2007. szeptember 21. péntek

szept. 21
0:13
Lékó Péter döntetlenje Anand ellen (Blikk)
szept. 21
0:17
4,5 millióért teniszezik Szávay (Blikk)
A magyar lány ott van a legjobb nyolc között a 600 ezer dollár (108,5 millió forint) összdíjazású kínai tenisztornán.
szept. 21
0:21
Győzzön a jobb! (Blikk)
Woking - Továbbra sem lesz pilótasorrend a Forma-1-es McLaren-Mercedesnél. Ron Dennis (60) csapatfőnök nem enged Fernando Alonso (26) zsarolásának, s ugyanúgy kezeli az elmúlt két esztendő világbajnokát, mint a vébét jelenleg vezető Lewis Hamiltont (22).
szept. 21
0:25
Hatos olimpiára jutott (Blikk)
Baku - Sikerült kvótát szereznie a 2008-as pekingi nyári olimpiai játékokra a birkózó Hatos Gábornak, miután a hetedik helyen végzett az azerbajdzsáni világbajnokságon.
szept. 21
0:29
Csúcsra tör a Domino a pólóbajnokságban (Blikk)
Budapest - Sokak szerint az utóbbi évek egyik legizgalmasabb férfi vízilabda-bajnoksága kezdődik a hét végén.
szept. 21
0:33
375 milliós kockázat (Blikk)
A válogatottban több mérkőzésen is remeklő Dzsudzsák Balázs az elmúlt hónapokban a háromszoros bajnok Loki legnagyobb sztárjává nőtte ki magát.
szept. 21
0:37
Buzánszky Jenő Széchenyi-díja (Blikk)
Budapest - Buzánszky Jenő (82) Széchenyi-díjat kap. Az Aranycsapat legendás labdarúgója életművének elismeréseképpen veheti át a kitüntetését ma délután a Magyar Tudományos Akadémia dísztermében gróf Széchenyi István születésének 216. évfordulója alkalmából. A Széchenyi Társaság elnöksége döntése értelmében Buzánszky életútja során kiérdemelte a kitüntetést.
szept. 21
0:41
Ki nyeri a nyeretlenek harcát? (Blikk)
Az NBI 9. fordulójának mai nyitó mérkőzésén megszakíthatja idei pocsék sorozatát az élvonal két legrosszabbul teljesítő együttese.
szept. 21
0:45
MLSZ-megrovás Révész Attilának (Blikk)
szept. 21
0:49
Ő a Fradi messiása (Blikk)
Egyre többeket érdekel, ki is az a Kevin McCabe (59), aki 8,6 milliárd forintnak megfelelő összeget is hajlandó áldozni a Fradi Üllői úti ingatlanjára.
szept. 21
0:53
Fülöp szándékosan kapott gólt (Blikk)
Nottingham - Fülöp Márton (24), a Leicester focikapusa már a 23. másodpercben gólt kapott a Nottingham Forest elleni angol Ligakupa-meccsen. Ráadásul szándékosan engedte be a hazaiak kapusának, Paul Smithnek (27) a lövését! Mégsem tüntetett a több mint tizenötezer néző, sőt hatalmas tapsot kaptak a játékosok a közönségtől.
szept. 21
0:57
Hagi otthagyta a Steauát (Blikk)
szept. 21
1:01
50 millió hiányzik a Volán hokisainak (Blikk)
Székesfehérvár - Még 200 ezer euró (50 millió forint) hiányzik az Alba Volán jégkorongcsapatának az 1,1 millió eurós (275 milliós) költségvetéséből, hogy a fehérváriak gond nélkül végigjátsszák a hazai és az osztrák bajnokság küzdelemsorozatát. Ausztriában ma (19.15) kezdenek az újonc volánosok, elsőként az Innsbruck vendégeként lépnek pályára.
szept. 21
1:05
Bye, bye Chelsea! (Blikk)
Elhagyta a Chelsea-t José Mourinho. A portugál szakvezető közös megegyezéssel távozott az angol focicsapattól, ám nyilvánvaló, hogy a dúsgazdag tulajdonossal, Roman Abramoviccsal való rossz viszonya miatt kellett lelépnie.
szept. 21
1:09
Kivégezte volt csapatát Ronaldo (Blikk)
Lisszabon - Nem rejtette véka alá a kezdés előtt Cristiano Ronaldo (22), a Manchester United portugál futballistája, hogy különleges élményt jelent neki a Bajnokok Ligája csoportkörének idei első fordulója, amikor klubja a lisszaboni Sportinghoz látogat.
szept. 21
7:40
MotoGP: Jorge Lorenzo nyert a szabadedzést a 250-esek között (She)
A világbajnoki pontversenyben élen álló Jorge Lorenzo volt a leggyorsabb a gyorsaságimotoros-világbajnokság Japán Nagydíján, a 250 kcm-es kategóriában.
szept. 21
7:58
MotoGP: Dani Pedrosa volt az első szabadedzés legjobbja (She)
Dani Pedrosa gyorsabb volt Casey Stonernél, így megnyerte az első szabadedzést a gyorsaságimotoros-világbajnokság Japán Nagydíján a királykategóriában.
szept. 21
8:33
MotoGP: Dani Pedrosa a második szabadedzést is megnyerte (She)
Egyelőre nagyon jól megy Dani Pedrosának a gyorsaságimotoros-világbajnokság Japán Nagydíján: a spanyol versenyző megnyerte a második szabadedzést is a királykategóriában.
szept. 21
9:02
Birkózó-vb: Kiss Gergely és Aubéli Ottó is búcsúzott Bakuban (She)
A szabadfogásúak 96 kg-os súlycsoportjában Kiss Gergely és a 120 kilósok között Aubéli Ottó is elvesztette első mérkőzését, ezzel mindketten kiestek a bakui olimpiai kvalifikációs birkózó-világbajnokságon.
szept. 21
9:03
Magyarországon is átvezet a Párizs-Peking kerékpártúra (Behaviour)
Összesen 115 sportember - köztük húsz nő - teszi meg kerékpáron a Párizs és Peking közötti 12 ezer kilométeres utat. A résztvevők közül 94-en franciák, a többiek más nemzetiségűek. A csapat 2008. március 16-án indul, és a tervek szerint napi 80-160 kilométert tesz meg heti egy pihenőnappal, majd öt nappal a pekingi játékok augusztus 8-i rajtja előtt érkezik meg a kínai fővárosba. A túra…
szept. 21
9:08
Tenisz, Peking: Davenport két játszmában verte Gyementyijevát (She)
Bejutott a 600 ezer dollár összdíjazású pekingi tenisztorna elődöntőjébe LIndsay Davenport.
szept. 21
9:20
Jégkorong ob I: csíkszeredai sikerek (Metropol)
A jégkorong ob I csütörtöki mérkőzésein: Alba Volán - HC Csíkszereda 0-7 (0-2, 0-2, 0-3)
szept. 21
9:48
Sakk vb - Anand félpontos előnnyel vezet az első félidő után (Metropol)
Befejeződött Mexikóvárosban a sakkvilágbajnokság első félideje. Az indiai exvilágbajnok, világranglista-vezető Viswanathan Anand félpontos előnnyel, három győzelemmel és négy döntetlennel zárta az első kört.
szept. 21
10:12
Szávay Ágnes elődöntős Pekingben (Behaviour)
A hatodik helyen kiemelt Szávay Ágnes két játszmában 6:2, 6:4-re nyert az argentin Maria Emilia Salerni ellen, és bejutott az elődöntőbe a 600 ezer dollár összdíjazású pekingi keménypályás női tenisztornán. A világranglistán 23. magyar kiválóság a legjobb négy között a francia Amelie Mauresmóval vagy a hazai közönség előtt szereplő Peng Suajjal (Peng Shuai) találkozik.
szept. 21
10:23
Magyarországon is átvezet a Párizs-Peking kerékpártúra (Metropol)
Összesen 115 sportember - köztük húsz nő - teszi meg kerékpáron a Párizs és Peking közötti 12 ezer kilométeres utat.
szept. 21
10:25
Pippen két meccsre Finnországba szerződik? (Metropol)
A klub tájékoztatása szerint közel áll egy két meccsre szóló szerződéshez a finn Torpan Pojat (ToPo) kosárlabdacsapatával Scottie Pippen, a Chicago Bulls egykori klasszisa.
szept. 21
10:47
Litvánia: fellebbeznek Saulius Mikoliunas eltiltása miatt (She)
A Litván Labdarúgó-szövetség úgy döntött, fellebbez az UEFA-hoz, miután az európai szövetség két meccsre eltiltotta Saulius Mikolaunast.
szept. 21
11:04
Jena: Valdas Ivanauskas lett Torghelle csapatának edzője (She)
A litván Valdas Ivanauskas lett a Torghelle Sándort is foglalkoztató Carl Zeiss Jena labdarúgócsapatának új vezetőedzője.
szept. 21
11:06
Súlyemelő-vb: Nagy Szilvia 26., Gráner Zoltán helyezetlen lett (She)
Két magyar volt érdekelt a thaiföldi súlyemelő-vb pénteki versenynapjának helyi idő szerint késő délelőtti-kora délutáni programjában, s teljesítményük csalódást keltett, mivel az együttesen 12 fogásukból mindössze három bizonyult sikeresnek.
szept. 21
11:16
MotoGP: Mika Kallio sikere a 250 kcm-esek időmérő edzésén (She)
A KTM-mel versenyző Mika Kallio lett az első időmérő edzés legjobbja a gyorsaságimotoros-világbajnokság első időmérő edzésén a 250 kcm-es géposztályban.
szept. 21
11:40
Újpest: togói válogatott játékos érkezett tesztelésre (She)
Guyazou Kassim személyében togói válogatott futballista érkezett próbajátékra az Újpest FC együtteséhez - erről a lila-fehérek hivatalos honlapja adott hírt.
szept. 21
11:45
Románia: szaúdi munkaadója nem engedi el Olaroiut a Steauához (She)
Nem engedi el a szaúd-arábiai el-Hilal labdarúgócsapata Cosmin Olaroiut, akit a Steaua Bukarest szemelt ki magának a lemondott Gheorghe Hagi utódjául ? közölte több romániai pénteken.
szept. 21
11:45
Tour de France: a sportág megfizeti a dopping árát (Metropol)
„A kerékpársport megfizeti annak az árát, hogy a doppingolás kultúráját fejlesztette ki az elmúlt évtizedekben" - jelentette ki Richard Pound, a Nemzetközi Doppingellenes Ügynökség (WADA) elnöke abból az alkalomból, hogy csütörtökön az amerikai Floyd Landist megfosztották a 2006-os Tour de France-elsőségétől.
szept. 21
12:20
MotoGP: Dani Pedrosa két évvel meghosszabbította szerződését (She)
További két évre marad a Repsol Honda kötelékében Dani Pedrosa, miután új szerződést írt alá az istállóval.
szept. 21
12:43
Talmácsi második lett az időmérőn (Infostart)
A 125 köbcentiméteresek pontversenyének éllovasa, Talmácsi Gábor második lett a gyorsaságimotoros-világbajnokság Japán Nagydíjának első időmérő edzésén.
szept. 21
13:04
Drogba könnyezve, Sevcsenko faarccal búcsúzott Mourinhótól (Infostart)
Nem akar hosszú szünetet tartani a Chelsea-től távozó José Mourinho. A portugál szakember megállapodott a végkielégítésről a londoni klubbal, és több millió eurót tehet zsebre. Játékosai nehezen köszöntek el a sikeres trénertől, Drogba például könnyezett.
szept. 21
13:04
Formula-1: tulajdonosváltás a Spyker-csapatnál 88 millió euróért (She)
A névadó holland autógyártó cég 88 millió eurórért eladja a Formula-1-es világbajnokságban szereplő Spyker-csapatot. Így szinte bizonyos, hogy jövőre ismét új néven szerepel az istálló, de az üzletről szeptember 29-én még szavazniuk kell a mostani részvényeseknek.
szept. 21
13:04
Súlyemelő-vb, dopping: két versenyzőt kizártak (Metropol)
Egy kazah férfi- és egy mianmari női versenyzőt kizártak a thaiföldi súlyemelő-világbajnokságról doppingvétség miatt.
szept. 21
13:09
Súlyemelő-világbajnokság, dopping: két versenyzőt kizártak (She)
Egy kazah férfi- és egy mianmari női versenyzőt kizártak a thaiföldi súlyemelő-világbajnokságról doppingvétség miatt.
szept. 21
13:20
Tenisz, Peking: Jelena Jankovics a harmadik elődöntős (She)
A második helyen kiemelt Jelena Jankovics jutott be harmadikként a Pekingben zajló 600 ezer dollár összdíjazású tenisztorna elődöntőjébe.
szept. 21
13:22
Evezős Eb: Vargáék és Szabó a középdöntőben (She)
Az öt magyar egység közül kettő - a Varga Tamás, Hirling Zsolt könnyűsúlyú kétpár, valamint az egypárban indult Szabó Katalin - egyből a középdöntőbe, azaz a legjobb 12 közé került az előfutamból a poznani evezős Európa-bajnokságon.
szept. 21
13:37
Evezős Eb: Vargáék és Szabó a középdöntőben (Metropol)
Az öt magyar egység közül kettő - a Varga Tamás, Hirling Zsolt könnyűsúlyú kétpár, valamint az egypárban indult Szabó Katalin - egyből a középdöntőbe, azaz a legjobb 12 közé került az előfutamból a poznani evezős Európa-bajnokságon.
szept. 21
15:18
Súlyemelő-vb: Baranyai János a múlt évet másolta eredményével (She)
Az eddigi legkiélezettebb versenyt hozta a súlyemelők thaiföldi világbajnoksága a férfi 77 kg-ban, ahol hatan osztoztak a kiosztható kilenc érmen.
szept. 21
15:30
Súlyemelő-vb: hat érmes 77 kg-ban, Baranyai János a múlt évet másolta (Metropol)
Az eddigi legkiélezettebb versenyt hozta a súlyemelők thaiföldi világbajnoksága a férfi 77 kg-ban, ahol hatan osztoztak a kiosztható kilenc érmen.
szept. 21
16:32
Oszaka 2007: minden elvégzett teszt negatív eredményt hozott (She)
Egyetlen doppingteszt sem hozott pozitív eredményt a szeptember elején véget ért oszakai atlétikai világbajnokságon - jelentette be Lamine Diack, a sportág nemzetközi szövetségének (IAAF) elnöke.
szept. 21
17:43
Döntött az UEFA: Gera játszhat Málta ellen (Infostart)
A magyar válogatott szempontjából kedvező döntést hozott az Európai Labdarúgó Szövetség, melynek fegyelmi bizottsága nem tiltotta el a törökök elleni, múlt szerdai Európa-bajnoki selejtezőn kiállított Gera Zoltánt. A magyar csapatkapitány így pályára léphet Málta ellen.
szept. 21
18:32
Súlyemelő-vb: a 22 éves Cser Norbert közel volt a kieséshez (She)
Magyar szempontból majdnem fekete nappá változtatta a pénteket Cser Norbert a thaiföldi súlyemelő-vb-n, akinek szakításban csak az utolsó gyakorlata volt jó a 85 kg-osok C csoportjának esti megméretésén.
szept. 21
19:19
Dk-elődöntő: Davigyenko kudarca miatt döntetlen Moszkvában (She)
Két meglepetéssel kezdődött pénteken Moszkvában az orosz és német férfi teniszválogatott Davis-kupa elődöntője, mivel mindkét találkozón az esélytelenebbnek tartott játékos nyert.
szept. 21
19:25
Atlétika: Iszinbajeva és Vlasic sem ígér világcsúcsot a Világdöntőn (She)
Noha Jelena Iszinbajeva, a rúdugrás és Blanka Vlasic, a magasugrás világbajnoka is egész nyáron nagyon közel járt a világcsúcshoz, egyikük sem ígéri, hogy a hétvégi atlétikai Világdöntőn megdönti a rekordot, igaz, azért mindketten megpróbálják.
szept. 21
19:51
Dk-elődöntő: Göteborgban is döntetlen az állás a nyitó nap után (She)
A moszkvai orosz-német párharc mellett a svéd és az amerikai férfi teniszválogatott párharca is döntetlenre áll a nyitó nap után a Davis-kupa elődöntőjében.

Keresés