2007. október 9. kedd

okt. 9
0:11
Állati jó lazítani! (Blikk)
Szávay Ágnes, legjobb teniszezőnk életében először jutott el a fővárosi állatkertbe, ahol testvéreivel együtt simogatta, etette az állatokat.
okt. 9
0:15
Elbúcsúzik a pingpongsztár (Blikk)
Több mint két évtizedes szereplés után ma hivatalosan is elbúcsúzik a sportágtól Bátorfi Csilla (38).
okt. 9
0:19
Világbajnokot csinálnak belőle? (Blikk)
A riválisok szerint a Forma-1-es pontversenyt vezető újonccal kivételeznek, s úgy érzik, mindenféleképpen a britnek kell megnyernie a vb-t.
okt. 9
0:23
Fantasztikus a szegedi kézisrajt (Blikk)
Szeged - Még sosem rajtolt olyan jól a Bajnokok Ligájában a Pick férfi kézilabdacsapata, mint az idén. A szegediek két meccsen 68 gólt szereztek, és négy ponttal, százszázalékos teljesítménnyel vezetik csoportjukat.
okt. 9
0:27
Hirtelen halál! (Blikk)
Az Alba Volán a múlt hét végén négy nap alatt háromszor nem állt ki a HC Csíkszereda elleni magyar bajnokin, s a szövetség kizárta.
okt. 9
0:31
Tapasztalt edzőt keres a Siófok (Blikk)
Siófok - Továbbra sincs vezetőedzője a Siófok élvonalbeli focicsapatának, amely a 11. fordulóban 2-2-re végzett a Tatabánya otthonában. A klub vezetői szombaton menesztették Botos Antalt (56), akinek irányításával egy győzelmet, négy döntetlent és hat vereséget könyvelhetett el az utolsó előtti helyen álló klub.
okt. 9
0:35
Hetet egy meccsen (Blikk)
A Heerenveen brazil csatára hét gólt rúgott a Heracles hálójába, csapata 9-0-ra nyert, s ez holland rekord.
okt. 9
0:39
Gera: Visszavágunk Máltának! (Blikk)
Újabb nagy feladat vár Várhidi Péter (49) csapatára. Megfiatalított labdarúgó-válogatottunknak kell kitörölnie azt a szégyenfoltot, amely egy évvel ezelőtt Máltán érte a magyar labdarúgást.
okt. 9
0:43
Amerikai sakkper Polgár Zsuzsa ellen (Blikk)
Manhattan - Beperelték Polgár Zsuzsát és férjét, Paul Truongot. A manhattani bíróságon tárgyalják majd a kétszeres olimpiai bajnok magyar sakkozónő ügyét, akiről azt híresztelik, le akarta járatni riválisát.
okt. 9
6:30
Moratti Tottit akarta (Behaviour)
Massimo Moratti, az Internazionale labdarúgóklubjának elnöke és főrészvényese bevallotta, hogy szerette volna leigazolni Francesco Tottit, az AS Roma csillagát, de olyan heves ellenállásba ütközött a fővárosi klubnál, hogy letett a futballista megszerzéséről.
okt. 9
6:51
Várhidi és Gera szerint is Kakáé lesz az idei Aranylabda (Behaviour)
Várhidi Péter, a magyar labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya és Gera Zoltán csapatkapitány szerint is Kaká, az AC Milan brazil játékmestere kapja az idei Aranylabdát.
okt. 9
7:02
A szenegáli Diouf lemondta a válogatottságot (Behaviour)
Lemondta a válogatottságot El-Hadji Diouf a Premier League-ben szereplő Bolton Wanderers szenegáli labdarúgója. A 26 éves csatár azért nem kíván többé játszani a nemzeti együttesben, mert szerinte a szenegáli szövetség (FSF) nem "tiszteli" a válogatott futballistákat.
okt. 9
7:13
Visszaadta olimpiai érmeit a doppingoló atléta (Infostart)
Visszaszolgáltatta öt olimpiai érmét Marion Jones, miután maga ismerte be, hogy doppingszerekkel élt két éven keresztül.
okt. 9
9:48
NHL: leukémiás a Toronto sztárcsatára, Jason Blake (She)
A leukémia egy ritka, de szerencsére nem halálos módosulását fedezték fel Jason Blake-nél, az észak-amerikai profi jégkorongligában (NHL) szereplő Toronto Maple Leafs sztárcsatáránál.
okt. 9
9:58
Sztoicskov távozott a Celta Vigótól (Behaviour)
Családi okokra hivatkozva lemondott posztjáról Hriszto Sztoicskov, a spanyol másodosztályban szereplő Celta Vigo labdarúgócsapatának vezetőedzője. "A szüleim nincsenek itt, a feleségem és a gyermekeim Barcelonában vannak. Mindenképpen egy szép eredmény után szerettem volna bejelenteni a távozásomat, ezért vártam eddig" - nyilatkozta a játékosként aranylabdás bolgár szakember. A Celta szombaton a…
okt. 9
10:36
NFL: véget ért Jake Delhomme szezonja (She)
Ebben a szezonban már biztosan nem lép pályára Jake Delhomme, a profi amerikaifutball-bajnokságban (NFL) szereplő Carolina Panthers irányítója.
okt. 9
11:28
Beszólt edzőjének a sztárcsatár (Infostart)
Nem érdekli Michael Owent, hogy klubedzője, Sam Allardyce azt akarja, a csatár ne lépjen pályára az angol válogatott következő két mérkőzésén.
okt. 9
12:01
Cordoba nem játszik a válogatottban, amíg Pinto a kapitány (Behaviour)
Iván Cordoba, az Internazionale kolumbiai labdarúgója kijelentette: addig nem lép pályára a válogatottban, amíg Jorge Luis Pinto a szövetségi kapitány. "A Copa America után világosan elmondtam, mi az álláspontom, ez továbbra sem változott" - mondta a nemzeti csapat korábbi kapitánya, aki a dél-amerikai kontinensviadalon sok más társával egyetemben összeveszett az öntörvényűnek tartott trénerrel.
okt. 9
12:23
Fináléban a romák (Behaviour)
A magyar cigány labdarúgó-válogatott bejutott a fináléba a horvátországi Splitben zajló nyolccsapatos Világkupán. Az együttes az elődöntőben könnyedén, 3-0-ra nyert a házigazdák ellen. A magyarok a csoportküzdelmek során 3-0-ra legyőzték a szlovéneket, majd 7-0-ra kiütötték az osztrákokat, a brazil csapat pedig - az utolsó mérkőzésre - már ki sem állt ellenük.
okt. 9
12:27
Cordoba nem játszik a válogatottban, amíg Pinto a kapitány (She)
Iván Cordoba, az Internazionale kolumbiai labdarúgója kijelentette: addig nem lép pályára a válogatottban, amíg Jorge Luis Pinto a szövetségi kapitány.
okt. 9
12:28
Döntőbe jutott a magyar csapat a Cigány Világkupán (Metropol)
A magyar cigány labdarúgó-válogatott bejutott a fináléba a horvátországi Splitben zajló Világkupán. A tornán nyolc csapat indult, s a magyar együttes idáig minden ellenfelét fölényesen legyőzte.
okt. 9
13:35
UEFA Kupa: elkerülték egymást a magyar érdekeltségű csapatok (Infostart)
Elkerülték egymást a magyar érdekeltségű csapatok a labdarúgó UEFA Kupa keddi csoportsorsolásán.
okt. 9
13:47
London 2012: szennyezett a kenus olimpiai helyszín (She)
A víz szennyezettsége miatt megváltozhat a 2012-es londoni olimpia kenus szlalom-versenyeinek helyszíne.
okt. 9
14:51
Műkorcsolya, Oroszország: Jelena Berezsnajának fia született (She)
Fia született a műkorcsolyázó olimpiai bajnok orosz Jelena Berezsnajának.
okt. 9
16:20
Elvi okokból nem focizik Izraelben a német válogatott játékos (Infostart)
Németországi zsidók szervezete azt követeli, hogy zárják ki az utánpótlás-válogatottból Ashkan Dejagah iráni születésű labdarúgót, mivel megtagadta a játékot Izrael ellen.
okt. 9
16:48
Így kezelik Szávay lábát (Blikk)
okt. 9
16:50
Különleges kezelést kap Szávay Ágnes (Blikk)
Budapest - Még eléggé fáj a combom - szorította össze a fogait Szávay Ágnes (18), miközben speciális műszerekkel kezelték az izomsérülését. A világranglistán huszadik helyen álló magyar teniszező valószínűleg nem indul a hét végén kezdődő zürichi tornán - most az a legfontosabb a számára, hogy teljesen felépüljön. Ágit a Blikk is elkísérte a Fájdalom Ambulanciára, ahol mindent megtesznek a…
okt. 9
18:51
Németország: Tim Borowskinak ki kell hagynia az Eb-selejtezőket (She)
Sérülése miatt nem játszhat a német labdarúgó-válogatott Írország és Csehország elleni Európa-bajnoki selejtezőin Tim Borowski.
okt. 9
18:52
Talmácsi Gábor könyvet írt (Metropol)
Hamarosan megjelenik Talmácsi Gábor önéletrajzi könyve, „Az életem 200 felett..." címmel. A gyorsaságimotoros-világbajnokságon a 125 kcm-esek között szereplő magyar klasszis írása november 20-án kerül az olvasókhoz.
okt. 9
19:24
MLSZ-fegyelmi határozatok (Metropol)
A Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) fegyelmi bizottsága egy, illetve két bajnoki mérkőzéstől tiltotta el a Soproni Liga 11. fordulójában kiállított játékosokat.
okt. 9
19:26
Speciális olimpia: újabb öt magyar arany, ezüstös kosarasok (Metropol)
Újabb öt aranyat, továbbá hat ezüst- és négy bronzérmet nyertek a magyar speciális olimpikonok a Sanghajban zajló XII. nyári világjátékok keddi versenynapján.
okt. 9
19:28
Ligakupa: a Fehérvár csapata hazai pályán győzte le a Paksot (She)
A Fehérvár hazai pályán győzte le a Paks együttesét a Ligakupa hatodik fordulójának második keddi mérkőzésén.
okt. 9
20:14
Bátorfi-búcsúztató: közönségszórakoztató játék és kínai győzelem a Körcsarnokban (Metropol)
A világbajnok kínai női asztalitenisz-válogatott barátságos mérkőzésen 3-0-ra legyőzte az Eb-címvédő magyar csapatot a Körcsarnokban, annak a gálának a keretében, amelyen a hazai szövetség ünnepélyesen elbúcsúztatta az aktív játéktól idén visszavonult Bátorfi Csillát.
okt. 9
20:52
Labdarúgás: gólbírók is közreműködnek a klub-vb-n (She)
A Nemzetközi Labdarúgó Szövetség (FIFA) stratégiai bizottsága kedden úgy határozott, hogy a decemberi, Japánban megrendezésre kerülő klub-világbajnokságon két gólbíró is segíti a játékvezető munkáját.
okt. 9
21:03
Holland hatalomátvétel készül a Chelsea-nél? (Infostart)
Holland források szerint Henk ten Cate érkezése csak az első lépés lehet a Chelsea-nél a németalföldi invázió előtt. Az MTK egykori edzőjét holland labdarúgók is követhetik Londonba, majd jövő nyáron Frank Rijkaard vezetőedzőként csatlakozhatna a csapathoz.
okt. 9
21:43
Sakk BEK: tizedik lett a Nagykanizsa (Metropol)
Az Aqua Profit Nagykanizsa a 10., a Csuti SK Zalaegerszeg a 25. helyen végzett a törökországi Kemerben a sakkozó Bajnokcsapatok Európa Kupáján.
okt. 9
22:42
Nem kellene keresztre feszíteni Didát! (Infostart)
Gianluigi Buffon is kifejtette a véleményét kapustársa, Dida ügyéről. Mint ismert, a múlt heti, glasgow-i BL-mérkőzés utolsó percében egy a pályára beszaladó szurkoló éppen csak megérintette a brazil arcát. Dida összeesett, majd hordágyon vitette le magát a pályáról. Az UEFA vizsgálatot kezdeményezett a színészkedő kapus ellen.
okt. 9
22:53
Anglia: Wes Brown sérülés miatt nem játszhat a selejtezőn (She)
Térdsérülés miatt nem játszhat Wes Brown az angol válogatottban az Észtország elleni Európa-bajnoki selejtezőn.

Keresés