2010. szeptember 16. csütörtök

szept. 16
12:44
Asztalitenisz Eb: az olasz Tan Wenling visszalépett, Póta a 64-ben (She)
Póta Georgina játék nélkül jutott a legjobb 64 közé egyesben az ostravai asztalitenisz Eb-n, miután kínai származású ellenfele, az olasz színekben induló Tan Wenling visszalépett.
szept. 16
13:00
Mainz: a Leverkusen nyerte meg a fiatal tehetségért zajló versenyfutást (She)
A Bayer Leverkusen átigazolta a Mainz 19 éves tehetségét, Andre Schürrlét. A német utánpótlás-válogatott csatár 2011 nyarától érvényes, öt évre szóló szerződést kötött a „gyógyszergyáriakkal”.
szept. 16
13:02
Labdarúgás: Miccoli születésnapjára adja vissza Maradonának fülbevalóját (She)
Fabrizio Miccoli, az olasz Palermo labdarúgója október 30-án, az argentin futball-legenda 50. születésnapján adja vissza Diego Maradonának a fülbevalóit, amelyeket februárban egy aukción vásárolt meg 25 ezer euróért.
szept. 16
13:18
Labdarúgás: Maradona születésnapjára kapja vissza fülbevalóját Miccolitól (She)
Fabrizio Miccoli, az olasz Palermo labdarúgója október 30-án, az argentin futball-legenda 50. születésnapján adja vissza Diego Maradonának a fülbevalóját, amelyet februárban egy aukción vásárolt meg 25 ezer euróért.
szept. 16
13:20
MTK: a kék-fehérek szerződést kötöttek Dragan Vukmirral (She)
Az MTK labdarúgócsapata egyéves szerződést kötött Dragan Vukmirral – olvasható a kék-fehér klub honlapján. A 32 éves szerb védő legutóbb a Honvéd játékosa volt, Kispestről azonban szerződése lejárta után távozott, így az MTK ingyen szerezte meg.
szept. 16
13:36
Manchester United: sikeres volt Antonio Valencia bokaműtétje (She)
A Manchester United bejelentette, hogy sikeres bokaműtéten esett át Antonio Valencia, a csapat ecuadori szélsője, aki a Rangers elleni Bajnokok Ligája-mérkőzésen szenvedett súlyos sérülést.
szept. 16
13:36
Erdei Zsolt jövőre befejezi (Metropol)
Még két-három mérkőzést vállal, jövőre pedig biztosan visszavonul Erdei Zsolt félnehézsúlyú és cirkálósúlyú korábbi profi ökölvívó világbajnok.
szept. 16
13:38
BL: a T-Home nem tudott megegyezni a Digivel a közvetítésekről (She)
A T-Home tárgyalásokat kezdeményezett annak érdekében, hogy a labdarúgás iránt érdeklődő előfizetői számára elérhetők legyenek a Premier League és a Bajnokok Ligája mérkőzései, de a megbeszélések nem vezettek eredményre.
szept. 16
13:54
NFL: 45 hónap után ismét kezdőirányító lesz Michael Vick (She)
Negyvenöt hónap után ismét kezdőirányítóként kap szerepet egy NFL-mérkőzésen a Philadelphia Eagles quarterbackje, Michael Vick.
szept. 16
13:54
Erdei még 2-3 mérkőzést vállal, aztán visszavonul (Behaviour)
Még két-három mérkőzést vállal, jövőre pedig biztosan visszavonul Erdei Zsolt félnehézsúlyú és cirkálósúlyú korábbi profi ökölvívó világbajnok.
szept. 16
13:56
Asztalitenisz Eb: Tóth már a 64 között, Lovas kikapott (She)
Tóth Krisztina a szlovén Vesna Rojko legyőzésével bejutott a legjobb 64 közé az ostravai asztalitenisz Európa-bajnokságon, Lovas Petra viszont vereséget szenvedett, így búcsúzott.
szept. 16
14:12
Formula-1: Hamilton ígéri, minden eddiginél keményebben küzd majd (She)
Lewis Hamilton, a McLaren-Mercedes pilótája azt ígéri a számára balszerencsés Olasz Nagydíj után, hogy „minden eddiginél keményebben küzd" majd azért, hogy megszerezze pályafutása második világbajnoki címét.
szept. 16
14:30
Formula-1: Hamilton ígéri, minden eddiginél keményebben küzd (She)
Lewis Hamilton, a McLaren-Mercedes pilótája azt ígéri a számára balszerencsés Olasz Nagydíj után, hogy „minden eddiginél keményebben küzd” azért, hogy megszerezze pályafutása második világbajnoki címét.
szept. 16
14:48
Asztalitenisz Eb: Pergel Szandra is a 64 közé jutott (She)
Tóth Krisztina és Póta Georgina után Pergel Szandra is bejutott a legjobb 64 közé női egyesben az ostravai asztalitenisz Európa-bajnokságon, miután 4:0-ra legyőzte a szlovén Manca Fajmutot.
szept. 16
15:24
Asztalitenisz Eb: Muskó Péter egyéniben is búcsúzott (She)
Az ostravai asztalitenisz Európa-bajnokságon Muskó Péter a páros után egyéniben is búcsúzott.
szept. 16
15:26
Kosárlabda: 41 éves a legerősebb felkészülési torna (She)
Hála a CAR-INSide jelentős támogatásának, 41. alkalommal is megrendezik az előszezon legszínvonalasabb felkészülési kosártornáját, a Göcsej-kupát Zalaegerszegen.
szept. 16
15:42
Asztalitenisz Eb: Jakab János túljutott az első fordulón (She)
Jakab János bejutott a legjobb 64 közé az Ostravában zajló asztalitenisz Európa-bajnokságon. A magyar versenyző a belga Lauric Jeant győzte le 4:2-re.
szept. 16
16:00
Videoton: Mezey György pénteken dönt Lázár Pál szerepeltetéséről (She)
Még nem dőlt el, hogy pályára léphet-e Lázár Pál a Videotonban a Zalaegerszeg elleni bajnoki mérkőzésen, Mezey György vezetőedző csak pénteken határoz erről – adta hírül a klub honlapja, a vidi.hu.
szept. 16
16:02
Tenisz: Gallovits és Groth is a nyolc között Kantonban (She)
A Kantonban rendezett WTA-tornán a román színekben induló Gallovits Edina és az első helyen kiemelt Jarmila Groth is legyőzte aktuális ellenfelét, így mindketten bejutottak a legjobb nyolc közé.
szept. 16
16:04
Brazília: Neymar szidta az edzőjét, büntetésre számíthat a Santostól (She)
Büntetésre számíthat klubjától Neymar, a Santos egyszeres brazil válogatott csatára, miután nyilvánosan kritizálta edzőjét.
szept. 16
16:06
Fulham: Gera társa, Bobby Zamora öt hónapig lesz harcképtelen (She)
Eldőlt, hogy a Fulham támadója, Bobby Zamora öt hónapig lesz harcképtelen, miután a hétvégén súlyos sérülést szenvedett a Wolverhampton ellen megnyert bajnokin (2–1).
szept. 16
16:18
Cozma-ügy: a diszkóbeli felvételek a vád álláspontját igazolják (She)
A Cozma-ügy tárgyalásának negyedik napján, csütörtökön a  Patrióta lokál videokameráinak felvételeit vetítették le a Veszprém Megyei Bíróságon; a gyilkosság előtt rögzített felvételek közül néhány azt igazolja – a vádirattal egyezően –, hogy az áldozatul esett Marian Cozma nem volt agresszív, nem lökdösött senkit, hanem váratlanul és hátulról támadtak rá.
szept. 16
16:20
Ferencváros: Maróti győzelemmel kezdené feledtetni a kisiklást (She)
A Ferencváros labdarúgócsapatának középpályása, Maróti Béla szerint nem lehet egyik napról a másikra feledtetni az Újpest elleni kisiklást, de egy Siófok elleni győzelemmel meg lehet tenni az első lépést – adta hírül az ftc.hu.
szept. 16
16:22
Európa-liga: Fel kell kötnünk azt a bizonyos alsóneműt - Kiss Zoltán (She)
Kiss Zoltán, a Debrecen középpályása klubja hivatalos honlapján elmondta, nagyon bízik abban, hogy a magyar bajnoknak sikerül pontot szereznie az Európa-liga csoportkörében.
szept. 16
16:54
Labdarúgás: jövő márciusban német-ausztrál meccset rendeznek (She)
A Német Labdarúgó-szövetség (DFB) mai bejelentése szerint a világbajnoki bronzérmes Nationalelf jövő márciusban az ausztrál válogatott ellen lép pályára felkészülési mérkőzésen.
szept. 16
16:56
Asztalitenisz Eb: Kosiba továbbment az első fordulóból, Zwickl kikapott (She)
A csehországi Ostravában zajló asztalitenisz Európa-bajnokságon az egyéni küzdelmek során Kosiba Dániel győzött az első fordulóban, Zwickl Dániel viszont kikapott.
szept. 16
17:12
Siófok: Az Üllői úton is a pontszerzés a cél! - Sowunmi Thomas (She)
Sowunmi Thomas, a Ferencváros korábbi támadója az ftc.hu-nak nyilatkozva elmondta, az újonc Siófok játékosai a Fradi ellen is megtesznek mindent a pontszerzésért.
szept. 16
17:14
Ökölvívás: a Vasas-KSC Bacskai Balázs nélkül utazik Koszovóba (She)
Pénteken indulnak útnak a magyar csapatok Koszovóba, ahol a helyi ökölvívó-válogatottal előbb a Vasas-KSC vegyes csapat, majd a DVSC is megküzd a BoxingONE Championship – amatőr csapatbajnoki liga keretein belül.
szept. 16
17:30
Sárkányhajó: a hatodik fehérvári fesztivállal zárul a szezon (She)
Egy újabb sikeres Európa-bajnokság után az idén is a székesfehérvári Csónakázó tavon zárják a fesztiválévadot a sárkányhajósok a Fehérvári Vigasságok és Lecsófesztivál kísérő programjaként.
szept. 16
17:32
Kecskemét: több sérülés nehezíti Urbányi dolgát a Pápa-meccs előtt (She)
Több sérülés is nehezíti Urbányi István, a Kecskemét vezetőedzője dolgát a Lombard Pápa elleni bajnoki labdarúgó-mérkőzés előtt.
szept. 16
17:34
Asztalitenisz Eb: Pázsy Ferenc majdnem elbukott nyerő állásból (She)
A csehországi Ostravában zajló asztalitenisz Európa-bajnokságon az egyéni küzdelmek során Pázsy Ferenc az első fordulóban legyőzte belga ellenfelét, és továbbjutott a 64 közé.
szept. 16
17:36
Hollandia: Horváth Gábor a következő idényre is maradna a NAC-nál (She)
Horváth Gábor, a NAC Breda magyar játékosa elmondta, bár még csak egy hónapja szerepel a Videotontól kölcsönben a holland csapatnál, szívesen maradna a következő szezonban is.
szept. 16
17:38
Blog: új szabályok az NFL-ben - a Fűzővel kifelé tálalásában (She)
Az NFL-ben két szezon között három dologra figyel oda egy rajongó: a draftra, az átigazolásokra és a szabályváltozásokra. Ez utóbbi kategória minden évben hoz valami újdonságot, ami alapot ad a vitákhoz, és teret a találgatásoknak. A Fűzővel kifelé NFL-blog ezeket szedte össze egyik legfrissebb bejegyzésében.
szept. 16
17:48
Profi ökölvívás: Abraham is kiszállna, Ward-Dirrell lefújva? (She)
A terv nagyszerű volt, hat remek képességű bokszoló egy torna keretében dönti el, hogy ki a legjobb a súlycsoportban, a megvalósítás azonban nem várt problémákba ütközött, a fordulók közötti hosszú szünetek alatt sorozatos sérülések, visszalépések, rendezési viták akadályozták a gördülékeny lebonyolítást, így egyre nagyobb a bizonytalanság a sorozat befejezését illetően.
szept. 16
17:50
Kerékpár: vérdopping miatt eltiltották az „örök ígéretet” (She)
A sportág nemzetközi szövetsége (UCI) vérdopping miatt eltiltotta Óscar Sevilla spanyol országúti kerékpárost.
szept. 16
17:52
Túraautó: Wéber Gábor révén ismét magyar Európa-bajnokot avathatunk (She)
Az idén újra magyar bajnoka lehet a SEAT Leon Eurocupnak: hétvégén utolsó állomásához ér a túraautó-világbajnokság (WTCC) betétfutama, amelyen Wéber Gábor egyetlen célja a bajnoki cím megszerzése.
szept. 16
17:54
Schalke: Christoph Metzelder kihagyja a Dortmund elleni derbit (She)
Nem léphet pályára a hétvégi Ruhr-vidéki derbin Christoph Metzelder, a Schalke védője – erről a gelsenkircheniek sajtófőnöke, Rolf Dittrich számolt be.
szept. 16
18:06
Erdei jövőre abbahagyja (Blikk)
A korábbi világbajnok profi ökölvívó az amerikai piacot akarja meghódítani.
szept. 16
18:06
Vuelta: Mark Cavendish nyerte meg a 18. szakaszt, Nibali áll az élen (She)
Mark Cavendish sprintbefutóval nyerte meg a Vuelta a Espana 18. szakaszát, nagy harcban megelőzve az argentin Juan José Haedót. A harmadik helyen Manuel Cardoso ért célba a Valladolid és Salamanca közötti etapon. Az összetettben továbbra is az olasz Vincenzo Nibali áll az élen.
szept. 16
18:08
Úszás: távozott posztjáról az amerikai szövetségi kapitány (She)
Lemondott Mark Schubert, az amerikai úszóválogatott szövetségi kapitánya. A hírt a helyi szövetség szóvivője jelentette be; a szakember személyes indokokra hivatkozva távozott posztjáról.
szept. 16
18:24
Asztalitenisz Eb: Pótáék a 16 között, Lovasék kiestek női párosban (She)
A csehországi Ostravában zajló asztalitenisz Európa-bajnokságon a Tóth Krisztina, Póta Georgina alkotta páros sima mérkőzésen vette a második fordulóbeli akadályt, és várhatja a folytatást, immár a nyolcaddöntőben.
szept. 16
18:26
NHL: pittsburghi gondok, Jordan Staal kihagyja a szezon elejét (She)
Nem lehet ott a pályán az észak-amerikai profi jégkorongbajnokság (NHL) következő szezonjának elején Jordan Staal, a Pittsburgh Penguins játékosa.
szept. 16
18:28
Olimpia 2012: áthelyeznék London belvárosába a maratoni futás finisét (She)
A londoni olimpia szervezői azt szeretnék, hogy az eredetileg kijelölt új Olimpiai Stadion helyett London belvárosa adjon helyt a 2012-es játékok maratoni futó céljának.
szept. 16
18:30
NSO Tv: egyszer fent, másszor lent, most talán fent - Laczkó Zsolt (She)
Laczkó Zsolt, a Metaliszt Harkiv elleni Európa-liga-találkozóra készülő DVSC hátvédje abban bízik, hogy csapata a ma esti mérkőzésen feledteti a Győr elleni pénteki botlást. Laczkó szerint a Loki teljesítménye kissé hullámzó volt a nyáron, ám az ETO-tól elszenvedett fiaskó után ezúttal a sikernek kell jönnie.
szept. 16
18:32
Kajak-kenu: Elégedetten teszem majd félre erre az évre a kenut - Vajda (She)
A poznani kajak-kenu-világbajnokságon 100 méteren a C-1-es mezőnyben második helyen végzett a szám olimpiai címvédője, Vajda Attila. A szegediek kiválósága a kajak.hu oldalon vezetett blogjában úgy értékelt: „elégedetten teszem majd félre erre az évre a kenut".
szept. 16
18:42
Férfi vízilabda: Vanja Udovicsics a Mladost Zagrebben folytatja (She)
Az olasz Pro Recco vízilabdacsapatától a horvát Mladost Zagrebbe igazolt Vanja Udovicsics.
szept. 16
19:00
Barcelona: Örülök, hogy Leo döntötte meg a rekordomat - Rivaldo (She)
Kedd óta Lionel Messi a Barcelona labdarúgócsapatának legeredményesebb játékosa a Bajnokok Ligájában (a selejtezőket is beszámítva). Az argentin aranylabdás a görög Panathinaikosz elleni sikerből (5–1) két góllal vette ki a részét, így két találattal megelőzi a klub örökrangsorában ebben a statisztikai mutatóban 25 találattal álló Rivaldót, akivel az első forduló előtt még holtversenyben állt.…
szept. 16
19:02
Formula-1: szerződést bontott Heidfelddel a Pirelli, Grosjean az utód (She)
Felbontotta Nick Heidfeld tesztpilótai szerződését a Formula–1-be jövőre egyedüli gumiszállítóként beszálló Pirelli, mert a német versenyző kedden aláírt a Sauber istállóhoz.
szept. 16
19:04
Premier League: az MU elleni meccs után megbüntették David Moyest (She)
Az Angol Labdarúgó-szövetség megbüntette David Moyest, az Everton menedzserét, aki a Manchester United elleni bajnoki lefújása után hevesen üvöltött Martin Atkinson játékvezetővel.
szept. 16
19:18
Szerződést bontott Heidfelddel a Pirelli (Infostart)
Felbontotta Nick Heidfeld tesztpilótai szerződését a Forma-1-be jövőre egyedüli gumiszállítóként beszálló Pirelli, mert a német versenyző kedden aláírt a Sauber istállóhoz.

Keresés