2013. augusztus 12. hétfő

aug. 12
12:06
Atlétikai vb: Bolt triplázni szeretne és motiválni (She)
Szakértők szerint Usain Bolt vasárnapi, 100 méteres győzelmével javított a dopping beárnyékolta sportág megítélésén a moszkvai szabadtéri atlétikai világbajnokságon, ahol keményen megdolgozott újabb vb-aranyáért.
aug. 12
12:08
Női labdarúgó NB I: meglepő Újpest-győzelem a rajton (She)
Három mérkőzéssel megkezdődött a női labdarúgó NB I 2013–2014-es szezonja. A nyitóforduló legnagyobb érdeklődéssel várt találkozóját, az MTK Hungária–Ferencváros (örök)rangadót a szövetség a bajnokcsapat BL-szereplése miatt későbbi időpontra halasztotta.
aug. 12
12:10
Vívó-vb: a férfi tőrcsapat a nyolcaddöntőben búcsúzott (She)
A Gátai Róbert, Szabados Gábor, Szabados Kristóf, Széki Bence összetételű magyar férfi tőrválogatott 45:26-os vereséget szenvedett Oroszországtól a budapesti vívó-világbajnokság csapatversenyének nyolcaddöntőjében.
aug. 12
12:12
Atlétikai vb: Zsivoczky-Farkas két szám után 19. hétpróbában (She)
Zsivoczky-Farkas Györgyi a 180 centiméteres magasság átugrásával a 13. helyen végzett és 978 pontot szerzett a hétpróba második számában a moszkvai atlétikai világbajnokságon, ezzel az összetettben 1944 ponttal a 19. helyen áll.
aug. 12
12:14
Videó: félelmetes tempó - 107 yardos futással sokkolták a Coltsot (She)
Ritkán látható, 107 yardos visszahordást mutatott be a profi amerikaifutball-bajnokságban (NFL) szereplő Buffalo Bills játékosa, Marquise Goodwin. Az elkapó az Indianapolis Colts elleni előkészületi mérkőzés második negyedében egy kirúgás után megszerezte a labdát, majd elképesztő sebességgel, mindenkit kicselezve végigszaladt a pályán, és touchdownt ért el.
aug. 12
12:24
Vízilabda: szubjektív portré az érzelmes Szivós Mártonról (She)
Tele van érzelemmel. Megjárta a poklok poklát. Két olimpiáról is lemaradt. Nem lett olimpiai bajnok. Amikor odakerült, akkor meg nem sikerült. Semmi. 2007-ben bűnbaknak kiáltották ki. Mert nem lettünk világbajnokok. Most ott a csúcson. Mennyit, de mennyit dolgozott érte…! Amler Zoltán, a Nemzeti Sport vezető szerkesztője sorozatában szubjektív portrét rajzol a világbajnok csapat…
aug. 12
12:24
Mindhárom vegyesszámban Hosszú Katinka tartja a világcsúcsot (Agroinform)
A Vasas sportolója megerősítette éllovas pozícióját a rövidpályás Világkupa-sorozat összetett pontversenyében.
aug. 12
12:26
Ki lesz a Premier League gólkirálya? (Agroinform)
Robin van Persie triplázásra készül, erre utoljára Alan Shearer volt képes. Vajon a hollandnak sikerül a mesterhármas?
aug. 12
12:42
Atlétikai vb: újabb doppingeset, ezúttal a trinidadiaknál (She)
Újabb doppingügyre derült fény a moszkvai szabadtéri atlétikai világbajnokságon: a legújabb lebukott a trinidadiak sprintere, Kelly-Ann Baptiste. A 26 éves versenyző két éve, Teguban harmadik lett női 100 méteren, s ott volt az orosz fővárosban is, de röviddel a rajt előtt – csapattársa, Semoy Hackett társaságában – elutazott.
aug. 12
12:42
Hosszú Katinka verhetetlen (Metropol)
Parádés hétvégét zárt Berlinben Hosszú Katinka, aki megerősítette éllovas pozícióját az összetett pontversenyben.
aug. 12
12:44
Románia: öt Steaua-játékos a válogatott keretében (She)
Victor Piturca szövetségi kapitány megnevezte azt a 22 labdarúgót, akit meghívott a román labdarúgó-válogatottba a Szlovákia elleni szerdai felkészülési mérkőzésre.
aug. 12
12:46
Schalke: román válogatott játékos jöhet Draxler pótlására (She)
A Kicker információi szerint a német élvonalbeli Schalke labdarúgócsapata szemet vetett az Udinese játékosára, Gabriel Torjére. A 23 éves román válogatott középpályás a Hamburg elleni hazai bajnokin (3–3) megsérülő Julian Draxlert pótolhatja.
aug. 12
12:48
Bayern: Luiz Gustavo leginkább a Wolfsburghoz menne (She)
Bár az Arsenaltól és Moszkvából is van érdeklődés Luiz Gustavo iránt, a Bayern Münchennél létszámfelettivé váló brazil középpályás legszívesebben a Wolfsburgban folytatná a pályafutását – írja a Kicker.
aug. 12
13:00
Marseille: meredeken emelkedik a vb-győztes támadó ára (She)
A francia élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Ligue 1) szereplő Olympique Marseille kész 7.7 millió eurót adni Florian Thauvinért, a Lille U20-as világbajnok támadójáért.
aug. 12
13:00
Háromezer szurkolót várnak a mezőkövesdi stadionavatóra (Agroinform)
A Mezőkövesd Zsóry FC együttese szombaton története első hazai élvonalbeli találkozójára készül a Pápa ellen.
aug. 12
13:18
Juventus: Matrinak vannak ajánlatai, továbbállhat (She)
Alessandro Matri ügynöke, Tullio Tinti megerősítette: az olasz bajnok Juventus labdarúgójának több ajánlata is van, így könnyen elképzelhető, hogy még a nyáron klubot vált. A 29 éves csatár Fernando Llorente és Carlos Tévez mellett kevés játéklehetőséghez juthatna, ezért a távozás mellett dönthet.
aug. 12
13:20
Atlétikai vb: érdektelenség és kongó lelátó Moszkvában (She)
Kínos érdektelenségben zajlott le a moszkvai atlétikai világbajnokság hétfő délelőtti programja, a Luzsnyiki Stadion kongott az ürességtől, amit több hírügynökség is kiemelt a beszámolójában.
aug. 12
13:36
Bayern: edzőként kaphat munkát a börtönben ülő Breno (She)
Segítő kezet nyújthat a Bayern München a biztosítási csalás miatt jelenleg börtönbüntetését töltő brazil Brenónak. A 23 éves játékos a B-csapat edzője lehet, ha szabadon engedik – értesült a Kicker.
aug. 12
13:36
Mammutkerettel sem megy a Győrnek (Agroinform)
Hiába az óriásira duzzadt keret, Győrben még mindig maradtak hiányposztok, irányítója és centere sincs a csapatnak.
aug. 12
13:54
Légiósok: Hajnal tudja, mi volt a sikertelenség oka (She)
Hajnal Tamás csapata, a német másodosztályú Ingolstadt pocsékul kezdte a szezont: az együttes eddigi három bajnokiján pontot sem szerzett, hét gólt kapott és csak kettőt szerzett. A magyar válogatott középpályás a Karlsruhe elleni hazai bajnoki (0–2) után vonta le a következtetéseket.
aug. 12
13:54
Tömeg, botrány, bombagól - ezt hozta a bukaresti derbi (Agroinform)
A bukaresti derbin volt minden, ami egy derbin lenni szokott, rengeteg néző, szurkolói rendbontás és irtózatos bombagól.
aug. 12
13:56
Szavazás: ki nyeri a Premier League 2013-14-es idényét? (She)
A hétvégén újabb topligák 2013–14-es szezonja rajtol el: az angol Premier League nagyszabású edzőkeringővel „készült” az új idényre. Vajon sikerre tudja-e vezetni a Sir Alex Ferguson örökébe lépő David Moyes a Manchester Unitedet? Hat-e José Mourinho mágiája ismét a Chelsea-nél? Visszaül-e a trónra Manuel Pellegrinivel a pénzben úszó Manchester City? Bele tud-e szólni a küzdelembe az Arsenal, a…
aug. 12
13:58
Videó: kapitális hiba a Betis rutinos dán válogatottjától (She)
Az Everton labdarúgócsapata 2–1-re legyőzte hazai pályán a Betist. Egygólos hazai vezetésnél Kevin Mirallas végzett el kis szögletet, majd a visszakapott labdát azonnal középre tekerte. A spanyolok 31 éves dán válogatott kapusa, Stephan Andersen felugrott lehúzni a labdát, azonban olyan szerencsétlenül nyúlt érte, hogy az beesett a kapuba.
aug. 12
14:00
Úszás: Hosszú toronymagasan vezeti a pontversenyt (She)
Az Eindhovenben és Berlinben nemcsak aranyérmeket, hanem világcsúcsokat is halmozó Hosszú Katinka két állomás után toronymagasan vezeti a rövid pályás úszó világkupa pontversenyét, a magyar versenyzőnek majdnem háromszor annyi pontja van, mint a nőknél a második helyen álló spanyol Mireia Belmonténak.
aug. 12
14:12
Anglia: a menedzser szerint Varga fényes jövő előtt áll (She)
Fényes jövő előtt áll Varga József – dicsérte a magyar válogatott labdarúgót Tony Mowbray, az angol másodosztályú Middlesbrough menedzsere. Mint arról beszámoltunk, a 25 éves középpályást a meccs legjobbjának választották a Charlton ellen idegenben megnyert bajnokin (1–0).
aug. 12
14:14
NB III: újabb ismert játékosokkal erősödik a Jászapáti (She)
A Nemzeti Sport Online információi szerint újabb ismert játékosokkal erősít az NB III-as Jászapáti labdarúgócsapata: Ulvicki Mihály és Rácz Róbert is az együtteshez igazol.
aug. 12
14:16
FIFA: Az idén is Messi lesz az aranylabdás - Scolari (She)
A brazil labdarúgó-válogatottat irányító Luiz Felipe Scolari szerint idén is Lionel Messi kapja majd a FIFA-Aranylabdát, az év legjobbjának járó elismerést.
aug. 12
14:30
Paks: Nekem is meglepetés a kitűnő rajt - Horváth F. (She)
A Paksi FC három győzelemmel kezdte az NB I-es labdarúgó-bajnokságot. Horváth Ferenc, a zöld-fehéreket nyáron átvevő edző a klubhonlapnak (paksifc.hu) bevallotta, őt is meglepték az eddigi eredmények, hangsúlyozta ugyanakkor, hogy a kilenc pont a mutatott játék képe alapján nem érdemtelen.
aug. 12
14:30
Scolari: ismét Messié lesz az Aranylabda (Metropol)
Az FC Barcelona argentin labdarúgóját 2009-ben, 2010-ben, 2011-ben és tavaly is a legjobbnak választották.
aug. 12
14:30
Szalai és Huszti góllal nyitott, Vargát dicsérik Middlesbrough-ban (Agroinform)
Hétfő révén ismét körbenéztünk Európában, hogyan teljesítettek légiósaink a mögöttünk hagyott hétvégén.
aug. 12
14:48
Csehország: 13 év után újra otthon az El-győztes légiós (She)
A 78-szoros cseh válogatott Tomás Ujfalusi tizenhárom évnyi légióskodás után hazatért, és egy idényre szóló szerződést kötött a Sparta Praha labdarúgócsapatával.
aug. 12
14:50
Liverpool: már Cavani is beszólt Rodgersnek Suárez miatt (She)
Az uruguayi válogatottal Japánba készülő Edinson Cavani kiállt honfitársa, az angol Liverpooltól elvágyó Luis Suárez mellett, és azt üzente a Pool klubmenedzserének, engedje el a csatárt, ha menni akar.
aug. 12
14:52
Videó: leesett az álluk - Jordan 50 évesen is nagyot zsákolt (She)
Michael Jordan ismét bebizonyította, hogy 50 évesen is lehet fitt az ember. A legendás kosárlabdázó a Kaliforniában rendezett edzőtáborában egy kisfiú ellen állt ki és megmutatta, hogy még mindig megy neki a zsákolás.
aug. 12
15:06
Haladás: megérkezett a horvát csatár, szerdáig bizonyíthat (She)
A horvát Vedran Gerc érkezését már múlt héten beharangozta a Haladás hivatalos honlapja – a csatár ma már csatlakozott a szombathelyiekhez, szerdáig győzheti meg a szakmai stábot.
aug. 12
15:06
Portugáliában a kérdés a szokásos - Porto vagy Benfica? (Agroinform)
Ha nem történik égszakadás vagy földindulás, akkor a Porto vagy a Benfica lesz Portugália királya.
aug. 12
15:08
Brazília: szívproblémák miatt visszavonult a korábbi Roma-kapus (She)
Szívproblémák miatt szögre akasztotta kesztyűjét Alexander Doni, az AS Roma és a Liverpool korábbi kapusa. A 33 éves labdarúgó nevelőklubjánál, a Botafogónál szeretett volna újra pályára léni a nyáron, ám inkább úgy döntött, nem kockáztat és befejezi pályafutását.
aug. 12
15:24
Válogatott: kényszerű csere a cseh válogatott keretében (She)
Sérülés miatt kényszerült kerete módosítására Michal Bílek, a magyar válogatott elleni szerdai felkészülési mérkőzésre készülő cseh nemzeti csapat szövetségi kapitánya, aki Daniel Kolár helyett Ondrej Vaneket hívta meg a keretbe.
aug. 12
15:26
DVTK: 21 éves brazil középpályást igazol a klub (She)
Az elmúlt hetekben tesztelt Thiago dos Santos is szerződést kap a DVTK labdarúgócsapatától – derült ki Tomiszlav Szivics vezetőedző nyilatkozatából.
aug. 12
15:42
Az M1 élőben adja a szerdai válogatott meccset (Infostart)
Az M1 tévécsatorna szerdán élőben közvetíti a Magyarország-Csehország barátságos válogatott labdarúgó-mérkőzést.
aug. 12
15:42
Premjer-liga: Quaresma Koman csapattársa lehet (She)
Sajtóhírek szerint távozik az al-Ahli labdarúgócsapatától Ricardo Quaresma: a Trivela információi szerint a portugál támadó iránt két orosz klub is érdeklődik, nevezetesen a Szpartak Moszkva és az FK Krasznodar (Koman Vladimir együttese).
aug. 12
15:42
Vívó-vb - Tizedik a női kardválogatott (Behaviour)
A tizedik helyen végzett a magyar női kardválogatott hétfőn a budapesti vívó-világbajnokságon.
aug. 12
15:44
Tizedik a női kardválogatott (Infostart)
A tizedik helyen végzett a magyar női kardválogatott hétfőn a budapesti vívó-világbajnokságon.
aug. 12
15:44
Sunderland: cseh védő érkezett, olasz csatár jöhet (She)
Az angol élvonalban szereplő Sunderland egy évre kölcsönvette Ondrej Celustka cseh védőt a török Trabzonsportól.
aug. 12
16:00
Vívó-vb: tizedik lett a női kardválogatott (She)
A tizedik helyen végzett a magyar női kardválogatott hétfőn a budapesti vívó-világbajnokságon.
aug. 12
16:02
Wales: Bale edz a kerettel, de nem játszik szerdán (She)
Hétfő este Cardiffban együtt edz a walesi válogatott keretével Gareth Bale, a Tottenham Real Madridhoz vágyó balszélsője, aki azonban arra kérte Chris Coleman szövetségi kapitányt, ne számoljon vele a szerdai Írország elleni felkészülési mérkőzésen.
aug. 12
16:18
Anglia: Nincs kétségem, Rooney nem sérült - Hodgson (She)
Roy Hodgson, az angol labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya a Sky Sports Newsnak adott nyilatkozatában elmondta, hogy Wayne Rooney, a Manchester United elvágyódó csatára még nem tudott teljes értékű edzésmunkát végezni a nemzeti csapat hétfői edzésén, ám meg van róla győződve, hogy a támadó nem sérült.
aug. 12
16:18
Conte forradalmasította az olasz focit (Agroinform)
A csapatok majdnem fele az Antonio Conte által alkalmazott 3-5-2-es játékrendszerben kezdi az új idényt Itáliában.
aug. 12
16:20
NB I: még sosem kezdte ilyen jól a bajnoki szezont a Paks (She)
Három mérkőzésből három győzelem az MVM-Paks labdarúgócsapatának neve mellett: az NB I mezőnyében már csupán a tolnai klub tartja a lépést a DVSC-Teva és a Videoton szintén százszázalékos duójával. Ez a Paks történetének legjobb szezonkezdete – írja összeállításában a paksifc.hu.
aug. 12
16:20
Totális bukás lehet Moyes első éve az Old Traffordon (Agroinform)
Mi jelentene sikert illetve kudarcot David Moyes első szezonjában az Old Traffordon?
aug. 12
16:22
Videó: fájdalmasan letarolta a bíró az argentin klasszist (She)
Kellemetlen emlék marad a brazil Internacionalban futballozó Andrés D'Alessandro számára az Atlético Paranaense (2–2) elleni bajnoki mérkőzés. A 28-szoros argentin válogatott középpályás a passzolt labda irányába mozgott, de Pablo Dos Santos Alves játékvezető nem vette észre, és véletlenül nekiszaladt. Mindketten földre kerültek, de előbbinek láthatóan jobban fájt az eset.

Keresés