2007. október 15. hétfő

okt. 15
0:13
A mi kedvenc csapatunk (Blikk)
A Málta ellen aratott 2-0-s győzelem még népszerűbbé tette a magyar labdarúgó-válogatott tagjait. A játékosok a lefújás után nem győzték osztogatni az autogramokat.
okt. 15
0:17
Tőzsér Dánel: Első gól a válogatottban (Blikk)
A közönség vastapssal ünnepelte a meccs egyik hősét, akinek nagy kő esett le a szívéről.
okt. 15
0:21
Száz százalékkal Európában (Blikk)
U19-es labdarúgó-válogatottunk ezzel a remek eredménnyel üzent Európának: az 1989-90-es magyar korosztály ismét sikerre tör.
okt. 15
0:25
Nyerni kell! (Blikk)
Szeretnénk visszavágni a fehéroroszoknak, mindenképpen nyerni akarunk - mondta Farkas Balázs (19), a Dinamo Kijev légiósa.
okt. 15
0:29
Megműtötték Simont (Blikk)
A Liverpool csatárát csütörtökön operálták meg Angliában, és már meg is kezdte a rehabilitációt.
okt. 15
0:33
A németek már Svájcban vannak (Blikk)
Dublin - Öröm és eufória lett úrrá a német focidrukkereken. Bár nemzeti csapatuk csak 0-0-s döntetlent ért el Írország vendégeként, a sovány eredmény is azt jelenti, hogy a vb-bronzérmes Németországé az első együttes, amely kijutott a 2008-as Európa-bajnokságra
okt. 15
0:37
Talma ne add fel! (Blikk)
Phillip Island - Pechesen alakult Talmácsi Gábornak (26) az Ausztrál Nagydíj. A gyorsaságimotoros-világbajnokság 125 köbcentis kategóriájának éllovasa 8. lett, Faubellel szemben egy pont az előnye két futammal a vége előtt
okt. 15
0:41
Alonso menjen a Ferrarihoz (Blikk)
Madrid - A Ferrarit és nem a Renault-t ajánlja Fernando Alonsónak új csapataként Emerson Fittipaldi (60), a kétszeres világbajnok brazil Forma-1-es legenda.
okt. 15
0:45
Micsoda szégyen! (Blikk)
Budapest - Soha nem volt még ilyen mélyen az FTC labdarúgócsapata. A zöld-fehérek szégyenteljes, 4-0-s vereséget szenvedtek Kecskeméten, az NB II Keleti csoportjában.
okt. 15
0:49
Gál Gyula a lelátón, nyer a Veszprém (Blikk)
Veszprém - A Veszprém és az izlandi bajnok, a Reykjavík közti BL-összecsapás (41-28-ra nyert az MKB) után vita alakult ki a drukkerek között.
okt. 15
6:29
Korábbi doppingolók a doppingellenes tanácskozáson (Behaviour)
Olyan kerékpárosok is résztvesznek a francia sportminisztérium szervezésében október 22-én és 23-án sorra kerülő doppingellenes konferencián, akik korábban maguk is tiltott szerrel éltek. Amint a cyclingnews című szaklap ír róla: az exvilágbajnok skót David Millar, a francia Jerome Pineau és Thomas Voeckler a tervek szerint beszámol arról, miként "tért rossz útra", és az eltiltásának lejártát…
okt. 15
7:47
Korábbi doppingolók a doppingellenes tanácskozáson (Metropol)
Olyan kerékpárosok is részt vesznek a francia sportminisztérium szervezésében október 22-én és 23-án sorra kerülő doppingellenes konferencián, akik korábban maguk is tiltott szerrel éltek.
okt. 15
8:50
Női elit hokiliga: hazai pályán kapott ki az FTC-Stars (She)
Az FTC-Stars otthon kapott ki az esélyesebb Slovan Bratislavától a hét ország részvételével zajló női elit jégkorongligában (EWHL).
okt. 15
8:59
Otthon kapott ki az FTC (Behaviour)
Az FTC-Stars otthon kapott ki az esélyesebb Slovan Bratislavától a hét ország részvételével zajló női elit jégkorongligában (EWHL).
okt. 15
9:01
Németország: Jens Lehmann ?besárgult?, Robert Enke a keretben (She)
Joachim Löw, a német labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya utólag behívta Robert Enkét a Nationalelf keretébe.
okt. 15
9:09
Szávay maradt a 20. (Behaviour)
A combsérülés miatt pihenő Szávay Ágnes maradt a 20. helyen a női teniszezők világranglistáján.
okt. 15
9:27
Női tenisz-világranglista: Szávay Ágnes maradt a 20. helyen (She)
A combsérülés miatt pihenő Szávay Ágnes maradt a 20. helyen a női teniszezők világranglistáján.
okt. 15
9:32
Férfi tenisz-világranglista: Tommy Haas az első tízben (She)
A hagyományos rangsorban két, az idei eredményeket összegző ATP Race-ben pedig négy helyet javított a múlt heti stockholmi tornán elődöntős német Tommy Haas a férfi teniszezők világranglistáin.
okt. 15
9:52
Haas a top 10-ben (Behaviour)
A hagyományos rangsorban két, az idei eredményeket összegző ATP Race-ben pedig négy helyet javított a múlt heti stockholmi tornán elődöntős német Tommy Haas a férfi teniszezők világranglistáin. Mindkét rangsort továbbra is biztosan vezeti a svájci Roger Federer.
okt. 15
10:09
Japán: Dragan Sztojkovics lesz a Nagoya Grampus Eight edzője (She)
Az egykori kiváló szerb futballista, Dragan Sztojkovics lesz a Nagoya Grampus Eight csapatának vezetőedzője a következő szezontól.
okt. 15
10:11
Felkészülési mérkőzés: Mexikó és Nigéria döntetlent játszott (She)
Mexikó és Nigéria válogatottja 2-2-s döntetlent játszott egymással felkészülési mérkőzésen Ciudad Juárezben.
okt. 15
10:46
Kamera zuhant a pályára (Behaviour)
A pálya fölött dróton mozgatható televíziós kamera lezuhant a Seattle Seahawks-New Orleans Saints amerikaifutball-mérkőzésen a profi ligában (NFL), szerencsére senki nem sérült meg. A hazai csapat éppen időt kért, amikor a berendezés leesett két Seattle-játékos mellé. A bírók védett helyre irányították az összes játékost, és közel tízperces javítás után folytatódhatott az összecsapás, amelyet…
okt. 15
10:52
Tenisz, Zürich: Nagy Kyra kikapott, nem jutott fel a főtáblára (She)
Nem sikerült a főtáblára jutnia Nagy Kyrának a zürichi, 1,34 millió dollár összdíjazású női tenisztornán.
okt. 15
10:54
Franciaország: Julien Escudé megsérült, elhagyta az edzőtábort (She)
Sérülés miatt nem játszhat a szerdai, Litvánia elleni Európa-bajnoki selejtezőn Julien Escudé, a francia labdarúgó-válogatott védője.
okt. 15
11:13
Nigéria kétgólos előnyt adott le Mexikóban (Behaviour)
A vendég nigériai válogatott kétgólos előnye ellenére csak 2-2-es döntetlent játszott Mexikó legjobbjai ellen barátságos labdarúgó mérkőzésen. Az afrikai ország együttese a találkozó utolsó percében ráadásul büntetőt rúghatott, ám a 11-est Uche nem tudta értékesíteni.
okt. 15
11:19
Nagy Kyra kiesett a selejtezőben (Behaviour)
Nem sikerült a főtáblára jutnia Nagy Kyrának a zürichi, 1,34 millió dollár összdíjazású női tenisztornán. A viadal honlapja szerint a világranglistán 140. magyar játékos az első kört még sikerrel vette a selejtezőben - 6:4, 3:6, 6:1-re nyert a szlovén Andreja Klepac ellen -, a folytatásban azonban 6:1, 7:5-re kikapott az ukrán Katerina Bondarenkótól, így nem került a 32 közé.
okt. 15
11:25
Cselgáncs Vk: Bor ezüstérmes Bakuban (Metropol)
A +100 kg-os Bor Barna ezüstérmet nyert az olimpiai kvalifikációs férfi cselgáncs Világkupa bakui állomásán. Az európai szövetség honlapja szerint a paksiak "nehézfiúja" egyaránt ipponnal verte a montenegrói Radulovicot, a grúz Handzsaliasvilit és az orosz Gladkovot, ám a döntőben kikapott a vb-második fehérorosz Ribaktól.
okt. 15
12:23
Labdarúgás: Fazekas László hatvanadik születésnapját ünnepli (She)
A mai napon ünnepli hatvanadik születésnapját az egykori kiváló válogatott játékos, Fazekas László. A legendát Kisteleki István meghívta a Magyarország-Görögország Eb-selejtezőre is, ahol hivatalosan is felköszönthetik.
okt. 15
12:29
Távozott posztjáról a olimpiai bizottság elnöke (Behaviour)
Lemondott tisztéről a grúz olimpiai bizottságnak az ország vezetésével szemben politizáló elnöke. Az arrafelé ismert üzletembernek számító, tévétársaságot is tulajdonló Badri Patarkacisvili döntéséről levélben tájékoztatta Jacques Rogge-ot, a Nemzetközi Olimpiai Bizottság elnökét. Az 52 éves exelnök távozását azzal magyarázta, hogy "nem célszerű megtartani a posztot olyan körülmények között,…
okt. 15
12:34
McNeill sikere Las Vegasban (Behaviour)
Az amerikai George McNeill nyerte a profi golfozók legrangosabb sorozata, a US PGA Tour legutóbbi tornáját, a 4 millió dollár összdíjazású Las Vegas Opent. A sikeréért 720 ezer dollárral jutalmazott játékos magabiztosan, a második D. J. Trahant négy ütéssel megelőzve végzett az első helyen.
okt. 15
12:36
Dél-amerikai vb-selejtezők: Brazília döntetlennel kezdett (Behaviour)
A Ronaldinhóval és Kakával felálló brazil labdarúgó-válogatott első világbajnoki selejtezőmérkőzésén csak szerény, gól nélküli döntetlenre volt képes Kolumbiában.
okt. 15
13:01
Janics Natasa nem ment el Tatára (Metropol)
A kétszeres olimpiai bajnok kajakos, Janics Natasa, korábbi edzője, Fábiánné Rozsnyói Katalin invitálása ellenére nem jelent meg hétfőn a tatai edzőtáborban. A sportoló kijelentette, hogy a jövőben sem kívánja a mesteredző csoportjában folytatni felkészülését.
okt. 15
13:33
Másfél hónapig lehet jelölni a Nemzet Sportolója címre (Metropol)
November 28-ig lehet jelölést leadni a Nemzet Sportolója címre. Az olimpiai bajnok kalapácsvető, Zsivótzky Gyula szeptember 29-i halálával üresedett meg egy hely a címet birtokló 12 fős társaságban.
okt. 15
13:39
Hamburg: Guerrero a repülőtéren szenvedett combizomszakadást (She)
Körülbelül két hétig nem játszhat Paolo Guerrero, aki meglepő módon nem a pályán, hanem a repülőtéren szenvedett részleges combizomszakadást.
okt. 15
14:06
Szerdán egyeztetnek az aranypárosról (Behaviour)
Janics Natasa kétszeres olimpiai bajnok kajakos korábbi edzője, Fábiánné Rozsnyói Katalin invitálása ellenére nem jelent meg hétfőn a tatai edzőtáborban és a jövőben sem kívánja a mesteredző csoportjában folytatni felkészülését. Szerdán ugyanakkor egyeztetésre kerül sor a Kovács, Janics páros jövőjéről.
okt. 15
14:16
Labdarúgás: 58 éves korában elhunyt doktor Lévay Tibor (She)
Ötvennyolc éves korában elhunyt dr. Lévay Tibor, aki játékosként az NB I-ig jutott, később pedig sportvezetőként dolgozott - adta hírül az MLSZ hivatalos honlapja.
okt. 15
14:37
Lombard Pápa: szerződést bontottak Vituska Istvánnal (She)
Szerződést bontott Vituska Istvánnal a Lombard FC Pápa labdarúgócsapata - erről a klub hivatalos honlapja adott tájékoztatást.
okt. 15
14:39
Fedettpályás atlétikai Eb: 2011-ben Párizs a házigazda (She)
Az Európai Atlétikai Szövetség (EAA) hétfői döntése szerint 2011-ben Párizs rendezheti meg a fedettpályás kontinensviadalt.
okt. 15
15:14
Futballháború Togóban: Kanoutét csatos szíjjal ütötték (Infostart)
Valóságos háborúba torkollott a Togo-Mali labdarúgó Afrika Kupa selejtezőmérkőzés, amelynek végén sok embert kellett kórházba szállítani. Több, Európában játszó mali klasszis is megsérült.
okt. 15
15:47
Birkózott a bokszoló, bocsánatot kért a klubja (Behaviour)
A japán Kameda Dajki klubja bocsánatot kért bokszolója súlyos sportszerűtlenségei miatt, amelyeket a Najto Dajszuke elleni légsúlyú világbajnoki címmérkőzésen követett el csütörtökön.
okt. 15
16:07
Rögbi-vb: Harry herceg lehet az angol válogatott kabalája (She)
Harry herceg reméli, hogy személyes jelenlétével hozzásegítheti címe megvédéséhez az angol válogatottat a franciaországi rögbi-világbajnokságon, amelynek szombati döntőjében a dél-afrikaiakkal találkoznak a szigetországiak.
okt. 15
16:18
Speciális olimpia: hazaérkeztek a sanghaji magyar hősök (She)
Hazaérkezett az összesen 52 aranyérmet nyert 68 fős magyar csapat a Sanghajban rendezett XII. nyári speciális olimpiáról.
okt. 15
16:35
Beckenbauer már a németek Eb-győzelméről beszél (Behaviour)
Már a német labdarúgó-válogatott Európa-bajnoki győzelméről beszél Franz Beckenbauer azután, hogy Joachim Löw együttese szombaton biztosította a helyét a jövő évi, osztrák-svájci közös rendezésű kontinenstornán.
okt. 15
17:36
Tenisz, Spanyolország: kitüntették Rafael Nadalt Madridban (She)
Kitüntették Rafael Nadalt: a világranglistán második teniszező "Madrid Aranyérmét" vehette át hétfőn a spanyol fővárosban.
okt. 15
18:14
Tenisz, Madrid: magabiztos sikerrel kedzett Murray és Del Potro (She)
Az esélyesek sikereivel kezdődött meg a 2,45 millió dollár összdíjazású fedettpályás madridi férfi tenisztorna. A viadal, amelyet tavaly a svájci Roger Federer nyert meg, a Mestersorozat nyolcadik állomása.
okt. 15
19:17
Jégkorong ob I: 4-3-ra nyert a Ferencváros Csíkszeredán (She)
Az FTC-Éreskújvár egy találattal, 4-3-ra nyert a HC Csíkszereda otthonában a jégkorong ob I alapszakaszának hétfő esti mérkőzésén.
okt. 15
20:01
Tenisz, Zürich: könnyedén nyert Vaidisova és Golovin (She)
Az 1,34 millió dollár összdíjazású zürichi fedettpályás női tenisztorna első fordulójában a cseh Vaidisova és a francia Golovin is magabiztos sikerrel, szettveszteség nélkül nyert, előbbi a szlovén Srebotnik, utóbbi pedig az orosz Kirilenko legyőzésével jutott be a tizenhat közé.
okt. 15
20:55
Tenisz, Madrid: Markosz Bagdatisz is továbbjutott (She)
Alaposan megizzadt Markosz Bagdatisz a 2,45 millió dollár összdíjazású fedettpályás madridi férfi tenisztorna első fordulójában. A viadal, amelyet tavaly a svájci Roger Federer nyert meg, a Mestersorozat nyolcadik állomása.
okt. 15
21:05
A Milan a Chelsea-hez sem engedné el Kakát (Infostart)
Adriano Galliani, az AC Milan labdarúgócsapatának alelnöke cáfolta azokat a híreket, miszerint a Chelsea szeretné leigazolni Kakát, az együttes brazil irányítóját.
okt. 15
21:39
A Chelsea is csak álmodozhat Kakáról (Behaviour)
Adriano Galliani, az AC Milan labdarúgócsapatának elnöke cáfolta azokat a híreket, hogy a Chelsea (is) szeretné leigazolni Kakát, az együttes brazil klasszisát.

Keresés