2010. június 10. csütörtök

jún. 10
18:36
Kecskemét: Boriról folyamatosan tárgyalnak az MTK-val (She)
Több, a játékoskeretet érintő változásról számolt be a Soproni Ligában szereplő Kecskemét honlapja. Kisebb létszámú és hatékonyabb keretben gondolkodnak a vezetők, így több játékost sem marasztalnak, de az értékeiket megtartanák.
jún. 10
19:06
Pars mégsem ezüstérmes (Metropol)
A nemzetközi Sportdöntőbíróság (CAS) helyt adott csütörtökön a fehéroroszok fellebbezésének a 2008-as pekingi olimpia férfi kalapácsvető döntőjével kapcsolatban, így Pars Krisztián mégsem lép elő ezüstérmessé.
jún. 10
19:12
AC Milan: Galliani a jövő héten megszerezheti Allegrit a Cagliaritól (She)
Massimiliano Allegrit már nem sok minden választja el attól, hogy az AC Milan vezetőedzője legyen, ám a szakembernek még fel kell bontania a szerződését a Cagliarival, annak ellenére, hogy áprilisban menesztették.
jún. 10
19:24
Bicskei itthon nem kell, elmegy Libériába (Behaviour)
Bicskei Bertalan máshogy oldotta volna meg a magyar labdarúgó-válogatottnál a Gera-ügyet. A nemzeti csapatot szövetségi kapitányként kétszer irányító mesteredző összesen 45 mérkőzésen ült a magyar együttes kispadján, ezzel negyedik a honi kapitányok örökrangsorában. A szakember hamarosan a libériai nemzeti tizenegyet vezeti.
jún. 10
19:48
Tenisz: az első helyen kiemelt Li Na könnyedén győzött (She)
Az első helyen kiemelt kínai Li Na magabiztosan, két játszmában legyőzte a brit Anne Keothavongot a Birminghamben zajló WTA-torna második fordulójában.
jún. 10
20:06
Női vízilabda világliga: a magyar csapat 21 góllal verte meg a briteket (She)
Győzelemmel mutatkozott be a magyar válogatott a női vízilabda világliga európai 1-es csoportjának budapesti selejtezőkörében: Petrovics Mátyás alakulata csütörtökön hatalmas különbséggel, 21 góllal verte Nagy-Britannia együttesét.
jún. 10
20:08
Inter: José Mourinho 25 ezer eurós számlát hagyott maga mögött (She)
Az Olasz Labdarúgó-szövetség fegyelmi bizottsága 25 ezer euró pénzbírságot szabott ki José Mourinhóra, valamint a portugál szakember korábbi klubjára, az Interre.
jún. 10
20:18
Kis Gábor és Hosnyánszky Norbert Egerben folytatja pólós pályafutását (Metropol)
A férfi vízilabda ob I legutóbbi ezüstérmeséhez, az Egerhez igazolt át a bajnok Vasasból az olimpiai aranyérmes Kis Gábor és Hosnyánszky Norbert.
jún. 10
20:42
Asztalitenisz női Extraliga: megvédte bajnoki címét a BSE (She)
Címét megvédve a BSE nyerte a női asztalitenisz Extraliga 2009–10-es kiírását. A gárda története második csapatbajnoki aranyát ünnepelhette.
jún. 10
20:44
Vb 2010: a paraguayi kapitány szerint Cardozo lemaradhat a tornáról (She)
Könnyen lehet, hogy a paraguayi válogatott támadója, Óscar Cardozo nem léphet pályára a világbajnokságon, mivel továbbra sem tudott edzeni.
jún. 10
20:54
Hat sérült a fokvárosi szurkolói zónában (Metropol)
Hatan megsérültek a labdarúgó-világbajnokság pénteki rajtja előtt egy nappal a fokvárosi szurkolói zónában.
jún. 10
21:00
Vb 2010: Cristiano Ronaldo és Queiroz mezt ajándékozott Nelson Mandelának (She)
Cristiano Ronaldo és Carlos Queiroz szövetségi kapitány ma délután meglátogatta Nelson Mandelát, Dél-Afrika korábbi elnökét.
jún. 10
21:54
Tenisz: Sarapova második mai meccsét is megnyerte Birminghamben (She)
A második helyen kiemelt orosz Marija Sarapova második mai mérkőzését is megnyerte a Birminghamben zajló WTA-tornán: az orosz Alja Kudrjavcevát verte meg két játszmában a nyolcaddöntőben.
jún. 10
21:56
Tenisz: Novak Djokovics nem bírt belga ellenfelével a londoni tornán (She)
A második helyen kiemelt szerb Novak Djokovics három játszmában kikapott a belga Xavier Malisse-tól a Londonban zajló ATP-torna nyolcaddöntőjében.
jún. 10
22:30
Vb 2010: nem lehet eltüntetni a vuvuzela hangját a tv-közvetítésekből (She)
Sok európai szurkoló már előre tépi a haját, ha a dél-afrikai világbajnokság mérkőzéseit végigkísérő vuvuzela hangjára gondol. A hagyományos helyi hangszer már a tavalyi Konföderációs Kupán is sok kellemetlen percet okozott a televíziónézőknek, akik hiába reménykednek abban, hogy a hangszer hangja majd kivágásra kerül a közvetítésekből.  Ugyanis kutatók megállapították, hogy ez nem lehetséges.
jún. 10
22:48
Atlétika: Powell 9.82-vel nyert férfi 100 méteren a Gyémánt-ligában (She)
A jamaicai Asafa Powell a világ idei legjobbjával, 9.82 másodperccel nyerte a férfi 100 métert az atlétikai Gyémánt-liga-sorozat negyedik állomásán, Rómában.
jún. 10
23:06
Vb 2018: Ausztrália mégis csak a 2022-es torna rendezésére pályázik (She)
Ausztrália mégsem pályázik a 2018-as világbajnokság megrendezésére, és az ázsiai konföderáció tagjaként az európai rendezést támogatja.
jún. 10
23:24
Benfica: portugál lapok szerint a Real Madrid Szalait is odaadná Di Maríáért (She)
Portugál lapértesülések szerint a Real Madrid a pénz mellett két játékost is adna a Benficának Ángel di Maríáért, és a két játékos közül az egyik Szalai Ádám lehet, aki a tavaszt kölcsönben a Mainznál töltötte.
jún. 10
23:42
Vb 2010: Tévezék kérvényt nyújtottak be a FIFA-hoz becenevük miatt (She)
Az argentin labdarúgó-válogatott három játékosa, Carlos Tévez, Sergio Agüero és Jonas Gutierrez kérvényt nyújtott be a Nemzetközi Labdarúgó-szövetséghez (FIFA), amelyben arra kérték a szervezetet, hogy engedélyezze számukra a becenevükkel ellátott mezek viselését a dél-afrikai világbajnokságon.

Keresés