2012. február 22. szerda

febr. 22
0:21
NS: „Kivégeztek mint vezetőedzőt” - exkluzív interjú Aczél Zoltánnal - szerda (She)
Válogatás a Nemzeti Sport szerdai számából:
febr. 22
0:25
Vasas: tart az átvilágítás, még nincs új tulajdonosa a labdarúgócsapatnak (She)
A Vasas labdarúgócsapatának vezetősége közleményben reagált a leendő befektetővel kapcsolatban megjelent sajtóhírekre.
febr. 22
0:57
BL: Mazzarri szerint négyet is lőhettek volna a Chelsea-nek (She)
Mint ismeretes, a Napoli hazai pályán 3–1-re győzött a Chelsea ellen a Bajnokok Ligája nyolcaddöntőjének első mérkőzésén. Az olaszok szakvezetője, Walter Mazzarri azon bosszankodott a meccs után, hogy a hajrában nem sikerült negyedszer is a kapuba találniuk.
febr. 22
1:15
BL: Nehéz, de nem lehetetlen a Chelsea helyzete - Villas-Boas (She)
A Chelsea menedzsere, André Villas-Boas szerint egyenrangú ellenfelei voltak a Napolinak a BL-nyolcaddöntő első, nápolyi felvonásán, de az olaszok gólokkal tudták büntetni csapata hibáit, ezért szenvedtek 3–1-es vereséget. A portugál szakember ennek ellenére közel sem látja reménytelennek a helyzetüket a továbbjutás szempontjából.
febr. 22
1:51
NB I: bezárt a „bazár” - tekintse meg az éjfélkor zárult hazai piac összes átigazolását! (She)
Hivatalosan február 21-én éjfélkor zárult a hazai átigazolási piac. Lehetséges, hogy néhány, az utolsó pillanatokban megtörtént átigazolást, kölcsönadást csak később jelentenek be a klubok, és szabadon igazolható futballistákat még ezután is lehet szerződtetni. Ugyanakkor a legtöbb csapatnál már nem várható nagy mozgás. Lássuk, hogy a február 21-i, éjféli piaczárás után hogyan fest az érkezettek…
febr. 22
6:57
Labdarúgás: Kárpát-medencei Egyetemek-kupája harmadszor (She)
Harmadik alkalommal rendezik meg a jövő héten a Kárpát-medencei Egyetemek-kupáját (KEK).
febr. 22
7:00
Birkózás a nehézségekkel (Behaviour)
Az olimpia évében a Népszava bemutatja a legfontosabb ötkarikás sportágak helyzetét, a kvótások és a részvételt kivívó sportolók felkészülésének körülményeit. Bepillantás izzadságszagú öltözőkbe, megfeszülő versenyzők gyötrelmes áldozatvállalással járó mindennapjaiba, omló vakolatú falak közé. Noha a világ legjelentősebb sporteseményét hajlamosak vagyunk a csillogással azonosítani, az odáig tartó…
febr. 22
7:02
City-Porto rangadó ma, folytatás holnap (Behaviour)
A labdarúgó Európa Liga nyolcaddöntőjéért vívott párharcok visszavágóit ezúttal szerdán és csütörtökön bonyolítják le; pontosabban egy meccset előrehoztak mára, a többi marad holnapra.
febr. 22
7:04
Madridi iksz Moszkvában (Behaviour)
Az utolsó pillanatban egyenlített a CSZKA Moszkva a Real Madrid házigazdájaként a labdarúgó Bajnokok Ligája tegnap délutáni találkozóján (1-1), Nápolyban pedig kikapott a Chelsea (3-1). Ma az Inter Marseille-be, a Bayern Bázelba látogat.
febr. 22
7:06
L. Ákos is bundázott? (Behaviour)
Őrizetbe vették tegnap, és ki is hallgattak a bundabotránnyal összefüggésben a Központi Nyomozó Főügyészség és a Nemzeti Nyomozó Iroda munkatársai az élvonalban szereplő Diósgyőr egyik játékosát, L. Ákost.
febr. 22
7:09
Idegenben megtört a Red Wings diadalmenete - videó (Agroinform)
Bár a Detroit hazai pályán idén legyőzhetetlennek tűnik, otthontól távol még mindig adósak az eredményekkel.
febr. 22
7:15
Tenisz: Babos párosban, Marosi egyesben búcsúzott Monterreyben (She)
A selejtezőből a főtáblára jutó Marosi Katalin két játszmában kikapott a cseh Eva Birnerovától a Monterreyben zajló WTA-torna első fordulójában magyar idő szerint kedd éjjel.
febr. 22
7:18
Német nap Barcelonában (Behaviour)
Immár a célegyenesbe fordult a Formula-1-es csapatok felkészülése a 2012-es világbajnoki idényre. A téli tesztelések utolsó helyszínén kezdték meg tegnap a négy napos gyakorlást az istállók a barcelonai Circuit de Catalunya aszfaltján.
febr. 22
7:33
Tenisz: Isner két nehéz szettel és győzelemmel kezdett Memphisben (She)
Az első helyen kiemelt, hazai környezetben versenyző John Isner két játszmában, 7:6, 7:6-ra győzött a luxemburgi Gilles Müller ellen a Memphisben zajló ATP-torna első fordulójában.
febr. 22
8:27
NBA: a Miami Wade vezetésével hetedszer nyert sorozatban (She)
A Miami Heat a 30 pontot szerző és tíz asszisztot adó Dwyane Wade vezetésével 120–108-ra győzött a Sacramento Kings ellen az észak-amerikai profi kosárlabda-bajnokság (NBA) alapszakaszának 59. játéknapján, és ezzel sorozatban a hetedik találkozóját nyerte meg.
febr. 22
8:29
NHL: a Chicago egy góllal megnyerte a Detroit elleni rangadót (She)
A Chicago Blackhawks a 31 alkalommal védő Corey Crawford kapus vezetésével 2–1-re győzött a Detroit Red Wings ellen hazai pályán az észak-amerikai profi jégkorongbajnokság (NHL) 129. játéknapján.
febr. 22
8:45
Libertadores-kupa: négygólos mexikói és kolumbiai győzelem (She)
A mexikói Cruz Azul 4–0-ra győzött a venezuelai Deportivo Táchira ellen hazai pályán, így két forduló után százszázalékos a Libertadores-kupa hatodik csoportjában. A kolumbiai Atlético Nacional és 4–0-ra nyert az uruguayi Penarol ellen, így szintén hat ponttal áll a nyolcadik csoport élén.
febr. 22
8:47
Női kézilabda: Bulath elmondta, még nem állapodott meg senkivel (She)
Bár a Podravka Koprivnica női kézilabdacsapatának honlapja kész tényként kürtölte világgá, hogy a klub két évre leigazolta Bulath Anitát, aki 2007 és 2009 között két évig már szerepelt a horvát egyesületben, a Veszprém- Barabás KC átlövője elárulta, ennyire forrón azért nem eszik a kását.
febr. 22
9:03
Birkózás: Fodort gerincsérvvel műtik, ugrott a londoni olimpia (She)
Fodor Zoltánnak nem maradt sok választása: ha nem műtik meg, lebénulhat. A Pekingben olimpiai ezüstérmet szerző birkózó gerincsérve miatt biztosan nem juthat ki Londonba, de a 2016-os olimpián mindenképpen ott akar lenni.
febr. 22
9:05
Férfi kosárlabda: centercsere Kaposváron, korábbi paksi játékos érkezik (She)
Michael Fey távozott, miután a férfi kosárlabda NB I-ben szereplő Kaposvár magasbedobóját egy venezuelai csapat kivásárolta élő szerződéséből. Helyére honfitársa, a szintén amerikai Charles Gosa érkezik.
febr. 22
9:21
Videó: francia fejes - Anelka góllal mutatkozott be kínai klubjában (She)
Nicolas Anelka góllal mutatkozott be a kínai klubcsapatánál, a Sanghaj Senhua együttesénél. A francia támadó fejjel vette be a Hunan Csiangtao kapuját.
febr. 22
9:23
Videó: „A páratlan olimpiai atmoszférát mindenkinek éreznie kellene!” (She)
Olimpiai bajnok ökölvívónk, Kovács István optimistán nyilatkozott a magyar esélyekről az NSO Tv-nek a londoni ötkarikás játékok előtt, és ahogy elmondta, a páratlan atmoszférába jó lenne mindenkinek belekóstolnia!
febr. 22
9:24
Marosi búcsúzott Monterreyben (Metropol)
Marosi Katalin két játszmában kikapott a cseh Eva Birnerovától a 220 ezer dollár összdíjazású monterreyi salakpályás női tenisztorna első fordulójában.
febr. 22
9:57
Siófok: a távozó védő a megye I-ben folytatja pályafutását (She)
A labdarúgó NB I-ben szereplő Siófoktól távozó Köntös Dániel a Fejér megyei I. osztályú Dunafém-Maroshegynél folytatja a pályafutását az MLSZ adatbankja szerint.
febr. 22
9:59
Brazília: Vanderlei Luxemburgo lett a Gremio vezetőedzője (She)
A brazil élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő Gremio vezetősége mindössze hat héttel kinevezése után menesztette Caio Juniort, és Vanderlei Luxemburgót bízta meg a vezetőedzői feladatokkal.
febr. 22
10:01
Chelsea: Villas-Boas reméli, Terry a vártnál hamarabb visszatérhet (She)
André-Villas Boas, az angol labdarúgó-bajnokságban szereplő Chelsea menedzsere a Napoli ellen 3–1-re elveszített Bajnokok Ligája-mérkőzés után elmondta, reméli, hogy a térdműtét előtt álló John Terry a vártnál hamarabb, akár már négy hét alatt felépül.
febr. 22
10:15
Európa-liga: Klose kihagyja az Atlético Madrid elleni visszavágót (She)
Miroslav Klose, a Lazio labdarúgócsapatának hátát fájlaló támadója nem tagja az Atlético Madrid elleni Európa-liga visszavágós keretnek, így Edy Reja mindössze Libor Kozákra, illetve a fiatal Antonio Rozzira számíthat a csatárposzton.
febr. 22
10:27
Kína ellen végzik el a finomhangolást Torresék (Agroinform)
Kína ellen játssza utolsó felkészülési mérkőzését az Európa-bajnokság előtt a címvédő spanyol labdarúgó-válogatott.
febr. 22
10:33
Férfi kosár EuroChallenge: Pór Péter szerint nekimennek a Bonn-nak (She)
A keddi Chalon–Bonn mérkőzést követően izgalmas hajrá várható a férfi kosárlabda EuroChallenge nyolcaddöntős szakaszának jövő heti záró fordulójában, amelynek során a Szolnok a Bonnt fogadja.
febr. 22
10:35
Labdarúgás: pályán a Bayern és az Inter, DVTK-Videoton a Ligakupában - program (She)
Ma este folytatódik a Bajnokok Ligája nyolcaddöntője: a Bayern München a Baselhez, míg az Inter a Marseille-hez látogat. Az Európa-ligában eldől, hogy a Manchester City vagy a Porto jut-e be a legjobb tizenhat közé. A magyar Ligakupában a DVTK a Videotont fogadja a negyeddöntő első meccsén.
febr. 22
10:37
Labdarúgás: Blohin marad 2014-ig az ukrán szövetségi kapitány (She)
Az Ukrán Labdarúgó-szövetség 2014-ig meghosszabbította Oleg Blohin, a válogatott szövetségi kapitánya szerződését.
febr. 22
10:39
KS-ajánló: Robinho - verébbel ágyúsra; Messi felébredt téli álmából (She)
febr. 22
10:41
Videó: egész pályás indítás, remek labdaszerzések az NBA-ből - top10 (She)
Zseniális megoldásokat láthatunk a mai NBA-összefoglalóban, az amerikai profi kosárlabda-bajnokság legutóbbi játéknapjának legszebb jeleneteiben gyönyörködhetünk.
febr. 22
10:45
Óriási vereséggel ért véget a San Antonio Spurs győzelmi sorozata (Agroinform)
11 mérkőzés után kikapott a Spurs, a hóhér szerepét pedig a Blazers játszotta, amely 40 ponttal tudott nyerni.
febr. 22
10:47
A hibák kijavítására koncentrál a Mercedes (Agroinform)
A hibák kijavítására koncentrál a W03-mal a Mercedes, kérdés, ez vajon elég lesz-e a futamgyőzelemre.
febr. 22
10:51
DVTK: Nehezen találunk választ a történtekre - Benczés L. Ákosról (She)
Ahogy arról beszámoltunk, a Központi Nyomozó Főügyészség tegnap előállította L. Ákost, a Diósgyőr labdarúgóját a csapat edzése előtt, majd kihallgatta a fogadási botránnyal kapcsolatban. A miskolciak vezetőedzője, Benczés Miklós – aki a mai, Videoton elleni Ligakupa-mérkőzésre készül együttesével (18.00, tv: Sport1) – szerint meg kell próbálni elfelejteni a történteket.
febr. 22
11:03
Babos második fordulós, a harmadik kiemelttel játszik (Agroinform)
Babos Tímea két játszmában verte a mexikói Hermosót, Marosi Katalin viszont kétórás csatában kikapott Birnerovától.
febr. 22
11:05
Egész alakos Grosics-szobor áll majd a róla elnevezett akadémia kapujában (Agroinform)
Májusban avatják fel Gyulán Grosics Gyulának, az Aranycsapat legendás kapusának egész alakos bronzszobrát.
febr. 22
11:21
Ciki támogatni a magyar focit? - A ZTE megmentője örökre névtelen maradhat (Agroinform)
Szerda helyett csütörtökön írja alá a sereghajtó ZTE vezetője a csapat megmentését célzó szerződést a befektetővel.
febr. 22
11:27
Zalaegerszeg: egy napot csúszik a szerződés a befektetővel (She)
Szerda helyett csütörtökön írja alá a labdarúgó NB I-ben sereghajtó ZTE FC vezetője a csapat megmentését célzó szerződést a „titkos" befektetővel.
febr. 22
11:39
Ferrer lemosta a hazaiak reménységét (Agroinform)
Meglepetés nélkül folytatódott kedden a Buenos Airesben zajló 484 ezer dollár összdíjazású tenisztorna nyitófordulója.
febr. 22
11:41
Marosi Ádámhoz a birkózók és a vívók állnak legközelebb (Agroinform)
Marosi Ádám a londoni olimpia legfőbb magyar esélyesei mellett saját felkészüléséről is beszélt a mob.hu-nak.
febr. 22
11:45
Aranycsapat: májusban szobrot állítanak Grosics Gyulának (She)
Májusban avatják fel Gyulán Grosics Gyulának, az Aranycsapat legendás kapusának egész alakos bronzszobrát.
febr. 22
11:47
U18-as válogatott: Mészöly Géza pozitívan értékeli az első összetartást (She)
Mészöly Géza szövetségi edző először tartott edzéseket az U18-as magyar labdarúgó-válogatottnak Telkiben, és a szakember jó benyomásokat szerzett.
febr. 22
12:03
Tenisz: a harmadik kiemelt ellen készülő Babos a top 100-ért küzd (She)
Mint arról beszámoltunk, Babos Tímea győzelemmel kezdte szereplését a Monterreyben zajló WTA-torna főtábláján, és a magyar játékos ezzel 30 világranglistaponttal  gazdagodott.
febr. 22
12:05
Videó: a kabalagyerekek puszikkal kívántak sok sikert Lavezziéknek (She)
Megmosolyogtató pillanat a Napoli–Chelsea BL-meccs előtt: a kabalagyerekek puszikkal kívántak sok sikert az angolok ellen készülő Ezequiel Lavezzinek és Walter Garganónak, akiket megleptek a fiatalok.
febr. 22
12:21
Man. City: Tévez végül elnézést kért, és visszavonta fellebbezését (She)
Nyilvánosan elnézést kért, és visszavonta fellebbezését a klubhoz történt visszatérése után Carlos Tévez, aki szeptember óta kegyvesztett a Manchester City labdarúgócsapatánál.
febr. 22
12:23
Lombard: Goran Marics tárgyal az Asztanával, de ma visszatér (She)
Mint ismeretes, a Lombard FC szerb csatára, Goran Marics az elmúlt napokban próbajátékon vett részt az FK Asztanánál. A futballista ma visszatér Pápára, de ha meg tud egyezni a kazah klubbal, akkor még a héten távozhat.
febr. 22
12:25
Bp. Honvéd: megműtötték a védőt, hat hónapnyi kihagyás vár rá (She)
Novák Alexisz, a Bp. Honvéd labdarúgója sikeres térdműtéten esett át, de így is várhatóan hat hónapnyi kényszerpihenő vár rá – olvasható a kispestiek hivatalos honlapján.
febr. 22
12:27
Fogadási botrány: kezdeményezik a diósgyőri L. Ákos előzetesbe helyezését (She)
A Nemzeti Sport információi szerint a Központi Nyomozó Főügyészség kezdeményezi a tegnap előállított L. Ákos előzetes letartóztatásba helyezését.

Keresés