2010. június 9. szerda

jún. 9
0:00
Vb 2010: a spanyolok hatot lőttek a lengyel válogatottnak (She)
A spanyol válogatott 6–0-s kiütéssel zárta felkészülését a világbajnokságra: a selección Lengyelországot győzte le gálázva Murciában.
jún. 9
6:48
Taccsra szállt a focilabda (Behaviour)
Dugába dőlt egy szépreményű akció. Több mint 30 ezer hazai kis focistát fél éve beetettek: kapnak ingyen egy albumot, s azt teleragaszthatják kedvenc csapataik, kedvenc futballistáik matricáival, amit persze már a szülők finanszíroznak.
jún. 9
6:54
NBA: a Los Angeles Lakers győzni tudott Bostonban, így ismét vezet (She)
Az észak-amerikai profi kosárlabda-bajnokság (NBA) nagydöntőjének harmadik mérkőzésén a Los Angeles Lakers 91–84-re győzött Bostonban, ezzel 2–1-re vezet az egyik csapat negyedik győzelméig tartó párharcban.
jún. 9
7:06
Teljes Mocsai vb-selejtezős kerete (Behaviour)
Minden légiós megérkezett, így teljes létszámban készülhet a magyar férfi kézilabda-válogatott a szlovénok elleni világbajnoki selejtezőre.
jún. 9
7:48
Ronaldónak csak a vb-cím hiányzik (Blikk)
Johannesburg — Sokan szeretnének a Cristiano Ronaldóéhoz (25) hasonló fényűző életet élni, de a portugál válogatott sztárjának is van, ami hiányzik: a nemzeti csapattal még nem jutott a csúcsra – „csak" EB-második és vb-negyedik hellyel büszkélkedhet.
jún. 9
7:50
Ki legyen a kapitány? (Blikk)
Budapest — Ki vezeti majd az ősszel kezdődő Európa-bajnoki selejtezőkön a magyar futballválogatottat?
jún. 9
7:52
Dzsudzsák a Blikk vb-szakírója (Blikk)
Budapest – Noha sorban állnak a kérők Dzsudzsák Balázs (23) aláírásért, ő ismét az ország legnagyobb napilapját, a Blikket választotta.
jún. 9
8:06
Hogyan nézzük a munkahelyen a foci vb-t? (Infostart)
A magyarországi internet történetében egyedülálló vállalkozásra szövetkezett a Magyar Televízió és az Index. A netes publikum a számítógép előtt is élőben szurkolhatja végig a 2010-es futball világbajnokságot. A köztévé sport portálja, a Telesport.hu az összes mérkőzést élőben közvetíti, de az együttműködésnek köszönhetően a világbajnokság minden összecsapását és a hivatalos rendezvényeket…
jún. 9
8:06
Vb 2010: remekül fogynak a Kínában készülő hamisított mezek (She)
Remekül fogynak a dél-afrikai világbajnokságra készülő labdarúgó-válogatottak hamisított mezei.
jún. 9
9:00
Vb 2010: a görög Morasz nem játszhat a dél-koreaiak elleni mérkőzésen (She)
Biztossá vált, hogy Vangelisz Morasz, a görög labdarúgó-válogatott védője nem játszhat csapata első mérkőzésén a dél-afrikai világbajnokságon.
jún. 9
9:02
NSO vb-adatbank: minden, amit a foci-vb-ről tudni kell! (She)
Június 11-én a Dél-Afrika–Mexikó nyitómérkőzéssel megkezdődik a 2010-es labdarúgó-világbajnokság és egy hónapra mindenki a futball legnagyobb seregszemléjére figyel. Tegyék meg Önök is, a Nemzeti Sport Online foci-vb-adatbankja segítségével: csapatprofilok, játékos-adatlapok, statisztikák, mezek, stadionok, válogatott-bemutatók, beharangozó sorozatok, letölthető szurkolói szoftver – minden,…
jún. 9
9:18
Győr: a kölcsönből visszatérőkre nem tart igényt a szakmai stáb (She)
A tavaszi szezonban a Győri ETO FC több játékosa is kölcsönben máshol szerepelt. Ők visszatértek Győrbe, de a szakvezetés nem számol velük.
jún. 9
9:20
Barcelona: a négy elnökjelölt a katalán válogatott vb-részvétele mellett (She)
A közeljövőben elnököt választanak az FC Barcelonánál, a versenyben lévő négy jelölt, név szerint Sandro Rosell, Marc Ingla, Jaume Ferrer és Agustí Benedito egymással verseng ugyan, de ez nem akadályozta meg őket abban, hogy a nemzeti közös ügyért összefogjanak és a katalán válogatott 2014-es vb-részvételét támogassák.
jún. 9
9:36
Vb 2010: a riói örömlányok „áthallásos" vb-pólóban dolgoznak (She)
A dél-afrikai labdarúgó-világbajnokság nyitányának közeledtével léptek a riói örömlányok, akik ősi szakmájuk és a futball „áthallásos" szlogenjeit – pl. „Középre lőj!" – hirdető pólókban feszítenek.
jún. 9
9:54
Barcelona: Pep Guardiola a bírók miatt kapott 15 ezer eurós bírságot (She)
A Spanyol Labdarúgó-szövetség (RFEF) fegyelmi bizottsága tizenötezer euró bírságot rótt ki Pep Guardiolára, a Barcelona bajnokcsapatának szakvezetőjére. Az edző az elkövetkezendő tíz nap során fellebbezhet.
jún. 9
9:56
Vb 2010: gyorsan felépült műtétje után az új-zélandi kulcsember, játszhat (She)
Villámgyorsan felépült kisebb vállműtétje után, így játszhat a dél-afrikai labdarúgó-világbajnokságon Tim Brown, az új-zélandi válogatott csapatkapitány-helyettese.
jún. 9
10:12
Videoton: Mezey György szerződést hosszabbított a fehérváriakkal (She)
A Videoton vezetőedzője, Mezey György meghosszabbította a szezon végén lejáró szerződését – adta hírül a vidi.hu.
jún. 9
10:14
Vb 2010: péntek délelőtt megnyitja kapuit a johannesburgi Soccer City (She)
Péntek délelőtt 10 órakor nyitja meg kapuit a johannesburgi Soccer City stadion, amelyben a dél-afrikai labdarúgó-világbajnokság nyitó mérkőzését rendezik meg.
jún. 9
10:16
Zalaegerszeg: Pavicsevicset a DVSC és a Videoton is vinné - sajtóhír (She)
A Zalai Hírlap terjedelmes cikket közöl a ZTE labdarúgócsapatáról, a játékosállományban várható nyári változásokról. A lap többek között arról is beszámol, hogy a csapat montenegrói csatára, Darko Pavicsevics iránt két magyar csapat, a DVSC és a Videoton is érdeklődik.
jún. 9
10:48
Zalaegerszeg: Pavicsevicset a DVSC és a Videoton is vinné - sajtóhír (She)
A Zalai Hírlap terjedelmes cikket közöl a ZTE labdarúgócsapatáról, a játékosállományban várható nyári változásokról. A lap többek között arról is beszámol, hogy a csapat montenegrói csatára, Darko Pavicsevics iránt két magyar csapat, a DVSC és a Videoton is érdeklődik.
jún. 9
11:06
Férfi kosárlabda: Németh István sikeres gerincműtéten esett át (She)
Sikeres gerincműtéten esett át kedden Budapesten Németh István, a magyar válogatott csapatkapitánya.
jún. 9
11:08
Vb 2010: Andrés Iniesta jól van, a spanyolok nem aggódnak (She)
A lengyelek elleni keddi vb-felkészülési mérkőzésen a 39. percben le kellett cserélni Andrés Iniestát, az Eb-győztes spanyol labdarúgó-válogatott egyik kulcsemberét.
jún. 9
11:24
Csányi új és egységesebb rendben képzeli el a magyar foci irányítását (Infostart)
Csányi Sándor egységesebb működési és vezetési rendben képzeli el a magyar labdarúgás irányítását. Az MLSZ elnökének felkért üzletember azt mondta, akkor sem sértődik meg, ha az amatőr szövetségek képviselői nem fogadják el az alapszabálymódosító-tervezetét.
jún. 9
11:24
Vb 2010: a chilei Quinteros sérülés miatt kimaradt a játékvezetői keretből (She)
Sérülés miatt lemarad a pénteken kezdődő dél-afrikai labdarúgó-világbajnokságról Pablo Pozo Quinteros chilei játékvezető. Vele együtt két honfitárs segítője sem működhet közre a tornán.
jún. 9
11:36
Mezey György marad a Videoton vezetőedzője (Metropol)
Mezey György marad a labdarúgó NB I-ben második helyen végzett Videoton FC vezetőedzője. A 68 éves szakember a klub honlapjának elmondta, hogy a szakmai stáb az eddigi összetételben dolgozik tovább, az edzések hétfőn kezdődnek.
jún. 9
11:42
Két sztár hagyja el a Chelsea-t (Infostart)
A Chelsea hivatalosan bejelentette, hogy Joe Cole és Michael Ballack a nyáron elhagyja a csapatot, miután nem hosszabbítják meg lejáró szerződésüket.
jún. 9
11:42
Vb 2010: megérkeztek a címvédő olaszok is Dél-Afrikába (She)
A világbajnoki címvédő olasz labdarúgó-válogatott is megérkezett Dél-Afrikába. A squadra azzurra johannesburgi érkezését kevés drukker, annál több rendőr figyelte: az olaszokra több tucatnyi biztonsági ember ügyelt.
jún. 9
11:44
Vb 2010: gyerekfoci és meccsnézés Dzsudzsákkal a vízibirodalomban (She)
A Magyar Gyermeklabdarúgó-szövetség szakmai támogatásával különleges programok várják az érdeklődőket az Aquaworld vízibirodalomban a dél-afrikai világbajnokság ideje alatt.
jún. 9
11:46
Videó: Maradona nem kegyelmezett, megbüntette a vesztes csapatot (She)
Remek hangulatban telt a dél-afrikai világbajnokságra készülő argentin válogatott legutóbbi edzése. A dél-amerikai gárda kétkapus tréninget tartott, amelynek végén a vesztes csapat tagjai „súlyos” büntetést kaptak a szövetségi kapitánytól, Diego Maradonától. Háttal, lehajtott fejjel kellett beállniuk a kapuba, a győztesek pedig mintegy 16 méterről vették célba őket.
jún. 9
12:00
Mezey György marad a Videoton vezetőedzője (Infostart)
Mezey György marad a labdarúgó NB I-ben második helyen végzett Videoton FC vezetőedzője.
jún. 9
12:00
Vb 2010: a pocsék formában levő Japán Mozambikkal meccsel (She)
A dél-afrikai világbajnokság előtt pocsék formában levő japán labdarúgó-válogatott csütörtökön Mozambikkal mérkőzik meg.
jún. 9
12:30
Már Dél-Afrikában van a címvédő (Behaviour)
Megérkezett a Dél-afrikai Köztársaságba, a pénteken kezdődő labdarúgó-világbajnokság színhelyére a címvédő olasz válogatott.
jún. 9
12:48
Itt az utánpótlás (Behaviour)
Dél-afrikai fiúk fociznak Fokváros külterületén.
jún. 9
13:12
Röplabda: új elnöke van a Békéscsabai RSE csapatának (She)
Az elmúlt héten megtartotta évi rendes közgyűlését a Békéscsabai Röplabda Sportegyesület.
jún. 9
13:14
Kerékpár: három magyar indul a 4X Európa-bajnokságon (She)
A következő hétvégén rendezik meg a németországi Willingenben a four-cross, azaz a 4X Európa-bajnokságot. A magyar válogatottat három kerekes képviseli.
jún. 9
13:24
Foci a viziparkban (Behaviour)
A Magyar Gyermek Labdarúgó Szövetség (MGYLSZ), az Aquaworld Budapest, valamint a Castrol összefogásával a pénteken kezdődő dél-afrikai labdarúgó-világbajnokság ideje alatt óriáskivetítőn neves szakértők közreműködésével tekinthetik meg a látogatók a torna mérkőzéseit a víziparkban.
jún. 9
13:30
Formula-1: Felipe Massa 2012-ig hosszabbított a Ferrarival (She)
Felipe Massa meghosszabbította szerződését a Ferrari Formula–1-es csapatával. A brazil pilóta 2012-ig kötelezte el magát a maranellói istállóhoz.
jún. 9
13:42
Labdarúgó VB - Fegyverrel raboltak ki újságírókat (Behaviour)
Saját hotelszobájukban, fegyverrel raboltak ki ismeretlen tettesek szerda hajnalban három újságírót, akik a dél-afrikai labdarúgó-világbajnokságra érkeztek.
jún. 9
13:44
Massa 2012-ig marad a Ferrarinál (Behaviour)
"Boldog vagyok, hogy további két idényt tölthetek a Ferrarinál" - jegyezte meg Massa hozzátéve: így tudja folytatni a megkezdett munkát annál az istállónál, amelyet második családjának tekint.
jún. 9
14:00
Spanyol parádé a lengyelek ellen (Behaviour)
A dél-afrikai világbajnokságra készülő Európa-bajnok spanyol válogatott hatgólos győzelmet aratott kedd este felkészülési mérkőzésen a lengyel nemzeti együttes ellen, Murciában. A hat találatot hat játékos szerezte.
jún. 9
14:18
Az internetezőknél Brazília a favorit (Metropol)
Az internetezők szerint Brazília a legesélyesebb a pénteken kezdődő labdarúgó-világbajnokság megnyerésére. A Nielsen cég közvéleménykutatásában a megkérdezettek egyharmada (34 százalék) szerint a dél-amerikaiak Dél-Afrikában megszerzik hatodik vb-címüket. Ez az arány Brazíliában 86 százalék!
jún. 9
14:18
Ballackkal nem hosszabbított a Chelsea (Behaviour)
Michael Ballack és Joe Cole is távozik a Chelsea labdarúgócsapatától, miután az angol bajnok nem hosszabbította meg a szerződésüket.
jún. 9
14:24
Soproni Liga: a 17 csapat nevezését elfogadta az MLSZ a következő szezonra (She)
Az Magyar Labdarúgó-szövetség versenybizottsága mai ülésén megvizsgálta a labdarúgó Soproni Liga 2010–2011-es idényére vonatkozó nevezéseket – mind a 17 sportszervezet jelentkezését elfogadták.
jún. 9
14:54
Az internetezőknél Brazília a favorit (Behaviour)
Az internetezők szerint Brazília a legesélyesebb a pénteken kezdődő labdarúgó-világbajnokság megnyerésére.
jún. 9
14:56
Mandela is ott lesz a megnyitón (Behaviour)
Nelson Mandela csak villámlátogatást tesz a dél-afrikai labdarúgó-világbajnokság pénteki nyitóünnepségén.
jún. 9
15:12
Csütörtökön eldől Pars Krisztián olimpiai ezüstjének sorsa (Behaviour)
Csütörtök 17 órakor hirdeti ki a nemzetközi Sportdöntőbíróság (CAS), milyen döntés született a 2008-as pekingi olimpia férfi kalapácsvető döntőjében doppingvétségen ért két fehérorosz versenyző ügyében, s ezzel együtt kiderül az is, hogy az eredetileg negyedikként zárt Pars Krisztián megkapja-e az ezüstérmet.
jún. 9
15:14
A mindentudó számítógép brazil vagy spanyol aranyat vár (Behaviour)
Egy svájci matematikus által kifejlesztett számítógépes program szerint Brazília vagy Spanyolország nyeri meg a pénteken kezdődő dél-afrikai labdarúgó-világbajnokságot.
jún. 9
15:48
Dzsudzsák: a Fenerbahce előrelépést jelentene (Metropol)
Dzsudzsák Balázs szerint előrelépést jelentene karrierjében, ha a Fenerbahce együttesében folytatná pályafutását, ugyanakkor korántsem biztos, hogy a PSV Eindhoven magyar válogatott futballistája Törökországba igazol.
jún. 9
15:50
Nem lesz 18 csapatos a Soproni Liga (Metropol)
Minden beérkezett nevezést elfogadott a Soproni Liga 2010/11-es szezonjára a Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) versenybizottsága szerdai ülésén.
jún. 9
15:54
Kaposvár: szóban megegyezett a csapat Sisa Tiborral (She)
A Nemzeti Sport információi szerint a Kaposvár labdarúgó-csapata szóban megegyezett Sisa Tiborral, aki a Ferencváros labdarúgócsapatához távozó Prukner László helyét veszi át a Rákóczi kispadján. A hivatalos bejelentésre szombatig várni kell.

Keresés