2007. november 7. szerda

nov. 7
0:34
Vízglória, korona, üdvrivalgás, tapsvihar, Himnusz…. a világbajnok Talmácsinak (Behaviour)
Szinte királyi fogadtatásban részesült tegnap kora délután Talmácsi Gábor, miután hazaérkezett. Járt is neki a szurkolók elismerése, hiszen a 2007-es esztendőben ő lett a gyorsasági motorversenyzés 125 kcm-es királya. Több ezren várták Talmát, aki meghatódva csak annyit tudott mondani: minden álmom megvalósult.
nov. 7
6:21
Talma-láz (Blikk)
Óriási felhajtással fogadták tegnap kora délután Talmácsit
nov. 7
6:23
Ő a felelős Zava haláláért (Blikk)
Gondos orvosi kezeléssel megmenthették volna a focistát
nov. 7
8:16
AHL: büntetőkkel nyert az Iowa Stars, Vas János gólpasszt adott (She)
Az AHL, a második számú észak-amerikai jégkorong-bajnokságnak számító liga alapszakaszában hazai pályán büntetőkel nyert az Iowa Stars, Vas János (képünkön) együttese. A magyar légiós ezúttal is remek játékkal, ráadásként egy gólpasszal segítette együttesét az újabb sikerhez.
nov. 7
8:17
Peking 2008: még mindig bizonytalan a sajtószabadság (Metropol)
Egy New York-i székhelyű, emberi jogokat felügyelő szervezet szerint a pekingi játékok közeledtével a Nemzetközi Olimpiai Bizottságnak (NOB) nyomást kellene gyakorolnia Kínára, hogy biztosítson teljes sajtószabadságot az ország területén tartózkodó külföldi újságíróknak.
nov. 7
8:27
Szávayra épül a válogatott (Blikk)
A női teniszválogatottban tündökölhet Szávay Ágnes (18)
nov. 7
8:33
Tenisz, WTA-világbajnokság: Ivanovics legyőzte Kuznyecovát (She)
A Madridban zajló, hárommillió dollár összdíjazású női WTA-világbajnokságon, a Piros csoportban a negyedik kiemelt szerb Ana Ivanovics (képünkön) három játszmában verte a másodikként rangsorolt orosz Szvetlana Kuznyecovát.
nov. 7
9:22
A Real Madrid Beckham Galaxyjával gálázna (Blikk)
A Real Madrid keresi lehetőségét, hogy megmérkőzhessen a Los Angeles Galaxyval
nov. 7
9:44
Wenger nem akar díszelőadást a századikon (Infostart)
Szerda este folytatódik a Bajnokok Ligája csoportköre, az E, F, G és H betűjelő csoportok csapatai negyedszer lépnek pályára. Különösen érdekesnek ígérkezik a Barcelona-Rangers, a Sporting-Roma és a Steaua-Sevilla mérkőzés.
nov. 7
10:23
BL: Rekordot döntött a Liverpool (Blikk)
A túlélésért küzdöttek, rekord lett belőle
nov. 7
11:31
Élesedik a konfliktus az Arsenal és a Manchester United között (Infostart)
Keményen bírálta az Arsenal menedzsere manchesteri kollégája javaslatát, miszerint maximalizálni kellene az egy klubban szerepeltethető külföldi játékosok számát. A Manchester United trénere azt is valószínűsítette, hogy a londoni klub tiltakozik majd leginkább javaslata ellen.
nov. 7
12:32
Már kaphatók jegyek a magyar-görög meccsre (Behaviour)
Szerdán délelőtt megkezdődött a jegyárusítás a Puskás Ferenc Stadionban november 21-én, 20:15 órától sorra kerülő Magyarország-Görögország labdarúgó Európa-bajnoki selejtezőre. A hazai szövetség honlapja szerint a belépőkhöz - immár hagyományos módon - az IBUSZ irodáiban és kirendeltségein lehet hozzájutni országszerte. A jegyek nagy része 1500 forintos egységáron vásárolható meg, csak a…
nov. 7
12:53
NHL: Eric Lindros csütörtökön bejelenti a visszavonulását? (She)
Eric Lindros, az észak-amerikai profi jégkorongliga (NHL) sztárja, 1995 legértékesebb játékosa (MVP), és a 2002-es téli olimpia (Salt Lake City) bajnoka kanadai sajtóértesülés szerint csütörtökön bejelenti visszavonulását.
nov. 7
13:16
Újabb doppingoló kerekes vallott színt (Behaviour)
Bo Hamburger személyében újabb dán profi kerékpáros ismerte be, hogy rendszeresen doppingolt. A tavaly visszavonult, 37 éves sportoló szerdán megjelent könyvében azt írja, hogy 1995-től 1997-ig minden élversenyző használt EPO-t, köztük ő is. A 2001-ben az elsők között vérdoppinggal lebukott Hamburger honfitársa, az 1996-ban Tour de France-győztes Bjarne Riis ugyancsak idén vallotta be, hogy EPO-…
nov. 7
13:37
Újabb dán kerekes ismerte be, hogy doppingolt (Metropol)
Bo Hamburger személyében újabb dán profi kerékpáros ismerte be, hogy rendszeresen doppingolt. A tavaly visszavonult, 37 éves sportoló szerdán megjelent könyvében azt írja, hogy 1995-től 1997-ig minden élversenyző használt EPO-t, köztük ő is.
nov. 7
13:44
Abramovics a leggazdagabb, Beckham csak 45. (Behaviour)
Roman Abramovics vezeti az angol FourFourTwo magazinnak a Nagy-Britanniában labdarúgással foglalkozó 100 leggazdagabb személyről összeállított listáját, amelyen mindössze 14 játékos található. A Chelsea tulajdonosa 10,8 milliárd fonttal magasan első, a második Joe Lewis (Tottenham Hotspur) csak negyedennyi (2,8 milliárd) vagyonnal rendelkezik. Bernie Ecclestone, a Forma-1 mindenható ura a…
nov. 7
13:57
Beckham a 45. leggazdagabb az angol fociban (Blikk)
Mindössze 14 játékos található a 100-as listán
nov. 7
13:59
Drágulással nyit a városligeti műjégpálya (Behaviour)
A tavalyinál 70-100 forinttal drágább belépő árakkal, a korábbi évek nyitva tartási rendjével, pénteken délután megnyitja kapuit a városligeti műjégpálya. Bartha László, az intézmény igazgatója szerdai tájékoztatóján elmondta, hogy a várhatóan március 2-ig tartó jégszezonban a rossz csővezetékek miatt 23 méterrel rövidebb lesz a jégfelület. Emellett az első néhány hétben még csökkentett…
nov. 7
14:26
London 2012: bemutatták az új Olimpiai Stadion terveit (Behaviour)
A 2012-es londoni játékok szervezői bemutatták az új Olimpiai Stadion terveit. A 2008 és 2011 között megépülő aréna - a megnyitó és a záróünnepély, illetve az atlétikai versenyek színhelye - 80 ezer fő befogadására is alkalmas lehet: 25 ezer állandó ülés lesz benne, további 55 ezren pedig egy ideiglenesen felállítható, emeletes lelátón foglalhatnak helyet. A 496 millió fontból megvalósuló,…
nov. 7
15:06
Fradi-pálya: ötödször (Infostart)
Ötödik alkalommal is kiírja a pályázatot az FTC hat plusz két hektáros Üllői úti ingatlanegyüttesének értékesítésére a Kincstári Vagyoni Igazgatóság.
nov. 7
15:49
Bemutatták az új londoni olimpiai stadion terveit - nézze meg! (Infostart)
A 2012-es londoni ötkarikás játékok szervezői bemutatták az új Olimpiai Stadion terveit.
nov. 7
17:27
Alonso volt tesztpilótájával cserélhet csapatot (Infostart)
Egyre valószínűbb, hogy a kétszeres világbajnok Fernando Alonso a Forma-1-es Renault csapatnál folytatja pályafutását.
nov. 7
17:32
Csak "tiszta" versenyzők kaphatják meg Marion Jones érmeit (She)
Korábbi nyilatkozataival ellentétben Jacques Rogge, a Nemzetközi Olimpiai Bizottság (NOB) elnöke bejelentette: csak azok az atléták kaphatják meg a Marion Jones által visszaszolgáltatott érmeket, akikről biztosan állítható, hogy tisztán versenyeztek.
nov. 7
17:49
Davis-kupa: elképzelhető, hogy Tommy Haast megmérgezték (She)
Elképzelhető, hogy Tommy Haast megmérgezték a tenisz Davis Kupa szeptemberi elődöntője alatt - állítja Alexander Waske, aki szintén tagja volt az oroszok ellen szerepelt német válogatottnak Moszkvában.
nov. 7
17:55
Serie A: a Napoli szurkolóit eltiltották a palermói meccstől (She)
Nem engedik be a Napoli labdarúgócsapatának szurkolóit a Palermo elleni idegenbeli mérkőzésre a hatóságok. Ezt a nápolyi csoportok nemrégiben tapasztalt viselkedésével indokolták ? jelentette a Reuters brit hírügynökség.
nov. 7
18:07
BOM: elkészült az úgynevezett olimpiatörvény tervezete (She)
Elkészült az úgynevezett olimpiatörvény tervezetének előkészítésével az a munkacsoport, melyet a játékok magyarországi megrendezésének előmozdítására szerveződött civil mozgalom, a BOM hozott létre.
nov. 7
19:54
Torghelle négy kupameccsen nem játszhat (Metropol)
Felhívjuk előfizetőink figyelmét, hogy a 12:33-kor kiadott, Torghellét három kupameccsre eltiltották című anyagunkban az eltiltás mértékét - a dpa módosított közlése alapján - pontosítjuk négy mérkőzésre.
nov. 7
20:25
Kaposváron vérzett el a Ferencváros (Infostart)
Nem jutott be a legjobb nyolc közé a Ferencváros a labdarúgó Magyar Kupában, mivel 2-1-re kikapott a Kaposvár otthonában.
nov. 7
20:25
Női kézilabda Magyar Kupa: továbbjutott a Vác (She)
nov. 7
20:31
Tenisz, WTA-világbajnokság: Justine Henin ismét győzött (She)
nov. 7
21:31
Női kosárlabda Európa-kupa: szegedi és egerszegi vereség (She)
A Szeviép-Szeged és a Zala Volán-ZTE is vereséget szenvedett a női kosárlabda Európa Kupa első fordulójában. A csongrádiak a lengyel Gorzów, a zalaiak a szlovákiai Rózsahegyen kaptak ki. A SEAT Foton Győr csütörtökön játszik Lengyelországban.
nov. 7
22:25
Tenisz, WTA-világbajnokság: Serena Williams feladta (She)
Anna Csakvetadze legyőzte Serena Williamset a madridi női tenisz-világbajnokságon. Az amerikai teniszező 6:4-re elvesztett első szett után térdsérülés miatt feladta a további küzdelmet. Az orosz versenyző ezzel második mérkőzésén megszerezte első győzelmét. A folytatásban a francia Marion Bartoli helyettesíti az amerikai teniszezőnőt.
nov. 7
23:01
A padlóról állt fel az Inter, továbbjutott az Arsenal és a Man United (Infostart)
A Barcelona hazai pályán, Henry és Messi góljával, 2-0-ra nyert a Rangers ellen a labdarúgó Bajnokok Ligája negyedik fordulójában. Továbbra is száz százalékos a Manchester United, mivel 4-0-ra győzte le a Dinamo Kijevet, így már biztosan továbbjutott. Szintén biztosította helyét a nyolcaddöntőben az Arsenal. Az Inter kétgólos hátrányból fordított, és diadalmaskodott a CSZKA Moszkva ellen. A Roma a…

Keresés