Friss hírek

Friss hírek: gazdasági, bulvár, sport, autós, belföldi, és külföldi hírek. A legfrissebb hírek percről-percre, hírkereső, top hírek.

16:42 Koronavírus – Karanténba kerülnek az Olaszországból hazatérő tizenegy magyar középiskolás diák, valamint kísérőjük (GazdaságPortál)
Tizenegy magyar középiskolás diák, valamint kísérőjük és az autóbusz két vezetője kerül a Szent László Kórházba kéthetes elkülönítésre, miután vasárnap este hazatérnek Észak-Olaszországból, ahol gyorsan terjed az új koronavírus – tájékoztatta a Nemzeti Népegészségügyi Központ (NNK) vasárnap délután az MTI-t. Közleményükben azt írták: Lombardia tart
16:42 Készíts krémes joghurttortát sütés nélkül (Női NetCafe)
A joghurttorta azért jó, mert gyorsan sütés nélkül is elkészíthető, és a gyerekek is szeretik, így még a gyümölcsöt is szívesen megeszik..
16:42 Karanténba kerülnek a magyar diákok a korornavírus miatt: az olasz gócpont mellől jöttek (Pénzcentrum)
Karanténba kerülnek az Olaszországból hazatérő magyar diákok - közölte a Nemzeti Népegészségügyi Központ. Tizenegy magyar középiskolás diák, valamint egy kísérőjük és az autóbusz két vezetője kerül a Szent László...
16:42 Milliárdos károkat okoznak a vadak: ennyibe kerülnek a vadászoknak (Hírstart)
Rengeteg olyan vadgázolásról lehet hallani, aminek során kár keletkezik az autóban, akár testi sérülést is szenvedhetnek a benne utazók, az állatok pedig rendszerint nem is élik túl a találkozást. A vadak azonban más módokon is okozhatnak károkat, ennek jártunk utána.
16:42 Magyar Kupa-győztes a Szekszárdi UFC! (Hírstart)
Hatalmas meglepetést okozva a Szekszárdi UFC nyerte meg a női futsal Magyar Kupát, miután a szombathelyi Final Four vasárnapi döntőjében 4-3-ra legyőzte a Palmfood Tolna-Mözst búcsúztató Astrát.
16:42 Karanténba kerül 11 magyar középiskolás a koronavírus miatt (ATV)
Tizenegy magyar középiskolás diák, valamint kísérőjük és az autóbusz két vezetője kerül a Szent László Kórházba kéthetes elkülönítésre, miután vasárnap este hazatérnek Észak-Olaszországból, ahol gyorsan terjed az új koronavírus - tájékoztatott a Nemzeti Népegészségügyi Központ (NNK) vasárnap délután.
16:42 Lehetséges-e nemet váltani vagy nem nélkül élni? (NLC)
Mit mond erről az agykutató, a szociológus és egy roma aktivista?
16:42 Koronavírus: a Belügyminisztérium és a Külügyminisztérium is azt kéri, alaposan gondolja át, aki most Észak-Olaszországba utazna (168 Óra Online)
Csak alapos megfontolás és mérlegelés után döntsenek az utazásról, akik most észak-olaszországi utat terveznek –adott ki közleményt a koronavírus rohamos észak-olaszországi terjedése miatt Menczer Tamás, a Külgazdasági és Külügyminisztérium tájékoztatásért és Magyarország nemzetközi megjelenítéséért felelős államtitkára.
16:42 Így tűnnek el az öregségi foltok (Életforma)
Sokan azt hiszik, az öregségi foltok csak idősebb korban jelennek meg az ember bőrén , de ez nem így van, ugyanis nem a kor okozza kialakulását. De akkor mégis mi? És mit tehetsz ellene? Ne aggódj, napjainkban már el lehet tüntetni őket – orvos-szakértőnk el is mondja, hogyan!
16:41 Deontay Wildert kórházba vitték a veresége után (Monokli)
A biztonság kedvéért kórházba vitték megfigyelésre és a kisebb sérülései ellátására.
16:40 13 dolog, amit az esküvődig meg kell tenned (Glamour)
Esküvő-szervezés lépésről lépésre
16:39 Charles Martin IBF eliminátort nyert (Monokli)
Az ütőerő rendben van.
16:38 10 furcsa esküvői szokás a világból (Glamour)
Miért sír a menyasszony? És főként, miért köpködik meg?
16:36 Sorozatbeli és filmes gonoszok, akikért mégis rajongunk (Bien)
Bár a legtöbben alapvetően úgy működünk, hogy a történetekben a jónak drukkolunk, néha bizony az a fránya kisördög ott ül a vállunkon,...
16:36 Akár 18 fok is lehet a jövő héten (Szeretlek Magyarország)
Változékony időre készülj: eső, zápor, viharos szél is jöhet, és a hőmérséklet is ingadozni fog.
16:36 Szabad bíróság! Szabad Gyöngyöspata! – Ilyen a tüntetés Budapesten (Propeller)
Nézze meg az MTI képein keresztül, milyen a hangulat a gyöngyöspatai iskolai szegregáció ellen hirdetett demonstráción. A tüntetést a Szabad Bíróság Szabad Gyöngyöspata, az Amnesty International Magyarország, a TASZ, az 1 Magyarország Kezdeményezés, a Szociális Csomagküldő Mozgalom (Szocsoma), az Idetartozunk Egyesület és a Főnix Mozgalom szervezt
16:36 Ezek lesznek 2020 legnagyobb sztáresküvői (Glamour)
Hírességek, akik idén oltár elé állnak
16:36 Karanténban a magyar diákok a korornavírus miatt: az olasz gócpont mellől jöttek (Pénzcentrum)
Karanténba kerülnek az Olaszországból hazatérő magyar diákok - közölte a Nemzeti Népegészségügyi Központ. Tizenegy magyar középiskolás diák, valamint egy kísérőjük és az autóbusz két vezetője kerül a Szent László...
16:36 Akár 18 fok is lehet a jövő héten (Hírstart)
Változékony időre készülj: eső, zápor, viharos szél is jöhet, és a hőmérséklet is ingadozni fog.
16:36 Tsitsipas és Auger-Aliassime a döntőben (Hírstart)
A címvédő görög Stefanos Tsitsipas és a kanadai Félix Auger-Aliassime jutott döntőbe a marseille-i keménypályás férfi tenisztornán.

Kereső

Keresés a weben, katalógusban, hírkereső, játékkereső:

Rovatok

Friss hírek: gazdasági, bulvár, sport, autós, belföldi, és külföldi hírek. A legfrissebb hírek percről-percre, hírkereső, top hírek.