2012. február 8. szerda

febr. 8
0:03
Király-kupa: Bilbaóban vastapssal ért véget a Mirandés csodája (She)
Sok izgalmat nem, viszont annál több gólt hozott az Athletic Bilbao és a Mirandés összecsapása a spanyol Király-kupa elődöntőjének visszavágóján. Az eddig fantasztikusan menetelő harmadosztályú kiscsapat az első félidőben háromszor is kapitulált, ezzel pedig az első mérkőzés 2–1-es bilbaói győzelme után nem lehetett kérdéses a párharc továbbjutójának kiléte. A találkozót végül 6–2-re nyerte meg az…
febr. 8
0:21
Videó: Egy labdán múlt, hogy a Szolnok győz vagy veszít - Pór Péter (She)
A férfi kosárlabda EuroChallenge középdöntőjének ötödik fordulójában a Szolnoki Olaj kétpontos vereséget szenvedett a belga Okapi Aalstar vendégeként (86–84). A mérkőzés után Pór Péter vezetőedző az NSO Tv-nek elmondta, lényegében egy dobáson múlt a találkozó kimenetele.
febr. 8
0:39
Felkészülés: a Gyirmót kikapott horvát ellenfelével szemben, a Szolnok nyert (She)
A másodosztályú Gyirmót labdarúgócsapata Horvátországban játszott felkészülési mérkőzést a Promorac Kosterna ellen, és 2–1-es vereséget szenvedett. A gyirmótiak gólját új igazolásuk, Ferenczi István szerezte.
febr. 8
1:09
Kimi nem lett egyből a régi - PR-körökkel nyitotta az évet a finn Jégember (Agroinform)
A szezon első tesztnapját a visszatérő Räikkönen nyerte a Lotus-szal, de kár lenne még elkiabálni a nagy dolgokat.
febr. 8
6:42
Eli Manning: óriás az Óriások között (Behaviour)
Egy vad szezon, vad zárásaként a New York Giants 21-17-re verte a New England Patriots csapatát az észak-amerikai amerikaifutball-bajnokság fináléjában, a Super Bowlon. A Giants irányítója, Eli Manning bebizonyította, hogy klasszis a posztján, valamint, hogy igazi vezérként, tökéletes nyugodtsággal képes sikerre vezetni társait. Az Óriások fönnállásuk során negyedszer hódították el a Vince…
febr. 8
6:44
A Jégember visszatért (Behaviour)
Aki eddig egy pillanatra is kételkedett abban, hogy Kimi Räikkönen nem az utolsó helyekre tért vissza - két év ralizás után - a Formula 1-be, az a tegnap kezdődött négynapos jerezi teszt első napján méltó választ kapott a finntől. A Jégember mindenkinél gyorsabbnak bizonyult, holott a Marussia kivételével valamennyi csapat ott körözött a spanyol ringen.
febr. 8
6:46
Kvótához szerződés is kell (Behaviour)
A Magyar Olimpiai Bizottság (MOB) és Magyar Paralimpiai Bizottság (MPB) is külön szerződést köt az idei londoni nyári játékokra kvótát szerzett sportolókkal. A Népszava információja szerint a megállapodás értelmében csak az a versenyző vehet részt a nyári játékokon, illetve paralimpián, aki ebben az évben átesett legalább három doppingvizsgálaton, illetve részt vett a Magyar Antidopping Csoport…
febr. 8
7:00
Milliókat és a vb-rajtot veszítheti a Team Toth (Behaviour)
Február végén Melbourne-ben startol az idei Superbike-világbajnokság, melynek keretén belül a Supersport 600-as mezőny is megkezdi az idényt.
febr. 8
7:02
Hantuchová: Nem számít, ki következik (Behaviour)
A múlt hétvégén Szlovákia női teniszcsapata Pozsonyban 3:2 arányban verte Franciaország együttesét a Fed Cup II. világcsoportjában. Így a szlovákok április 21-22-én az I. világcsoportba való feljutásért mérkőzhetnek.
febr. 8
7:09
Kevin Love nélkül is jól megy a Minnesotának (Agroinform)
A Timberwolves zsinórban harmadszor nyert, csak a Phoenix tudott nyerni idegenben a keddi játéknapon.
febr. 8
7:33
NBA: a Boston az ötödiket is behúzta, Pierce már második a legendák között (She)
A Boston Celtics sorozatban az ötödik mérkőzését is megnyerte, miután 94–84-re győzött a Charlotte Bobcats ellen az észak-amerikai profi kosárlabda-bajnokság (NBA) alapszakaszának 45. játéknapján. A 15 pontig jutó Paul Pierce immár a klub történetének második legeredményesebb játékosa, miután megelőzte a karrierje során 21 791 pontot szerző Larry Birdöt.
febr. 8
7:35
NHL: a Washington a Florida legyőzésével a csoport élére ugrott (She)
A Washington Capitals 4–0-ra győzött a Florida Panthers ellen hazai pályán az észak-amerikai profi jégkorongbajnokság (NHL) alapszakaszának 114. játéknapján. A fővárosiak ezzel a Délkeleti csoport élére ugrottak.
febr. 8
7:51
AS Monaco: Koman szeretne segíteni új klubjának elfelejteni a rémálmot (She)
Koman Vladimir, a francia másodosztályú labdarúgó-bajnokságban szereplő AS Monaco téli szerzeménye először adott interjút január végi átigazolása óta. A Sampdoriát elhagyó magyar válogatott középpályás elmondta, szüksége volt a váltásra, és bízik benne, hogy sikerekhez segítheti új együttesét.
febr. 8
8:03
Elmaradt az ördögűzés New Yorkban - videó (Agroinform)
Martin Brodeur hibátlan teljesítményével a New Jersey Devils egy héten belül másodszor is legyőzte a New York Rangerst.
febr. 8
8:21
Sokkot kaptak a Stuttgart afrikai játékosai (Agroinform)
Még szokja a hideget, ezért nem lép pályára a Német Kupa esti negyeddöntőjében a VfB Stuttgart két guineai labdarúgója.
febr. 8
8:30
Befejeződött a nagytakarítás az olimpiai központban (Metropol)
300 ezer különböző növényt ültettek. A szigetország legnagyobb városi parkja született meg. Huszonkét mérföld kerékpárutat és gyalogosösvényt alakítottak ki.
febr. 8
8:32
Kiállt férje mellett Gisele Bündchen (Metropol)
A világhírű modell szerint Tom Bradyt nem segítették az elkapók a Super Bowlon. A New York Giants 21-17-re verte meg a New England Patriotsot az amerikaifoci-döntőben.
febr. 8
8:39
Hídvégi Vid szerint a bronzérem elérhető lesz (Agroinform)
A tavaly tokiói világbajnokságon elért negyedik helyét tekinti kiindulópontnak a londoni olimpiára Hidvégi Vid.
febr. 8
8:41
Hét meccsre eltiltották az arctörő linzi játékost (Agroinform)
Az EBEL fegyelmi bizottsága hét mérkőzésre szóló eltiltással sújtotta Brian Leblert, a Linz játékosát.
febr. 8
8:45
Contador: csaló vagy áldozat? (Blikk)
Madrid - Óriási fölháborodást váltott ki Spanyolországban Alberto Contador (29) hétfői kétéves eltiltása, és a 2010-es Tour de France-, valamint a tavalyi Giro d'Italia-győzelmének elvétele.
febr. 8
8:45
AS Monaco: Komanért 2 millió eurót fizetett a francia klub - sajtóhír (She)
A francia másodosztályú labdarúgó-bajnokságban szereplő AS Monaco nem sajnálta a pénzt a téli átigazolásokra, és lapértesülések szerint a Sampdoriától érkezett Koman Vladimir kétmillió euróba került.
febr. 8
8:47
Videó: Ez a valaha volt legerősebb bajnokság, bárki nyerhet - Gergely (She)
Minden idők legkiegyenlítettebb vízilabda-bajnokságának nevezte az ideit Gergely István, a Honvéd olimpiai bajnok kapusa az NSO Tv interjújában. Nehézségek is gyötrik csapatát, de ők bíznak magukban.
febr. 8
8:49
London 2012: Hidvégi a világbajnoki negyedik helyből indul ki (She)
A tavaly októberi, tokiói világbajnokságon elért negyedik helyét tekinti kiindulópontnak a londoni olimpiára Hidvégi Vid, akinek alapvető célja az, hogy ott legyen a lólengés ötkarikás fináléjában.
febr. 8
8:57
Véget ért Chauncey Billups szezonja (Agroinform)
Achilles-ín szakadás miatt már nem léphet idén többet pályára a Los Angeles Clippers irányítója.
febr. 8
9:03
MLSZ: augusztusig eltiltották a vesztegetési gyanúba keveredett Ponczókot (She)
A Magyar Labdarúgó-szövetség fegyelmi bizottságának elnöke által kijelölt Fegyelmi Tanács 2012. augusztusáig eltiltotta Ponczók Csabát – írja az mlsz.hu.
febr. 8
9:15
Komanért 2 millió eurót fizetett a Monaco (Agroinform)
Francia sajtóhírek szerint a másodosztályban sínylődő Monaco nem fukarkodott a "zöldhasúval".
febr. 8
9:21
DVTK: elhagyhatta a kórházat a bordatörést szenvedő Szentes Lázár (She)
Elhagyhatta a kórházat Szentes Lázár, a labdarúgó NB I-ben szereplő DVTK szakmai igazgatója.
febr. 8
9:23
Válogatott: Egerváriék a magyar játékosokat Törökországban figyelik (She)
Az mlsz.hu tájékoztatása szerint Egervári Sándor szövetségi kapitány és Róth Antal szövetségi edző pénteken Törökországba utaznak, hogy figyelemmel kísérjék a klubcsapatukkal Antalyában edzőtáborozó válogatott kerettagok és a kerettagságra esélyes labdarúgók felkészülését. A jövő hét keddig tartó túrán a két szakember hat csapat (Győri ETO, DVSC-Teva, Paks, MTK, DVTK, Újpest FC) felkészülési…
febr. 8
9:33
"Teniszes" eredemény született a Bilbao kupameccsén - videó (Agroinform)
A baszkok 6-2-es győzelmet arattak az elődöntő második felvonásában a harmadosztályú Mirandes ellen.
febr. 8
9:39
Afrika-kupa: a sokkoló kudarc után újra a nulláról kezdik Szenegálban (She)
Elbocsátották állásából Amara Traorét, a labdarúgó Afrikai Nemzetek Kupájáról óriási meglepetésre pont nélkül, elsőként kieső Szenegál szövetségi kapitányát.
febr. 8
9:41
London 2012: Vajda Attila rossz körülmények között készül - szavazzon (She)
Július 27-én kezdődik a nyári olimpia. Mai kérdésünk olimpiai bajnok kenusunk, Vajda Attila felkészülésével kapcsolatos, szavazzon, és mondja el a véleményét! A Nemzeti Sport pénteki számában a voksolás végeredménye mellett a legjobb hozzászólásokat is közöljük.
febr. 8
9:43
DVTK: ma bemutatkozik a csapat új szerzeménye, Fernando (She)
Szerdán helyi idő szerint 15 órakor lejátssza első felkészülési mérkőzését a DVTK a törökországi edzőtáborban. Az ellenfél a lengyel első osztály 15. helyén álló Cracovia Kraków lesz, a találkozón pedig bemutatkozik a diósgyőri csapat új szerzeménye is.
febr. 8
9:51
A montenegrói válogatott kapus mindent megnyerne a tavasszal (Agroinform)
Mladen Bozovic szerint valamennyi sorozatban megszerezheti csapata a végső győzelmet.
febr. 8
9:57
Videó: súlyos sérülést okozott, hét meccsre eltiltották a linzi hokist (She)
Mint arról beszámoltunk, az osztrák jégkorongliga (EBEL) fegyelmi bizottsága hét mérkőzésre szóló eltiltással sújtotta Brian Leblert, a Linz játékosát. Nézze meg az esetet videón!
febr. 8
9:59
FTC: 5 Fradi-meccs szombatra kerül - megvan az előzetes megállapodás (She)
A fradi.hu tájékoztatása szerint a Magyar Labdarúgó-szövetség és a Sport Tv között történt többszöri egyeztetést követően előzetes megállapodás született arról, hogy a tavaszi szezonban öt, eredetileg vasárnapra kisorsolt Ferencváros-mérkőzés szombatra kerül.
febr. 8
10:09
Élesedő küzdelem a "magyar" csoportban (Agroinform)
A Vasas a Partizan vendége lesz, míg a Szeged Egerben száll medencébe, kétesélyes mérkőzések a láthatáron.
febr. 8
10:15
DVSC: Luis Ramost ma is megnézhetik a kínaiak, nincs „Coulibaly-ügy” (She)
Luis Ramos a labdarúgó NB I-ben szereplő DVSC-Tevával edzett tegnap Belekben. Ennek normál körülmények között nem lenne hírértéke, viszont ha tudjuk, hogy a Loki hondurasi védekező középpályása iránt nagy a kereslet – a légióst a kínai Tiencsin Teda szerződtetné, miután elégedettek voltak vele a próbajáték és az orvosi vizsgálat után –, már másképp viszonyulunk a hírhez.
febr. 8
10:17
NBA: vége Billups szezonjának, nem mehet az olimpiára sem (She)
Az észak-amerikai profi kosárlabda-bajnokságban (NBA) szereplő Los Angeles Clippers ebben a szezonban már nem számíthat világbajnok irányítójára, Chauncey Billupsra, aki sérülése miatt a londoni olimpiáról is lemarad.
febr. 8
10:19
Felkészülés: két meccset játszik ma egymással a Honvéd és a Haladás (She)
A honvedfc.hu tájékoztatása szerint a korábbi tervekkel ellentétben nem egy, hanem két felkészülési mérkőzést játszik egymással a Honvéd és a Haladás.
febr. 8
10:27
Menesztették a szenegáli kapitányt (Agroinform)
Menesztették posztjáról Amara Traorét, az Afrika Kupán leszereplő szenegáli válogatott szövetségi kapitány.
febr. 8
10:33
Játékvezetés: a mindig jól ápolt Kassai Viktor nagykövet lett - videó (She)
Nemzetközi klasszisok (Tiger Woods, Roger Federer, Thierry Henry) nyomába lépett a magyar labdarúgó-játékvezető, Kassai Viktor, aki a Gillette hazai nagykövete lett.
febr. 8
10:45
A WADA szerint már minden tizedik sportoló kokszol (Agroinform)
A korábbi becsléseket jócskán felülmúlja az a WADA-felmérés, amelyet tavasszal publikál a szervezet.
febr. 8
10:51
Ajánló: Milan-Juventus, Hajnalék a Bayern ellen - program (She)
Az Olasz és a Spanyol Kupában is érdekesnek ígérkező mérkőzést rendeznek ma este: a Milan a Juventust fogadja, míg a Barcelona a Valenciával csap össze a Király-kupában. Az Afrika-kupában az elődöntők következnek, míg a Catania és a Roma lejátssza a félbeszakadt bajnokijukból hátralévő 25 percet. Az NB I-es csapatok közül sokan felkészülési meccset vívnak ma.
febr. 8
10:53
Libertadores-kupa: három kiállítás az első brazil-argentin derbin (She)
Argentin ellenfél elleni 1–0-s győzelemmel kezdte meg szereplését a brazil Fluminense az első számú dél-amerikai labdarúgó-klubsorozatban, a Libertadores-kupában.
febr. 8
10:55
PMFC: az időjárás miatt egyelőre nem utazik a csapat, talán vasárnap (She)
A korábbi tervektől eltérően csütörtökön biztosan nem tud elutazni a Bosznia-Hercegovina-i Medugorjében a PMFC labdarúgócsapata.
febr. 8
11:03
Augusztusig eltiltották a vesztegetéssel gyanúsított Ponczókot (Agroinform)
A labdarúgással kapcsolatos mindennemű tevékenységtől eltiltották Ponczók Csabát.
febr. 8
11:09
Libertadores-kupa: három kiállítás az első brazil-argentin derbin - videó (She)
Argentin ellenfél elleni 1–0-s győzelemmel kezdte meg szereplését a brazil Fluminense az első számú dél-amerikai labdarúgó-klubsorozatban, a Libertadores-kupában.
febr. 8
11:11
Gyász: elhunyt a korábbi világválogatott magyar röplabdázó (She)
Életének 77. évében kedden elhunyt Bertóti Éva többszörös magyar bajnok és kupagyőztes, válogatott röplabdázó – tájékoztat a Magyar Röplabdaszövetség.
febr. 8
11:13
Primera División: segítője lesz a menesztett edző utódja a Sportingnál (She)
A szezon végéig Inaki Tejada lesz a spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő Sporting Gijón vezetőedzője.
febr. 8
11:21
Derek Redmond barcelonai drámája - ahol a vesztes is lehet győztes (Agroinform)
Manapság már kevesen ismerik a brit atléta nevét, pedig van mit tanulni a sport igazi szépségeit megmutató drámájából.

Keresés