2010. szeptember 4. szombat

szept. 4
0:06
Euro 2012: meglepetések és sima meccsek - az összes pénteki eredmény egy helyen (She)
Huszonkét kvalifikációs meccset játszottak ma szerte Európában, alább az összes eredményt és gólszerzőt megtalálhatják. A linkekre kattintva tudósításaink, illetve összeállításokkal kibővített híradásaink érhetőek el.
szept. 4
0:10
Női röplabda: rossz előjelek után vereség a junior Eb nyitányán (She)
A magyar női juniorválogatott megkezdte szereplését a szerbiai Nisben és Nagybecskereken rendezett Európa-bajnokságon. Péntek este nem sikerült megszorítania az olaszokat, 63 perc alatt nyert a rivális.
szept. 4
0:42
US Open: Murray gond nélkül verte meg jamaicai ellenfelét (She)
A jamaicai Dustin Brown az első szettben még jól tartotta magát Andy Murray ellen, ám ezt követően fokozatosan visszaesett a teljesítménye, így a skót teniszező viszonylag könnyű győzelemmel jutott a US Open férfi egyesének 3. fordulójába.
szept. 4
7:00
Kettőt kaptunk a svédektől (Behaviour)
Akárcsak az előző öt mérkőzésen, a magyar labdarúgó-válogatott ismét kikapott Svédországtól a 2012-es Európa-bajnokság első, stockholmi mérkőzésén. Zlatan Ibrahimovicék a biztató első félidő után 2-0-ra verték a tétmérkőzésen most debütált Egervári Sándor csapatát.
szept. 4
7:02
"Támadásban felülmúltuk a védekezésünket" (Behaviour)
A sokak számára csalódást keltő görögök elleni döntetlent követően ezúttal kitettek magukért a magyar vizilabda-válogatott tagjai. Varga Dénes vezetésével négy góllal, 10-6-ra verték a mieink az oroszokat, amivel egyrészt megőrizték csoportelsőségüket, másrészt ezzel a sikerrel matematikailag is biztossá vált, hogy Kemény Dénes legénysége megszerezte a jövő évi sanghaji világbajnokságon való…
szept. 4
7:18
Felkészülés: vb-t megjárt csapatok döntetlenje St. Gallenben (She)
Tegnap az Európa-bajnoki selejtezők mellett felkészülési mérkőzéseket is rendeztek. A dél-afrikai világbajnokságot is megjáró Svájc válogatottja egy másik vb-résztvevő, Ausztrália ellen játszott gól nélküli döntetlent St. Gallenben.
szept. 4
7:18
Eseménydús az idei US Open (Behaviour)
Noha nem feltétlenül szerették volna a tenisz szerelmesei, hogy az idei utolsó Grand Slam-torna, a US Open hírei ne a fantasztikus tenyeresekről, maratoni csatákról szóljon. Ám hiába látunk parázs meccseket, hatalmas meglepetéseket - kiesett például Davigyenko, vagy a lengyel Radwanska -, mégis néhány botrányos jelenetsor kerül a hírek élére.
szept. 4
7:20
Bronzérmes a férfi öttusacsapat (Behaviour)
A magyar férfi öttusa-válogatott Marosi Ádám, Kasza Róbert, Németh Róbert összeállításban a harmadik helyet szerezte meg Litávnia és Csehország mögött a kínai Csengtuban zajló világbajnokságon. Az egyéniben címvédő Marosi a selejtezőben elszenvedett combsérülése miatt a megszokottnál érthetően sokkal visszafogottabban versenyzett, esetében az is nagy bravúr, hogy végig bírta a versenyt.
szept. 4
7:36
Válogatott: A szünetig méltó ellenfelünk volt - Erik Hamrén (She)
Mint ismeretes, labdarúgó-válogatottunk tegnap Svédországban Eb-selejtezőn 2–0-s vereséget szenvedett. A hazaiak szövetségi kapitánya, Erik Hamrén a találkozót követően elmondta, a magyar együttes főleg az első félidőben nehezítette meg csapata dolgát, a második játékrész elején született gól azonban döntőnek bizonyult.
szept. 4
7:54
Úszás: Hosszú és Gyurta még a vb után járó jutalmát sem kapta meg (She)
A tavaly a római világbajnokságon aranyérmet nyerő, és azóta a hazai Európa-bajnokságon is sikeresen szereplő két úszó, Hosszú Katinka és Gyurta Dániel még a tavalyi vb-címe után járó hárommillió forintot sem kapta meg az államtól – számol be a hírről szombati számában a Blikk.
szept. 4
8:12
US Open: Nadalnak nem volt nehéz dolga az üzbég Isztomin ellen (She)
Az US Openen a férfi egyes 2. fordulójában az első helyen kiemelt spanyol Rafael Nadal három szettben győzött az üzbég Gyenyisz Isztomin ellen. A még nem közölt eredmények közül a legnagyobb csatát Gilles Simon és a 29. helyen rangsorolt német Philip Kohlschreiber összecsapása hozta – a francia öt játszmában tudott nyerni.
szept. 4
8:30
US Open: Venus Williams könnyedén nyert, Peer megverte Pennettát (She)
Az US Openen női egyesben a 3. helyen kiemelt Venus Williams könnyedén jutott tovább a 3. fordulóból a luxemburgi Mandy Minellával szemben. A nap egyik rangadóján az izraeli Sahar Peer két szettben nyert az előző fordulóban Szávay Ágnest búcsúztató olasz Flavia Pennetta ellen.
szept. 4
8:48
Videó: angol gála és nyolcgólos portugál őrület az Eb-selejtezőkön (She)
Fabio Capello angol együttese hozta a selejtezőkön megszokott formáját, kiütötte Bulgáriát, Portugália pedig egy őrült meccsen játszott 4–4-es döntetlent Ciprus ellen az Eb-selejtezők 1. fordulójában.
szept. 4
8:48
Gyurtáéknak milliókkal tartozik az állam (Metropol)
Két aranyérmes úszó, Hosszú Katinka és Gyurta Dániel még a múlt évi világbajnokságon elért eredményük után járó mintegy hárommillió forintot sem kapták meg.
szept. 4
8:50
Nadal és Murray könnyű győzelme (Metropol)
A világelső spanyol Rafael Nadal és a negyedik helyen kiemelt brit Andy Murray is játszmaveszteség nélkül jutott a 32 közé a New Yorkban zajló amerikai nyílt teniszbajnokság pénteki játéknapján.
szept. 4
9:06
Öttusa-vb: a női csapatunk két szám után az élen, Gyenesei 9. (She)
Az élen áll a magyar csapat a csengtui öttusa-világbajnokság hagyományos női versenyének szombati döntőjében két szám után. Egyéniben Kovács Sarolta negyedik, Gyenesei Leila kilencedik, Pataki Viktória tizedik, Tóth Adrienn pedig tizenötödik.
szept. 4
9:42
Öttusa-vb: női csapatunk két szám után az élen, Kovács Sarolta a 4. (She)
Az élen áll a magyar csapat a csengtui öttusa-világbajnokság hagyományos női versenyének szombati döntőjében két szám után. Egyéniben Kovács Sarolta negyedik, Gyenesei Leila kilencedik, Pataki Viktória tizedik, Tóth Adrienn pedig tizenötödik.
szept. 4
9:42
Továbbra sem tud gólt rúgni a francia válogatott (Metropol)
A nyári dél-afrikai világbajnokságon botrányosan leszerepelt francia labdarúgó-válogatott hazai pályán 1-0-ra kikapott a fehérorosz csapattól - ez volt az Európa-bajnoki selejtezősorozat nyitányának egyik nagy meglepetése.
szept. 4
9:44
Férfi kosárlabda: horvát játékossal erősített a Szolnoki Olaj (She)
Branimir Longin a Szolnoki Olaj férfi kosárcsapatának legújabb légiósa. A 196 centis horvát játékos a következő szezonban a piros-feketéknél szerepel.
szept. 4
10:18
Videó: Orbán Viktort összekeverték Gyurcsány Ferenccel a svédek (She)
Újabb válogatott meccs, újabb tévés baki. Az angolok elleni augusztusi barátságos mérkőzésen dr. Szilágyi György csapatorvost hitték Egervári Sándor szövetségi kapitánynak, most pedig egy újabb hibát vétettek a televíziósok, ezúttal a svédek. Hazánk miniszterelnöke, Orbán Viktor is a helyszínen tekintette meg a Svédország–Magyarország Eb-selejtezőt (2–0). A svéd televíziósok azonban rossz…
szept. 4
10:20
Euro 2012: osztályozza a magyar játékosok svédek elleni teljesítményét! (She)
Ön szerint ki futballozott a legjobban a magyar válogatottban a svédek elleni Európa-bajnoki selejtezőn? Értékelje egyenként a játékosok teljesítményét!
szept. 4
10:36
A svéd kapitány szerint a csapategység diadalmaskodott (Metropol)
"Fontos győzelmet arattunk fantasztikus közönségünk segítségével" - fogalmazott Erik Hamrén, a magyarokat Európa-bajnoki selejtezőn pénteken este 2-0-ra legyőző svéd labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya.
szept. 4
10:54
Videó: a bíró „passzolt” Federerhez, újra kellett játszani a labdamenetet (She)
Az US Openen megrendezett Roger Federer–Andreas Beck összecsapáson érdekes pont borzolta a svájci zseni kedélyét. A német teniszező fonákja a mocorgó játékvezető lábáról pattant Federer térfelére, aki be is ütötte a pontot, a bíró azonban újrajátszatta a labdamenetet. A volt világelső végül azt is és a meccset is megnyerte.
szept. 4
11:12
NHL: Ilja Kovalcsuk marad a New Jersey Devilsben (She)
Sikerült lezárni az orosz Ilja Kovalcsuk szerződése miatti vitát az észak-amerikai profi jégkorongliga (NHL) és a New Jersey Devils között, így a csatár 15 évre szóló 100 millió dollárért marad a klubnál.
szept. 4
11:12
Felnőhetnek a fiatalok (Behaviour)
Saját kezében van a sorsa a magyar U21-es labdarúgó-válogatottnak az utolsó két Európa-bajnoki selejtezője előtt. Ha Róth Antal szövetségi edző csapata ma (17.30) Székesfehérváron legyőzi Wales csapatát, és jövő kedden az Üllői úton Bosznia-Hercegovinát is megveri, akkor nem kell számolgatni, csoportjában az első helyen jut tovább, és készülhet az oda-visszavágós pótselejtezőre.
szept. 4
11:30
Videó: Orbán Viktort összekeverték Gyurcsány Ferenccel a svédek (She)
Újabb válogatott meccs, újabb tévés baki. Az angolok elleni augusztusi barátságos mérkőzésen dr. Szilágyi György csapatorvost hitték Egervári Sándor szövetségi kapitánynak, most pedig egy újabb hibát vétettek a televíziósok, ezúttal a svédek. Hazánk miniszterelnöke, Orbán Viktor is a helyszínen tekintette meg a Svédország–Magyarország Eb-selejtezőt (2–0). A svéd televíziósok azonban rossz…
szept. 4
11:32
Vuelta: tragédia miatt visszalépett a versenytől a Team Sky (She)
A Team Sky a csapat egyik segítőjének halála miatt visszalépett a Vuelta a Espana országúti kerékpáros körversenytől a szombati szakasz előtt.
szept. 4
11:34
MotoGP: spanyol dominancia a „királykategória” szabadedzésén is (She)
Akárcsak a 125 kcm-esek szabadedzésén, a „királykategóriában” is spanyolok végeztek az élen a gyorsaságimotoros-világbajnokság San Marinó-i Nagydíján. Utóbbiban Jorge Lorenzo motorozta a leggyorsabb kört Dani Pedrosa előtt, míg előbbiben Marc Márquez ideje Nicolás Terolénál és Efren Vázquezénél is jobb volt.
szept. 4
11:48
Ezért kaptunk ki a svédektől az Eb-selejtezőn (Infostart)
"Fontos győzelmet arattunk fantasztikus közönségünk segítségével" - fogalmazott Erik Hamrén, a magyarokat Európa-bajnoki selejtezőn pénteken este 2-0-ra legyőző svéd labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya. A svéd kapitány szerint a csapategység diadalmaskodott.
szept. 4
11:48
NFL: megvan a bizalom, Meskó Zoltán lesz a Patriots kezdő puntere (She)
Magyar idő szerint péntekre virradóra megkezdődött az amerikai egyetemi amerikaifutball-bajnokság, amelyben már nem érdekelt Meskó Zoltán temesvári punter. A 24 éves játékos immár a profi ligában, az NFL-ben szereplő bostoni csapat, a bajnoki cím egyik várományosának számító New England Patriots rúgója.
szept. 4
12:06
Tragédia: elhunyt az orosz hódeszka-válogatott 14 éves versenyzője (She)
Hírügynökségi jelentések szerint életét vesztette a Svájcban edzőtáborozó orosz hódeszka-válogatott egyik versenyzője.
szept. 4
12:42
MotoGP: Talmácsi Gábor 14. a San Marinó-i szabadedzésen (She)
Talmácsi Gábor a 14. helyen végzett a gyorsaságimotoros-világbajnokság Moto2-es géposztályának szombati szabadedzésén a San Marinó-i Nagydíjon. A tréningen a magyar versenyző csapattársa, Andrea Iannone bizonyult a leggyorsabbnak.
szept. 4
12:44
Labdarúgás: Arsene Wenger lesz a hajléktalan-vb főszervezője (She)
Arsene Wenger, az Arsenal vezetőedzője lesz a hajléktalanoknak kiírt jövő évi labdarúgó-világbajnokság főszervezője.
szept. 4
12:46
Dortmund: a szurkolók nem kísérik el Hajnalékat a Schalke elleni meccsre (She)
A Hajnal Tamást is foglalkoztató Borussia Dortmund labdarúgócsapatának szurkolói a megemelt jegyárak miatti tiltakozásul nem mennek el a Schalke 04 otthonában sorra kerülő német élvonalbeli bajnokira.
szept. 4
13:00
Blog: taktikai elemzés a svéd-magyarról - az NST-n (She)
Ezúttal „természetesen" a Svédország–Magyarország találkozó volt a „hét meccse" a NépSTadion fociblogon. Olvassa el ön is a találkozóról készült elemzést.
szept. 4
13:18
Öttusa-vb - Negyedik a női csapat, Gyenesei hetedik (Infostart)
A franciák, a britek és a németek mögött a negyedik helyen végzett a Gyenesei Leila, Kovács Sarolta, Tóth Adrienn összeállítású csapat a csengtui öttusa-világbajnokság szombati női versenyében.
szept. 4
13:18
Holland válogatott: Kluivert, Bergkamp és Wilkes még Van Nistelrooy előtt (She)
Ruud van Nistelrooy már egyedüliként áll a negyedik helyen a holland labdarúgó-válogatott gólszerzőinek örökranglistáján. A tegnap San Marino ellen eredményes támadó 34 találatnál jár címeres mezben.
szept. 4
13:20
Öttusa-vb: negyedik a női csapat, Gyenesei Leila a hetedik (She)
A franciák, a britek és a németek mögött a negyedik helyen végzett a  Gyenesei Leila, Kovács Sarolta, Tóth Adrienn összeállítású magyar csapat a csengtui öttusa-világbajnokság szombati női versenyében. Egyéniben Gyenesei hetedik, Kovács tizedik, Pataki Viktória 18., Tóth Adrienn pedig 27. lett.
szept. 4
13:22
Euro 2012: Laurent Blanc szerint nem érdemeltek vereséget (She)
Laurent Blanc, a francia labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya szerint a csapat rossz helyzetkihasználása okozta a Fehéroroszország elleni 1–0-s hazai vereséget az Európa-bajnoki selejtezők nyitányán.
szept. 4
13:36
FTC: Adriano középpályásként és védőként is játszana a Fradiban (She)
Adriano Alves, a Ferencváros brazil futballistája az ftc.hu-nak elmondta, akár védőként, akár középpályásként, de mindenképpen tagja szeretne lenni a kezdőcsapatnak.
szept. 4
13:38
Tollaslabda: két évre eltiltották a korábbi női világelsőt (She)
A Nemzetközi Tollaslabda-szövetség doppingvétség miatt kétéves eltiltással sújtotta a hongkongi Csou Mit, a női világranglista korábbi éllovasát.
szept. 4
13:54
Küzdősport: megvan az első magyar arany a világjátékokon (She)
Jaroszkievicz Krisztián győzelmével a magyar csapat megszerezte az első aranyérmét a küzdősportok világjátékán. A magyar kick-boxos a 84 kg-os kategória semi-kontakt küzdelmében győzött 10:9-re a brit Michael Page ellen. Mivel a pekingi a küzdősportok első közös viadala, Jaroszkievicz Krisztián a verseny történetének első magyar aranyérmese.
szept. 4
13:56
ZTE: Stefan Cebara a Zalaegerszeg új futballistája (She)
A Zalaegerszeg labdarúgócsapatában folytatja pályafutását Stefan Cebara – írja a ztefc.hu.
szept. 4
14:12
U21: a sérült Vass nélkül a válogatott - íme a kezdőcsapat (She)
A Magyar Labdarúgó-válogatott hivatalos honlapja, az mlsz.hu tájékoztatása szerint szombat délben a taktikai értekezleten Róth Antal szövetségi edző kihirdette az U21-es válogatott Wales elleni kezdőcsapatát.
szept. 4
14:12
Öttusa-vb - Negyedik a női csapat, Gyenesei hetedik (Behaviour)
A franciák, a britek és a németek mögött a negyedik helyen végzett a Gyenesei Leila, Kovács Sarolta, Tóth Adrienn összeállítású csapat a csengtui öttusa-világbajnokság szombati női versenyében.Egyéniben Gyenesei hetedik, Kovács tizedik, Pataki Viktória 18., Tóth Adrienn pedig 27. lett.
szept. 4
14:30
Real Madrid: hét játékosa maradt Mourinhónak, ráadásul Marcelo sérült (She)
A válogatottjaikhoz távozó labdarúgók távollétében mindössze hét, a felnőttek keretéhez tartozó játékos jelent meg a Real Madrid pénteki edzésén.
szept. 4
14:48
Euro 2012: Michael Dawson nem játszhat kedden Svájc ellen (She)
A Tottenham Hotspur labdarúgója, Michael Dawson megsérült az Anglia–Bulgária Európa-bajnoki selejtezőn, így kedden nem léphet pályára a Svájc elleni újabb válogatott találkozón.
szept. 4
14:48
Öttusa-vb: negyedik a női csapat, Gyenesei hetedik (Metropol)
A franciák, a britek és a németek mögött a negyedik helyen végzett a Gyenesei Leila, Kovács Sarolta, Tóth Adrienn összeállítású csapat a csengtui öttusa-világbajnokság szombati női versenyében.
szept. 4
14:48
Küzdősportok Világjátéka - Hét érmet szereztek a kick-boxosok (Behaviour)
A magyar kick-boxosok egy arany-, három ezüst- és három bronzérmet szereztek a Küzdősportok Világjátékán, Pekingben.
szept. 4
15:06
Felkészülés: ezúttal hozott gólt a Japán-Paraguay mérkőzés (She)
Japán és Paraguay labdarúgó-válogatottja az idei világbajnokság nyolcaddöntőjében pocsék mérkőzésen 0–0-s döntetlent játszott egymással, végül tizenegyesekkel Paraguay jutott tovább. Szombat éjjel a két ország nemzeti csapata felkészülési mérkőzésen csapott össze, és bár szemkápráztató játékról ezúttal sem volt szó, most legalább született egy gól, amellyel az ázsiaiak 1–0-ra nyerni tudtak.

Keresés