2007. november 2. péntek

nov. 2
0:08
Kezd leszakadni a Barcelona (Infostart)
Az előző szezonban ezüstérmes Barcelona 1-1-es döntetlent játszott az újonc Valladolid otthonában a spanyol labdarúgó-bajnokság 10. fordulójában.
nov. 2
0:19
Martina Hingis kokainozott (Blikk)
Pozitív lett Martina Hingis doppingtesztje, de a teniszező tagadja a vádakat
nov. 2
0:23
Talma várja a rajtot (Blikk)
Vidáman, a feszültség legkisebb jele nélkül készül idei utolsó nagy csatájára Talmácsi Gábor
nov. 2
0:27
Senkinek sem kell a Fradi? (Blikk)
A klub ingatlanára még mindig nem érkezett érvényes pályázat
nov. 2
7:30
Ökölvívó-vb, Chicago: Szellő Imre kikapott orosz ellenfelétől (She)
A már korábban olimpiai kvótát szerző Szellő Imre vereséget szenvedett a 81 kg-os súlycsoportban a chicagói ökölvívó-világbajnokságon.
nov. 2
7:35
Serie A: Renzo Ulivieri lett a Reggina csapatának új edzője (She)
Sikerült megállapodnia a Reggina vezetőinek Renzo Ulivierivel, így a 66 éves szakember irányítja a jövőben a klub szakmai munkáját.
nov. 2
8:21
Játékvezetés: Mészáros István a strandlabdarúgó vb-n bíráskodik (She)
Újabb megtisztelő feladatot kapott egy magyar játékvezető: Mészáros István ugyanis a strandlabdarúgó vb-n fog bíráskodni - adta hírül az MLSZ hivatalos honlapja.
nov. 2
13:32
Alonso szakított a McLarennel (Infostart)
Fernando Alonso szerződést bontott jelenlegi csapatával, a Forma-1-es McLaren-Mercedes istállóval. Ezt hivatalosan is megerősítette a wokingi csapat.
nov. 2
14:14
Valenciai GP: Talmácsi hatalmas csatában második az első időmérőn (Infostart)
Talmácsi Gábor - legnagyobb riválisa, a spanyol Hector Faubel mögött - a második helyen végzett a gyorsaságimotoros-világbajnokság 125 kcm-es géposztályának első időmérőedzésén, a szezonzáró Valenciai Grand Prix-n.
nov. 2
16:22
Alonso szakított a McLarennel (Infostart)
Fernando Alonso szerződést bontott jelenlegi csapatával, a Forma-1-es McLaren-Mercedes istállóval. Ezt hivatalosan is megerősítette a wokingi csapat.
nov. 2
17:33
Börtön a gyermekmolesztáló brit teniszedzőnőnek - tanítványa alsóneműjét hordta (Behaviour)
Csaknem három év börtönre ítélték az egyik leghíresebb brit női teniszedzőt, amiért szexuális viszonyt folytatott egy 13 éves lánytanítványával. Claire Lyte a Loughborough-i Lawn Tennis Academy edzőjeként ismerkedett meg a lánnyal 2005-ben. Hónapokon belül feltűnt, hogy sokat időznek együtt a sporttelep eldugott zugaiban meg a leányöltözőben, hasonlóan öltözködtek és egyforma frizurát viselnek. A…
nov. 2
18:05
Talmácsi hatalmas csatában második az első időmérőn (Behaviour)
Talmácsi Gábor - legnagyobb riválisa, a spanyol Hector Faubel mögött - a második helyen végzett a gyorsaságimotoros-világbajnokság 125 kcm-es géposztályának első időmérőedzésén, a szezonzáró Valenciai Grand Prix-n. Az összetett pontversenyben élen álló magyar pilóta és Faubel végig hatalmas csatát vívott. Még a kezdés előtt Stefano Favaro, Talmácsi menedzsere megjegyezte: szombatra kisebb esőt…
nov. 2
19:40
Tenisz, Párizs: az argentin David Nalbandian elődöntős (She)
Az argentin David Nalbandian három játszmában legyőzte az ötödik helyen kiemelt spanyol David Ferrert, így bejutott az elődöntőbe a 2,08 millió euró összdíjazású párizsi férfi tenisztornán, a Mestersorozat utolsó állomásán. (MTI)
nov. 2
20:07
Férfi röplabda NB I-es ligabajnokság: sima hazai győzelmek (Metropol)
A Kazincbarcika és a Kecskemét is könnyedén nyert hazai környezetben a férfi röplabda NB I-es ligabajnokságban.
nov. 2
20:09
Junior vívó Eb: Antal Edina aranyérmes (Metropol)
Aranyérmet szerzett a párbajtőröző Antal Edina a prágai junior vívó Európa-bajnokságon. A viadal honlapjának tanúsága szerint Antal a dán Buchter (15-8), az orosz Kocsnyeva (15-11), az ukrán Blohina (15-7), az izraeli Ferdman (15-12) és a lengyel Nelip (15-9) legyőzésével került be a döntőbe, ahol az ukrán Anfisza Pocskalova ellen nyert, 15-11-re.
nov. 2
20:13
Férfi röplabda ligabajnokság: sima hazai győzelmek (She)
A Kazincbarcika és a Kecskemét is könnyedén nyert hazai környezetben a férfi röplabda NB I-es ligabajnokságban. (MTI)
nov. 2
20:18
Kézilabda: fontos rangadót nyert a Vác a Vasas ellen (She)
A jól kezdő váciak ellen a Vasasnak negyedóra kellett, míg védekezését összerendezte, ennek sikerét bizonyítja, hogy a mérkőzés hajrájáig az angyalföldieknél volt az előny. Az utolsó percekben azonban fáradni látszott az angyalföldi hölgykoszorú, és a lelkes közönség által támogatott váciak fordítani tudtak, és ezzel roppant fontos két bajnoki pontot szereztek.
nov. 2
20:30
Várhidi a Manchester United sikerére számít (Infostart)
Szombaton délután szuperrangadót rendeznek az angol labdarúgó-bajnokságban. A listavezető Arsenal a címvédő Manchester United csapatát fogadja 13 óra 45 perctől.
nov. 2
21:10
Jégkorong ob I: kétgólos dunaújvárosi győzelem (Metropol)
A Dunaújváros hazai környezetben két góllal nyert az Újpest ellen a jégkorong ob I pénteki mérkőzésén.
nov. 2
21:21
Ismét élen a Honvéd (Infostart)
A Honvéd 2-0-ra győzött a Vasas ellen az Illovszky Rudolf Stadionban a labdarúgó NB I 13. fordulójában.
nov. 2
21:26
Anglia: Ferguson szerint olcsóbb jegyekre van szükség (She)
Sir Alex Ferguson a hétvégi Arsenal-Manchester United rangadó előtt nem csak a taktikáról ejtett szót. Véleménye szerint a londoni Emirates Stadionban túl magasak a jegyárak, és ez hosszútávon nem tesz jót a sportágnak, mert a játék legfontosabb szereplői továbbra is a szurkolók.
nov. 2
21:32
Vízilabda ING Ob I: Újpest magabiztos győzelme idegenben (She)
Az Újpest magabiztos játékkal, nyolc góllal nyert az újonc Fehérvár vendégeként a vízilabda ob I pénteki összecsapásán. Petrovics Mátyás csapata, miután a bajnokságot két vereséggel kezdte, ezzel a sikerrel sorozatban negyedik győzelmét aratta a 2007-2008-as szezonban. A Fehérvár hatodik vereségét szenvedte el.
nov. 2
21:53
Jégkorong ob I: két góllal nyert a DAB az Újpest ellen (She)
A Dunaújváros két góllal nyert az Újpest ellen a jégkorong ob I pénteki mérkőzésén. A hazai környezetben jégre lépő újvárosiak főleg a harmadik harmadban nyújtott teljesítményüknek köszönhetik a sikert.
nov. 2
21:58
Kézilabda, női BL: Szkopjéban nyert a Lada Togliatti (She)
Pénteken két mérkőzést rendeztek a női kézilabda Bajnokok Ligája második fordulójában, orosz sikerekkel.
nov. 2
22:04
Tenisz, Párizs: Nadal is biztosította helyét a négy között (She)
A második helyen kiemelt spanyol Rafael Nadal bejutott az elődöntőbe a 2,08 millió euró összdíjazású párizsi férfi tenisztornán, a Mestersorozat utolsó állomásán. A mallorcai klasszis az orosz Mihail Juzsnyijt búcsúztatta. (MTI)
nov. 2
23:46
Női kosárlabda NB I: tizenöt ponttal jobb a Szekszárd a BEAC-nál (She)
Az Atomerőmű-Szekszárd hazai környezetben 15 ponttal nyert a BEAC-Újbuda ellen a női kosárlabda NB I-ben. Ezzel a sikerrel a hazai csapat megszerezte második győzelmét, míg a vendégek három mérkőzésüket követően is nyeretlenek.
nov. 2
23:57
Ha így megyek, nyerek! (Blikk)
A gyorsaságimotoros-vb 125 köbcentis kategóriájának éllovasa tudja a döntő csata helyszínének trükkjeit, és ezeket megosztja a Blikk olvasóival is
nov. 2
23:59
Bajzát duplával üzent a liláknak (Blikk)
Bombaformában van Bajzát Péter, a Győr csatára

Keresés