2007. szeptember 24. hétfő

szept. 24
14:46
Szávay a csúcsra is eljuthat (Behaviour)
Kuhárszky Zoltán, a pekingi tenisztornán győztes Szávay Ágnes edzője azt mondta, hogy tanítványa kis szerencsével a legmagasabb csúcsokra is eljuthat.
szept. 24
14:51
Frenkl: Egy esélyes sportoló nem kockáztatna a doppinggal (Infostart)
Azok az országok, illetve sportágak, amelyek nem ratifikálják a Nemzetközi Doppingellenes Ügynökség (WADA) doppingkódexét, nem vehetnek részt a jövő évi pekingi olimpián. Frenkl Róbert sportorvos szerint a valóban esélyes versenyzők esetében nem valószínű, hogy doppingszerekhez nyúlnának.
szept. 24
15:03
Súlyemelő-vb, Thaiföld: orosz győzelem, világcsúccsal (She)
A világ- és Európa-bajnok Okszana Szlivenko (képünkön) személyében orosz győztest avattak a női 69 kg-ban, aki világcsúcsot érő 276 kg-mal diadalmaskodott a thaiföldi súlyemelő-világbajnokságon.
szept. 24
15:14
Dopping: nemzetközi razzia a világ kilenc országában (She)
Világszerte kilenc országot érintő razziára került sor múlt csütörtökön és pénteken az illegális doppingkereskedelem és a hamisított gyógyszerek felszámolására.
szept. 24
15:16
Olaszország, Juventus: Andrade legalább fél évre kidőlt (She)
A Juventus labdarúgócsapata legalább fél évig nem számíthat portugál védőjére, Jorge Andradéra.
szept. 24
15:19
Serie A: okirathamisítási gyanú a Milan és az Internazionale ellen (She)
A milánói ügyészség olyan bírói döntést kérvényezett, amely alapján okoirat-hamisítás gyanújával indulhatna eljárás Massimo Moratti, az Internazinale elnöke és Adriano Galliani, az AC Milan alelnöke ellen. A két futballklubbal szemben olyan adatok merülhetnek fel, amelyek azt bizonyítják, hogy meghamisították a pénzügyi mérleget.
szept. 24
15:31
Hamisítás miatt eljárás a Milan és az Inter ellen (Behaviour)
Csalás miatt hamarosan bírósági eljárás indulhat a labdarúgó Bajnokok Ligájában győztes AC Milan és az olasz bajnok Internazionale vezetői ellen. A milánói ügyészség álláspontja szerint Adriano Galliani, a Milan alelnöke, továbbá a városi riválist irányító Massimo Moratti, illetve Rinaldo Ghelfi alelnök és Mauro Gambaro volt menedzser hamis átigazolási összegekkel kozmetikázta a pénzügyi…
szept. 24
15:52
Real Madrid: Ramon Calderón elnöknek a brémai Diego kell (She)
Miközben a nemzetközi sajtó a Chelsea két klasszisának, Didier Drogbának és Michael Ballacknak az esetleges Madridba történő igazolását taglalja, addig a Real elnöke, Ramon Calderón a Werder Bremen brazil középpályást, Diego Ribas da Cunhát (képünkön) szeretné szerződtetni.
szept. 24
17:18
Szávay a 25. a kereseti listán (Behaviour)
A női profi teniszezőket tömörítő szervezet (WTA) legfrissebb adatai alapján Szávay Ágnes a 25. helyet foglalja el a 2007-es kereseti listán. A világranglistán huszadik 18 éves magyar játékos az idei évben eddig 524 ezer 556 dollárt hozott össze, vasárnapi pekingi tornagyőzelmével - a drámai fináléban a szerb Jelena Jankovicot győzte le - 88 265 dollárral gazdagodott. A legtöbbet a világranglista…
szept. 24
18:38
Kézilabda: Róth Kálmán lett a junior női válogatott szakvezetője (She)
A jövőben Róth Kálmán irányítja szövetségi edzőként a 2009-es hazai rendezésű junior női kézilabda Európa-bajnokságra készülő - jelenleg még ifjúsági korú játékosokból álló - válogatottat - tájékoztatta az MTI-t a magyar szövetség.
szept. 24
19:26
Kipakol a szemtanú: Mourinho összeveszett Sevcsenkóval, mielőtt lemondott (Infostart)
José Mourinhónak komoly vitája volt Andrij Sevcsenkóval pár órával a távozása előtt - egy hatéves fiú füle hallatára.
szept. 24
19:41
Kézilabda: Kovács Péter a török válogatott technikai igazgatója lesz (She)
Kovács Péter, a Goldberger SE NB I-es női kézilabdacsapatának edzője Törökországban folytatja munkáját, ahol technikai igazgatóként a felnőtt és női válogatottak felügyelete lesz a feladata.
szept. 24
19:48
Mike Tysont négy év három hónapra ítélték el (Metropol)
A phoenixi bíróság a kiszabható legsúlyosabb, négy év három hónapos börtönbüntetésre ítélte Mike Tysont, korábbi nehézsúlyú profi ökölvívó-világbajnokot.
szept. 24
19:53
Mike Tysont négy év három hónapra ítélték el (Behaviour)
A phoenixi bíróság a kiszabható legsúlyosabb, négy év három hónapos börtönbüntetésre ítélte Mike Tysont, korábbi nehézsúlyú profi ökölvívó-világbajnokot. A 41 éves bokszolót decemberben tartóztatták le drogbirtoklás, valamint kábítószer hatása alatti vezetés miatt.
szept. 24
20:59
Hat góllal nyert a Dunaferr (Behaviour)
A Dunaferr hat góllal nyert a Balatoni KC ellen a férf i kézilabda-bajnokságban. Eredmény, B csoport: Dunaferr-Balatoni KC 29-23 (15-11)
szept. 24
21:08
Bundesliga: elhagyta Cottbust a pályaedző és a kapusedző is (She)
Petrik Sander, a labdarúgó Bundesligában sereghajtó Energie Cottbus vezetőedzőjének vasárnapi menesztése után hétfőn lemondott a csapat irányításával ideiglenesen megbízott Thomas Hossmang is.
szept. 24
21:09
Elhagyta a Cottbust a pályaedző és a kapusedző is (Behaviour)
Petrik Sander, a labdarúgó Bundesligában sereghajtó Energie Cottbus vezetőedzőjének vasárnapi menesztése után hétfőn lemondott a csapat irányításával ideiglenesen megbízott Thomas Hossmang is.
szept. 24
21:13
Női kosárlabda-Eb: lett, német francia és spanyol siker (She)
Az Olaszországban zajló női kosárlabda Európa-bajnokság nyitányán a házigazda olasz válogatott öt ponttal kikapott Ororszországtól. Ezt követően Lettország, Németország, Franciaország és Spanyolország is győzelemmel mutatkozott be az első játéknapon. Folytatás kedden.
szept. 24
22:52
Döntetlen Angyalföldön (Behaviour)
A Vasas hazai pályán gólnélküli döntetlent játszott a Siófokkal a labdarúgó Soproni Liga 9. fordulójának zárómérkőzésén.
szept. 24
22:55
Női kosárlabda Eb: belga, cseh és szerb győzelem (She)
Az Olaszorságban zajló női kosárlabda Európa-bajnokság nyitányán a korábban győztes orosz, lett, német, francia és spanyol válogatott után a belga, a cseh és a szerb együttes is sikerrel mutatkozott be.

Keresés