2007. szeptember 22. szombat

szept. 22
0:12
A motor már világbajnok (Blikk)
A gyorsaságimotoros-vb 125 köbcentis kategóriájának éllovasa a Honda-múzeumban pattant fel a korábbi győztesek kétkerekűjére.
szept. 22
0:16
Mourinhót 7 milliárd forinttal küldték el (Blikk)
Nagy vihart kavart Angliában José Mourinho távozása a Chelsea labdarúgócsapatának kispadjáról.
szept. 22
0:20
Új csapatot építenek a női kosarasoknál (Blikk)
Lanciano - Svédország elleni csütörtöki győzelmével (64-49) megmenekült a szégyentől a magyar női kosárlabda-válogatott.
szept. 22
0:24
Óriásölő kínai vár Szávayra (Blikk)
Elvileg a vártnál gyengébb ellenféllel kell küzdenie, ám figyelmeztető jel, hogy a kínai Suaj Peng (21) eddig világsztárokat vert meg.
szept. 22
0:28
Alonsót akarja a Ferrari (Blikk)
Szenzációs szerződéskötésen dolgozik a Ferrari. A Forma-1-es csapat Fernando Alonsót (26) akarja jövőre az autójába ültetni!
szept. 22
0:32
Zöld út a befektetőknek! (Blikk)
Aki 8 milliárdot fizet, már nem csak sportcélra használhatja a Fradi ingatlanjait
szept. 22
0:36
Nyeretlenek maradtak (Blikk)
Tatabánya - Nem jártak sikerrel a csapatok tegnap a labdarúgó-NB I kilencedik fordulójának nyitó mecscsén: a nyeretlen Tatabánya és Diósgyőr nem bírt egymással, így a 2-2-es döntetlen után továbbra is csak áhítoznak arra, hogy végre meccset nyerjenek az élvonalban.
szept. 22
0:40
Lékó újabb döntetlenje (Blikk)
Mexikóváros - Győzelem nélkül zárta a sakkvilágbajnoki torna első körét Lékó Péter (28). A nemzetközi nagymester a hetedik fordulóban Morozevics ellen sötéttel remizett.
szept. 22
0:44
Felülbírált bíró (Blikk)
Hivatalosan is bebizonyosodott, hogy Gera Zoltánt (28) tévesen állították ki a Törökország-Magyarország (3-0) labdarúgó- Európa-bajnoki-selejtezőn.
szept. 22
0:48
Tőzsér volt az AEK nyerő embere (Blikk)
A magyar válogatott labdarúgó csereként, a 30. percben lépett pályára a Salzburg elleni UEFA-kupa-mérkőzésen.
szept. 22
8:29
Lékó végre győzni tudott (Infostart)
Megszerezte első győzelmét Lékó Péter a Mexikóvárosban zajló sakkvilágbajnokságon.
szept. 22
8:35
Brutális meglepetés érte az Arsenal sztáredzőjét (Infostart)
Arséne Wenger, az Arsenal labdarúgócsapatának menedzserét alaposan meglepte, hogy José Mourinho távozott a nagy rivális Chelsea együttesétől.
szept. 22
8:40
Talmácsi most megelőzte Faubelt (Infostart)
A harmadik helyről rajtolhat Talmácsi Gábor a 125 köbcentisek között a gyorsasági motoros világbajnokság Japán Nagydíján.
szept. 22
9:23
Újabb magyar pályázat bukott el (Infostart)
Svédország rendezi a 2013-as jégkorong-világbajnokságot - döntött a sportág közgyűlése Vancouverben. A magyar pályázat a harmadik legtöbb szavazatot kapta, de esélye sem volt a svédekkel szemben.
szept. 22
9:35
Talmácsi a harmadik helyről rajtolhat a Japán Nagydíjon (Behaviour)
A 125 kcm-esek pontversenyének éllovasa, Talmácsi Gábor a harmadik helyről rajtolhat vasárnap Motegiben, a gyorsaságimotoros-világbajnokság Japán Nagydíján. A Bancaja Aspar csapat Apriliával versenyző magyar pilótáját csak az olasz Mattia Pasini és a japán Kojama Tomojosi tudta megelőzni, míg legnagyobb riválisa, a spanyol Hector Faubel a negyedik pozícióból vághat neki a versenynek.
szept. 22
9:50
Tenisz, Peking: Davenport két szettben kikapott Jankovicstól (She)
A második helyen kiemelt szerb Jelena Jankovic véget vetett a hosszú szünet után visszatért Lindsay Davenport menetelésének, ugyanis két játszmában legyőzte a 600 ezer dollár összdíjazású pekingi keménypályás női tenisztorna elődöntőjében.
szept. 22
9:55
Már a leheletük is lebuktathatja a doppingolókat (Infostart)
A leheletből doppingszereket kimutató találmányt fejlesztettek ki a zürichi műszaki főiskola tudósai.
szept. 22
9:56
Leheletük buktatja le a doppingolókat (Behaviour)
A leheletből doppingszereket kimutató találmányt fejlesztettek ki a zürichi műszaki főiskola tudósai. Az alkoholszondához hasonló elven működő - de a jelenlegi szakaszban még íróasztal méretű - újítás másodpercek alatt képes jelezni, hogy az illető fogyasztott-e tiltott teljesítményfokozó szereket, de észleli az alkoholt, kávét és nikotint is.
szept. 22
10:08
Leheletük buktatja le a doppingolókat (Metropol)
A leheletből doppingszereket kimutató találmányt fejlesztettek ki a zürichi műszaki főiskola tudósai.
szept. 22
10:24
Lékó megszerezte első győzelmét (Metropol)
Lékó Péter remek győzelemmel kezdte meg a Mexikóvárosban zajló sakkvilágbajnokság második félidejét.
szept. 22
10:27
Kolonics: "Egyesben és párosban egyszerre szinte lehetetlen" (Infostart)
A kenusoknak szinte lehetetlen egyesben és párosban is indulni a világversenyeken - mondta az InfoRádiónak adott interjújában Kolonics György.
szept. 22
11:15
Súlyemelő-vb: Nagy Nikoletta leküzdte az egy mázsát (She)
Ötven százalékos mérleggel - három jó gyakorlattal produkált 175 kilóval - zárta fellépését Nagy Nikoletta a thaiföldi súlyemelő-világbajnokságon, a 63 kg-os kategóriában.
szept. 22
13:15
A Chelsea új edzőjének nincs megfelelő végzettsége (Infostart)
A Manchester United - ha úgy tetszik: Sir Alex Ferguson - a Mourinho-érában hat bajnoki mérkőzésből mindössze egyet tudott megnyerni a Chelsea ellen, igaz, azzal, 2005 novemberében, megszakította a Kékek 40 mérkőzésből álló veretlenségi sorozatát a Premier League-ben. Ám most új korszak kezdődik: a Chelsea-t a vasárnapi rangadón Avram Grant vezeti.
szept. 22
14:25
Ronaldinho életmódját kritizálja a spanyol sajtó (Infostart)
Ha elfogadjuk, hogy kétarcú csapat a Barcelona, akkor most viszonylag könnyebb mérkőzése következik: Frank Rijkaard együttese ismét a Nou Campban lép pályára. Ám az ellenfél a Primera Divisionban még százszázalékos - igaz, az idény során először idegenbeli bajnoki mérkőzést vívó - Sevilla.
szept. 22
14:30
Szávay már a döntőig menetelt Pekingben (Infostart)
Bejutott a döntőbe Szávay Ágnes a 600 ezer dollár összdíjazású pekingi női tenisztornán.
szept. 22
14:48
Szávay Ágnes döntős! (Behaviour)
A hatodik helyen kiemelt Szávay Ágnes két játszmában, 1 óra 8 perc alatt (6:1, 6:2) nyert a hazai kedvenc Peng Suaj (Peng Shuai) ellen és bejutott a döntőbe a 600 ezer dollár összdíjazású pekingi keménypályás női tenisztornán. A 18 esztendős magyar tehetség a vasárnapi fináléban a második helyen rangsorolt szerb Jelena Jankoviccsal találkozik. A nyitó szettben Szávay azonnal elnyerte ellenfele…
szept. 22
14:59
Cser sincs a legjobb 25-ben (Metropol)
Nem jutott be az első 25 közé, így egyetlen pontot sem szerzett az olimpára kvalifikáló thaiföldi súlyemelő-világbajnokságon Cser Norbert, aki a 85 kg-ban produkált 330 (150, 180) kilós végeredményt.
szept. 22
15:10
Talmácsi marad spanyol csapatánál (Infostart)
A gyorsasági motoros világbajnokság 125 köbcentisek géposztályának éllovasa, Talmácsi Gábor két évvel meghosszabbította szerződését az Aspar csapattal. A megállapodást Motegiben a Japán Nagydíj helyszínén írták alá.
szept. 22
16:12
Súlyemelő-vb: Ribakov triplázott, világcsúccsal nyerte a szakítást (She)
Nem jutott be az első 25 közé, így egyetlen pontot sem szerzett az olimpára kvalifikáló thaiföldi súlyemelő-világbajnokságon Cser Norbert, aki a 85 kg-ban produkált 330 (150, 180) kilós végeredményt.
szept. 22
16:17
Női labdarúgó vb: biztosan elődöntős az Egyesült Államok (She)
A gólnélküli első félidő után az Egyesült Államok női labdarúgó-válogatottja 3-0-ra győzte le az angol együttest a Kínában zajló világbajnokság negyeddöntőjében.
szept. 22
16:33
Dk-elődöntő, Moszkva: német párosgyőzelem négy szettben (She)
Nagy meglepetésre az idegenben szereplő német férfi teniszválogatott duója nyerte a szombati párosmérkőzést Moszkvában a Davis-kupa-elődöntőjében. Így a látogatók 2-1-re vezetnek a záró nap előtt.
szept. 22
16:43
Atlétika: Kővágó Zoltán hetedik a stuttgarti világdöntőn (She)
A hetedik helyen végzett Kővágó Zoltán diszkoszvetésben a hárommillió dollár összdíjazású atlétikai világdöntőn, Stuttgartban. A férfiak 100 méteres sprintszámában a világcsúcstartó Asafa Powell 9,83 mp-es, remek eredménnyel nyert.
szept. 22
17:05
Nyíregyházán sem tudott nyerni a Loki (Infostart)
Az elmúlt három szezon aranyérmese, a Debrecen csak 1-1-es döntetlent ért el a Nyíregyháza otthonában a labdarúgó NB I 9. fordulójában.
szept. 22
17:32
A Bréma a Stuttgarton állt bosszút (Infostart)
A Werder Bremen - a Real Madrid elleni BL-kudarc után - a német labdarúgó Bundesliga 6. fordulójában 4-1-re nyert a címvédő Stuttgart elleni rangadón.
szept. 22
17:48
Kovács Katalin: Vizet, kajakot sem akartam látni (Infostart)
Lehet, hogy már nem kajakozna a 23-szoros világbajnok Kovács Katalin, ha 2004 tavaszán nem veszítette volna el az olimpiai válogatót későbbi párostársával, Janics Natasával szemben. Az MTK versenyzője az InfoRádió Gólvonal című sportmagazinjában beszélt a duisburgi sikerekről, a szegedi Világkupa feszültségeiről és arról is, hogy miután Janics kivált a sikeredző Fábiánné Rozsnyói Katalin…
szept. 22
18:04
Az Újpest nem tudott győzni Rákospalotán (Infostart)
Az Újpest mindössze 1-1-es döntetlent ért el a Rákospalota otthonában a labdarúgó NB I 9. fordulójában.
szept. 22
18:09
Az Arsenal újabb megsemmisítő csapása (Infostart)
A listavezető Arsenal 5-0-ra kiütötte a Derby County együttesét az angol labdarúgó-bajnokság hetedik fordulójában.
szept. 22
18:46
Dk-elődöntő: Göteborgban is vendégek örülhettek a páros után (She)
A rendkívül szoros első játszma után a Bryan-testvérpár magabiztosan őrölte fel Aspelin és Björkman ellennállását, így a 3-0-s sikernek köszönhetően az amerikai férfi teniszválogatott 2-1-re vezet Svédországban a Davis-kupa elődöntőjében.
szept. 22
18:57
A Farkasok most megehetik az Öreg Hölgyet (Infostart)
A 2007-2008-as olasz bajnokságban először találkozik egymással két, a merészebb jósok szerint akár a bajnoki címre is esélyes csapat. Az AS Roma és a Juventus vasárnap délutáni rangadója előtt a vendéglátó "Farkasok" világbajnok középpályása, Daniele De Rossi azt fejtegette, hogy először játszhat úgy a Juve ellen, hogy az ő csapata az esélyesebb.
szept. 22
19:08
Vízilabda: győzelemmel kezdte az idényt a Gyöngyösi-csapat (She)
Hétgólos győzelmet aratott a szeged csapata a BVSC otthonában. A magyar vízilabda-bajnokság első osztályának (ING OB I.) nyitómérkőzésén a félidőben mécsak két góllal vezetett az esélyesebb vendégalakulat, a vége azonban sima győzelem lett. Gyöngyösi András vezetőedző csapata 12-5-re nyert.
szept. 22
19:13
Kikapott a listavezető Szolnok, de továbbra is az élen áll (She)
Kikapott a Keleti főcsoport éllovasa, a Szolnok együttese az MB II 7. fordulójának szombat délutáni mérkőzésén, Vecsésen. Ettől függetlenül azonban szerencséje van Vígh Tibor csapatának, hiszen a második helyen álló Kecskemét is vereséget szenvedett, így biztos, hogy a Ferencvárost két hete legyőző gárda továbbra is vezeti a tabellát.
szept. 22
19:15
Vízilabda OB I., nők: idegenben nyert a Dunaújvárosi Főiskola (She)
A Dunaújvárosi Főiskola idegenben múlta fölül az eger csapatát a magyar női vízilabda-bajnokság második fordulójában. A vendégek 13-10-re nyertek.
szept. 22
19:29
Röplabda: gödöllői győzelem két szett hátrányból az 1. fordulóban (She)
Hazai pályán 3:2-re nyert a TEVA-Gödöllő RC a Betonút NRK-Nyíregyháza ellen a röplabda közép-európai ligájának első fordulójában. A találkozon az első két szettet a vendégek nyerték, ám aztán beindult a gödöllői henger, és Kőhalmi Richárd csapata végül megnyerte a találkozót.
szept. 22
19:30
Cselgáncs Vk: Csernoviczki Éva aranyérmes Tallinnban (Metropol)
A riói világbajnokságon 7. tatabányai dzsúdós német, lengyel és fehérorosz riválisát legyőzve jutott el a döntőig, amelyben 3:58 perc elteltével ipponnal verte a portugál Hormigót. Az így szerzett 60 pontjával nagy lépést tett az olimpiai kvalifikáció felé.
szept. 22
19:51
Tovább szenved a Fradi (Infostart)
Ismét csak döntetlenre volt képes a Ferencváros a labdarúgó NB II Keleti csoportjában.
szept. 22
20:02
Csak az MTK tartja a lépést a Honvéddal (Infostart)
Az MTK 3-0-ra győzött a Kaposvár pályáján a labdarúgó NB I 9. fordulójában.
szept. 22
20:30
Vízilabda OB I, férfiak: a Domino lemészárolta a Szentest (She)
A magyar vízilabda-bajnokság első osztályának (ING OB I.) első fordulójában húsz góllal nyert a Domino Honvéd a Szentes ellen. Az edzőmérkőzés jellegű találkozón Kovács István alakulata 24-4-re verte vidéki ellenfelét.
szept. 22
20:46
Labdarúgó NB II: kikapott keleten a Szolnok és a Kecskemét is (She)
szept. 22
20:48
Premier League: gólzápor és döntetlen Londonban (She)
Látványos, gólgazdag mérkőzésen nem bírt egással a Fulham és a Manchester City az angol bajnokság élvonalának (Premier League) szombat esti zárótalálkozóján. A 3-3-s eredménnyel zárult találkozón mindkét csapat vezettett, ám a három pontot végül egyiknek em sikerült megszereznie.
szept. 22
20:57
Vízilabda OB I, férfiak: Gerendás alakulata is győzelemmel kezdett (She)
Hatgólos győzelmet aratott a magyar vízilabda-bajnokság első osztályának (ING OB I.) 1. fordulójában az Eger csapata. A Gerendás-alakulathoz a Szolnok látogatott, és 16-10-re kikapott.

Keresés