2010. szeptember 19. vasárnap

szept. 19
13:40
Úszás: Kiss László a rövid pályás vb-re 10, az Eb-re 16 fővel számol (She)
Kiss László, az úszók szövetségi kapitánya szerint a decemberi, dubaji rövid pályás világbajnokságra szűkebb, nagyjából tízfős, míg a novemberi, eindhoveni rövid pályás kontinensviadalra 16 fős csapat utazik majd.
szept. 19
13:42
Moto2: Nagyon örülök, hogy végre megtaláltuk a jó beállítást - Talma (She)
Mint arról már beszámoltunk, Talmácsi Gábor a 3. helyen zárta a gyorsaságimotoros-világbajnokság Aragóniai Nagydíját. A magyar versenyző nagyon örül, hogy végre megtalálták a megfelelő beállításokat, és az idén első csapatként mindkét motorossal az első háromban végeztek.
szept. 19
14:30
Profi ökölvívás: De León egyetlen ütéssel összetörte Escalantét (She)
A korábbi kispehelysúlyú profi ökölvívó világbajnok, Daniel Ponce de León lett a WBO pehelysúlyú világbajnokának, Juan Manuel Lopeznek a hivatalos kihívója, miután a mexikói bunyós szombaton éjszaka Los Angelesben a harmadik menetben kiütötte António Escalantét.
szept. 19
14:32
Férfi vízilabda: a házigazda Szolnok nyerte meg a nemzetközi tornát (She)
A Szolnoki Főiskola-Közgép férfi vízilabdacsapata veretlenül nyerte meg az ötcsapatos, szolnoki nemzetközi tornát, miután utolsó mérkőzésén döntetlent játszott a román Digi-Oradeával, amely ugyancsak tíz pontot gyűjtött, de rosszabb gólkülönbséggel zárt.
szept. 19
14:48
Eredivisie: az Ajax a Feyenoord legyőzésével élre állt (She)
A holland labdarúgó-bajnokság (Eredivisie) 6. fordulójának rangadóján az Ajax 2–1-re győzött a Feyenoord otthonában, így az élre állt. Az amszterdamiak Siem de Jong 40. percben szerzett fejes góljával és Mounir El Hamdaoui második félidőben szerzett találatával kétgólos előnyre tettek szert, André Bahia a 80. percben már csak szépíteni tudott.
szept. 19
14:50
Premier League: Manchester United-Liverpool élőben az NSO-n! (She)
Az angol labdarúgó-bajnokság 5. fordulójában a Manchester United és a Liverpool csap össze. Kövesse a mérkőzést élő, szöveges tudósításunk segítségével.
szept. 19
14:52
Utánpótlás: 30 sportág és Balogh Gábor az első egri Sportágbörzén (She)
Az egri, Európai Mobilitási Hét időszakában, több tucat rendezvény mellett, az Egri Városi Sportiskola (EVSI) és a Star Fitness Egyesület szervezésében került megrendezésre az első egri Sportágbörze. A mintegy 30 sportág bemutatóját többek közt Habis László polgármester és Balogh Gábor világbajnok öttusázó szavai előzték meg.
szept. 19
14:54
Serie A: a Bari pontokat veszített otthon a Cagliarival szemben (She)
Az olasz élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Serie A) harmadik fordulójában a Bari hazai pályán gól nélküli döntetlent játszott a Cagliari vendégeként.
szept. 19
15:06
MotoGP: Casey Stoner nyerte meg az Aragóniai Nagydíjat (She)
A gyorsaságimotoros-világbajnokság Aragóniai Nagydíját a királykategóriában az ausztrál Casey Stoner nyerte meg, megelőzve a spanyol Daniel Pedrosát és az amerikai Nicky Haydent.
szept. 19
15:24
Kecskemét: Holczer bravúrokat mutatott be, de elment rajta a meccs (She)
Háromgólos vereséget szenvedett (1–4) a Kecskeméti TE labdarúgócsapata Pápán az élvonalbeli bajnokság 7. fordulójában. Urbányi István, a kecskemétiek vezetőedzője szerint olyan hibákból kaptak gólokat, amelyekre nem lehet felkészülni.
szept. 19
15:26
Pápa: Nálunk a jobb- és a balhátvédek is szélsők - Véber György (She)
A Pápa labdarúgócsapata második győzelmét aratta az élvonalbeli bajnoki szezonban, miután szombaton a 7. fordulóban hazai környezetben 4–1-re nyert a Kecskemét ellen.
szept. 19
15:42
Chile: Pelé üzent, és mezt küldött a bányászoknak (She)
A labdarúgó-világbajnokságon győztes spanyol válogatott tagja, David Villa példáját követve üzenetet és aláírt mezt küldött a föld alatt rekedt chilei bányászoknak minden idők egyik legnagyobb focistája, a brazil Pelé.
szept. 19
15:42
Pelé mezt küldött a chilei bányászoknak (Metropol)
A labdarúgó világbajnokságon győztes spanyol válogatott tagja, David Villa példáját követve üzenetet és aláírt mezt küldött a föld alatt rekedt chilei bányászoknak minden idők egyik legnagyobb focistája, a brazil Pelé.
szept. 19
15:44
Bundesliga 2.: Királyék idegenben verték Torghellééket, Futácsék kikaptak (She)
A német labdarúgó-másodosztály 4. fordulójában Király Gábor együttese, az 1860 München 2–1-re legyőzte idegenben Torghelle Sándor csapatát, a Fortuna Düsseldorfot. A válogatott kapusa végigvédte a találkozót, a támadó a 75. percben állt be csereként.
szept. 19
16:00
Asztalitenisz Eb: a magyarok legyőzői a bajnokok a nőknél (She)
Egyesben a Póta Georginát a negyeddöntőben búcsúztató fehérorosz Viktorija Pavlovics, párosban a Tóth Krisztina, Póta duót a négy között legyőző Ruta Paskauskiene, Okszana Fagyejeva litván, orosz kettős nyerte az aranyérmet a nőknél az ostravai asztalitenisz Európa-bajnokság vasárnapi zárónapján.
szept. 19
16:02
Kajak-kenu: egy brazil celeb ökölvívó lett a hónap sportolója (She)
A Nemzetközi Kajak-Kenu Szövetség (ICF) a brazil parakajakost, Fernando Fernandest választotta meg szeptemberben a hónap legjobbjának. A sportember celebként és modellként lett ismert hazájában, de korábban futballistaként, majd ökölvívóként is próbált sportkarriert felépíteni magának, mígnem egy autóbaleset megváltoztatta az életét. Az ICF honlapján adott nyilatkozatának szemelvénye a…
szept. 19
16:04
Női kézilabda: Pastrovics, Kovacsics és Tilinger nem utazik Dániába (She)
Három nap tatai edzőtáborozás után Mátéfi Eszter szövetségi kapitány kijelölte a dániai világkupára utazó tizenhat fős válogatott keretet. Ezúttal Pastrovics Melinda, Kovacsics Anikó és Tilinger Tamara marad itthon – számolt be erről a handball.hu.
szept. 19
16:18
Videó: így győzte le az Ajax a Feyenoordot a holland bajnokságban (She)
Ahogy már beszámoltunk róla, a holland labdarúgó-bajnokság (Eredivisie) 6. fordulójának rangadóján az Ajax 2–1-re győzött a Feyenoord otthonában, így az élre állt. Az amszterdamiak Siem de Jong 40. percben szerzett fejes góljával és Mounir El Hamdaoui második félidőben szerzett találatával kétgólos előnyre tettek szert, André Bahia a 80. percben már csak szépíteni tudott. Nézze meg a gólokat!
szept. 19
16:36
Premier League: Berbatov triplájával nyert a Man. United (She)
Nagy csatában nyerte meg a Manchester United a Liverpool elleni rangadót az angol labdarúgó-bajnokság (Premier League) 5. fordulójában. A hazaiaknál Dimitar Berbatov triplázott, a vendégeknél Steven Gerrard duplázott.
szept. 19
16:38
Eredivisie: Dzsudzsákék nem bírtak Bodorékkal, továbbra is élen az Ajax (She)
A holland labdarúgó-bajnokság 6. fordulójában Bodor Boldizsár csapata, a Roda hazai pályán 0–0-s döntetlent ért el Dzsudzsák Balázs klubja, a PSV ellen. A magyarok közül a kerkradei védőt a 91. percben cserélték le, míg az eindhoveni középpályás végigjátszotta a találkozót. A sérült Babos Gábort nélkülöző NEC otthonában megszerezte szezonbeli első sikerét az AZ.
szept. 19
16:54
Berbatov mesterhármasával verte az MU a Liverpoolt (Infostart)
A házigazda Manchester United a bolgár Dimitar Berbatov mesterhármasával verte 3-2-re a Liverpoolt az angol labdarúgó Premier League ötödik fordulójának vasárnapi játéknapján.
szept. 19
16:54
Videó: szenzációs gólok a Manchester United-Liverpool meccsen (She)
Remek színvonalú és iramú mérkőzést játszott egymásssal a Manchester United és a Liverpool. A vörös ördögök 3–2-es sikerével végződött találkozón Dimitar Berbatov triplázott, Steven Gerrard duplázott.
szept. 19
16:56
Premjer-liga: utolsó percben lőtt góllal nyert a Rubin Kazany (She)
Az orosz bajnokság 21. fordulójában a Rubin Kazany 1–0-ra győzött idegenben az Anzsi Mahacskala ellen. A gólt a 90. percben Gökdeniz Karadeniz szerezte.
szept. 19
16:58
Atlétika: Gebrselassie remek győzelme Newcastle-ben (She)
A maratonfutás világcsúcstartója, az etióp Haile Gebrselassie az év negyedik legjobb eredményével nyerte meg Newcastle-ben a Great North Run elnevezésű félmaratoni viadalt.
szept. 19
17:12
Tenisz: a selejtező második körében kikapott Fucsovics (She)
Fucsovics Márton kikapott vasárnap a 450 ezer euró összdíjazású, fedett pályás metzi férfi tenisztorna selejtezőjének második fordulójában.
szept. 19
17:12
Metzi tenisztorna: Fucsovics kikapott (Metropol)
Fucsovics Márton kikapott vasárnap a 450 ezer euró összdíjazású, fedettpályás metzi férfi tenisztorna selejtezőjének második fordulójában.
szept. 19
17:14
Asztalitenisz Eb: a német Timo Boll negyedik Eb-aranyát szerezte meg (She)
Az ostravai asztalitenisz Európa-bajnokságon férfi egyesben a német Timo Boll győzött. Boll negyedik Eb-aranyát szerezte meg egyesben, ezzel rekordot állított fel a kontinenstornák 1958 óta íródó történetében.
szept. 19
17:16
Serie A: fordított az Inter, Roma-iksz, megvan a Juve első sikere (She)
Az olasz labdarúgó-bajnokság 3. fordulójában Palermóban fordított a címvédő Internazionale, míg az AS Roma csak döntetlent játszott a Bolognával, a Juventus viszont szezonbeli első sikerét aratta. Idegenben nyert a Brescia és ikszelt a Genoa, de sem Vass Ádám és Feczesin Róbert, sem Rudolf Gergely nem kapott szerepet csapatában.
szept. 19
17:18
Súlyemelő-vb: Kínába került az 58 kg aranya (She)
Kínai győztest ünnepelhetett a nőknél az Antalya Expo Center közönsége a törökországi súlyemelő világbajnokság harmadik napján.
szept. 19
17:30
Dzsudzsákék nem bírtak Bodorékkal (Infostart)
A Dzsudzsák Balázzsal felálló PSV Eindhoven gólnélküli döntetlent játszott Bodor Boldizsár csapatának, a Roda Kerkradénak az otthonában vasárnap, a holland labdarúgó-bajnokság 6. fordulójában.
szept. 19
17:30
Női kézilabda: Bajnokok Ligája főtáblájára jutott a Debrecen (She)
A Debrecen női kézilabdacsapata 31–20-ra legyőzte a dán Vejent a lengyelországi selejtezőtorna harmadik mérkőzésén, ezzel a Bajnokok Ligája főtáblájára jutott.
szept. 19
17:32
Lovassport: Dobrovitz diadala Donaueschingenben (She)
Dobrovitz József nyerte a németországi Donaueschingenben rendezett nemzetközi négyesfogathajtó versenyt.
szept. 19
17:48
Labdarúgó NB I: Debrecen-Újpest mérkőzés élőben az NSO-n! (She)
A labdarúgó NB I 7. fordulójában az Újpest a Debrecen együtteséhez látogat. Kövesse a mérkőzést élő, szöveges tudósításunk segítségével.
szept. 19
17:50
Davis-kupa: Djokovics győzelmével egyenlítettek a szerbek (She)
A Davis-kupa elődöntőjében Novak Djokovics győzelmével egyenlített Szerbia Csehország ellen, így a párharc 2:2-re áll.
szept. 19
18:06
Bundesliga: döntetlent játszott egymással a St. Pauli és a Hamburg (She)
Döntetlent játszott egymással a St. Pauli és a Hamburger SV a német labdarúgó-bajnokság 4. fordulójában. A vezetést még Fabian Boll szerezte meg a hazaiaknak a találkozó 77. percében, de nem sokkal a vége előtt Mladen Petric egalizált.
szept. 19
18:08
Skócia: továbbra is hibátlan az ezúttal a Kilmarnock ellen nyerő Celtic (She)
Továbbra is százszázalékos a Celtic a skót labdarúgó-bajnokság élvonalának 2010–2011-es kiírásában. Neil Lennon együttese ezúttal a Kilmarnock otthonában nyert 2–1-re az 5. fordulóban.
szept. 19
18:10
Öttusa: tizenhárom magyar érem a győri masters vb-n (She)
Egyéniben és csapatban a különböző korosztályokban összesen öt arany-, öt ezüst- és három bronzérmet nyertek a magyarok az öttusázók győri masters világbajnokságán.
szept. 19
18:24
Tizenöt éves lesz a magányosan hajózó holland lány (Infostart)
Tizenötödik születésnapját ünnepli hétfőn Laura Dekker, aki magányos hajósként vágott neki földkörüli útjának, amelyet a világ legfiatalabb hajósaként teljesíthet.
szept. 19
18:24
Videó: csodálatos gólokkal nyert a Juventus az Udinese ellen (She)
Sima meccsen a Juventus 4–0-ra legyőzte idegenben az Udinesét a Serie A 3. fordulójában. A torinói együttesben Fabio Quagliarella szép sarkazás után talált be, míg Claudio Marchisio életerős lökettel vette be a hazaiak kapuját.
szept. 19
18:24
Masters öttusa vb: 13 magyar érem Győrben (Metropol)
Egyéniben és csapatban a különböző korosztályokban összesen öt arany-, öt ezüst- és három bronzérmet nyertek a magyarok az öttusázók győri masters világbajnokságán.
szept. 19
18:26
Premier League: Tévez és Y. Touré betalált, a Man. City győzött (She)
Idegenben aratott 2–0-s győzelmet a Manchester City az angol labdarúgó-bajnokság élvonalának 5. fordulójában. Az „áldozat" a Wigan Athletic volt, amelyet Carlos Tévez és Yaya Touré góljának köszönhetően vert meg a City.
szept. 19
18:28
Vuelta: Farraré az utolsó szakasz, Nibali lett a bajnok (She)
Az olasz Vincenzo Nibali nyerte meg vasárnap a 65. Vuelta a Espana országúti kerékpáros körversenyt, melynek zárószakaszán az amerikai Tyler Farrar ért elsőként a célba.
szept. 19
18:42
Megszerezte első győzelmét a Juve (Infostart)
A Juventus 4-0-ra nyert Udinében az olasz labdarúgó-bajnokság harmadik fordulójában, és ezzel megszerezte első győzelmét ebben az idényben.
szept. 19
18:42
Eredivisie: a címvédő gólnélküli döntetlenre volt csak képes (She)
A holland labdarúgó-bajnokság hatodik fordulójában a címvédő Twente 0–0-s döntetlent játszott idegenben a Heracles Almelo ellen.
szept. 19
19:00
NB II: nyert és élre állt a Pécs, a Győri ETO II legyőzte a Fradi II-t (She)
A Pécs egygólos győzelmet aratott a BKV otthonában, s ezzel hat forduló után a labdarúgó NB II Nyugati csoportjának élére állt. A Győri ETO II idegenben győzte le a Ferencváros második csapatát, míg a Keleti-csoportban a Makó 3–2-re nyert a REAC ellen.
szept. 19
19:02
Videó: íme, az Internazionale fordítása idegenben a Palermo ellen (She)
Ahogyan arról már beszámoltunk, az Internazionale egygólos hátrányba került a Palermo ellen a Serie A harmadik fordulójában, ám a milánói csapat Samuel Eto'o duplájával megfordította a meccset. Íme, a gólok!
szept. 19
19:18
Premier League: a Chelsea egy félidő alatt elintézte a Blackpoolt (She)
Továbbra is megállíthatatlan a Chelsea. Carlo Ancelotti csapata a Premier League 5. fordulójában hazai pályán győzte le 4–0-ra a Blackpoolt. A „kékek" öt mérkőzés után 15 ponttal és 21 szerzett góllal állnak a tabella élén.
szept. 19
19:20
Ligue 1: a PSG hazai pályán döntetlent játszott a Rennes-nel (She)
A francia labdarúgó-bajnokság hatodik fordulójában a Paris Saint Germain a Rennes-t, a Lille az Auwerre-t fogadta. A párizsi mérkőzés 0–0-val zárult, míg a Lille 1–0-ra legyőzte az Auxerre-t.
szept. 19
19:22
Primera División: Pintér vesztes meccsen debütált, nyert a Villareal és a Valencia (She)
A spanyol labdarúgó-bajnokság 3. fordulójának vasárnap délutáni mérkőzésein bemutatkozott a Zaragozában az MTK-tól igazolt Pintér Ádám, aki a 61. percben lépett pályára, de csapata 2–0-ra kikapott a Racing Santandertől. Egyaránt 2–1-re nyert a Valencia és a Villareal is, előbbiek a Barcelonát korábban megtréfáló Herculest győzték le (ráadásul az 52. perctől emberhátrányban játszottak), és ezzel…
szept. 19
19:24
Jégkorong, MOL-liga: nem lőtt gólt, kikapott a Vasas (She)
A MOL-liga címvédőjének, a Vasasnak nem sikerült gólt lőnie idegenben a Brassó ellen, és végül 4–0-s vereséget szenvedett.

Keresés