2010. június 29. kedd

jún. 29
15:15
Stockhomlból igazolt a Videoton (Behaviour)
A tavalyi ezüstérmes Videoton, egy csatárt és egy középpályást igazolt az AIK Stockholm csapatától. Djordjic és Mutumba nagy erősítést jelenthet Mezey György együttese számára, amely július közepén az NK Mariborral találkozik az Európa Ligában.
jún. 29
15:17
Premier League: argentin gólkirállyal erősített a Wigan (She)
Az angol labdarúgó-bajnokság élvonalában szereplő Wigan Athletic szerződtette Mauro Bosellit, az Estudiantes csatárát, a 2010-es argentin tavaszi félidény, a clausura gólkirályát.
jún. 29
15:19
Vb 2010: hiába fellebbezett Ghána, Ayew kihagyja az Uruguay elleni negyeddöntőt (She)
Kitűnően szerepel a labdarúgó-világbajnokságon Ghána válogatottja, amely egyetlen állva maradt afrikai csapatként bejutott a legjobb nyolc közé.
jún. 29
15:21
Debrecen: Malinauskas öt évre írt alá a bajnokcsapathoz (She)
Dajan Simac után Mindaugas Malinauskas is szerződést kötött a DVSC-TEVA labdarúgócsapatával – adta hírül a hajdúsági klub hivatalos honlapja. A litván válogatott kapus öt évre kötelezte el magát új együtteséhez.
jún. 29
15:33
Lósport: vasárnap rendezik a 88. Magyar Derbyt, Overdose nélkül (She)
Vasárnap a Kincsem Parkban rendezik a 88. Magyar Derbyt, amelynek egyik előfutamában a tervek szerint elindult volna Overdose, a veretlen magyar csodaló, de végül az ötéves mént felkészítő szakmai stáb úgy döntött, nem áll rajthoz, mert még nincs megfelelő formában a versenyzéshez.
jún. 29
15:35
Vb 2010: az argentinok elkezdtek felkészülni a tizenegyesekre (She)
Sergio Romero, az argentin labdarúgó-válogatott kapusa elmondta: az együttes már elkezdett felkészülni egy németek elleni esetleges tizenegyespárbajra a vb-negyeddöntőben.
jún. 29
15:51
Bulgária: Jardel, a világjáró gólvágó a Cserno Moréba szerződött (She)
A bolgár Cserno More Várna labdarúgócsapatához igazolt az egykor Portugáliában hatalmas sikereket elérő brazil csatár, Mario Jardel.
jún. 29
15:53
Vb 2010: kirabolták a FIFA-t, megfújtak néhány Világkupát is (She)
A johannesburgi rendőrség megerősítette, hogy kirabolták a Nemzetközi Labdarúgó-szövetség (FIFA) johannesburgi ideiglenes főhadiszállását, amelyet a világbajnokság idejére alakítottak ki.
jún. 29
15:55
Olaszország: Prandelli Londonban mutatkozik be, ellenfél még nincs (She)
Az Olasz Labdarúgó-szövetség (FIGC) keddi bejelentése szerint Cesare Prandelli, a hamarosan hivatalba lépő új olasz szövetségi kapitány augusztus 10-én Londonban ül először a squadra azzurra kispadján.
jún. 29
16:09
Vb 2010: Paraguay-Japán nyolcaddöntő az NSO-n! (She)
Hamarosan kezdetét veszi a Paraguay–Japán nyolcaddöntő a dél-afrikai világbajnokság nyolcaddöntőjében. A találkozóról élő, szöveges tudósítást olvashat itt, a Nemzeti Sport Online-on!
jún. 29
16:27
Vb 2010: Iránban a sors kezét látják ellenségeik korai kiesésében (She)
Az iráni külügyminiszter szerint a labdarúgó-világbajnokságról való korai kiesés egyfajta büntetés az Egyesült Államok, Anglia és Franciaország számára, amiért a nemzetközi együttműködésben elszigetelni igyekeznek Iránt nukleáris programja miatt.
jún. 29
16:29
Wimbledon: Venus Williams és Clijsters is kiesett a negyeddöntőben (She)
Az alsó ágon Vera Zvonarjova és Cvetana Pironkova csap össze az elődöntőben a wimbledoni teniszbajnokság női egyesében.
jún. 29
16:45
FTC: Stockley csütörtökön visszatér, Mester Tamást tesztelik (She)
Az Üllői 129. szurkolói portál információi szerint a balhátvéd, Sam Stockley marad a Ferencvárosnál, és – a támadó Anthony Eldinggel együtt – csütörtökön edzésre jelentkezik.
jún. 29
16:47
FTC: a hétfőn rosszul lett Tóth Bence már jobban érzi magát (She)
Mint arról korábban beszámoltunk, a ferencvárosi Tóth Bencének gyomorbántalmai miatt hétfőn el kellett hagynia a csapat edzőtáborát. A klub hivatalos honlapján, az ftc.hu-n megjelent nyilatkozat szerint a középpályás már jobban érzi magát, egyelőre azonban még nem térhetett vissza társaihoz.
jún. 29
17:03
Győr: két grúz légiós, Pancsava és Lortkifanidze is távozik a klubtól (She)
A három más élvonalbeli csapatnak kölcsönadott labdarúgó (Molnár Péter, Zoran Supics, Zámbó Bence) után újabb távozók a Soproni Ligában szereplő Győri ETO FC labdarúgócsapatánál, két grúz csatárral közös megegyezéssel bontottak szerződést.
jún. 29
17:05
AC Milan: Berlusconi szeretné, ha Bierhoff a vb után visszatérne Milánóba (She)
A Hamburger Morgenpost információi szerint a világbajnokság után Joachim Löw szövetségi kapitány mellett Oliver Bierhoff is távozhat a német válogatott mellől.
jún. 29
17:07
Vb 2010: Boateng mégis játszhat Ghána Uruguay elleni meccsén (She)
A ghánai válogatott szóvivője, Randy Abbey elmondta, bár Kevin-Prince Boateng nem edzett ma, az Uruguay elleni, pénteki negyeddöntőben már pályára léphet.
jún. 29
17:21
Férfi kézilabda: Matics előrelépést vár a Fradi kéziseitől (She)
Vladan Matics vezetőedző elégedett az előző idényben nyújtott teljesítménnyel, de előrelépést vár a Ferencváros férfi kézilabdacsapatától – mondta a szakember a klub hivatalos honlapjának, az ftc.hu-nak.
jún. 29
17:39
Wimbledon: Zsiga a 2. fordulóban búcsúzott a juniorok között (She)
Nem sikerült a nyolcaddöntőbe jutás a 11. helyen kiemelt Zsiga Máténak a juniorok egyesében. A magyar játékos 78 perc alatt szenvedett háromszettes vereséget a juniorrangsor harmincharmadikja, a holland Justin Eleveld ellen.
jún. 29
17:41
Pápa: két védőt még mindenképp igazolna a Lombard (She)
Hamarosan elkezdi a felkészülést a 2010–11-es szezonra a Lombard Pápa élvonalbeli labdarúgócsapata.
jún. 29
17:43
Vb 2010: a kapitány úgy érzi, rendezték a Van Persie-affért (She)
Bert van Marwijk, a holland labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya kedden kijelentette: megbeszélték a történteket Robin van Persie-vel, aki nehezményezte lecserélését a Szlovákia elleni hétfői vb-nyolcaddöntőn.
jún. 29
17:57
Videoton: Djordjic és Kayongo-Mutumba hároméves szerződést kötött (She)
Kedden megérkezett Székesfehérvárra a Videoton két új szerzeménye, az AIK Solnától megszerzett Bojan Djordjic és Martin Kayongo-Mutumba – adta hírül a klub hivatalos honlapja.
jún. 29
17:59
Wimbledon: a Li Nát legyőző Serena Williams elődöntőbe jutott (She)
A címvédő Serena Williams különösebb probléma nélkül győzni tudott a kínai Li Na ellen, ezzel elődöntőbe jutott a wimbledoni teniszbajnokság női egyesében.
jún. 29
18:01
Vb 2010: Paraguay-Japán 0-0, hosszabbítás következik (She)
Hosszabbítás következik a labdarúgó-vb-n a Paraguay–Japán nyolcaddöntőben, miután a két csapat nem tudott betalálni a rendes játékidőben – a nem túl magas színvonalú mérkőzésen helyzet is nagyon kevés volt. 1990 óta minden vb-nyolcaddöntőben volt egy mérkőzés, amely tizenegyesrúgásokkal dőlt el, az eddig látottak alapján ez most sem valószínűtlen.
jún. 29
18:15
Spanyolország: Sutil az élvonalba jutó Sociedadnál folytatja (She)
A mögöttünk hagyott szezonban az élvonalba jutó Real Sociedad bejelentette, hogy átigazolta Paco Sutilt a harmadosztályú SD Eibartól.
jún. 29
18:33
Újpest: Remili szerint Mészöly tudja kezelni a negatív tulajdonságait (She)
Ahogy arról már beszámoltunk, az előző szezon nagy részében kölcsönben a Vasasnál szereplő Remili Mohamed visszatért az Újpest FC-hez, amelyben Mészöly Géza vezetőedző számít rá a 2010–11-es évadban.
jún. 29
18:33
Babos páros partnere ellen játszik (Metropol)
Saját tábora szurkol a wimbledoni teniszbajnokságon a harmadik helyen kiemelt Babos Tímeának, aki kedden bejutott a juniorverseny nyolcaddöntőjébe.
jún. 29
18:35
Anglia: hagyják dolgozni Capellót, nem ő a hunyó - Roy Keane (She)
Kemény kritikával illette a labdarúgó-világbajnokságon a nyolcaddöntőben kieső angol válogatott játékosait Roy Keane, a Manchester United egykori csapatkapitánya, az Ipswich Town jelenlegi menedzsere, egyúttal Fabio Capello szövetségi kapitány pozícióban tartására biztatott.
jún. 29
18:35
A FIFA-főbíró elégedett a játékvezetéssel (Metropol)
Miközben Joseph Blatter, a Nemzetközi Labdarúgó Szövetség (FIFA) elnöke egyre nyitottabb a videobíró bevezetésére, a FIFA szakmai bizottságának vezetője elégedett a dél-afrikai világbajnokságon látott játékvezetéssel.
jún. 29
18:37
NB II: Irhás a bőcsi U19-es csapatból igazolt Németországba (She)
Németországban folytatja pályafutását a Bőcs KSC U19-es csapatának játékosa, Irhás József.
jún. 29
18:51
Pápa: Takács Pétert a játéklehetőség motiválta, nem a pénz (She)
Ahogy arról tegnap beszámoltunk, a Lombard-Pápánál folytatja pályafutását az U20-as világbajnoki bronzérmes együttes egyik tagja, Takács Péter.
jún. 29
18:53
Wimbledon: Kvitová öt mérkőzéslabdát hárítva elődöntős (She)
A cseh Petra Kvitová 4:6, 7:6, 8:6-ra legyőzte az észt Kaia Kanepit, így ő lesz Serena Williams ellenfele Wimbledonban a női egyes elődöntőjében.
jún. 29
18:55
Vb 2010: Paraguay 11-esekkel jutott be a negyeddöntőbe (She)
Nem született gól a Paraguay–Japán mérkőzés rendes játékidejében, majd a hosszabbításban sem találtak be a csapatok, így tizenegyesrúgásokkal dőlt el a találkozó. Paraguay bizonyult jobbnak, és bejutott a dél-afrikai világbajnokság negyeddöntőjébe, amelyben a Spanyolország–Portugália meccs győztesével csap össze.
jún. 29
18:57
NB II: visszavonult a váciak rutinos védője, Gáspár Endre (She)
Befejezte pályafutását az NB II Keleti csoportjában szereplő Dunakanyar-Vác védője, Gáspár Endre.
jún. 29
19:09
Videó: egyetlen hiba döntött Paraguay javára Japán ellen (She)
Nem túl eseménydús találkozón Paraguay legyőzte Japánt, és bejutott a legjobb nyolc közé a dél-afrikai labdarúgó-világbajnokságon. A rendes játékidőben és a hosszabbításban sem esett gól, így a nézők csak 120 perc után, a tizenegyespárbajban láthattak hálóba kerülő labdát.
jún. 29
19:11
Wimbledon: Fucsovics Márton párosban is nyolcaddöntős (She)
Egyesbeli sikere után párosbeli továbbjutással tette teljessé eredményes napját Fucsovics Márton. A magyar teniszező a cseh Libor Salabával az oldalán kétszettes győzelmet aratott a Micke Kontinen, Jíri Vesely finn, cseh páros felett.
jún. 29
19:27
Felkészülés: a Kecskemét magabiztosan legyőzte a losonciakat (She)
A Kecskemét biztos győzelemmel kezdte a felkészülését: már az első félidőben eldöntötte a meccset (3–0) a szlovákiai FK LAFC Lucenec ellen.
jún. 29
19:27
Paraguay történelmi sikere (Metropol)
A paraguayi válogatott büntetőkkel nyert a japán a csapat ellen a dél-afrikai labdarúgó-világbajnokság keddi, első nyolcaddöntőjében, s ezzel története során először bejutott a legjobb nyolc közé.
jún. 29
19:29
Brazília: gyilkosság lehet a vád a Flamengo kapusa ellen (She)
Hétfőtől nem látogathatja a brazil labdarúgó-bajnokság élvonalában szereplő Flamengo edzéseit Bruno, a csapat kapusa és csapatkapitánya, mivel nyomozást folytat ellene a rendőrség.
jún. 29
19:29
A levegő bajnokai Szegeden (Metropol)
Július 20 és augusztus 7. között Szegeden mérik össze tudásukat a világ legjobb vitorlázó repülői. Gulyás György címvédésre készül.
jún. 29
19:31
Vb 2010: Kassaiék még „állnak”, vezethetnek a folytatásban (She)
A FIFA játékvezetői bizottsága kijelölte azt a bírói keretet, amely július 1. után is maradhat a világbajnokság helyszínén, Dél-Afrikában.
jún. 29
19:33
Póker: máris megdőlt Phil Laak őrült rekordja (She)
Egy osztrák csapat három tagja 135 órán keresztül pókerezett egyhuzamban, ezzel alaposan megjavították az amerikai korábbi csúcsát.
jún. 29
19:45
Vb 2010: Xabi Alonso mégis kezd a portugálok ellen (She)
Kijelölte kezdőcsapatát a két szövetségi kapitány a ma esti Spanyolország–Portugália nyolcaddöntőre. A spanyoloknál nagy meglepetésre a kezdőben kap helyet az „elméletileg" súlyosan sérült Xabi Alonso, így aztán mind Javi Martinez, mind Francesc Fábregas a kispadra került. A portugáloknál a védelemben Ricardo Costa kezd, nem pedig Duda, míg a középcsatár ismét Hugo Almeida lesz. Sem Danny,…
jún. 29
19:45
Brazília a döntőbe jut, Kaká szerint (Behaviour)
Kaká, a brazil válogatott irányító középpályásának véleménye szerint, a dél-amerikai együttes a döntőig menetel majd a világbajnokságon. Ehhez legközelebb pénteken délután az eddig százszázalékos holland csapatot kell megvernie az ötszörös világbajnok együttesnek.
jún. 29
19:47
Vb 2010: Vincze Ottó szerint Paraguay egy árnyalattal jobb volt (She)
Paraguay bejutott a nyolc közé a dél-afrikai labdarúgó-világbajnokságon, miután tizenegyesrúgásokkal 5–3-ra legyőzte Japánt. A mérkőzésről Vincze Ottó a Magyar Gyermeklabdarúgó-szövetség egyik rendezvényén mondta el a véleményét a Nemzeti Sport Online tudósítójának.
jún. 29
19:49
Videó: Mutumba ördöngös cselei, Djordjic bombagólja - a Vidi újoncai (She)
Az alábbi videókból kiderül, hogy nem nyeretlen kétéveseket szerződtetett a Videoton labdarúgócsapata a svéd élvonalban szereplő AIK Solnától. Martin Mutumba és Bojan Djordjic is tud bánni a labdával...
jún. 29
19:51
El: Rák nem játszhat a nyitraiaknál, az edző a Győrt tartja esélyesnek (She)
Minden bizonnyal nem játszhat a Győri ETO FC elleni első Európa-liga-selejtezőn Rák Róbert, az FC Nitra rutinos csatára.
jún. 29
19:53
Ligue 1: zűrzavar az abszolút újoncnál, elküldték a sikeredzőt (She)
Kedden elbocsátották Michel Estevant, a francia labdarúgó-bajnokság élvonalába tavasszal feljutó, ott korábban még sohasem szereplő Arles-Avignon vezetőedzőjét.
jún. 29
20:03
Győri ETO: a Nyíregyházán 10 gólt szóró Bugerra 3 évre aláírt (She)
Támadóval erősített az Európa-liga-selejtezőre készülő Győri ETO FC labdarúgócsapata: a tavasszal Nyíregyházán játszó algériai-francia Fuad Bugerra hároméves szerződést kötött a kisalföldiekkel. Az átigazolást az ETO hivatalos honlapja jelentette be.
jún. 29
20:05
Vb 2010: Sajnos nem engedtem győzni a csapatomat - Okada Takesi (She)
Okada Takesi, a japán válogatott szövetségi kapitánya saját magát hibáztatta a Paraguay ellen tizenegyesekkel elbukott világbajnoki nyolcaddöntő után, mivel úgy véli, nem tüzelte fel kellően játékosait.

Keresés