2015. február 14. szombat

febr. 14
18:30
Ligue 1: elképesztő módon vesztettek két pontot Ibráék (She)
Sérüléshullám és balszerencse: a Paris Saint-Germain hazai pályán 2–2-es döntetlenre végzett a Caennal a francia élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Ligue 1) 25. fordulójának szombati játéknapján.
febr. 14
18:33
Babos főtáblás Dubajban, Jankovic lesz az ellenfele (Metropol)
Mindkét selejtező mérkőzését megnyerte a magyar játékos.
febr. 14
18:35
EHF Kupa: Nyolcgólos előnyt gyűjtött az Érd (Metropol)
A visszavágót vasárnap rendezik, ugyancsak Érden.
febr. 14
18:48
Felkészülés: betalált Rocchi is, győzött a Haladás (She)
A labdarúgó NB I tavaszi rajtját a 15. helyen váró Haladás szombaton 4–3-ra győzött az osztrák harmadosztályú Lafnitz vendégeként.
febr. 14
18:50
Női kézi BL: a Metz legyőzésével negyeddöntős az ETO (She)
A címvédő Győri Audi ETO KC hazai pályán 31–27-re nyert a Metz ellen a női kézilabda BL középdöntőjében, ezzel biztosította helyét a negyeddöntőben.
febr. 14
19:06
Női kézilabda EHF Kupa - Nyolcgólos előnyt gyűjtött az Érd (Infostart)
Remek hajrájának köszönhetően nyolc góllal győzött szombaton az Érd a pályaválasztói jogáról lemondó spanyol Gran Canaria ellen a női kézilabda EHF Kupa nyolcaddöntőjének első mérkőzésén.
febr. 14
19:24
Videó: C. Ronaldo szemmel is alig követhető trükkel alázott (She)
Egy nagyon látványos csel Cristiano Ronaldótól a Real Madrid–Deportivo spanyol bajnoki labdarúgó-mérkőzésen. Nézni sem könnyű...
febr. 14
19:27
Negyeddöntős a Metzet legyőző Győr (Metropol)
Hullámzó mérkőzésen nyert a BL-címvédő.
febr. 14
20:00
La Liga: füttykoncert, trükkös CR - gála nélkül nyert a Real Madrid (She)
A spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (La Liga) 22. fordulójában a Real Madrid Isco, valamint Karim Benzema találatával 2–0-ra legyőzte a Deportivót a Santiago Bernabéu Stadion sokszor elégedetlen közönsége előtt.
febr. 14
20:18
Két góllal nyert a Real Madrid (Infostart)
A listavezető Real Madrid kétgólos győzelmet aratott a vendég Deportivo La Coruna felett a spanyol labdarúgó-bajnokság 23. fordulójának szombati játéknapján.
febr. 14
20:36
Hosszú Katinka három arannyal folytatta Amiens-ben (Infostart)
A nyitónapi egy arany és három bronz után szombaton három első helyet szerzett Hosszú Katinka Amiens-ben, a franciaországi hagyományos nemzetközi úszóversenyen. Verrasztó Dávid egyszer állhatott fel a dobogó tetejére.
febr. 14
20:36
Vízilabda Volvo-kupa: trófeát érő diadal a horvátok ellen (She)
Magyarország férfi vízilabda-válogatottja a felújított Szőnyi úti uszodában 9–6-os győzelmet aratott Horvátország ellen, ezzel a 3. forduló eredményeitől függetlenül már biztosan megnyerte a IX. Volvo-kupát.
febr. 14
20:38
FA-kupa: a Liverpool idegenben harcolta ki a negyeddöntőt (She)
A labdarúgó FA-kupa ötödik fordulójának szombati mérkőzésén a Liverpool idegenben 2–1-re legyőzte az ugyancsak a Premier League-ben szereplő Crystal Palace-t, így bejutott a negyeddöntőbe.
febr. 14
20:40
Férfi kézi BL: hihetetlen góllal nyertek a zágrábiak - videó (She)
Nem mindennapi góllal nyert hazai pályán a PDD Zagreb a La Rioja ellen a férfi kézilabda Bajnokok Ligája A-csoportjában.
febr. 14
20:42
Férfi kosár NB I: megszakadt az Atom nagyszerű sorozata (She)
Megszakadt az Atomerőmű 11 mérkőzéses győzelmi sorozata: a paksiak hosszabbítást követően 101–97-re kikaptak az Alba Fehérvártól a férfi kosárlabda NB I 23. fordulójának szombat esti székesfehérvári rangadóján.
febr. 14
20:44
Női röpi: 0:2-ről fordítva lett kupagyőztes a Vasas (She)
A Vasas-Óbuda nyerte a női röplabda Magyar Kupát, miután a döntőben 0:2-ről fordítva legyőzték a Teva Gödöllő csapatát. A bronzérmes az UTE lett, ők 3:1-re az Aluprof-TF-Budapestet verték.
febr. 14
20:54
Eurofutball: Lovrencsics villant Holman első bajnokiján (She)
Az utolsó pillanatokban szerzett góllal harcolt ki 1–1-es döntetlent a három magyar futballistát foglalkoztató Lech Poznan a Pogon Szczecin vendégeként a lengyel bajnokság 20. fordulójának szombati játéknapján.
febr. 14
20:57
Hosszú Katinka három arannyal folytatta Amiens-ben (Metropol)
Verrasztó Dávid egyszer állhatott fel a dobogó tetejére.
febr. 14
21:12
Női kézilabda KEK - Kevés volt a Siófok ötgólos előnye (Infostart)
A Siófok számára kevésnek bizonyult az idehaza szerzett ötgólos előny, mivel a szombati, ausztriai visszavágón nyolc góllal maradt alul a Hypo NÖ-vel szemben a női kézilabda KEK nyolcaddöntőjében.
febr. 14
21:12
Úszás: Hosszú Katinka három arannyal folytatta Amiens-ben (She)
A nyitó napi egy arany és három bronz után szombaton három első helyet szerzett Hosszú Katinka Amiens-ben, a franciaországi hagyományos nemzetközi úszóversenyen. Verrasztó Dávid egyszer állhatott fel a dobogó tetejére.
febr. 14
21:15
Világcsúcs: negyed kilométert repült a síugró (Metropol)
A szlovén Peter Prevc 3,5 méterrel javította meg a norvég Johan Remen Evensen 2011-ben felállított rekordját.
febr. 14
21:30
Női röplabda MK: meccslabdáról fordított a döntőben a Vasas (She)
A címvédő Vasas kétszettes hátrányból, meccslabdáról fordítva nyerte meg a szombati döntőt a női röplabda Magyar Kupában a Fáy utcában. Az angyalföldiek sorozatban harmadszor vívták a Gödöllő ellen a finálét, és hiába vezetett a rivális már 2:0-ra, végül fordítani tudtak, és ismét az övék lett – immár 12. alkalommal – a kupa. A gödöllőiek történetük első MK-diadalára hajtottak.
febr. 14
22:06
Sportkrém: Sebestyén Júlia élvezi az edzősködést - ajánló (She)
A versenyzésnek vége, immár edzőként éli mindennapjait 2004 műkorcsolya Európa-bajnoka, Sebestyén Júlia.
febr. 14
22:42
Serie A: a 40 méteres gól után a Palermo lefocizta a Napolit (She)
Az olasz labdarúgó-bajnokság szombat esti mérkőzésén a középmezőnyhöz tartozó Palermo meglepően simán legyőzte a Napolit hazai pályán. A szicíliaiak remek támadójátékot bemutatva 3–1-re múlták felül a meccs nagy részében tehetetlenül játszó Benítez-csapatot.
febr. 14
23:00
Wawrinka-Berdych finálé lesz Rotterdamban (Infostart)
A címvédő cseh Tomas Berdych után Stan Wawrinka jutott be a fináléba az 1,369 millió euró összdíjazású, rotterdami fedettpályás férfi tenisztornán.
febr. 14
23:00
Eurofutball: Gulácsi lehúzta a rolót, nyert a Salzburg (She)
Újabb kapott gól nélküli mérkőzésen van túl Gulácsi Péter, a Red Bull Salzburg labdarúgócsapatának magyar kapusa – a salzburgiak a szombati bajnokik után nyolc ponttal vezetik az osztrák Bundesligát. Vanczák Vilmos (Sion) a kispadról nézte végig, ahogy csapata 1–1-re végez a Basellel a svájci élvonalban.
febr. 14
23:54
Alpesisí-vb: Shiffrin megvédte címét műlesiklásban (She)
A hazai közönség előtt szereplő, olimpiai bajnok Mikaela Shiffrin megvédte címét szombaton női műlesiklásban az egyesült államokbeli Beaver Creekben zajló alpesisí-világbajnokságon.

Keresés