2013. augusztus 3. szombat

aug. 3
14:30
Bundabotrány: „A Xerez 120 ezer eurót kínált, hogy hagyjuk nyerni” (She)
Tovább dagad a spanyol bundabotrány: a Girona elnöke, Joaquím Boadas folytatja a vádaskodást, és ezúttal a Xerezt külön is megnevezte, mint olyan klubot, amely megpróbálta megvesztegetni csapatát.
aug. 3
14:32
Videó: Király kirúgta a mindent eldöntő tizenegyest (She)
Mint ismeretes, a Király Gábort is foglalkoztató 1860 München 1–1-es döntetlen után büntetőkkel verte ki a Heidenheimet a Német Kupa első körében, a magyar kapus két tizenegyest is védett. Tekintse meg a meccs összefoglalóját!
aug. 3
15:06
Fabregasnak döntenie kell - Martino (Agroinform)
Úgy tűnik, még mindig nem zárult le a Cesc Fabregas-kérdés, a Barca játékosát a Manchester United vinné.
aug. 3
15:24
Championship: Bogdánék döntetlenjével rajtolt az idény (She)
Az angol másodosztályú labdarúgó-bajnokság (Championship) 2013–2014-es idényének nyitó mérkőzésén Bogdán Ádám együttese, a Bolton 1–1-es döntetlent játszott a Burnley vendégeként. A magyar kapus végigvédte az összecsapást.
aug. 3
15:24
Nem lesz pacsizás, távol maradnak az ultrák (Agroinform)
A pacsizás elmaradása nem tett jót az amúgy sem túl rózsás szurkolói hangulatnak.
aug. 3
15:42
Barcelona: Martino ragaszkodik Fabregashoz, de a játékos dönt (She)
Úgy tűnik, a visszautasított ajánlatok ellenére a Manchester Unitednek továbbra is maradt halvány reménye Cesc Fabregas megszerzésére, ugyanis Gerardo Martino, a Barcelona új vezetőedzője arról beszélt a Santos elleni felkészülési mérkőzés után, hogy a játékos maga dönthet a sorsáról. Ez arra enged következtetni, hogy az ügy még nincs lezárva.
aug. 3
15:42
Szombaton három magyar finalistának szurkolhatunk! (Agroinform)
Cseh László, Kapás Boglárka és Hosszú Katinka is medencébe száll szombat este!
aug. 3
15:44
Videó: Nehéz volt betartanom a taktikát - Gyurta Dániel (She)
A barcelonai vizes-világbajnokság férfi 200 méteres mellúszásának világbajnoka, Gyurta Dániel már az első 100 méteren robbantott volna, de inkább tartotta magát az előre megbeszélt taktikához.
aug. 3
16:00
Vizes-vb: Keszhelyi és Bujka is bekerült az álomcsapatba (She)
A bronzérmes magyar női vízilabda-válogatottból két magyar játékos is bekerült a vb végén megválasztott álomcsapatba – adta hírül a szövetség hivatalos oldala, az mvlsz.hu. Keszthelyi Rita és Bujka Barbara a góllövőlistán is előkelő helyen végzett.
aug. 3
16:00
A Fradi ellen a maximum kell - Torghelle (Agroinform)
Az előző idényben ezüstérmes Videotonra komoly rangadó vár, a nyáron megerősödött Ferencváros vendégeként lép pályára.
aug. 3
16:02
Videoton: A Fradi ellen a maximum kell - Torghelle (She)
Torghelle Sándor, a labdarúgó NB I-ben szereplő Videoton csatára klubja honlapjának, a vidi.hu-nak nyilatkozott a Ferencváros elleni bajnokijuk előtt, és elmondta: a vasárnapi rangadón vélhetően egyik csapatnak sem lesz sok lehetősége a gólszerzésre, így fontossá válik majd a jó helyzetkihasználás.
aug. 3
16:02
Top öt bevásárlás, eddig a Monaco költötte a legtöbbet (Agroinform)
Tavaly nyáron elképzelhetetlen lett volna, hogy a AS Monaco bármilyen tekintetben élre álljon a nemzetközi futballban.
aug. 3
16:04
Felkészülés: Pool-siker Gerrard ünnepén - Megyeriék ellen (She)
Az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Premier League) szereplő Liverpool nemzetközi felkészülési mérkőzésen 2–0-ra legyőzte Megyeri Balázs együttesét, a görög bajnok Olympiakoszt.
aug. 3
16:18
Tenisz: a 0:6-os kezdés ellenére megnyerte a döntőt a spanyol (She)
Marcel Granollers nyerte meg a kitzbüheli férfi tenisztornát, miután a fináléban szetthátrányból fordítva legyőzte Juan Mónacót. A spanyol játékos az első játszmát követően a padlóról kaparta fel magát, hiszen 0:6-tal kezdett, a második játszma aztán rövidítés után (7–3) után lett az övé, ezt követően pedig élni tudott lélektani előnyével.
aug. 3
16:18
Hulk két perc alatt kiszóratta magát - videó (Agroinform)
Az orosz bajnokság szombati találkozóján a Zenit Szentpétervár 3-1-es győzelmet aratott a Nyizsnij Novgorod vendégeként
aug. 3
16:20
Keszthelyi és Bujka a vb álomcsapatában (Agroinform)
Két magyar játékos is bekerült a vizes világbajnokság végén megválasztott álomcsapatba a női vízilabdázóknál.
aug. 3
16:36
A magyar lehet este a vb-történelem legeredményesebb pólóválogatottja (Infostart)
A magyar férfi vízilabda-válogatott története során kilencedszer játszik világbajnoki döntőt a ma esti, Montenegró elleni mérkőzésen. Ha Benedek Tibor együttese győz, az örökranglista élére repíti a magyar pólót. A sor 1973-ban, Belgrádban kezdődött.
aug. 3
16:36
Tenisz: közel volt a tornasiker, de Babos két ponttal elbukott (She)
Másfél órás esőszünettel megszakított drámai mérkőzésen Babos Tímea vereséget szenvedett az 1. helyen kiemelt Jelina Szvitolinával szemben a 75 ezer dolláros Viccourt Cup döntőjében. A mérkőzés 2 óra 6 percig tartott a donecki ITF-versenyen.
aug. 3
16:36
Rettenetesen mérges voltam, sajnálom a döntőt - Babos Tímea (Agroinform)
Babos Tímea vereséget szenvedett az 1. helyen kiemelt Jelina Szvitolinától a 75 000 dolláros Viccourt Cup döntőjében.
aug. 3
16:54
NB I: DVTK-MTK mérkőzés élőben az NSO-n! (She)
Diósgyőr–MTK találkozó percről percre: gólok, helyzetek, érdekességek – kövesse figyelemmel a mérkőzést a Nemzeti Sport Online élő szöveges tudósítása segítségével, majd olvassa el a meccs összefoglalóját, kommenteljen, mondja el a véleményét a találkozóról!
aug. 3
16:56
NFL: a Raiders rúgója bő 4 milliárdért hosszabbított (She)
A tengerentúli profi amerikaifutball-bajnokságban (NFL) szereplő Oakland Raiders négy évvel meghosszabbította kiváló rúgója, Sebastian Janikowski jövőre lejáró szerződését.
aug. 3
17:12
Vizes-vb: a szerbek a hetedik helyen végeztek (She)
A legutóbbi világbajnokságon ezüstérmes szerb válogatott végzett a hetedik helyen a barcelonai vizes-világbajnokság férfi vízilabdatornáján, miután szombaton magabiztosan, hat góllal legyőzte az ausztrál csapatot.
aug. 3
17:12
Saját anyját is átvágta a csaló sportfogadó (Agroinform)
Börtönbüntetésre ítélték azt a volt bankárt, aki 6 millió angol fonttal csapta be több családtagját és barátját.
aug. 3
17:14
Felkészülés: a Galatának egyből ment, a Portónak kettőből sem (She)
A Galatasaray győzelmével kezdődött az Emirates-kupa elnevezésre hallgató négycsapatos felkészülési torna az Arsenal otthonában. A török csapat Felipe Melo 71. percben született tizenegyesgóljával győzte le az FC Portót.
aug. 3
17:30
Videó: Gerrard szép ajándékot kapott a Pooltól, Megyeri nem (She)
Sima, 2–0-s győzelemmel ünnepelte a Liverpool labdarúgócsapata Steven Gerrardot. A középpályás ugyanis kitüntetésben részesült, amiért immáron 15 éve a klubot szolgálja. A „vörösök” pedig gondoskodtak róla, hogy szép emlék legyen 2013. augusztus 3-a. Joe Allen és Jordan Henderson góljával 2–0-ra megverték az Anfield Roadon a görög Olympiakosz Pireuszt, amelynek kapuját Megyeri Balázs védte az első…
aug. 3
17:30
Tavaly kikosaraztam a Bayernt - Gerrard (Agroinform)
A Vörösök ikonja szerint akkor kellene távoznia Luis Suáreznek, ha a Barcelona vagy a Real Madrid hívná.
aug. 3
17:48
Tottenham: Bale nem utazott el a csapattal Monacóba (She)
Gareth Bale, a Tottenham Hotspur szélsője nem utazott el a csapattal a Monaco elleni felkészülési mérkőzésre. A walesi játékosnak állítólag van egy kisebb sérülése, ugyanakkor alátámasztja a Real Madridhoz való szerződéséről szóló pletykákat is.
aug. 3
17:50
Német Kupa: Hajnal kiválóan mutatkozott be új klubjában (She)
Hajnal Tamás góllal és gólpasszal mutatkozott be új csapatában, az Ingolstadtban, amely idegenben 4–1-re legyőzte az ötödik ligás Baumberget a labdarúgó Német Kupa 1. fordulójának szombati játéknapján. A Leverkusen és a Hoffenheim gólzáporral, a Dortmund nehezebben jutott be a második körbe.
aug. 3
18:06
Vizes-vb: Meilutyte parádés világrekordja női 50 mellen (She)
A barcelonai vizes-világbajnokság szombat délutáni úszóprogramjában Hosszú Katinkának (női 200 méteres hátúszás), Cseh Lászlónak (férfi 100 pillangó) és Kapás Boglárkának (női 800 gyors) is a döntőben szurkolhatunk.
aug. 3
18:06
Bale nem utazott el Monacóba a Spursszel (Agroinform)
A walesi szélső hiányzása tovább erősíti a feltételezést a Real Madridba való igazolásáról.
aug. 3
18:08
Videó: a látványos szaltó majdnem a BMX-es életébe került (She)
Bár elsőre súlyosnak nézett ki, mégis túlélte az esést Steve McCann BMX-versenyző, aki a Los Angelesben rendezett X Games elnevezésű extrémsportok tornáján egy szaltó után nagyon rosszul érkezett a földre. A bicikli a földet érés pillanatában kicsúszott alóla, így nem kerülhette el az esést. Az ausztrál versenyző azonban csak kisebb sérülésekkel úszta meg a balesetet.
aug. 3
18:08
Miért tapad Neymar Messire? (Agroinform)
A brazil nem akar Henry vagy Ibrahimovic sorsára jutni, ezért igyekszik baráti kapcsolatba kerülni Messivel.
aug. 3
18:24
Championship: Futács csapata legyőzte Vargáékat (She)
Az angol másodosztályú labdarúgó-bajnokság (Championship) nyitó fordulójában Varga József együttese, a Middlesbrough hazai pályán egygólos előnyről 2–1-re kikapott a Futács Márkót a mérkőzésre nem nevező Leicester Citytől. Varga végigjátszotta a találkozót.
aug. 3
18:26
Vizes-vb: horvát bronz, esélyük sem volt az olaszoknak (She)
Horvátország szerezte meg a bronzérmet a barcelonai vizes-világbajnokság férfi vízilabdatornáján, a harmadik helyért játszott összecsapáson 10–8-ra legyőzve a címvédő Olaszországot.
aug. 3
18:28
Átigazolások: a Leccébe igazolt a Győr korábbi kiszemeltje (She)
Az olasz harmadosztályú labdarúgó-bajnokságban szereplő Leccében folytatja pályafutását Kevin Vinetot, az élvonalbeli Genoa középhátvédje. A 25 esztendős hátvéd egy évre kölcsönbe került az idén nyáron Fabrizio Miccolit is szerződtető klubhoz.
aug. 3
18:42
Újpest: a Videotont kiejtő Mladoszt Podgoricából igazoltak (She)
A labdarúgó NB I-ben szereplő Újpest hivatalos honlapján jelentette be, hogy szerződtette a Mladoszt Podgorica montenegrói középpályását, Bojan Szankovicsot. A 19 esztendős futballista három évre kötelezte el magát a lila-fehérekhez.
aug. 3
18:42
Döntetlen a bombagólok meccsén (Agroinform)
A Diósgyőr ismét egy pontot szerzett, az OTP Bank Liga 2. fordulójának szombati első meccsén 2-2-re végzett az MTK-val.
aug. 3
18:44
Vizes-vb: Hosszú Katinka 6. lett női 200 m háton (She)
A barcelonai vizes-világbajnokság női 200 méteres hátúszásának döntőjében Hosszú Katinka 2:09.08-as idővel a 6. helyen zárt.
aug. 3
18:46
NB I: az MTK pontot szerzett Diósgyőrben (She)
A labdarúgó NB I második fordulójában a Diósgyőr az MTK-t fogadta, és a végig izgalmas, fordulatos mérkőzésen 2–2-es végeredmény született.
aug. 3
18:48
Sakk: magyar arany a belgrádi női Európa-bajnokságon (She)
Hoang Thanh Trang nyerte meg a belgrádi női sakk Európa-bajnokságot.
aug. 3
18:50
Sportlövészet: Sike József 5., Tasi Tamás 7. az Eb-n (She)
Sike József az ötödik, Tasi Tamás pedig a hetedik helyen végzett a futócéllövők 30+30 lövéses számában a németországi Suhlban zajló Európa-bajnokságon.
aug. 3
19:00
Cseh László ezüstérmet nyert 100 pillangón (Infostart)
Cseh László fantasztikus második ötven méterrel a hatodik helyről a második helyre jött fel a 100 méteres pillangóúszásban a barcelonai vizes világbajnokságon
aug. 3
19:00
Premjer-liga: Dzsudzsák végre a pályán, győzött a Dinamo (She)
A Dinamo Moszkva 1–0-ra legyőzte vendégét, a Tyerek Groznijt az orosz élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Premjer-liga) 4. fordulójának szombati játéknapján.
aug. 3
19:00
Cseh László vérbeli sprinterként ezüstérmes 100 pillangón (Agroinform)
Cseh László szenzációs hajrával ezüstérmet nyert 200 méteres pillangóúszásban a barcelonai vizes világbajnokságon.
aug. 3
19:02
Hosszú Katinka hatodik 200 méter háton (Infostart)
Hatodik helyen végzett Hosszú Katinka 200 méteres hátúszásban a barcelonai vizes világbajnokság szombati napján.
aug. 3
19:02
Videó: a lecserélt Messi cipőt tisztított a kispadon (She)
A Barcelona péntek este kiütéses, 8–0-s győzelmet aratott a brazil Santos felett a Gamper-kupán. A katalánoknak a vezetést megszerző Lionel Messit Gerardo Martino vezetőedző a 62. percben lecserélte. Messinek a kispadon is akadt még dolga, kezébe vette a cipőjét, és kitakarította.
aug. 3
19:04
Vizes-vb: Tanulom én még ezt a számot - Hosszú Katinka (She)
A barcelonai vizes-világbajnokság női 200 méteres hátúszásának döntőjében Hosszú Katinka 2:09.08-as idővel a 6. helyen zárt. A világbajnok úszó szerint rövid idő alatt sokat fejlődött a számban.
aug. 3
19:06
Vizes-vb: Cseh László ezüstérmes 100 pillangón! (She)
Cseh László a 2. helyen zárt a barcelonai vizes-világbajnokság 100 méteres pillangóúszásának döntőjében.
aug. 3
19:18
NB I: Haladás-Győri ETO mérkőzés élőben az NSO-n! (She)
Haladás–Győr találkozó percről percre: gólok, helyzetek, érdekességek – kövesse figyelemmel a mérkőzést a Nemzeti Sport Online élő szöveges tudósítása segítségével, majd olvassa el a meccs összefoglalóját, kommenteljen, mondja el a véleményét a találkozóról!
aug. 3
19:20
NB I: Kaposvár-Kecskemét - élőben az NSO-n! (She)
Kaposvári Rákóczi–KTE-Phoenix Mecano találkozó percről percre: gólok, helyzetek, érdekességek – kövesse figyelemmel a mérkőzést a Nemzeti Sport Online élő szöveges tudósítása segítségével, majd olvassa el a meccs összefoglalóját, kommenteljen, mondja el a véleményét a találkozóról!

Keresés