2015. február 4. szerda

febr. 4
14:39
F1: Vettel Ferrarit, Alonso McLarent vezetett - galéria (She)
Először teszteltek a Formula–1-es csapatok 2015-ben, Jerezben négy napig körözött a mezőny. Sebastian Vettel Ferrarit, Fernando Alonso McLarent vezetett. Tekintse meg a legjobb képeket az elmúlt négy napról.
febr. 4
14:39
La Liga: Összecsap a BL és az Európa Liga győztese (Agroinform)
Egy korábbról elhalasztott meccsét pótolja szerdán a Real Madrid, amely hazai pályán fogadja a Sevilla csapatát.
febr. 4
14:57
Serie A: a Milan és a Roma is Conte kegyeire pályázik? (She)
Különböző lapértesülések szerint a Serie A-ban szereplő Milan és a Roma, valamint a Ligue 1-es PSG is Antonio Contét, az olasz labdarúgó-válogatott jelenlegi vezetőedzőjét szeretné csapata élére szerződtetni.
febr. 4
14:59
Honvéd: a Lazio horvát légiósa júniusig a kispestieké (She)
Az olasz élvonalban szereplő Lazio labdarúgócsapata hivatalos Facebook-oldalán bejelentette, hogy horvát légiósát, Josip Elezt kölcsönadja a Bp. Honvédnak. Február másodikán több olasz médium is jelezte már Elez átigazolását.
febr. 4
15:01
Felkészülés: kikapott az Újpest Felcsúton (She)
A Puskás Akadémia FC 1–0-ra legyőzte az Újpestet a két NB I-es labdarúgócsapat szerda kora délutáni felkészülési mérkőzésén Felcsúton.
febr. 4
15:03
PSG: „Kövessetek, Zlatan a főnök, senki sem beszélhet!” (She)
Zlatan Ibrahimovic újabb gyöngyszemmel jelentkezett a mérkőzések után a labdarúgók és újságírók találkozását, információcseréjét szolgáló mixed-zone folyosón.
febr. 4
15:15
Videó: vízből a gyűrűbe ollózni? A Chelsea játékosa ezt is tudja! (She)
Az alábbi felvétel Willian Instagram-oldaláról származik. A Chelsea labdarúgója a medencében tartózkodva trükközött egy labda és egy kosárpalánk segítségével. Páratlan technikai bravúr vagy véletlen? Ezt döntse el az olvasó!
febr. 4
15:33
Női kézi: Katrine Lunde kivédte a rubelválságot is (She)
A Győri Audi ETO kézilabdacsapatának várandós kapusát, a norvég Katrine Lundét nem aggasztja a rubel összeomlása, ugyanis új klubjával, az orosz Rosztov-Donnal minap kötött szerződése aláírásakor kiküszöbölte a valutaárfolyam-kockázatot.
febr. 4
15:33
Sportfogadás: Egy ezresből lett milliomos az Unibet magyarja (Agroinform)
Őrült szelvényt tett közzé az Unibet, egy magyar játékosuk 1885-ös szorzójú kombival közel két millió forintot kaszált!
febr. 4
15:35
Románia: fizetésképtelen a CFR, csődvédelem alá került (She)
A Kolozsvári Bíróság fizetésképtelenné nyilvánította és csődvédelem alá helyezte a kolozsvári CFR labdarúgócsapatot működtető CFR 1907 Cluj részvénytársaságot – közölte szerdán a Mediafax hírügynökség.
febr. 4
15:37
Felkészülés: volt Loki-légiós bukkant fel a Lombardban (She)
Wilson Pereira és Yannick is pályára lépett szerda kora délután a Lombard Pápában, amely gól nélküli döntetlent játszott az NB II-es Sopronnal a két labdarúgócsapat pápai felkészülési mérkőzésén – tudtuk meg a pápaiak hivatalos honlapjáról.
febr. 4
16:09
Schalke: Huntelaar eltiltását négy meccsre mérsékelték (She)
Klaas-Jan Huntelaar hatmeccses eltiltása után sikeresen fellebbezett a Bundesligában szereplő Schalke, így 31 éves támadójának büntetését négy mérkőzésre csökkentette a Német Labdarúgó-szövetség (DFB) fegyelmi bizottsága.
febr. 4
16:11
CFR: 24 pont levonás, a kolozsváriak az utolsó helyen (She)
A Román Labdarúgó-szövetség (FRF) fegyelmi bizottsága szerdán 24 pont levonásával büntette a kolozsvári CFR-t, amiért elmulasztotta kifizetni öt játékosa felé felhalmozott tartozását – közölte a Mediafax hírügynökség.
febr. 4
16:27
ETO: az U19-es Eb-t megjárt védő Pakson próbázik (She)
A Győri ETO labdarúgócsapata hivatalos honlapján tudatta, hogy a Pakshoz utazott próbajátékra utánpótlás-válogatott védője, Lenzsér Bence.
febr. 4
16:27
Afrikai Nemzetek Kupája: A bíráskodás miatt áll a bál a tornán (Agroinform)
A 2002-es világbajnokságot idéző "furcsa" bírói teljesítmény miatt paprikás a hangulat a kontinenstornán.
febr. 4
16:29
Videó: ezeréves rekordot döntött meg a Trónok Harca „Hegye” (She)
Nemcsak a brutálisan erős és kegyetlen Gregor „a (Lovagló) Hegy” Clegane-t játssza a Trónok Harca-sorozatban, de brutális ereje a mindennapokban is érvényesül: Hafthór Július Björnsson az Európa legerősebb embere címet már magáénak tudhatja, most pedig újabb rekordokat állított fel. Ő ugyanis immár a világ legerősebb vikingje is.
febr. 4
17:03
A Barca elnöke szerint a Real és a spanyol állam áll a Neymar-ügy mögött (Infostart)
Josep Bartomeu, az FC Barcelona elnöke egy nappal azután, hogy a gyanúsítottak közé került a Neymar átigazolása kapcsán kirobbant adócsalási ügyben, kijelentette, többek között a Real Madrid és a spanyol állam csapata elleni támadása áll az ügy hátterében.
febr. 4
17:03
Nyíregyháza: nem súlyos a grúz középpályás sérülése (She)
Nem súlyos a Nyíregyháza labdarúgócsapata által januárban igazolt Zurab Arziani sérülése – adta hírül a klub honlapja. A grúz középpályást a kazah Zsetiszu elleni beleki felkészülési mérkőzésen rúgták le.
febr. 4
17:05
Inter: a Granada 22 éves középhátvédjét szerződtették (She)
A kolumbiai Jeison Murillo egy rádióműsorban árulta el, hogy az olasz Internazionale labdarúgócsapata mindenben megállapodott a Granadával, így a 22 éves középhátvéd a következő szezontól már a „fekete-kékek” játékosa lesz.
febr. 4
17:07
Barcelona: Dani Alves ügynöke kifakadt, távozik a hátvéd (She)
Az FC Barcelona 31 éves hátvédjének játékosügynökét meglepte, hogy ügyfelét, Dani Alvest meg sem kereste a klub.
febr. 4
17:09
Barca: „A Real és az állam áll a Neymar-ügy mögött” (She)
Josep Bartomeu, az FC Barcelona elnöke egy nappal azután, hogy a gyanúsítottak közé került a Neymar átigazolása kapcsán kirobbant adócsalási ügyben, kijelentette, többek között a Real Madrid és a spanyol állam csapata elleni támadása áll az ügy hátterében.
febr. 4
17:21
PMFC: megállapodtak a bosnyák védővel, Jarnin múlik a sorsa (She)
A PMFC vezetői már mindenben megegyeztek Branko Ojdaniccsal, már csak Robert Jarni vezetőedzőn múlik, hogy a pécsi klub szerződteti-e a próbajátékon lévő bosnyák labdarúgót.
febr. 4
17:21
Sportfogadás: Nyerj egy dedikált darts táblát az Unibettel! (Agroinform)
Fogadj az Unibeten a csütörtökön rajtoló Premier League Darts mérkőzéseire, és dedikált táblát vagy készpénzt nyerhetsz.
febr. 4
17:23
F1: Räikkönené a jerezi teszt legjobb időeredménye (She)
A Ferrarit kormányzó Kimi Räikkönen csapattársa, Sebastian Vettel hétfői legjobbjánál is gyorsabban száguldott körbe a jerezi versenypályán, így ő érte el a legjobb köridőt a négynapos teszten. A finn Vettellel szemben nem a közepesen kemény, hanem a lágy gumikat használta, akárcsak Marcus Ericsson a Sauberrel, aki szintén lágy gumikon lett második, így mind a négy napon Ferrari-motoros autók…
febr. 4
17:25
NB II: öt új érkező Siófokon, ketten élvonalbeli rutinnal (She)
A Nemzeti Sport Online információi szerint két korábbi élvonalbeli játékos, Andorka Péter és Mogyorósi József a labdarúgó NB II-ben szereplő Siófokot erősíti a tavaszi szezonban, rajtuk kívül Kákonyi Dániel, Merczel Zsolt és Hanzl Máté is a klubhoz szerződik.
febr. 4
17:27
Felkészülés: FTC-védő az Újvárosban, vereség a csehektől (She)
A Dunaújváros PASE NB I-es labdarúgócsapata felkészülési mérkőzésen 2–1-es vereséget szenvedett a cseh élvonalbeli bajnokság ötödik helyén álló Baník Ostravától. A Baník a horvát Davor Kukec góljával szerezte meg a vezetést, erre a találatra még a Videotonból kölcsönkapott Papp Máté révén válaszolt az Újváros, ám Filip Kasa a 78. percben eldöntötte a találkozót. A Dunaújváros csapatában…
febr. 4
17:39
Videó: bárki megtanulhatja a futball legviccesebb gólörömét (She)
A BBC készített egy riportot minden idők legröhejesebb gólörömének tulajdonosával, Robert Kidiabával.
febr. 4
17:41
Barcelona: nem igazolhatnak, de Pogba és Isco a célkeresztben? (She)
Spanyol sajtóhírek szerint az átigazolásoktól eltiltott FC Barcelona labdarúgócsapata az „üres hónapokat” is kihasználja, és a katalánok már elkezdtek előkészíteni egy bombaigazolást.
febr. 4
17:43
Férfi kézi: nem játszik több vb-n a katari torna gólkirálya (She)
Nem lép pályára több világbajnokságon Dragan Gajic és Uros Zorman, a szlovén férfi kézilabda-válogatott két rutinos játékosa.
febr. 4
17:57
Lech: Holman megszerezte első gólját, majd büntetőt rontott (She)
A lengyel élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő Lech Poznan két magyarral a kezdőcsapatában 2–0-ra legyőzte felkészülési mérkőzésen az orosz Amkar Permet.
febr. 4
17:59
Gyász: elhunyt az edzőlegenda, aki BEK-et, KEK-et és UEFA-kupát is nyert (She)
Röviddel nyolcvanadik születésnapja után, Köln városában elhunyt a német labdarúgás edzőlegendája, Udo Lattek, egyike a két trénernek, aki a BEK-et, a KEK-et és az UEFA-kupát is elhódította csapatával.
febr. 4
18:01
Győri ETO: a kameruni szélső aláírt a Rába-partiakhoz (She)
A Győri ETO labdarúgócsapata szerződést kötött a kameruni Njongo Prisóval – adta hírül a klub honlapja.
febr. 4
18:15
Egy korábbi világbajnok volt a leggyorsabb a Formula-1 szerdai tesztjén (Infostart)
A Ferrari finn pilótája, Kimi Räikkönen volt a leggyorsabb a Forma-1-es csapatok idei első tesztelésének utolsó, negyedik napján.
febr. 4
18:15
Játékossors: folytatja? Del Piero hamarosan dönt a jövőjéről (She)
Alessandro Del Piero, a Juventus korábbi labdarúgója Torinóban a Formula–1-es legenda, Ayrton Senna emlékére rendezett kiállításon beszélt röviden a jövőjéről. Torino idén a kontinens sportfővárosa, ebből az alkalomból több sporthoz kapcsolódó eseménnyel készül 2015-ben.
febr. 4
18:15
Ma Räikkönen volt a leggyorsabb Jerezben (Metropol)
Egyre magabiztosabbak a Forma-1-es csapatok, legalábbis a teszteredmények ezt mutatják.
febr. 4
18:17
NB II: négyet kapott harmadik ligás ellenfelétől a Cegléd (She)
Szerdán öt másodosztályú labdarúgócsapat játszott felkészülési mérkőzést. A Cegléd hazai pályán 4–1-re kikapott a harmadosztályú Hatvantól, míg a két csapattal kiálló Szigetszentmiklós két 1–1-s döntetlent ért el. A Kaposvár hazai pályán kapott ki az Ajkától, a Balmazújváros meccsét pedig csütörtökre halasztották.
febr. 4
18:33
Tenisz: Serena megbocsátott, újra indul Indian Wellsben (She)
A világelső Serena Williams 14 után felhagy az Indian Wells-i tenisztorna bojkottjával és idén ott lesz a női mezőnyben.
febr. 4
18:33
Serena Williams újra indul Indian Wellsben (Metropol)
14 éve nem szerepelt ezen a viadalon, 2001-ben kifütyülték.
febr. 4
18:33
Sportfogadás: Érdemes mostanság az underdogokra fogadni az NBA-ben (Agroinform)
Az elmúlt néhány napban fantasztikusan szerepeltek az underdogok, így mostanság rájuk éri meg fogadni.
febr. 4
18:51
Real: Ödegaardot nevezik a BL-re, történelmet írhat (She)
Spanyol értesülések szerint a Real Madrid nevezi a Bajnokok Ligája tavaszi folytatására téli szerzeményét, Martin Ödegaardot.
febr. 4
18:53
Női kézi BL: megjött a románok étvágya - elkapnák a Győrt (She)
A Győri Audi ETO vasárnap a HCM Baia Mare együtteséhez látogat női kézilabda Bajnokok Ligája középdöntő második fordulójában, a győriekkel ellentétben győzelemmel kezdő vendéglátó románok pedig sikerre éhesen készülnek a találkozóra.
febr. 4
19:09
Labdarúgás: a görög válogatott támadó szaúdi klubba igazolt (She)
A legutóbb a West Bromwich Albionban futballozó Jorgosz Szamarasz a szaúd-arábiai al-Hilalhoz igazolt.
febr. 4
19:27
Alpesisí-vb: elhalasztották a férfi szuper-óriásműlesiklást (She)
A rossz időjárási körülmények miatt törölték a férfiak szerdára tervezett szuper-óriásműlesikló versenyét az egyesült államokbeli Vailben és Beaver Creekben zajló alpesisí-világbajnokságon.
febr. 4
19:27
Koman Vladimir Diósgyőrbe igazolt (Metropol)
A 36-szoros magyar válogatott Koman Vladimirnak július óta nem volt klubja.
febr. 4
19:29
PL: Van Gaal kiakadt a bírókra (is), a szövetség nem díjazta (She)
Az angol Labdarúgó-szövetség (FA) fegyelmi eljárást indított Louis van Gaal ellen, miután a Manchester United menedzsere éles kritikát fogalmazott meg korábban a játékvezetőkel kapcsolatban.
febr. 4
19:31
Férfi kézi SEHA-liga: a szünetig 24 gólig jutott a Veszprém (She)
Az MKB-MVM Veszprém férfi kézilabdacsapata hazai pályán 40–24-re nyert a Radnicski Kragujevac ellen a férfi kézilabda SEHA-ligában, amelyet így továbbra is százszázalékos mérleggel vezet.
febr. 4
19:45
Haladás: új próbajátékos, Vieirát tesztelik a szombathelyiek (She)
A labdarúgó NB I-ben szereplő Szombathelyi Haladás hivatalos honlapján számolt be egy új próbajátékos érkezéséről.
febr. 4
19:47
Videó: fenékbe rúgták a sajtóst Bajner klubjánál (She)
Bajner Bálintra jó reklámként tekintenek új klubjánál, a Notts Countynál. Ahogy korábban beszámoltunk róla, a sajtófelelős elmondása szerint hiába készültek a magyar labdarúgóval járó troll-hadseregre, a Bajner-keltette érdeklődés közösségi média felületein minden várakozást felülmúlt. A klub edzésén most Ralph Shepherd, a klub egyik sajtósa vált Bajner csapattársainak célpontjává. Ha…
febr. 4
20:03
Elhunyt a Bayern és a Barcelona legendás vezetőedzője (Infostart)
Nyolcvanéves korában elhunyt Udo Lattek, akinek irányításával a Bayern München 1974-ben először hódította el a Bajnokcsapatok Európa Kupáját.
febr. 4
20:03
Férfi kézi NB I: gyöngyösi bravúr Nagyatádon, sima Füred-siker (She)
A szünetben még hatgólos hátrányban lévő Gyöngyös 25–25-ös döntetlent játszott Nagyatádon a Csurgóval a férfi kézilabda NB I szerdai játéknapján, míg a Balatonfüred 35–21-re nyert hazai pályán a Cegléd ellen.

Keresés