2007. szeptember 24. hétfő

szept. 24
0:12
Lesipuskás Nyúl és Zebrákkal hadakozó Farkasok (Infostart)
A Nyúl, azaz Javier Saviola mentette meg a vereségtől a Real Madridot, a bíró volt a mezőny legrosszab embere az Old Traffordon, nem bírtak a Farkasok a Zebrákkal Rómában, a Bayern München megmutatta, ki azz úr a házban Németországban. Meglepő: a négy nagy bajnokság 15 BL-szereplőjéből mindössze hat tudott nyerni a hétvégi fordulókban.
szept. 24
0:12
Csank: Nem adom fel! (Blikk)
Hét mérkőzés, tíz pont, nyolcadik hely - kiábrándítóan szerepel a Ferencváros az NB II-es focibajnokságban.
szept. 24
0:16
Utcai harcot vívtak a szurkolók (Blikk)
A szombati Nyíregyháza-Debrecen mérkőzésen a csapatok megosztoztak a pontokon (1-1), a szurkolók pedig a pofonokon.
szept. 24
0:20
Lengyelt kidobták Paksról (Blikk)
Nem tudta teljesíteni vállalását Lengyel Ferenc, a Paks futballcsapatának vezetőedzője.
szept. 24
0:24
Talmácsi leiskolázta Faubelt (Blikk)
Talmácsi Gábor bebizonyította, amikor a versenyzői tudás, nem pedig a motorerő számít, jobb mint Hector Faubel.
szept. 24
0:28
Sikert hozott Sebestyén új kűrje (Blikk)
Remekül kezdte a szezont Sebestyén Júlia. Európa-bajnok műkorcsolyázónőnk az élen végzett a szezon első komoly viadalán Pozsonyban.
szept. 24
0:32
Mindent tudott a Ferrarikról a McLaren (Blikk)
London - A McLaren-Mercedes a legapróbb részletekig ismerte a Ferrari Forma-1-es autóinak adatait.
szept. 24
0:36
Olimpiai kvóta nélkül a női birkózóink (Blikk)
Baku - Rosszul sikerült számunkra az Azerbajdzsánban lezajlott birkózó-világbajnokság.
szept. 24
0:40
Szávay nyert a döntőben (Blikk)
Leírhatatlan, amit Szávay Ágnes (18) produkál az elmúlt hónapokban! A magyar teniszcsoda tegnap pályafutása második WTA-tornáját nyerte Kínában.
szept. 24
0:44
Evezős-EB-t nyert Varga és Hirling (Blikk)
Poznan - Két évvel ezelőtt nyert világbajnoki aranyérme után újabb nagy nemzetközi sikert ért el Varga Tamás (29) és Hirling Zsolt (27). Könnyűsúlyú kétpárevezőseink rajt-cél győzelmet arattak a tegnap véget ért lengyelországi Európa-bajnokságon.
szept. 24
0:48
Pontot mentett a Juve (Blikk)
A tavaly a másodosztályba száműzött, majd onnan visszakerült Juventus a listavezető Roma vendégeként ért el 2-2-es döntetlent.
szept. 24
0:52
A Salzburggal sem bírtak az Alba Volán hokisai (Blikk)
Székesfehérvár - A sikertelen pénteki premier, az Innsbrucktól elszenvedett 7-2-es idegenbeli vereség után tegnap délután hazai környezetben próbált javítani a színvonalas osztrák jégkorongbajnokság egyik újonca, az Alba Volán. A Fehérvári Ördögök második meccsükön a címvédő Red Bull Salzburgot fogadták, s bár remekül teljesítettek, fejet kellett hajtaniuk az ellenfél nyilvánvalóan nagyobb tudása…
szept. 24
0:56
Messi újra duplázott a Barcelonában (Blikk)
Barcelona - Lionel Messi (20) bomba formában van. A Barcelona labdarúgócsapatának argentin támadója szerdán a Lyon elleni Bajnokok Ligája-csoportmérkőzésen rúgott két gólt, szombaton pedig a Sevilla elleni bajnokin duplázott, hozzásegítve a házigazdákat a 2-1-es győzelemhez.
szept. 24
1:00
Szalai győztes gólt szerzett (Blikk)
Madrid - Szalai Ádám (19) góljával nyert 1-0-ra a Real Madrid Castilla a San Isidro ellen a spanyol harmadosztályú futballbajnokságban.
szept. 24
6:35
Hitzfeld tavasszal gondolkodna a jövőjéről (Behaviour)
Ottmar Hitzfeld, a Bayern München labdarúgócsapatának vezetőedzője legkorábban márciusban esetleg áprilisban kíván foglalkozni sportszakmai jövőjével. "Egy esetleges szerződéshosszabbításról akkor lenne célszerű beszélni. Számomra már nem jöhet szóba hosszú távú együttműködés, mint fiatalabb koromban. Egyszerű a képlet, ha a dolgok jól mennek, elgondolkodom a folytatáson" - idézte az 58 éves…
szept. 24
6:56
Nadal visszalépett (Behaviour)
Térdsérülése miatt lemondta a szereplést a hétfőn rajtoló, bangkoki férfi tenisztornán Rafael Nadal, a világranglista második helyezettje. A spanyol klasszis az augusztus US Open óta bajlódik a lábával. Nadal helyére jó barátját és mentorát, Carlos Moyát tették a főtáblára a thaiföldi szervezők, rajta kívül a szerb a Novak Djokovic, az amerikai Andy Roddick, a cseh Tomas Berdych és a német Tommy…
szept. 24
7:11
Szávay: "Életem eddigi legnagyobb sikerét arattam" (Infostart)
"Amikor juniorban győztem a Roland Garros-on, úgy éreztem, hogy nincs nálam boldogabb ember a világon. Hát most úgy érzem, hogy az egész galaxisban sincs" - írta Szávay Ágnes blogjában, a vasárnapi pekingi tornagyőzelme után.
szept. 24
7:29
Aimé Jacquet tanácsadó a marokkói futball-szövetségben (Behaviour)
Aimé Jacquet-t, az 1998-ban világbajnok francia labdarúgó-válogatott szövetségi kapitányát tanácsadónak nevezték ki a sportág marokkói királyi szövetségében. "Aimé Jacquet a technikai bizottság munkáját segíti majd" - idézte a TelQuel című marokkói hetilap Mohamed Auzalt, a helyi futballszervezet alelnökét, aki az interjúban még megjegyezte: egy korábbi kiváló labdarúgó, a 115-szörös válogatott…
szept. 24
7:38
Tenisz: Rafael Nadal térdsérülés miatt nem indul Bangkokban (She)
Térdsérülése miatt lemondta a szereplést a hétfőn rajtoló, bangkoki férfi tenisztornán Rafael Nadal, a világranglista második helyezettje.
szept. 24
8:11
Lékó ismét remizett (Metropol)
Mexikóvárosban a sakkvilágbajnokság 9. fordulójában Lékó Péter világossal 29 lépésben remizett Peter Szvidlerrel.
szept. 24
8:39
Ligue 1: döntetlen Lyonban (Behaviour)
A címvédő Lyon hazai pályán döntetlent játszott a Lille-lel a francia labdarúgó-bajnokság kilencedik fordulójában. Eredmény:Olympique Lyon-Lille 1-1
szept. 24
8:47
A sértődött Ronaldinho a Chelsea-be tart? (Infostart)
A Barcelona brazil labdarúgója a hírek szerint komolyan összeveszett a katalán együttes szakvezetőjével. Ronaldinho ezt követően megkérte menedzserét, hogy kezdje meg a tárgyalásokat az angol Chelsea vezetőségével esetleges átigazolásáról.
szept. 24
9:28
Női tenisz-világranglista: Szávay már a huszadik (Behaviour)
A múlt heti pekingi torna döntőjében mérkőzéslabdáról nyerő Szávay Ágnes három helyet javítva már 20. a női teniszezők világranglistáján. A belga Justine Henin változatlanul fölényesen vezet az orosz Szvetlana Kuznyecova előtt.
szept. 24
9:56
Szöul: Szávay a második kiemelt Venus Williams mögött (Behaviour)
Parádés pekingi tornagyőzelme után ezen a héten a szöuli, 145 ezer dollár összedíjazású keménypályás viadalon szerepel Szávay Ágnes, a női teniszezők világranglistájának 20. helyezettje. A verseny hivatalos honlapja szerint a 18 éves magyar kiválóság a 32-es főtábla második kiemeltje, csak az amerikai Venus Williams előzi meg, akivel ennek megfelelően csak a döntőben találkozhat.
szept. 24
10:06
Anglia: a Chelsea a ligához fordul Obi Mikel kiállítása miatt (She)
Hivatalosan tiltakozik Jon Obi Mikel kiállítása miatt a Chelsea labdarúgócsapata a ligánál ? jelentette be a londoni klub. A nigériai középpályásnak a Manchester United elleni mérkőzés (2-0) 32. percében mutatta fel a piros lapot Mike Dean játékvezető.
szept. 24
10:39
Olimpia csak doppingkódexszel (Metropol)
Azok az országok, illetve sportágak, amelyek nem ratifikálják a Nemzetközi Doppingellenes Ügynökség (WADA) doppingkódexét, nem vehetnek részt a jövő évi pekingi olimpián.
szept. 24
10:39
Olimpia csak doppingkódexszel (Behaviour)
Azok az országok, illetve sportágak, amelyek nem ratifikálják a Nemzetközi Doppingellenes Ügynökség (WADA) doppingkódexét, nem vehetnek részt a jövő évi pekingi olimpián. Ezt Richard Pound, a WADA év végén távozó elnöke jelentette ki ismételten."Senkit sem próbálunk megfélemlíteni, de mindenki számára elegendő idő állt rendelkezésre az aláíráshoz" - mondta.
szept. 24
10:41
Szávay huszárvágása (Behaviour)
A világ jelentős hírügynökségei egyformán nagy terjedelemben számoltak be Szávay Ágnes vasárnapi, pekingi bravúrjáról, amellyel a 600 ezer dollár összdíjazású tenisztorna döntőjében meccslabdát hárítva 6:7 (7-9), 7:5, 6:2-re legyőzte a második helyen kiemelt, világranglista-3. szerb Jelena Jankovicot.
szept. 24
10:43
WBA: címvédés nagylégsúlyban (Behaviour)
A venezuelai Alexander Munoz hétfőn megvédte a Boksz Világszövetségnél (WBA) birtokolt nagylégsúlyú világbajnoki címét. A 28 éves bokszoló Tokióban a japán Aizava Kunijuki ellen lépett ringbe, és magabiztosan, egyhangú pontozással győzött a 12 menetes találkozón. Munoz idén májusban a szintén japán Nasiro Nobujo ellen szerezte meg a WBA koronáját.
szept. 24
10:44
Az Arsenal a Real Madrid sarkában toporog (Infostart)
Szigorúan pénzügyi szempontból is megérte új stadiont építeni az Arsenalnak. Az angol labdarúgóklub bevételei ugyanis a tavalyi átadás óta eltelt egy év alatt 46 százalékkal emelkedtek és elérik a 200 millió fontot (71,8 milliárd forintot). Az angol bajnokságot vezető Arsenalnál jelenleg meccsenként 3,1 millió fontos (1,1 milliárd forintos) bevétellel számolhatnak.
szept. 24
10:44
Röplabda, női Eb: középdöntős hollandok, szerbek és belgák (She)
szept. 24
10:49
Ökölvívás, WBA: Alexander Munoz címvédése nagylégsúlyban (She)
szept. 24
10:50
Szávay "galaktikus" öröme (Behaviour)
Vasárnapi, pekingi tornagyőzelme után a női teniszezők világranglistájának 20. helyére előrelépett Szávay Ágnes úgy érzi, nincs nála boldogabb ember az egész galaxisban.
szept. 24
10:51
NHL, Tampa Bay: Dan Boyle súlyos sérülése az öltözőben (She)
A szárítókampóról lezuhanó korcsolya okozott súlyos sérülést az észak-amerikai profi jégkorongligában (NHL) érdekelt Tampa Bay Lightning öltözőjében.
szept. 24
11:05
Jégkorong, EWHL: két FTC-vereség Olaszországban (She)
Két vereséget szenvedett az Olaszországban túrázó FTC-Stars a hét ország részvételével zajló női elit jégkorongligában (EWHL).
szept. 24
11:16
Gyeplabda, férfi NB I: nyert a Rosco 1. és az Olcote (She)
szept. 24
11:27
Súlyemelő-vb: Vaspöri Gábor csoportjában a kilencedik lett (She)
A 105 kilósok 13 fős C csoportjában 330 kilós összteljesítménnyel a 9. lett Vaspöri Gábor a thaiföldi súlyemelő-világbajnokságon.
szept. 24
11:38
NFL: 56 pontot szerzett a Philadelphia, 38-t a New England (She)
Az NFL, a tengerentúli amerikaifutball-bajnokság alapszakaszának harmadik fordulójában 56 pontot szerzett a Philadelphia, 38-t a New England. Természetesen mindkét gárda győztesen hagyhatta el a küzdőteret. Előbbiek a Detroitot, utóbbiak Buffalót verték magabiztosan.
szept. 24
11:44
Vaspöri Gábor csoportjában a 9. lett (Metropol)
A 105 kilósok 13 fős C csoportjában 330 kilós összteljesítménnyel a 9. lett Vaspöri Gábor a thaiföldi súlyemelő-világbajnokságon.
szept. 24
12:00
Anglia: 65 százalékkal csökkent az Arsenal adózás előtti eredménye (She)
Hatvanöt százalékkal csökkent az Arsenal angol futballklub éves adózás előtti nyeresége ? jelentette a Reuters brit hírügynökség londoni tőzsdei jelentések alapján. Az ágyúsok adóalapja az előző évi 15,9 millió fontról 5,6 millió fontra süllyedt. A londoni klub bejelentette: Aliser Uszmanov orosz milliárdos nem kezdeményezett további tárgyalásokat az Arsenallal.
szept. 24
12:00
Öt olimpiai kvótát szereztek a magyarok a birkózó vb-n (Metropol)
Érmes helyezés nélkül végeztek a magyarok a bakui olimpiai kvalifikációs birkózó-világbajnokságon – öt kvótát azonban sikerült szerezniük.
szept. 24
12:06
Jégkorong, Erste Bank Liga: hét góllal kapott ki a Graz a Viennától (She)
Az Erste Bank Liga alapszakaszának második fordulójában hazai pályán nyert Linz, a Vienna, a Ljubljana és a Jesenice.
szept. 24
12:12
Klicsko csak jövő nyáron térhet vissza (Behaviour)
Legalább fél évet csúszik Vitalij Klicsko visszatérése, miután Oleg Maszkajev, a Boksz Világtanács (WBC) nehézsúlyú világbajnoka szombaton hátsérülés miatt lemondta a nigériai Samuel Peter elleni, október 6-ra tervezett címvédő mérkőzését.
szept. 24
12:17
WBC: Klicsko csak jövő nyáron térhet vissza (Metropol)
Legalább fél évet csúszik Vitalij Klicsko visszatérése, miután Oleg Maszkajev, a Boksz Világtanács (WBC) nehézsúlyú világbajnoka szombaton hátsérülés miatt lemondta a nigériai Samuel Peter elleni, október 6-ra tervezett címvédő mérkőzését.
szept. 24
13:18
Real Madrid Castilla: Szalai győztes gólja a San Isidro ellen (She)
Győztes gólt szerzett a spanyol harmadosztályú labdarúgó-bajnokságban szereplő Real Madrid Castilla csapatának magyar légiósa, Szalai Ádám a San Isidro ellen.
szept. 24
13:24
Gyorsasági autósport: Hernádi megnyerte a horvát bajnokságot (She)
A hétszeres zónatrófea-, valamint háromszoros FIA Challenge Európa-kupagyőztes Hernádi László a hétvégén a horvát autós gyorsasági bajnokságot is megnyerte.
szept. 24
13:35
Ukrajna: Rácz László lett Szabó József segítője a Dinamo Kijevnél (She)
Rácz László lett a pénteken kinevezett vezetőedző, Szabó József segítője a Dinamo Kijevnél. A korábbi 48-szoros szovjet válogatott középpályás legutóbb 1997-ben dolgozott a futballban, akkor pályaedzőként Varga Zoltán vezetőedző munkáját segítette a Ferencvárosnál.
szept. 24
13:52
Hernádi megnyerte a horvát bajnokságot (Behaviour)
A horvát autós gyorsasági hegyi bajnokságot is megnyerte a hétszeres Zónatrófea-, valamint háromszoros FIA Challenge-, Európa Kupa-győztes Hernádi László.
szept. 24
13:57
Olaszország: a huligánok elleni akciókban tömeges letartóztatások (She)
Egy kiterjedt, huligánok elleni rendőrségi akció során az olasz hatóságok 66 személyt vettek őrizetbe a hétvégén Rómában ? jelentette a Reuters brit hírügynökség.
szept. 24
14:13
Ismét Dárdai a kedvenc (Behaviour)
Ismét a berliniek egyik legnagyobb kedvence Dárdai Pál. A magyar válogatott volt középpályásának kiválóan megy a játék, s nagy érdeme van abban, hogy csapata, a Hertha BSC a hatodik forduló után a nyáron több világsztárt is igazolt Bayern München mögött a második helyen áll a labdarúgó Bundesligában.

Keresés