2015. február 4. szerda

febr. 4
0:15
DVTK: Koman Vladimir a Diósgyőrben folytatja - hivatalos (She)
Koman Vladimir a DVTK labdarúgócsapatában folytatja pályafutását – adta hírül öt perccel kedd éjfél előtt a diósgyőri klub honlapja.
febr. 4
1:27
Magabiztos FTC-győzelem Vácon (Infostart)
Az FTC magabiztos, kilencgólos győzelmet aratott a Vác vendégeként a női kézilabda NB I keddi mérkőzésén.
febr. 4
1:31
A magyarok vezetik a női kézilabda európai kupák ranglistáját (Infostart)
Magyarország továbbra is vezet a női kézilabda európai kupák ranglistáján, amelyben a mostani szezont megelőző három idény eredményét veszik figyelembe.
febr. 4
7:27
NBA: Bosh 34 pontja ellenére kikapott a Miami Heat (She)
Az észak-amerikai profi kosárlabda-bajnokság (NBA) legutóbbi játéknapján a Miami Heat annak ellenére 108–91-es vereséget szenvedett a Detroit Pistons vendégeként, hogy Chris Bosh 34 ponttal a játéknap legponterősebb teljesítményével rukkolt elő. A Nyugati főcsoportot vezető Golden State a Sacramento otthonában nyert 121–96-ra.
febr. 4
7:30
Lavina sodort el freeride versenyzőt az FWT versenyen (Síelők)
Freeride World Tour sorozat megérkezett következő állomására Ausztriába. Tegnap a tiroli Kappl síterepe feletti hegyekben megtartott futamon egy ijesztő lavinabaleset történt verseny közben. A rendezők egy rövidfilmet tettek közzé az esetről és annak tanulságairól.
febr. 4
7:45
NHL: Montrealban megszakadt a Sabres 14 meccses sorozata (She)
Az észak-amerikai profi jégkorongbajnokság keddi játéknapján a Buffalo Sabres sorozatban tizennégy vereség után 3–2-re nyert a Montreal Canadians vendégeként. A Nashville Predators 4–3-ra legyőzte a Toronto Maple Leafs együttesét, amely így zsinórban tizedszer kapott ki. Az Anaheim Ducks kilencgólos összecsapást nyert meg a ráadásban a Carolina Hurricanes ellen.
febr. 4
7:47
Videoton: Kínába és Dél-Koreába is hívták Nikolicsot (She)
A Videoton csatára, Nikolics Nemanja a nyugat-európai piaczárás hétfői határidejéig nem tudott klubot váltani. Ezzel kapcsolatban nyilatkozott a Nemzeti Sportnak a futballista menedzsere, Filipovics Vladan.
febr. 4
8:03
Fucsovics búcsúzott Quitóban (Metropol)
A magyar temniszező három játszmában kikapott.
febr. 4
8:05
A legdrágább átigazolások (Metropol)
A hétfő este zárult téli átigazolási szezonban szerényebben költöttek az angol klubok: 130 millió fontért vásároltak játékosokat, ami elmarad a téli rekordnak számító, 2011-es 225 millió fonttól.
febr. 4
8:21
Fociolimpikonunk 75 éves (Metropol)
Február 4-én 75 éves Keglovich László olimpiai bajnok labdarúgó, edző.
febr. 4
8:57
NBA - Simán nyert a Golden State (Infostart)
A nyugati főcsoport élén álló Golden State Warriors úgy nyert a Sacramento Kings otthonában 121-96-ra, hogy az első félidőben 23-0-s rohamot is produkált az észak-amerikai kosárlabdaliga (NBA) keddi játéknapján.
febr. 4
8:57
Felkészülés: PAFC-Újpest, pályán a Pápa és az Újváros - program (She)
Négy NB I-es labdarúgócsapat, a Lombard Pápa, a Puskás Akadémia FC, az Újpest FC és a Dunaújváros PASE játszik szerdán felkészülési mérkőzést. A felcsútiak ráadásul pont a lila-fehérekkel csapnak össze. A délután folyamán öt NB II-es érdekeltségű találkozót rendeznek. Program!
febr. 4
8:59
Videó: Messi megindult a lejtőn, meddig csúszott az argentin? (She)
Az FC Barcelona hétvégi mérkőzése után Lionel Messi szabadnapot vett ki. Családjával Andorrába utazott, ahol együtt szánkózott kisfiával, Thiagóval. Nézze meg, hogyan csúszik az argentin klasszis a lejtőn!
febr. 4
9:01
F1: a Red Bull leállt a pályán, a McLaren-Honda alig indult el - ÉLŐ! (She)
Utolsó napjához érkezett a Formula–1-es csapatok első, jerezi kollektív tesztje, amelynek első három napján a két Ferrari-motoros autó zárt az első két helyen. Bár az időeredmények most még másodlagosak, érdekes, hogy az olasz V6-osok uralták az időlistákat. A Mercedes csapatai elsősorban a megbízhatóságon dolgoznak, de a világbajnok istállónál is elismerték, hogy felkapták a fejüket a Ferrari…
febr. 4
9:03
Ajánló: Real-Sevilla, Napoli-Inter; pályán a Pool és a Dortmund - program (She)
Amíg Angliában és Olaszországban kupameccset, addig Németországban és Spanyolországban bajnoki mérkőzéseket rendeznek szerdán. Többek között pályára lép a Liverpool, a Borussia Dortmund, a Napoli, az Internazionale és a Real Madrid is. Este az Afrika-kupa elődöntőjében pedig a Kongói DK Elefántcsontparttal csap össze. Program!
febr. 4
9:12
Raptor: ezen a pályán versenyez Miklós Edit a vébén (Síelők)
Számoljuk a napokat péntek estig, amikor Miklós Edit rajthoz állhat a lesiklásban. Addig még van egy kis időnk és nézzük meg, hogy milyen kemény pályát építettek a rendezők erre a világbajnokságra. Az eseményhez méltó, világszínvonalú, nagyon nehéz, rendkívül változatos pálya vár a női lesiklókra.
febr. 4
9:15
NHL - Véget ért a Buffalo 14 vereségből álló sorozata (Infostart)
A Buffalo Sabres 3-2-re győzött a Montreal Canadiens otthonában, így véget ért 14 vereségből álló sorozata az észak-amerikai profi jégkorongliga (NHL) keddi játéknapján.
febr. 4
9:15
Sportfogadás: Ezúttal nem kaszált akkorát Las Vegas a Super Bowlon (Agroinform)
Köszönhetően a Seattle hihetetlen bukásának, a fogadóirodák ezúttal nem zsebeltek be akkora hasznot, mint tavaly.
febr. 4
9:33
Videó: Ronaldinho köténye - így jött ki a szorult helyzetből (She)
Bár szakállas és keveset fut, de a technikai tudása még a legszebb napjaira emlékeztet. Erre példa Ronaldinho látványos köténye, amellyel szorongatott helyzetből vágta ki magát a Mexikói Kupában lejátszott Querétaro–Mineros de Zacatecas (2–0) labdarúgó-mérkőzésen.
febr. 4
9:35
DVTK: Kovács Gábor ügyében is egyezség született - sajtóhír (She)
A Nemzeti Sport néhány hete írt először arról, hogy Kovács Gábor Paksról a DVTK-hoz szerződhet. A hírek szerint megszületett az egyezség az ügyében.
febr. 4
9:51
ETO: megérkezett Győrbe a kameruni kiszemelt (She)
Amint arról beszámoltunk, a Győri ETO labdarúgócsapata szerződtetheti a legutóbb a Petrolul Ploiesti-ben futballozó kameruni szélsőt, Njongo Prisót. A Nemzeti Sport Online értesülései szerint a játékos kedd este megérkezett Győrbe, hamarosan akár szerződést is köthet.
febr. 4
9:53
Haladás: megvalósul a terv, lesz meccs a BL-győztes ellen (She)
Megvalósul a korábban megszellőztetett terv, jövő szerdán a 18-szoros olasz bajnok, háromszoros BEK (BL)- és UEFA-kupa-győztes Internazionaléval játszik felkészülési mérkőzést a labdarúgó NB I 15. helyén telelő Haladás – tudtuk meg a szombathelyiek hivatalos honlapjáról.
febr. 4
10:27
NB I: „Az Újpest szép summát kapott Simonért" - Kovács Z. (She)
Az Újpest FC sportigazgatója, Kovács Zoltán a Nemzeti Sportnak beszélt az 1860 Münchenhez szerződő szélső, Simon Krisztián távozásáról, pótlásáról.
febr. 4
10:45
Bayern: Guardiolából katari szövetségi kapitány lehet (She)
Német lapinformációk szerint a Katari Labdarúgó-szövetség elképesztő fizetést ígérve csábítaná nemzeti csapata élére a Bayern München vezetőedzőjét, Pep Guardiolát.
febr. 4
10:45
FA-kupa: Bogdán nélkül keserítené Gerrardékat a Bolton (Agroinform)
Nehéz dolga lesz a magyar kapus nélkül felálló Bolton Wanderers ellen a kupaálmokat szövögető Liverpoolnak.
febr. 4
10:47
PAFC: vezetőként tért vissza a volt válogatott játékos (She)
Pető Zoltán visszatért a Puskás Akadémiához, technikai vezetőként segíti a PAFC-ot – tudtuk meg a labdarúgó NB I 8. helyén álló felcsútiak hivatalos honlapjáról.
febr. 4
11:03
Lombard: Stieberék ügyében már csak a papírmunka van hátra (She)
Már beszámoltunk arról, hogy a sikeres tesztelés után a Lombard Pápánál igényt tartanak a Győrből érkezett Stieber Andrásra és Vankó Imrére. A Nemzeti Sport Online úgy tudja, a két futballista ügyében az ETO-val már megszületett az elvi egyezség.
febr. 4
11:03
Taktikai Zóna: Védekezz, és kontrázz! (Agroinform)
Pep Guardiola csapata négy nap alatt több gólt kapott, mint a szezon első felében összesen. Bajban a Bayern?
febr. 4
11:21
Real: ha a királyiak pályára lépnek, garantált a gól (She)
Ha a Real Madrid az ellenfél, garantáltan kapitulálnak a védelmek a Primera Divisiónban. A bajnokságot vezető madridiak meccsenként 3.4 gólt szereznek – eddig mindegyik bajnoki találkozón betaláltak a kapuba.
febr. 4
11:21
Átigazolás: Koman Vladimir hazatért (Agroinform)
Bár korábban nem akart az NB I-ben játszani, Koman Vladimir most mégis aláírt a Diósgyőrhöz.
febr. 4
11:23
Vidi: a csatár és Neymar közös fotója Barcelonában (She)
Arturo Álvarez, a Videoton csatára Neymarral, az FC Barcelona sztárjával készített egy közös képet vasárnap a katalán fővárosban. Az NB I-ben listavezető fehérváriak légiósa Instagram-oldalán osztotta meg a képet, amelyen a brazil klasszissal látható a Camp Nou stadionban.
febr. 4
11:39
Az Interrel is játszik felkészülési mérkőzést a Haladás (Infostart)
Jövő szerdán az Internazionale labdarúgócsapatával játszik felkészülési mérkőzést a Szombathelyi Swietelsky-Haladás.
febr. 4
11:39
Vízilabda: látványos meccs lesz az amerikaiak ellen a Volvo-kupán (She)
Az Egyesült Államok férfi vízilabdacsapata nem a legjobb előjelekkel készül a februári Volvo-kupára. A budapesti eseményre a jegyed.hu oldalon lehet még belépőt váltani.
febr. 4
11:57
Csehország: nagyon boldog az új magyar igazolás (She)
A Milantól az idény végéig kölcsönvett Tamás Krisztián megérkezett a Slavia Praha törökországi edzőtáborába, és a cseh labdarúgócsapat honlapjának elmondta: nagy várakozással tekint a tavasz elé.
febr. 4
12:15
Vb 2018: bő féléves késésben a rosztovi stadion (She)
A tervezetthez képest hét hónapos az elmaradás a 2018-as oroszországi labdarúgó-világbajnokság egyik helyszínén, a rosztovi stadion építésénél.
febr. 4
12:17
Lombard: „Megy az idő, egyre nehezebb a dolgunk” (She)
A labdarúgó NB I-ben szereplő Lombard Pápa is azon csapatok közé tartozik, amelyeknek a kiesés ellen is küzdeniük kell a tavaszi szezonban. Az NSO Tv megnézte, hogy a pápaiak miként készülnek a bajnoki folytatásra. Interjú Szemán György klubigazgatóval és Lengyel Ferenc vezetőedzővel.
febr. 4
12:33
NB II: újabb próbajátékosok a ZTE-nél, Városi is képben (She)
A Haladástól elküldött Városi Viktor mellett a legutóbb Siófokon szereplő Papp Szilárdot, a Budapest Honvéd keretéhez tartozó Karacs Pétert és Daru Bencét teszteli a labdarúgó NB II-ben szereplő ZTE FC szakmai stábja – számolt be róla a zaol.hu.
febr. 4
12:33
Férfi kézilabda: Újra pályán a veszprémi fiúk (Agroinform)
Véget ért a téli szünet a Veszprém számára, a magyar bajnok szerdán este a szerb Radnicskit fogadja Veszprémben.
febr. 4
12:35
Milan: gyönyörű látványtervek az új stadionról - fotók (She)
Az olasz AC Milan bemutatta az első látványterveket készülő új stadionjáról. Az Új AC Milan Stadion névre hallgató létesítményt 48 ezer néző befogadására tervezik, s várhatóan 2018-ban adják át. Íme, a képek!
febr. 4
12:37
MU: Januzaj szenved Van Gaal rendszerében, inkább irányítana (She)
Adnan Januzaj, az angol élvonalbeli bajnokságban szereplő Manchester United fiatal belga labdarúgója nagyon nehezen tudja megszokni Louis van Gaal menedzser gyakran alkalmazott 3–5–2-es formációját, és szíve szerint irányítóként segítené csapatát.
febr. 4
12:51
Vb 2018 - Bő féléves késésben a rosztovi stadion (Infostart)
A tervezetthez képest hét hónapos az elmaradás a 2018-as oroszországi labdarúgó-világbajnokság egyik helyszíne, a rosztovi stadion építésénél.
febr. 4
12:51
Bayern: Khedira előszerződést írt alá a bajorokkal? (She)
Brit sajtóértesülések szerint a Real Madrid középpályása, a 27 éves világbajnok Sami Khedira előszerződést kötött a német Bayern Münchennel.
febr. 4
12:53
Videó: ezért is példakép Totti a futballozó gyerekeknél (She)
Francesco Totti igyekszik a kisgyermekekre is időt szakítani. Az AS Roma–Fiorentina (0–2) Olasz Kupa-mérkőzés előtt a játékoskijáróban üdvözölte a srácokat, akiknek így örök élményben volt részük.
febr. 4
12:55
DVTK: nyáron jött, most az NB II-be megy kölcsönbe (She)
A labdarúgó NB I-ben szereplő Diósgyőri VTK hivatalos honlapján bejelentette, Bori Gábor a másodosztályú Vasashoz megy kölcsönbe.
febr. 4
13:09
Férfi kézi: Eb-selejtezős ellenfelünk kapitánya lemondott (She)
Már nem Oleg Kulesov az orosz férfi kézilabda-válogatott szövetségi kapitánya.
febr. 4
13:11
Női kézi: újabb dán válogatottat igazolt a CSM Bucuresti (She)
Line Jörgensen után Maria Fisker szerződtetését is hivatalosan bejelentette a román CSM Bucuresti női kézilabdacsapata. A dán válogatott balszélsője két évre kötelezte el magát a bukaresti csapathoz.
febr. 4
13:45
Női kézi: a Larviknál már látják a fényt az alagút végén (She)
Bár részleteket nem árultak el a Larviknál, úgy tűnik, jó esély van a norvég női kézilabda zászlóshajójának megmenekülésére.
febr. 4
13:45
Olasz Foci: Manciniéknek kisebb csoda kéne a címvédő ellen a kupában (Agroinform)
A bajnoki formák alapján az Internek nem sok esélye van Nápolyban a továbbjutásra.
febr. 4
14:03
Utánpótlás: patinás nemzetközi focitornára utazik az Újpest (She)
Az Újpest korosztályos csapata is ott lesz a Scopigno Kupán. A patinás nemzetközi labdarúgótornára április elején rendezik meg, immár 23. alkalommal.
febr. 4
14:21
Három év múlva készül el az AC Milan stadionja (Infostart)
Az AC Milan labdarúgóklub a 2018/2019-es idény előtt nyitja meg saját tulajdonú stadionját.

Keresés