Hírarchívum - Bulvár

2017. március 27. hétfő

márc. 27
3:09
Teljesen kiakadt Pumped Mamó: szégyenkezik a fia miatt (Blikk.hu)
Budapest — Teljesen kiakadt Zsuzsanna, Pumped Gabo édesanyja. A szerető szülő az RTL Spike adásából szembesült csemetéje életvitelével, amely a közönséget olykor bosszantja vagy mosolygásra készteti, de egy édesanya szívét elkeseríti.
márc. 27
3:27
Szabó Győző győzni akar: a Konyhafőnök VIP-ben bizonyíthat (Blikk.hu)
Budapest – Talán soha életében nem izgult még ennyire Szabó Győző (46), mint a Konyhafőnök VIP-ben, az RTL Klub ma este újrainduló gasztrorealityjében.
márc. 27
3:31
Erre költötte a vasutasok pénzét? Tízmilliós luxusbútorok álltak elnöksége alatt Gaskó irodájában (Blikk.hu)
Budapest — Összesen közel ötvenmillió forintos, Gaskó Istvánhoz és a Vasúti Dolgozók Szabad Szakszervezetéhez (VDSZSZ) kötődő számla került a Blikk birtokába, amelynek egyes tételeit Gaskó még akkor vásárolta, amikor a Liga Szakszervezetének elnöki posztját is betöltötte.
márc. 27
3:35
Harcba száll az örökségért Klapka kitagadott fia (Blikk.hu)
Budapest — Bombaként robbant a hír a múlt héten: két fiá­tól is megtagadná végrendele­té­ben az örökséget az Aranyember. A Story szerint a januárban elhunyt Klapka György úgy véli, a legidősebb fia, György biztosan nem, sőt a Németországban élő Christian sem biztos, hogy vér szerinti gyermeke. A legidősebb Klapka fiú a Blikknek elárulta, nem érte nagy meglepetés, számított arra, hogy a Vámház…
márc. 27
4:03
A Forma-1 örökös bajnoka: üstökösből lett állócsillag Schumi (Blikk.hu)
Gland — Még a hét végi Forma–1-es ausztrál szezonnyitón is téma volt, hogy a Mercedes autóiról lekerült a hétszeres világbajnok Michael­ Schumachert (48) buzdító felirat.
márc. 27
4:07
Hátborzongató részletességgel mesélt a veronai busztragédiáról egy túlélő: András a feleségét és fiát vesztette el (Blikk.hu)
Siófok — Miközben a szinyeis diákoknak, tanároknak a mai napig pszichlógusok segítenek feldolgozni a veronai busztragédiát, az életben maradt, szeretteiket elveszítő szülők közül ki így, ki úgy próbálja lelkileg is túlélni a borzalmakat.
márc. 27
4:33
Lovasi András és Földes Eszter szerint fiuk lesz (Hírstart)
Földes Eszter és Lovasi András úgy egészíti ki egymást, hogy szerelmükből a világnak is marad. Első gyermekük a Semmi konferencia című előadás, a második Eszter szerint egy kék szemű fiú lesz.
márc. 27
4:39
Harcba száll az örökségért Klapka kitagadott fia (Hírstart)
Nagy port kavart Klapka György végrendelete, amiben azt is megkérdőjelezi, hogy valóban ő a legidősebb fia édesapja. A fiú azonban nem kételkedik, biztosa a dolgában.

Keresés