2007. november 26. hétfő

nov. 26
6:05
Bravó, Madár! (Blikk)
Erdei Zsolt mérlege hibátlan (27-0) maradt!
nov. 26
6:07
Ezrek ünnepeltek Talmácsival (Blikk)
Hatalmas bulit csapott Gábor a Talmageddonon
nov. 26
6:29
A brazil zsenit a csapat is segíti (Behaviour)
Kaká, az AC Milan brazil labdarúgója, aki az idén a legfőbb esélyese az Aranylabda elnyerésének, azt mondta, minden futballista arról álmodik, hogy egyszer övé legyen a trófea.
nov. 26
6:31
Pelé kap még egy vb címet (Behaviour)
A brazil futball-legenda Pelé mellett további 121 világbajnoki fináléba bejutó, de azt külöböző okokból kihagyó játékos kap utólag aranyérmet a Nemzetközi Labdarúgó Szövetség (FIFA) döntése alapján.
nov. 26
6:34
A dél-afrikaiak nem akarnak nyitómeccset játszani (Behaviour)
Carlos Alberto Parreira, a házigazda dél-afrikai válogatott szövetségi kapitánya kijelentette: nem szeretné, ha csapata játszaná a nyitómeccset a 2010-es világbajnokságon.
nov. 26
7:09
NBA: négy vendégsiker mellett csak a Toronto nyert hazai pályán (She)
Nem termett sok babér a hazai csapatoknak az észak-amerikai profi kosárlabda-bajnokság (NBA) legutóbbi játéknapján.
nov. 26
7:14
NHL: a New York Rangers otthonában nyert a Dallas Stars (She)
Három hazai és egy vendégsiker született az észak-amerikai profi jégkorong-bajnokság (NHL) legutóbbi játéknapján.
nov. 26
9:21
Dél-Afrika: meggyilkoltak egy egykori osztrák futballistát (She)
Gyilkosság áldozata lett a világbajnoki selejtezőcsoportok sorsolásának helyszínén, Durbanben egy volt osztrák élvonalbeli futballista.
nov. 26
9:27
Ronaldo elégedett a visszatéréssel (Behaviour)
Elégedett volt teljesítményével Ronaldo, az AC Milan brazil labdarúgója, aki sérüléséből felépülve a hétvégén először lépett pályára az olasz bajnokságban. "Hosszú volt a kihagyás, ehhez képest jól alakultak a dolgok. Akadtak lehetőségeim, egyszer a kapufát is eltaláltam, kezdetnek nem rossz" - értékelt a Cagliari ellen 2-1-re megnyert vasárnapi összecsapás után.
nov. 26
9:33
Görögország: kőzápor után sérült meg a Panioniosz edzője (She)
Ismeretlen tettesek kövekkel dobálták meg vasárnap este a görög élvonalbeli Panioniosz buszát, melynek következtében megsérült Ewald Lienen, a labdarúgócsapat vezetőedzője.
nov. 26
11:05
Matthäus szakított Budapesten élő feleségével, Marijanával (She)
Különvált a feleségétől, Marijana Koszticstól Lothar Matthäus, a magyar labdarúgó-válogatott korábbi szövetségi kapitánya. Mint köztudott, Matthäus annak idején részben azért is vállalta el a válogatott irányítását Magyarországon, mert Marijana Kosztics Budapesten élt.
nov. 26
11:27
Bundesliga II: Guido Buchwaldot menesztette az Alemannia Aachen (She)
Menesztette a német másodosztályú labdarúgó-bajnokságban szereplő Alemannia Aachen együttese Guido Buchwald vezetőedzőt, miután az együttes 1-0-ra kikapott az Augsburgtól.
nov. 26
12:06
Anglia: Billy Davies menedzser távozott a Derby Countytól (She)
HÉtfőn délelőtt tárgyalt Adam Pearson klubelnökkel, majd otthagyta az élvonalbeli Derby County futballcsapatát Billy Davies menedzser.
nov. 26
12:22
Formula?1: egyelőre nem lesz Prodrive a száguldó cirkuszban (She)
A korábbi tervekkel ellentétben nem indít csapatot a 2008-as Formula?1-es szezonban a Prodrive ? jelentette be David Richards, az új istálló csapatfőnöke (képünkön). Az okok: jogi aggályok és az új, de még nem létező concorde-szerződés.
nov. 26
12:32
Mindkét meccsen papírforma győzelem született a női élvonalban (She)
A Miskolc és a BSE is simán, esélyeshez méltóan nyert idegenben a női NB I Liga Kiemelt-csoportjában, az alapszakasz 6. fordulójában. A borsodiak Kaposváron, a fővárosiak pedig Tatabányán győztek három játszmában.
nov. 26
12:43
Brazília: legalább hét halottja van a stadionbalesetnek (She)
Legalább hét ember meghalt, több tucatnyian pedig megsérültek, amikor a brazíliai Salvador városában összeomlott a lelátó egy része egy labdarúgó-mérkőzésen ? közölte a helyi tűzoltóság.
nov. 26
13:32
Távozik a Derby County edzője (Behaviour)
Billy Davies, az angol labdarúgó Premier League-ben szereplő Derby County vezetőedzője hétfőn távozott posztjáról. A klubvezetők közös megegyezéssel bontották fel a szakember szerződését, két nappal azután, hogy a gárda bajnoki mérkőzésen 2-0-ra kikapott a Chelsea-től, s így továbbra is a táblázat utolsó helyén áll.
nov. 26
14:30
A pólószövetség a Kósz-ügyről (Behaviour)
A Magyar Vízilabda Szövetség - mivel nincs a tények ismeretének birtokában - jelenleg nem kíván állást foglalni az olimpiai bajnok Kósz Zoltán ügyében. Ezt az MTI-hez eljuttatott hétfői közleményében szögezte le az MVLSZ. A dokumentum szerint az elnökség éppen ezért megvárja, amíg az illetékes hatóságok lezárják a vizsgálatot. Amint ez megtörténik, a testület legközelebbi, december 13-i ülésén…
nov. 26
14:35
Ciprus: meghosszabbította szerződését a szövetségi kapitány (She)
A Ciprusi Labdarúgó-szövetség (CFA) meghosszabbította Angelosz Anasztasziadisz szövetségi kapitány szerződését.
nov. 26
14:36
A spanyolok megvédték címüket (Behaviour)
Spanyolország futsal-válogatottja megvédte Európa-bajnoki címét a portugáliai kontinenstornán. Az Európai Labdarúgó Szövetség honlapjának tanúsága szerint a fináléban a spanyolok a 2003-as bajnok olaszokat győzték le 3-1-re, ezzel a hatodik Eb-n negyedszer diadalmaskodtak.
nov. 26
15:23
Mourinho és Klinsmann is bejelentkezett az angol kapitányi címért (Infostart)
Meggondolta magát José Mourinho: a hírek szerint a portugál tréner mégis érdeklődik az angol válogatott szövetségi kapitányi posztja iránt. Közben Jürgen Klinsmann is jelezte: szívesen lenne Steve McClaren utódja.
nov. 26
16:26
Férfi tenisz-világranglista: Roger Federer kétszáz hete az élen (She)
Roger Federer hétfőtől megszakítás nélkül kétszáz hete vezeti a férfi teniszezők hagyományos világranglistáját.
nov. 26
16:47
Formula?1: Adrian Sutil már biztosan nem megy a McLarenhez (She)
Megdőlt az a teória, hogy a McLaren-Mercedes Formula?1-es csapata a tehetséges, fiatal versenyzőt, Adrian Sutilt (képünkön) szerződteti Lewis Hamilton mellé, a távozó Fernando Alonso helyére. A német pilóta bejelentette: nem hagyja el a Spyker csapat jogutódját, a Force Indiát, 2008-ban is ennél az istállónál versenyez majd.
nov. 26
17:09
Vb-2018: ?előselejtező? a pályázó országok között (She)
A Nemzetközi Labdarúgó-szövetség azt tervezi, hogy az olimpiák mintájára ezentúl ?előselejtezőt? rendez a világbajnokságra pályázó országok körében, hogy a végső döntésre már csak a legerősebbek maradjanak.
nov. 26
17:53
Nincs bizonyíték arra, hogy megmérgezték a német teniszezőt (Infostart)
A Nemzetközi Tenisz Szövetség (ITF) vizsgálata szerint nem bizonyítható, hogy megmérgezték volna Tommy Haast, a német játékost szeptemberben, az Oroszország elleni Davis Kupa-elődöntőben.
nov. 26
17:58
Tenisz: nem bizonyítható Tommy Haas mérgezése (She)
A Nemzetközi Tenisz Szövetség (ITF) vizsgálata szerint sem bizonyítható, hogy megmérgezték volna Tommy Haast, a németek kiváló játékosát szeptemberben, az Oroszország elleni Davis Kupa-elődöntőben.
nov. 26
18:30
Anglia: Rooney jövő hétfőn már játszhat a Fulham ellen (She)
Jövő hétfőn ismét játszhat Wayne Rooney (képünkön), a Manchester United sztárlabdarúgója.
nov. 26
18:52
Bajnokok Ligája: Filippo Inzaghi nem játszhat a Benfica ellen (She)
Filippo Inzaghinak, az AC Milan olasz válogatott támadójának ki kell hagynia a piros-feketék szerdai lisszaboni Bajnokok Ligája-csoportmérkőzését a Benfica ellen.
nov. 26
18:57
Olaszország: menesztették a Palermo vezetőedzőjét (She)
A Juventus elleni vasárnapi 5-0-ás vereséget követően menesztették Stefano Colantuonót, az olasz élvonalban szereplő Palermo labdarúgócsapatának vezetőedzőjét.
nov. 26
19:23
Félbeszakadt a Sopron-MTK meccs (Infostart)
A Sopron-MTK Soproni Liga találkozót a 38. percben, 1-0-s vendégvezetésnél a hatalmas havazás miatt Mészáros István játékvezető félbeszakította.
nov. 26
19:23
NFL: lábon lőtték a Washington Redskins sztárjátékosát (She)
Miami közeléhez fekvő otthonánál meglőtték Sean Taylort, a profi amerikaifutball-ligában (NFL) szereplő Washington Redskins sztárját.
nov. 26
19:41
A hatalmas havazás miatt félbeszakadt a Sopron-MTK találkozó (Behaviour)
A labdarúgó Soproni Liga őszi szezonjának utolsó mérkőzésén az MTK 1-0-ra vezetett a Sopron otthonában, amikor is a hatalmas havazás miatt Mészáros István játékvezető félbeszakította a találkozót, majd fél óra várakozás után úgy döntött, a csapatok nem folytathatják tovább a küzdelmet. Arról, hogy mikor pótolják a találkozót, a Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) versenybizottsága dönt. Eredmény,…
nov. 26
20:43
Jamaicai és trinidai válogatottal erősíthet a Fradi (Infostart)
Zártkörű összejövetelen tájékoztatta a Ferencváros vezetőségét elképzeléseiről Kevin McCabe brit üzletember, aki érdeklődik az Üllői úti stadion környéki terület iránt. Erről a www.ftc.hu írt.
nov. 26
20:56
Meglőtték a sztárjátékost (Behaviour)
Miami közeléhez fekvő otthonánál meglőtték Sean Taylort, a profi amerikaifutball-ligában (NFL) szereplő Washington Redskins sztárját. Szemtanúk állítása szerint Taylor éjszaka érkezett barátnőjével Palmetto Bayben álló lakásához, amikor valaki lábon lőtte. A játékost helikopterrel szállították kórházba, állapota válságos. A 24 éves Taylort 2004-ben negyedikként választotta ki a drafton a fővárosi…
nov. 26
21:26
Bajnokok Ligája: kulcsemberek hiányoznak majd az Arsenalból (She)
Arsene Wenger vezetőedző döntése alapján számos kulcsember hiányzik majd az Arsenal labdarúgócsapatából a Sevilla elleni keddi Bajnokok Ligája mérkőzésen. A londoni együttes már biztosan továbbjut a H csoportból, Spanyolországban már csak az első hely a tét.
nov. 26
21:37
Egyelőre nincs meg Beránek utódja a DVSC-nél (Infostart)
Az idei Ligakupa-mérkőzésekre már nem a cseh Miroslav Beránek, hanem a Herczeg András, Kondás Elemér, Mező József hármas készíti fel a Debrecen labdarúgócsapatát.
nov. 26
21:48
Labdarúgás, Szerbia: inog a kispad Javier Clemente alatt (She)
A Szerb Labdarúgó Szövetség (FSS) technikai bizottsága sikertelennek értékelte a spanyol Javier Clemente teljesítményét, ezért a testület azt javasolja, hogy ne hosszabbítsák meg a szövetségi kapitány szerződését.
nov. 26
22:03
Irány Dél-Afrika! (Blikk)
Várhidi kapitány szerint ott lehetünk a 2010-es vébén
nov. 26
22:05
Leszakadt a brazil lelátó (Blikk)
60 ezren voltak a másodostályú meccsen, amikor leszakadt a romos tribün
nov. 26
22:07
Ronaldo újra pályán (Blikk)
Kapufát lőtt és kiharcolt egy büntetőt idei első meccsén a csatár
nov. 26
22:09
Schumacher még mindig Forma–1-es (Blikk)
Schumacher gokart-versenyt nyert Brazíliában
nov. 26
22:11
Húszéves Lothar új szerelme (Blikk)
Egy húszéves lányba szeretett bele a volt magyar kapitány
nov. 26
22:19
Bajnokok Ligája: Gabriel Heinze és Wesley Sneijder nélkül a Real (She)
Gabriel Heinze és Wesley Sneijder sem léphet pályára a Real Madrid labdarúgócsapatában a szerdai brémai Bajnokok Ligája mérkőzésen.
nov. 26
22:29
Röplabda: nyilvánosságra hozták az idei év legjobbjainak listáját (She)
Rendkívüli elnökségi ülést tartott a Magyar Röplabda Szövetség. A testület nyilvánosságra hozta a 2007-es év legjobbjainak listáját, valamint döntést hozott egy személyi kérdésben a Strandröplabda Bizottságnál lezajlott vizsgálat eredményének ismeretében.

Keresés