2015. február 1. vasárnap

febr. 1
22:27
Férfi kosár: Lóránt jól játszott, Hangának nem ment (She)
Lóránt Péter újra bizonyította a magyar virtus erejét, harcossága, triplái, lepattanói, büntetőzése bravúros sikerre vezette a Pesarót az olasz férfi kosárlabda-bajnokság élvonalában. Hanga Ádám nem igazán dolgozott hatékonyan vasárnap, csapata, az Avellino kikapott a magyar játékos korábbi fehérvári társával, Damian Hollisszal felálló Cantútól.
febr. 1
22:45
Super Bowl: utolsó percben nyerné meg a döntőt a Fradi játékosa (She)
Az amerikai futball legfontosabb részleteit elemezte az NSO Tv a Grundfos Tatabánya KC kézilabdázói, a Ferencváros és az Újpest labdarúgói, illetve válogatott birkózók segítségével.
febr. 1
22:47
Serie A: Ménez győzelemre vezette a Milant a Parma ellen (She)
A Milan hazai pályán 3–1-re nyert a Parma ellen az olasz élvonalbeli labdarúgó-bajnokság 21. fordulójának záró mérkőzésén.
febr. 1
23:03
La Liga: a Barcelona legyőzte a Villarrealt is (She)
A spanyol labdarúgó-bajnokság 21. fordulójában a második helyen álló Barcelona a hatodik Villarrealt fogadta, és kiváló meccsen kétszer egyenlített, majd a győztes gólt is megszerezte.
febr. 1
23:05
Videó: Messi villanása döntött - így nyert a Barca (She)
Lionel Messi pazar lövése három pontot ért a Barcelonának a Villarreal ellen. Mint beszámoltunk róla, a fordulatos mérkőzésen kétszer is vezettek a vendégek, ám végül a katalán együttes diadalmaskodott.
febr. 1
23:21
A Barcelona kétszer egyenlítve tudott csak győzni - videó (Infostart)
A spanyol labdarúgó-bajnokság 21. fordulójában a második helyen álló Barcelona a hatodik Villarrealt fogadta. A meccsen kétszer egyenlített a katalán csapat, majd a győztes gólt is megszerezte.
febr. 1
23:21
Ligue 1: elképesztő gólínség monacói dupla nullával (She)
Gól nélküli döntetlennel ért véget a Monaco–Lyon mérkőzés a francia élvonalbeli labdarúgó-bajnokság vasárnapi játéknapján.
febr. 1
23:23
Elefántcsontpart jutott utolsóként az Afrika Kupa elődöntőjébe (Infostart)
Elefántcsontpart labdarúgó-válogatottja jutott utolsóként a legjobb négy közé az Egyenlítői-Guineában zajló Afrika Kupán, ugyanis vasárnap az utolsó negyeddöntőben 3-1-re legyőzte a tavalyi világbajnokságon nyolcaddöntős algériai csapatot.
febr. 1
23:39
NBA - New Yorkban kikapott a Lakers (Infostart)
A Los Angeles Lakers 12 ponttal kikapott a New York Knicks vendégeként az észak-amerikai profi kosárlabda-bajnokság (NBA) vasárnapi játéknapján.
febr. 1
23:39
Légiósok: Kádár szerint a Lech jó áron szerezte meg (She)
Kádár Tamás szerint többet ér annál, mint amennyit a Lech Poznan labdarúgócsapata fizetett érte a Diósgyőrnek.
febr. 1
23:41
Videó: alattomos taposás, lapot sem kapott a monacói (She)
Rendkívül sportszerűtlen megmozdulással okozott komoly fájdalmat ellenfelének Wallace, a francia élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő AS Monaco játékosa az Olympique Lyon elleni találkozón. A brazil védő a földön fekvő Samuel Umtiti lábára taposott rá teljesen szándékosan, ám a játékvezető nem vette észre az esetet, így Wallace még lapot sem kapott tettéért.
febr. 1
23:57
NS: Győr: kevesen kevesek; Djokovics ötödször - hétfő (She)
A Nemzeti Sport hétfői számából ajánljuk:

Keresés