2007. szeptember 10. hétfő

szept. 10
0:09
Elhúzott a McLaren (Blikk)
A tegnapi Olasz Nagydíjon kettős győzelmet arató McLaren-Mercedes fölényesen vezeti a konstruktőri vébét, míg a pilóták küzdelmében a Monzában nyerő Fernando Alonsónak (26) és a futamon második Lewis Hamiltonnak maradt reális esélye a sikerre.
szept. 10
0:13
Csabai Edvin 13-szoros világbajnok Kenukirály (Blikk)
Legjobb maratoni kajakosaink és kenusaink vasárnap megismételték szombaton elért eredményüket.
szept. 10
0:17
A Győr nyerte a kézirangadót (Blikk)
Vissza akarja hódítani a bajnoki címet a Győr női kézilabdacsapata.
szept. 10
0:21
Henin játszmát sem vesztett a US Openen (Blikk)
New York - A világelső Justine Henin (25) nyerte az amerikai nyílt teniszbajnokság női egyes versenyét. A belga sportolónő a fináléban legyőzte a negyeddöntőben Szávay Ágnest (18) búcsúztató orosz Szvetlana Kuznyecovát (22).
szept. 10
0:25
Visszavágó! Maradona Anglia ellen (Blikk)
Buenos Aires - Diego Maradona (46) ismét az angolok ellen focizik.
szept. 10
0:29
Káosz a Fradinál (Blikk)
Katasztrofális a helyzet az FTC-nél, a klub kétmilliárd forintos adóssággal küzd.
szept. 10
0:33
László Csabát ünneplik az ugandai drukkerek (Blikk)
A magyar szövetségi kapitány irányította válogatott Afrika Kupa-selejtezőn 3-1-re megverte Nigert.
szept. 10
0:37
Ennek a csapatnak jövőre lesz az első igazi tétmérkőzése (Blikk)
Székesfehérvár - A magyar labdarúgó-válogatott bebizonyította, hogy jó úton halad. A világbajnok Olaszország legyőzése után Bosznia-Hercegovina sem jelentett akadályt Várhidi Péter (49) csapatának. A fiatalok megtanultak nyerni, és maguk mellé állították a közönséget. A kapitány szerint azonban még az út elején járunk.
szept. 10
0:41
Megérdemlik! (Blikk)
Budapest - Jól megérdemelt pihenő járt a bosnyákverésért. Várhidi Péter (49) szövetségi kapitány a szombati 1-0-s győzelem után vasárnap reggel kimenőt adott a labdarúgóknak. A játékosok szeretteikkel töltötték a szabad órákat, majd este visszatértek a gödi edzőtáborba, hogy mától a szerdai törökök elleni EB-selejtezőre készüljenek.
szept. 10
0:45
Gera Zoltán akár a kapuba is beállna a válogatott sikeréért (Blikk)
Székesfehérvár - Újra Gera Zoltán (28) volt a magyar labdarúgó-válogatott vezére. Nemhiába nyilatkozta a Bosznia-Hercegovina elleni Európa-bajnoki-selejtező előtt, hogy akár a kapuba is szívesen beállna, annyira szívügye a nemzeti együttes: a West Bromwich Albion focistája remekül játszott, s higgadtan értékesítette a három pont sorsát eldöntő büntetőt.
szept. 10
0:49
Tornyi: Sebezhetőek a félholdasok (Blikk)
Ta Qali - Óriási pofont kapott a török labdarúgó-válogatott az EB-selejtező C csoportjában. A magyar csapat szerdai ellenfele Máltán végzett 2-2-re úgy, hogy a hazaiak kétszer is vezettek, a vendégektől előbb Halil Altintop, majd Cetin talált be.
szept. 10
0:53
Lemarad a világbajnok az EB-ről? (Blikk)
Milánó - Kísérti a múlt Olaszország futballválogatottját. A kékek” az 1982-es világbajnoki sikert követően nem kvalifikálták magukat az 1984-es Európa-bajnokságra, s a szurkolók most hasonló szégyentől tartanak.
szept. 10
0:57
Páholyban a németek (Blikk)
Berlin - A Német Labdarúgó-szövetség illetékesei lassan lefoglalhatják válogatottjuk szállását a 2008-as Európa-bajnokságra. A gárda az EB-selejtezők során kimagaslik a mezőnyből 22 ponttal, hét győzelemmel és egy döntetlennel vezeti a D csoportot, szombaton pedig Wales otthonában nyert Klose duplájával 2-0-ra.
szept. 10
6:17
Real Madrid: fejenként 600 ezer euró a Bajnokok Ligája megnyeréséért (Behaviour)
A Real Madrid labdarúgói fejenként 600 ezer eurós prémiumot kapnak, ha megnyerik a Bajnokok Ligáját - jelentette be Ramón Calderón klubelnök. Spanyol médiaértesülések szerint a BL-siker a szakmai stáb megjutalmazásával együtt mintegy 15 millió euró kiadást jelentene a Realnak, amely ugyanakkor egy BL-győzelemmel várhatóan 40 millió körüli bevételhez jutna.
szept. 10
6:33
Manchesteri versengés Huntelaarért (Behaviour)
Az angol Premier League-ben szereplő Manchester United, valamint annak ősi riválisa, a Manchester City is szeretné leigazolni Klaas-Jan Huntelaart, az Ajax Amsterdam holland válogatott labdarúgóját. A goal.com internetes oldal szerint az amszterdami gárda legkevesebb 18 millió fontot szeretne kapni a gólerős támadóért. A 24 éves csatár az elmúlt szezonban 51 mérkőzésen 36 gólt szerzett.
szept. 10
6:42
Roger Federer egyelőre verhetetlen (Infostart)
Roger Federer nyerte a férfi egyest az amerikai nyílt teniszbajnokságon, miután a döntőben 7:6, 7:6, 6:4-re legyőzte a szerb Novak Djokovicot.
szept. 10
7:00
"Csak a buta futballisták szabálytalankodnak" (Behaviour)
Joachim Löw, a német labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya szerint csak a buta, képzetlen játékosok szabálytalankodnak.
szept. 10
9:36
Brazil siker Chicagóban (Behaviour)
A brazil labdarúgó-válogatott jó hajrájának köszönhetően 4-2-re legyőzte az Egyesült Államok csapatát barátságos mérkőzésen Chicagóban. Ugyanakkor Pueblában a házigazda mexikói együttes 1-0-ás vezetésénél a félidőben félbeszakadt a Panama elleni összecsapás, mert felhőszakadás zúdult a pályára.
szept. 10
9:37
Tiger Woods 60. tornagyőzelme (Metropol)
Az amerikai Tiger Woods nyerte a lemonti golftornát, így pályafutása 60. PGA Tour-viadalán diadalmaskodott.
szept. 10
9:38
Tiger Woods 60. tornagyőzelme (Behaviour)
Az amerikai Tiger Woods nyerte a lemonti golftornát, így pályafutása 60. PGA Tour-viadalán diadalmaskodott. A világ egyik legismertebb sportolójának összkeresete a mostani sikerrel meghaladta a 75 millió dollárt. Woods az örökranglistán az ötödik helyen áll a tornagyőzelmek tekintetében, csak Sam Snead (82), Jack Nicklaus (73), Ben Hogan (64) és Arnold Palmer (62) előzi meg. A 31 esztendős…
szept. 10
9:47
Várhidi Péter: "Bosszankodni fölösleges" (Infostart)
Várhidi Péter szövetségi kapitány szerint nem bírálni, hanem értékelni kell Dzsudzsák Balázs bátor, látványos játékát, még ha a Debrceen támadó középpályása olykor nem is a legjobb megoldást választja. A szakvezető erről a magyar labdarúgó-válogatott bosnyákok ellen 1-0-ra megnyert Európa-bajnoki selejtezője után beszélt az InfoRádió Gólvonal című sportmagazinjában.
szept. 10
9:53
Golf: Tiger Woods hatvanadik tornagyőzelme (She)
Az amerikai Tiger Woods nyerte a lemonti golftornát, így pályafutása 60. PGA Tour-viadalán diadalmaskodott.
szept. 10
9:58
Szávay Ágnes bekerült a legjobb 25 közé (Infostart)
A várakozásoknak megfelelően jelentősen előrelépett Szávay Ágnes a női teniszezők világranglistáján.
szept. 10
10:26
NFL: nyert a Pittsburgh, a Dallas és a Washington, 80 pont Dallasban (She)
Az NFL, a tengerentúli amerikaifutball-bajnokság alapszakaszának első fordulójában a Washington a túlórát követően három ponttal győzte le a Miami gárdáját.
szept. 10
10:31
US Open: A Nathalie Dechy, Dinara Szafina duó nyerte a női párost (She)
A női párost a Nathalie Dechy, Dinara Szafina francia, orosz kettős nyerte, miután a fináléban két szettben jobbnak bizonyult a Csan Jüng-csan, Csuang Csia-jüng duónál.
szept. 10
10:47
A magyar profi testépítő, Németh István a 12. lett Montrealban (She)
Vasárnap este zajlott az évente megrendezett Montreal Pro Classic Nemzetközi Testépítő-szövetség hivatásos testépítő verseny, ahol a világ legjobbjai indulnak, hogy kvalifikáljanak a szeptember végi, Las Vegas-i Mr. Olympiára. Darrem Charles hozta a papírformát és visszaszerezte bajnoki címét, melyet egy éve Johhny O. Jackson vett el tőle.
szept. 10
10:52
Kézilabda, férfi EHF-kupa: holland csapattal játszik a Debrecen (She)
A férfi kézilabdázók második számú nemzetközi kupasorozatában, az EHF-kupában a holland HV KRAS/Volendam ellen játszik majd a DKSE-Airport Debrecen együttese a második fordulóban.
szept. 10
12:13
Szávay már a 23. a világranglistán (Behaviour)
A US Openen negyeddöntős Szávay Ágnes nyolc helyet javított korábbi pozícióján, így jelenleg - pályafutása legjobbjaként - már 23. a női teniszezők világranglistáján. A New Yorkban diadalmaskodó belga Justine Henin továbbra is fölényesen vezet, a döntőben általa legyőzött - és a nyolc között Szávayt búcsúztató - orosz Szvetlana Kuznyecova a második helyre jött fel.
szept. 10
12:24
Kézilabda, férfi KEK: egy kivétellel biztos továbbjutások (She)
A férfi kézilabdázók harmadik számú nemzetközi kupasorozatában, a KEK-ben az első fordulóból továbbjutó nyolc csapat közül hét kettős győzelemmel léphetett tovább.
szept. 10
12:34
Kézilabda, női EHF-kupa: azeri csapattal találkozik a Dunaferr (She)
A női kézilabdázók második számú nemzetközi kupasorozatában, az EHF-kupa küzdelmeiben azeri csapattal játszik a második fordulóban a Dunaferr együttese.
szept. 10
13:52
Várhidi pokoli mérkőzésre számít Isztambulban (Behaviour)
Várhidi Péter, a magyar labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya szerint pokoli mérkőzés vár csapatára Isztambulban, a Törökország ellen szerdán 19:30-kor kezdődő Európa-bajnoki selejtezőn.
szept. 10
13:56
Négyszáz sportpálya épülhet (Metropol)
Hétfőn hivatalosan is kezdetét vette az Önkormányzati és Területfejlesztési Minisztérium, valamint öt sportág - labdarúgás, kosárlabda, kézilabda, vízilabda, kajak-kenu - által létrehozott, az OLLÉ Sportszövetséggel életre keltett iskolaprogram, amelynek keretein belül a jövőben négyszáz új sportpályát adhatnak át.
szept. 10
13:57
A vártnál súlyosabb Ronaldo sérülése (Behaviour)
A korábban jósolt két héttel ellentétben hétfőre kiderült, hogy Ronaldo, az AC Milan brazil labdarúgója legkorábban egy hónap múlva térhet vissza a pályára. A Bajnokok Ligája-győztes olasz klub orvosai elmondták, az első vizsgálatok után rosszul mérték föl a brazil sztár térdének állapotát, ám az újabb ellenőrzések megmutatták, hogy nagyobb a baj.
szept. 10
14:40
Elhalasztották Vitalij Klicsko visszatérését (Behaviour)
Hátsérülése miatt elhalasztották Vitalij Klicsko korábbi profi nehézsúlyú ökölvívó-világbajnok szeptember 22-re tervezett visszatérését. A Boksz Világtanács (WBC) volt bajnoka a múlt héten Ausztriában, edzés közben sérült meg és szombaton kisebb műtéten esett át Frankfurtban, így egyelőre nem léphet kötelek közé az amerikai Jameel McCline ellen.
szept. 10
14:54
AC Milan: Ronaldo felépülése még legalább egy hónapot vesz igénybe (She)
Az első diagnózisok ugyan kéthetes kihagyást jósoltak csupán az ismét megsérült Ronaldo (képünkön) visszatérésére, az újabb orvosi vizsgálatok szerint azonban ez akár további egy hónapot is igénybe vehet.
szept. 10
15:20
Kosárlabda, női Eb-selejtező: lengyel és ukrán győzelem (She)
A női kosárlabdázók Európa-bajnokságára selejtezve az A csoportban Lengyelország kilenc ponttal verte Finnországot, míg az ukránok 14 ponttal bizonyultak jobbnak a svédeknél.
szept. 10
15:25
Ökölvívás: elhalasztották Vitalij Klicsko visszatérését (She)
Hátsérülése miatt elhalasztották Vitalij Klicsko (képünkön) korábbi profi nehézsúlyú ökölvívó-világbajnok szeptember 22-re tervezett visszatérését. A Boksz Világtanács (WBC) volt bajnoka a múlt héten Ausztriában, edzés közben sérült meg és szombaton kisebb műtéten esett át Frankfurtban, így egyelőre nem léphet kötelek közé az amerikai Jameel McCline ellen.
szept. 10
15:31
Kerékpár, vb: az UCI nem kér Alejandro Valverdéből (She)
A Nemzetközi Kerékpáros Szövetség (UCI) továbbra is fenntartja azt az álláspontját, hogy nem engedi indulni a hóvégi stuttgarti országúti világbajnokságon a doppingbotrányba keveredett spanyol Alejandro Valverdét (képünkön).
szept. 10
15:52
Vízilabda, ifjúsági Eb: hibátlanul csoportgyőztes magyarok (She)
A Máltán zajló férfi ifjúsági vízilabda Európa-bajnokságon az A csoport harmadik fordulójában a korosztályos magyar válogatott hét góllal verte Szlovéniát, így pontveszteség nélkül végzett a csoport élén, függetlenül a holland-francia találkozó végeredményétől.
szept. 10
16:03
Kerékpár: Oscar Freire visszalépett a Vuelta a?Espanán (She)
Nem folytatja a Vuelta a?Espana profi kerékpáros körversenyt a háromszoros országúti világbajnok Oscar Freire ? közölte a Reuters bit hírügynökség. A 31 esztendős spanyol versenyző a hétfői, 10. szakaszon már nem indult el.
szept. 10
16:29
U17-s vb: Nigéria büntetőpárbajban győzte le a spanyolokat (She)
A dél-koreai U17-s korosztályos labdarúgó-világbajnokságot Nigéria csapata nyerte, miután gólnélküli 120 perces mérkőzést követően a büntetőpárbajban 3-0-ra verte Spanyolországot.
szept. 10
16:40
U21: jelképes jegyár a Megyeri úti magyar-szerb Eb-selejtezőre (She)
Míg az A-válogatott szerdán Isztambulban vívja újabb Európa-bajnoki selejtező-mérkőzését, a korosztályos együttes a Szusza Ferenc Stadionban a csoport favoritjával, Szerbiával találkozik. A nagy érdeklődésre való tekintettel a mérkőzés napján már reggel kinyitnak az újpesti pénztárak, ahol jelképes összeget kérnek el a mérkőzés megtekintéséért. Adta hírül a Magyar Labdarúgó-szövetség hivatalos…
szept. 10
16:45
Vízilabda: a FILA Kupáért Szegeden, a világ legjobbjaival (She)
A szeptember 22-i, ob I-es rajt előttvilág legjobb klubcsapatai közül öt is vízbe száll Szegeden, a FILA Kupáért kiírt, péntektől vasárnapig tartó nemzetközi férfi vízilabdatornán.
szept. 10
18:05
EURO 2008: Gerrard meggyógyult, játszhat az oroszok ellen (She)
Steven Gerrard felépült kisebb sérüléséből, így pályára léphet az angol labdarúgó-válogatottban az Oroszország elleni szerdai Európa-bajnoki selejtezőn.
szept. 10
18:47
Férfi kosárlabda Eb: Olaszország hosszabbítás után nyert (She)
Az olasz válogatott hosszabbítás után győzte le Törökországot a spanyolországi férfi kosárlabda Európa-bajnokságon.
szept. 10
18:53
Dunaújváros: Szepessy László szakmai igazgatóként irányít (She)
Szepessy László irányítja a jövőben a Dunaújváros labdarúgócsapatát, az eddigi edzőnek, ifjabb Albert Flóriánnak a pályaedzői posztot ajánlották fel. A mai edzést egyébként már a szakmai igazgató Szepessy tartotta a csapatnak.
szept. 10
20:36
UEFA-kupa: Kassai Viktor és Szabó Zsolt is mérkőzést kapott (She)
Játékvezetőink közül Kassai Viktor és Szabó Zsolt is kapott mérkőzést az európai szövetségtől a szeptember 20-i UEFA-kupa-játéknapon - adta hírül az MLSZ hivatalos honlapja.
szept. 10
20:59
"Hamilton, add fel!" (Infostart)
A címvédő spanyol Fernando Alonsót ajnározzák az európai lapok azután, hogy a McLaren 26 éves pilótája hibátlan teljesítménnyel megnyerte a Forma-1-es Olasz Nagydíjat, és a világbajnoki pontversenyben három pontra megközelítette csapattársát, az angol Lewis Hamiltont.
szept. 10
22:28
Románia: Lobont megsérült, nem védhet a németek ellen (She)
Sérülése miatt nem léphet pályára a német labdarúgó-válogatott elleni kölni mérkőzésen Bogdan Lobont, a román együttes kapusa.
szept. 10
23:28
Kosárlabda Eb: a szlovénok magabiztos sikere a németek ellen (She)
A szlovén válogatott magabiztosan győzte le a német csapatot a spanyolországi kosárlabda Európa-bajnokság középdöntőjében. Smodisék végig uralták a játékot, a német együttesben NOwitzkin kívül senki nem jutott hét pont fölé.

Keresés