az amerikai boltokban ismét hiány mutatkozik az alapvető árucikkekből. A helyzet azonban az, hogy ez nem kizárólag az ellátási láncokat érintő válságnak köszönhető.
4:42 A jóból most többet adnak – BMW R 1250 GS Adventure (Motorhang)
A BMW R 1250 GS Adventure, a barátainak GSA, egy olyan motorkerékpár, amihez fel kell nőni. Fizikálisan és persze anyagilag is. Teljes embert kíván és kijelenthetem, teljes élvezetet nyújt a motorozás terén. A kategória koronázatlan királya.
4:42 Mutatjuk, hogy viseld a ’90-es évek legnagyobb trendjeit 2021-ben (Startlap)
Idén szinte minden visszatért, amit a ’90-es években imádtunk vagy utáltunk, így akár a szekrény mélyéről is előveheted a rég elfeledett darabokat.
4:42 Október 20-ig lehet pályázni a kis- és középvállalkozások kapacitásbővítő támogatására (New Technology)
A rendelkezésre álló 13,7 milliárd forintos keretre már közel hatszáz vállalkozás pályázata érkezett be mintegy négyezer fő foglalkoztatására, összesen 13,5 milliárd forint értékben – jelentette be az Innovációs és Technológiai Minisztérium (ITM) foglalkoztatáspolitikáért felelős államtitkára a tárca keddi közleménye szerint. Bodó Sándor közölte: a
4:42 Séfek séfe: egy emberrel küzd tovább a győzelemért Wolf András (Márkamonitor)
Rengeteget rontottak a versenyzők az újabb versenynapon, hiba-hibát követett, és végül a kék csapat egyik tagja távozott a versenyből. Nagy bajban van Wolf András!   SÉFEK SÉFE – ÖSSZEFOGLALÓ CIKK   Egy emberrel küzd tovább a győzelemért Wolf András a Séfek Séfében   SÉFEK SÉFE – ADÁSRÉSZLETEK   Szertefoszlott egy álom: A döntő kapujában búcsúzott
4:42 IndyCar: Nico Hülkenberg jövő héten a McLarennel tesztel (USAracing)
Újabb autósport-veterán kaphat ízelítőt az IndyCar világából Nico Hülkenberg személyében. A német versenyző hétfőn, a...
4:42 Szerda éjfélig még pályázhatnak kapacitásbővítő támogatásra a kkv-k (Hírstart)
Eddig közel hatszáz vállalkozás pályázata érkezett be mintegy négyezer fő foglalkoztatására.
4:42 Ne félj nemet mondani másoknak, hiszen önmagad számára te vagy az első (She)
Igent mondtál már magadra és az Életre? S ha nem, vajon miért nem?
4:42 Változhatnak a válás szabályai (HáziPatika)
A jövőben már az egyik szülő kérésére is elrendelhetnék a gyermek közös felügyeletét a válásnál.
4:39 Egyre aggasztóbb, ami a sötét webbel történik (24.hu)
Óriásit ugrott a lopott adatok iránti érdeklődés.
4:36 Majd kiesett a szomszédok szeme: Barátnője segített terpeszteni a bombázónak a medence mellett – 18+ fotó (BorsOnline)
Ilyen látvány sem fogadja mindennap az embert. Tegyük hozzá: sajnos.
4:36 6 konyhai trükk, aminek segítségével kevesebb sót használhatsz (Nosalty)
Só minden háztartásban mindig van, azonban előfordulhatnak olyan helyzetek, amikor nem akarjuk vagy nem kéne használnunk az ízesítőt. Ezekben az esetekben valami mással kell sóznunk, de ugyan mivel?
4:36 A télikabátot hordók meg fognak lepődni - időjárás (Infostart)
Délután már nyoma sem lesz a hajnali, rettenetes hidegnek.
4:36 Anyává válni másként, az utolsó pillanatban (Hírstart)
Nem mindenki olyan szerencsés, hogy természetes módon legyen gyereke. Nők milliói küzdenek szerte a világban azért, hogy végre teherbe essenek és világra hozhassák kisbabájukat. Sokan közülük végül az örökbefogadást választják, hogy anyává váljanak, s amikor magukhoz ölelik örökbefogadott gyermeküket, az anyaság mámorító érzése ugyanúgy feléled ben
4:33 Mikortól pályázhatok az ingyenes napelemekre? (Startlap)
A programot négy ütemben, regionális bontásban fogják kivitelezni.

Kereső

Keresés a weben, katalógusban, hírkereső, játékkereső:

Rovatok

Friss hírek: gazdasági, bulvár, sport, autós, belföldi, és külföldi hírek. A legfrissebb hírek percről-percre, hírkereső, top hírek.