2010. június 24. csütörtök

jún. 24
0:00
Vb 2010: Schweinsteiger, Özil és Boateng is megsérült Ghána ellen (She)
A Ghána elleni 1–0-s győzelem áldozatokat is követelt a német válogatottól: Bastian Schweinsteiger, Jérome Boateng és a győztes gólt szerző Mesut Özil is megsérült a mérkőzésen.
jún. 24
3:18
Prukner első Fradi-órája (Blikk)
Több új labdarúgó is részt vett a dobogóra vágyó zöld-fehérek edzésén
jún. 24
5:42
Pókerjátszma zajlik Ballack Bundesligába igazolása körül (Infostart)
Most már bizonyos: Michael Ballack visszatér a Bundesligába. A kérdés csak az, hogy melyik hazai klubban folytatja a német válogatott világbajnokság előtt megsérült korábbi kapitánya. A Bild szerint két csapat pókerjátszmája zajlik az átigazolás körül, sokmillió eurós tétekkel. A Wolsfburg és a Bayern Leverkusen közül azonban a bajoroknak lehet nagyobb esélye arra, hogy megszerzi a Chelsea-ből…
jún. 24
5:44
Minden idők leghosszabb wimbledoni meccsét csütörtökön folytatják (Infostart)
Szerdán sem fejezte be, ám már most rekordot döntött a wimbledoni tenisztornán a francia Nicolas Mahut és az amerikai John Isner csatája, amelyet csütörtökön döntő szett, 59-59-es (!) állásnál folytatnak majd.
jún. 24
6:15
Anglia meghosszabbította vb szereplését (Behaviour)
Anglia 1-0-ra legyőzte Szlovéniát a világbajnokság C csoportjának utolsó fordulójában. Defoe egy Milner beadás után volt eredményes, így ezzel a győzelemmel a szigetországi válogatott a második helyen jutott tovább, ugyanis az Egyesült Államok legyőzte Algériát.
jún. 24
6:51
Olasz vb-győzelem - vagy jön a harakiri (Behaviour)
Egy sima, egy fordított a vb 3. fordulójának mai programjában: az E csoportban egyetlen kérdés vár megválaszolásra, Dánia vagy Japán válogatottja követi-e a hollandokat az egyenes kieséses fázisba? Az F jelű négyesben ellenben minden megtörténhet - s még annak az ellenkezője is!
jún. 24
7:09
Bocsánatkérést vár Maradona (Behaviour)
Országos felháborodást váltott ki Franciaországban a válogatott dicstelen búcsúja a dél-afrikai labdarúgó-világbajnokságtól. Dél-Afrikában a házigazda kiesése ellenére hősként ünneplik a csapatot, Dél-Koreában egy fiatal életébe került a továbbjutás felhőtlen ünneplése, Diego Maradona, az argentinok szövetségi kapitány bocsánatkérésre szólította fel az őt bírálókat.
jún. 24
7:12
ZTE: Schultz Levente és Nenand Todorovics szeretne távozni (She)
A ZTE labdarúgócsapatának következő szezonbeli keretét illetően még sok a kérdőjel. Schultz Levente és Nenad Todorovics szeretne távozni, ugyanakkor két próbajátékost tesztel a szakmai stáb.
jún. 24
7:27
Szakadt, sáros zászló segíti a chileieket (Metropol)
Egy szakadt, sáros zászló is segíti a dél-afrikai labdarúgó-világbajnokságon eddig százszázalékos chilei válogatottat.
jún. 24
7:48
Vb 2010: Lúcio elismeri, hogy a brazilok követtek el hibákat (She)
Nem aggódik a védekezés miatt Lúcio, a dél-afrikai labdarúgó-világbajnokságon szereplő brazil válogatott hátvédje, ugyanakkor elismeri, hogy több hibát is elkövettek az első két csoportmérkőzésen.
jún. 24
8:03
Meghalt a Toyota fő tesztpilótája (Metropol)
Naruse Hiromu egy sportautó tesztelése közben Németországban halt meg - közölte csütörtökön a japán autógyár.
jún. 24
8:05
Dél-Afrika: az eufória vége (Metropol)
Hiába örültek a dél-afrikaiak a franciák elleni győzelemnek: csapatuk kiesett. Ez azt is jelenti, hogy Dél-Afrika az első olyan vb-házigazda, amelyik már a csoportkörben kiesik.
jún. 24
8:06
Meghalt a Toyota fő tesztpilótája egy németországi tesztelésen (Infostart)
Meghalt a Toyota vezető tesztpilótája, Naruse Hiromu egy sportautó tesztelése közben Németországban - közölte csütörtökön a japán autógyár.
jún. 24
8:06
Molikot is legyőzte Arn Gréta (Blikk)
Wimbledon — Pályafutása eddigi legnagyobb sikerét érte el Arn Gréta (31): a magyar-német kettős állampolgárságú játékos bejutott az angol nemzetközi füves pályás teniszbajnokság harmadik fordulójába, miután 7:5, 6:4-re legyőzte az esélyesebbnek tartott ausztrál Alicia Molikot (29).
jún. 24
9:00
Három napja játsszák a történelem leghosszabb teniszmeccsét (Infostart)
Több rekord is megdőlt szerdán Wimbledonban, ahol a férfiak mezőnyében a 18-as pályán 10 órája tart egy mérkőzés, amelynek csak a sötétedés vetett véget - de csak egy kis időre.
jún. 24
10:09
Ghánát dicséri a német szövetségi kapitány (Behaviour)
Szerda esti ellenfelét dicsérte Joachim Löw, a dél-afrikai labdarúgó-világbajnokságon szereplő német válogatott szövetségi kapitánya, miután csapata Ghána legyőzésével bejutott a nyolcaddöntőbe.
jún. 24
10:11
Nem érdemeltek továbbjutást (Behaviour)
Az ausztrál válogatott legyőzte Szerbiát a dél-afrikai labdarúgó-világbajnokság D csoportjának szerdai mérkőzésén, de egyik csapat sem jutott a nyolcaddöntőbe.
jún. 24
10:12
Vb 2010: Készüljetek a német hadigépezetre! - angol sajtóvisszhang (She)
Az angol sajtó „megkezdte a felkészülést" a Németország elleni, vasárnapi nyolcaddöntőre. A legtöbb szigetországi lap nagy terjedelemben foglalkozik a klasszikus összecsapással.
jún. 24
10:27
Vb 2010: csak óvatosan örülnek a német lapok (Behaviour)
A német szurkolók eufóriája kevésbé hatotta át a csütörtöki berlini újságokat, amelyek visszafogottan és csak óvatos örömmel kommentálták, hogy Németország a Ghána elleni győzelemmel bejutott a dél-afrikai labdarúgó-világbajnokság nyolcaddöntőjébe.
jún. 24
10:48
Vasas: Ferenczi István az angyalföldi klubnál folytatja (She)
A Vasas hivatalos honlapjának tájékoztatása szerint Ferenczi István, a Ferencváros támadója az angyalföldi klubban folytatja pályafutását.
jún. 24
11:21
Ferenczi a Vasasban folytatja (Metropol)
Az előző szezonban a Ferencvárost erősítő 32 esztendős futballista kétéves szerződésben állapodott meg az angyalföldi klub vezetőivel.
jún. 24
11:21
Németország Angliával játszik a nyolcaddöntőben (Behaviour)
Németország a gól nélküli első félidő után Özil távoli lövésével 1-0-ra legyőzte Ghánát és ezzel továbbjutott a D csoportból. Némeország ellenfel az ősi rivális Anglia lesz a nyolcaddöntőben, míg a kvartett második helyén a vesztes Ghána lépett tovább,amely az Egyesült Államok ellen bizonyíthat a legjobb 16 között.
jún. 24
11:42
WNBA: bombaformában játszik a Sopron játékosa (She)
Bombaformában játszik az észak-amerikai profiligában (WNBA) Angel McCoughtry, az MKB-Euroleasing Sopron női kosárlabdacsapatának új játékosa.
jún. 24
11:57
Sörözés volt az angol siker titka (Behaviour)
Fabio Capello szerint a közös sörözés volt az angolok titka, amikor a válogatott szerdán 1-0-ra nyert Szlovénia ellen, így bejutott a legjobb 16 közé a dél-afrikai labdarúgó-világbajnokságon.
jún. 24
12:18
DVSC: Simac a jövő héten aláírhat, újabb játékosok érkeznek (She)
Dajan Simac visszatért a DVSC-TEVA-hoz, ahol alapos orvosi vizsgálaton vett részt. Az eredmények a jövő héten lesznek meg, azt követően a játékos aláírhat a hajdúságiakhoz – adta hírül a klub hivatalos honlapja.
jún. 24
12:36
Vb 2010: nyolcvanéves rekordot állított be tegnap Donovan (She)
Landon Donovan szerda este nemcsak egyszerűen továbblőtte az amerikai válogatottat, hanem be is írta magát a Team USA vb-történelemkönyvébe. Nevezetesen: beállította a vonatkozó szereplési és góllövési rekordot, amelyeket könnyen megdönthet az egyenes kieséses szakaszban.
jún. 24
12:38
Újpest: a lila-fehérek nyerték a Hefflerért folytatott harcot (She)
A Soproni Ligában szereplő Újpest FC-ben folytatja pályafutását a legutóbb Pakson szereplő Heffler Tibor – tudatta a lila-fehér klub hivatalos honlapja.
jún. 24
12:51
Vb 2010: hat ponttal is ki lehet esni, hárommal is tovább lehet jutni (Behaviour)
Amíg van olyan négyes, amelyből akár három ponttal is nyolcaddöntőbe lehet jutni a dél-afrikai labdarúgó-világbajnokságon, addig a H csoportban akár az is előfordulhat, hogy a hat pont is kevés lesz a túléléshez.
jún. 24
12:54
Vb 2010: Rehhagel távozik a görög válogatott éléről - hivatalos (She)
A Görög Labdarúgó-szövetség vezetői megerősítették, hogy Otto Rehhagel távozik a görög válogatott kispadjáról, miután a 2004-es Európa-bajnok kiesett a dél-afrikai világbajnokságon.
jún. 24
13:27
Elefántcsontpart a csodában, Portugália magában bízik (Behaviour)
Csodára van szüksége a továbbjutáshoz a dél-afrikai labdarúgó-világbajnokság G csoportjában szereplő Elefántcsontpartnak pénteken a Koreai NDK ellen, a portugálok pedig már egy döntetlennel is a legjobb 16 közé kerülhetnek.
jún. 24
13:48
Kecskemét: Tököli tökéletesen illik az elképzelt játékstílusba - Urbányi (She)
A Kecskeméti TE-Ereco vezetőedzője, Urbányi István a klub hivatalos honlapjának adott interjújában Tököli Attilával kapcsolatban elmondta, tökéletes illik az általa elképzelt rendszerbe.
jún. 24
13:50
Vb 2010: Schweinsteiger és Boateng is kihagyhatja az angol meccset (She)
Ahogy arról már beszámoltunk, a Ghána elleni 1–0-s győzelem áldozatokat is követelt a német válogatottól: Bastian Schweinsteiger, Jérome Boateng és a győztes gólt szerző Mesut Özil is megsérült a mérkőzésen. A legfrissebb hírek szerint elképzelhető, hogy előbbiek nem léphetnek pályára az Anglia elleni nyolcaddöntőben, de Özil játékát nem fenyegeti veszély.
jún. 24
13:52
Vb 2010: Ribéryt ágyéksérülése miatt megműtik pénteken (She)
Franck Ribéryt, a dél-afrikai labdarúgó-világbajnokság csoportkörében kiesett francia válogatott játékmesterét pénteken megműtik.
jún. 24
14:03
Rehhagel távozik a görögöktől (Metropol)
Távozik a görög labdarúgó-válogatott szövetségi kapitányi posztjáról Otto Rehhagel, miután a csapat nem jutott be a nyolcaddöntőbe a dél-afrikai világbajnokságon.
jún. 24
14:39
Rekedtre drukkolta magát Clinton (Behaviour)
Az ünnepléskor hangját vesztette Bill Clinton korábbi amerikai elnök, amikor szerdán a helyszínen tekintette meg a dél-afrikai világbajnokságon szereplő amerikai labdarúgó-válogatott Algéria elleni győztes mérkőzését.
jún. 24
14:42
Női vízilabda: Godovával és Drávuczcal erősítettek a szegediek! (She)
Jelentős erősítéssel vág neki a 2010–11-es szezonnak az élvonalbeli szegedi női vízilabdacsapat: a jövőben Taylor&Nash Universitas Szeged NVE néven szereplő együttes vezetőedzője Godova Gábor lesz és a klubnál folytatja pályafutását a válogatott Drávucz Rita.
jún. 24
14:57
Kérdéses Schweinsteiger angolok elleni játéka (Metropol)
Nehéz helyzetben van a német labdarúgó-válogatott, mivel erősen kérdéses egyik legjobbjának, Bastian Schweinsteigernek a játéka a vasárnapi, angolok elleni nyolcaddöntőben a dél-afrikai labdarúgó-világbajnokságon.
jún. 24
15:18
Vb 2010: Hajnal klubtársa kimaradt a paraguayi kezdőcsapatból (She)
Mindkét szövetségi kapitány kijelölte kezdőcsapatát a négy órakor kezdődő Paraguay–Új-Zéland csoportmérkőzésre. A dél-amerikaiaknál ezúttal csak a cserepadon kapott helyet Lucas Barrios, a Dortmund csatára.
jún. 24
16:09
A történelem leghosszabb teniszmeccse tart Wimbledonban (Behaviour)
Szinte minden szurkoló, pihenő játékos és szakértő a 18-as pályához vándorolt, hogy lássa a sportág történetében már most minden rekordot megdöntő, tíz órája tartó, és sötétedés miatt másodszor is félbeszakított John Isner-Nicolas Mahut első fordulós meccsét.
jún. 24
16:12
Labdarúgás: Husztiék felkészülési meccsen legyőzték a Karpati Lvivet (She)
Huszti Szabolcs együttese, a szentpétervári Zenit felkészülési mérkőzésen 1–0-ra legyőzte az ukrán Karpati Lviv csapatát.
jún. 24
16:30
Újpest: Heffler a fővárosiak közül mindenképp a lilákat választotta volna (She)
Az Újpest FC labdarúgócsapatának új igazolása, Heffler Tibor a csapat hivatalos honlapjának, az ujpestfc.hu-nak elmondta: a pesti csapatok közül mindenképpen a lilákat választotta volna.
jún. 24
17:06
Kerékpár: Kusztor és Révész sikere az egyéni időfutam ob-n (She)
Kusztor Péter és Révész Anikó sikerét hozta az országúti kerékpárosok egyéni időfutam országos bajnoksága.
jún. 24
18:15
Talmácsi 9. az első szabadedzésen (Metropol)
Talmácsi Gábor a kilencedik helyen végzett a gyorsaságimotoros-világbajnokság Holland Nagydíjának első, csütörtöki szabadedzésén a Moto2 géposztályban.
jún. 24
18:18
Wimbledon: Marosi Katalin is búcsúzott párosban a tornától (She)
Kiesett a szerencsés vesztesként főtáblára kerülő Marosi Katalin, Kathrin Wörle duó, miután az első fordulóban 4:6, 6:4, 6:3-ra kikapott a Lucie Safárová, Aleksandra Wozniak cseh, kanadai duótól.
jún. 24
18:20
Videó: nézze meg, hogyan ejtette ki Szlovákia Olaszországot! (She)
Mint arról beszámoltunk, Szlovákia 3–2-re legyőzte a világbajnoki címvédő Olaszországot. Északi szomszédunk Róbert Vittek két és Kamil Kopúnek góljával nyert, és az F-csoport második helyén végzett, míg az utolsó helyen búcsúzó olaszok találatait Antonio Di Natale és Fabio Quagliarella szerezték.
jún. 24
18:33
Paraguay csoportelső, az olaszok kiestek (Metropol)
A paraguayi és a szlovák válogatott jutott be a legjobb 16 közé a dél-afrikai labdarúgó-világbajnokság F csoportjából, a címvédő olasz, valamint az új-zélandi együttes búcsúzott.
jún. 24
18:35
Negyedszer búcsúzott a címvédő a csoportkör után (Metropol)
A labdarúgó-világbajnokságok történetében az olasz válogatott csütörtöki búcsújával negyedszer fordult elő, hogy a címvédő együttes már a csoportkör után kiesik.
jún. 24
18:36
FTC: Fitos marad a klubnál, Rósa és Balog még gondolkodik (She)
Négy lejárt szerződésű játékos elé is új ajánlatot tett a Soproni Ligában szereplő Ferencváros labdarúgócsapata.
jún. 24
18:51
Marosiék kiestek Wimbledonban (Metropol)
Marosi Katalin a német Kathrin Wörle oldalán kikapott csütörtökön a Lucie Safarova, Aleksandra Wozniak cseh, kanadai kettőstől a wimbledoni teniszbajnokság női páros versenyének első fordulójában.
jún. 24
18:51
Olaszország-Szlovákia 2-3 (Behaviour)
Egy hihetetlenül izgalmas utolsó 10 perc után a szlovák válogatott történelmet írt azzal, hogy 3-2-re legyőzte Olaszországot. Így az itáliai csapat az F csoport utolsó helyén végzett, ami a leggyengéb teljesítménye az összes vb szereplése közül.

Keresés